![]() |
#2941 |
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-30 o 07:05 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w sieci. Niestety taka jest prawda.
#2943 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja i mój TŻ też poznaliśmy przez Internet. Konkretnie przez portal randkowy flirtbox. Prawda jest taka, że miałam konto założone na tym portalu, ale skasowałam bo mnie to znudziło. Po jakimś czasie, przy okazji tego, że moja koleżanka zakładała sobie konto, ja założyłam jeszcze raz, ale nic nie planowałam. Tak z ciekawości to zrobiłam. Nie zamierzałam z nikim się spotykać ani nic. Pewnego dnia napisał do mnie On. Czymś mnie urzekł, zaczęliśmy rozmawiać na GG, był bardzo otwarty... Najlepsze jest to, że ja jestem baaardzo nieśmiała, a już w ogóle jeśli chodzi o spotkania z osobami z Internetu. Dlaczego najlepsze? Bo spotkanie odbyło się po dwóch miesiącach "klikania" ![]() Jesteśmy ze sobą ponad 4 i pół roku i myślimy o dalszej, wspólnej przyszłości... ![]()
#2944 |
BAN stały
|
Moja historia jest śmieszna ;d
Pewnego dnia nudziło mi się,przeglądałam zdjęcia jednej mojej koleżanki,i zobaczyłam komentarz jakiegoś chłopaka,więc weszłam na jego profil.Tam patrzę,facet zupełnie w moim typie,w dodatku miał zdjęcia z motorem( ![]() Licząc na jakiś zabawny,nic nie znaczący flirt,napisałam mu do zdjęcia z motorem komentarz dosyc mocno... intrygujący.Natychmiast się do mnie odezwał.Szybko przeszliśmy do pisania na gg.Potem skype,po 6 miesiącach byliśmy już razem.Czas mija a my nie potrafimy się sobą nacieszyć ![]() Edytowane przez LaylaDamment Czas edycji: 2009-07-29 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-30 o 07:06 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a znacie jakiś dobry sposób na odstresowanie się przed pierwszym spotkaniem? Bo ja już dzisiaj jestem gotowa mdleć, a w piątek to chyba umrę...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
A u mnie sie pewnie skonczy na spontanie, bo mieszkamy calkiem niedaleko od siebie. Juz pare razy niby probowalismy,ale byla przewaznie godzina 00.00
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki... ja nadal na wakacjach dalekooo od domku i mojego kolegi z neta... na szczęscie mam co dwa trzy dni dostęp do internetu więc kontakt przez gg jest nadal....
jak wiecie spotkałam się z nim dwa razy i mam nadzieję, że to nie koniec a początek znajomości.... pozdrawiam wszystkie wizażanki, życzę miłych wakacji i odwagi co do spotkań (wiem, że jest ogromna trema, ale warto choćby po to by skonfrontować wirtualność z rzeczywistością). Co do przyznania się co i gdzie kogo poznałam to jest tak, że bliscy znajomi znają prawdę a reszta zna wersję oficjalną i jest dobrze... jak byśmy byli razem to może bym powiedziała prawdę a tak jest dobrze(każdy wie to co powinien) co tam Sweet u Ciebie? pozdrawiam ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-30 o 07:06 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuu, dziewczyny!
Spotkalam sie z nim wczoraj ok 00.30 ![]() Bylo tak jak myslalam, czyli kompletnie nie moj typ faceta, ale pokrecilismy sie, pogadalismy, posmialismy, i rozeszlismy. Jak wrocilam to sie zastanawialam co bedzie dalej, czy sie odezwie czy co. I juz sie polozylam, zasypiam, a tu nagle sms, ze juz dotarl do domu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2009-07-30 o 16:32 Powód: literowka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
a to wczesniej nie widzialas jego foto ani nic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie o to chodzi, ze nie widzialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś chyba przyjeżdża do mnie, czas pobyć ze sobą dłużej niż pół godziny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
ja mojego exTŻ poznalam na chacie
![]()
#2956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja od dokładnie tygodnia piszę z pewnym chłopakiem. Niby tydzień, ale czuję się jakby minął co najmniej miesiąc. Kiedy napisał do mnie wiadomość na fotce zupełnie go zignorowałam i coś tam tylko odpisałam na odczepne. Ale później napisał mi komentarz, a że akurat miałam dobry humor, coś tam zażartowałam i tak się zaczęło. Później przeliśmy na gg, poprosił mnie o numer telefonu ( w dość oryginalny sposób, co bardzo mi zaimponowało, lubię osoby z poczuciem humoru ![]() Na razie zaproponowałam, żebyśmy spotkali się za jakiś miesiąc, kiedy będę mieszkała bliżej jego miasta, ale on cały czas powtarza, że miesiąc to dużo czasu, i że szkoda, że tyle będzie musiał czekać. Ehh, sama myśl o tym, że miałabym się z nim teraz spotkać paraliżuje mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
No ja z moim spotkalam sie po hmmmmmm, 2,5 miesiacu (??) gadania, ale to tez dlatego, ze zadne z nas nie proponowalo. Byly tylko takie aluzje, ale to jakos wrazenia na nas nie robilo :P. I zastanawialam sie czy cos sie zmieni. Moze przestanie sie odzywac, ale nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oksy, spotkaj sie, moze akurat bedzie fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
hehe, spotkanie w nocy jest w porządku, pod warunkiem, że mieszka się w tym samym mieście :P
Ja chyba jednak poczekam do września z tym spotkaniem, będzie to wtedy dużo łatwiejsze (dojazdy itp.) a tak w ogóle to uświadomiłam sobie wczoraj jak z nim pisałam, że to DOPIERO tydzień i chociaż wydaje się dłużej, to nadal niewiele o nim wiem. Spotkanie za miesiąc i tak nie zmienia faktu, że pewnie i tak będę bała się jak cholera. aagusiaa powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
to i ja sie przylacze do watku.
Chyba tak jak większość dziewczyn mówiłam, że nigdy się nie spotkam z chłopakiem z internetu. Mam konto na nk, nigdy nie odpisuje na wiadomości od chłopaków, aż tu pewnego dnia napisał ten jeden. Tak jak zawsze miałam nie odpowiadać, ale że napisał normalnie, poprostu mylnie zinterpretował moje zdjęcie, to myśle co mi szkodzi, odpisze. I tak jakoś zaczęliśmy gadać, minął miesiąc, on zaczął podtekstami dawać mi do zrozumienia, że chciałby się spotkać, ja nic. Potem zaproponował przejście na gg, a tam już pooooszło ![]() Ile on się musiał biedny wycierpieć zanim się spotkaliśmy. Niby po 3 dniach odkąd gadaliśmy na gg, a jednak, tyle razy zmieniałam zdanie itp. Ale się umówiliśmy i tego nie żałuje. Tak się stresowałam przed tym spotkaniem, ale jak już go zobaczyłam i zaczęliśmy gadać jakbyśmy się znali lata to już stres minął. Potem po tygodniu ja wyjechałam na miesiąc, wracam za tydzień i zobaczymy co z tego wyjdzie. Gadamy codziennie przez ten czas, nawet teraz. Coś się zaczyna święcić, ale lepiej nie zapeszać. Zobaczymy co będzie jak wróce ![]()
#2960 |
Raczkowanie
|
w takim razie trzymamy kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balam sie, ze nie bedziemy mieli o czym gadac, ale on na szczescie tak nawija, ze jak tylko byly 2 sekundy ciszy, on zaczynal cos gadac ![]() Oksy, trzymam kciuki za Wasze spotkanie i czekam na relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie myslalas o tym? ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
ja tez poprosze... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
AAAA dziewczyny!!
Gadalam z nim wczoraj na gg i mowie, ze tym razem ja do niego napisze o 1 w nocy, a on ma w taim razie zadzwonic. i zadzwonil, ale rano.. tzn. o 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
jak miło czytać te uniesienia
![]() u mnie przygasło, przyjechał na dwa dni... wydał mi sie jakis obcy... nic mnie do niego nie ciagnelo.. taki dobry wujek co pocaluje w czółko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Przyczajenie
|
Jej...jak ja Wam wszystkim zakochanym zazdroszcze i szczescia zycze
![]() tez marzy mi sie ktoras z waszych historii zakonczona the endem. Hm.. chyba jeszcze musze poczekac, narazie kandydata brak chocby tego wirtualnego. Powodzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, że do wątku przyłączyło się az tyle osób i ciagle żyje.. fajnie jest poczytać tyle pozytywnych historii ![]() ale ja to jestem ciekawa co u Nastki, Sweet, Myszeczki - dziewczyny dajcie znac co u Was u mnie za 2 tyg minie pół roku mega szczęśliwego związku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Ja poznałam kolesia na nk. I jak na razie świetnie się dogadujemy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Moje znajmości internetowe nie mają końca chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Raczkowanie
|
AgatkaL to szczęścia Wam życzę
![]() U mnie to w sumie tak z tą fotką było, że nawet ostatnio chciałam usunąć konto, bo mi się znudziło, a jednak zostawiłam w sumie nie wiem dlaczego... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.