|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
|
|
#2942 |
|
luckygirl
|
Moim zdaniem powinnaś sobie kupić przed wejściem na łóżko jakis przyspieszczac,który powoduje nie wysuszanie się skóry podczas takiego opalania.Ja po 3 razach <nie kupowałam> przyspieszacza,bo z natury się bardzo szybko opalam> także miałam problemu z łuszceniem sie skóry.Potem za każdym razem kupoałam taki przyspieszacz i looz.Poza tym mama kupiła mi takie specjalny balsam po solarium SOLEO,własnie na solarium.Następnym razem pamiętaj o jakims nawilżaczu na ciało,a szczególnie na twarz.A z tym co masz zrobić na jutrzejsza 100dniówkę nie mam pojęcia
Nie nam takich sposobów |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie chodzę na solarium, bo... dostałam tyle pryszczy, że myślałam, że padnę ;/
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny do czego służy dermacol i gdzie można go kupic i za ile?? wiem ze go czesto stosuje sie do makijazu oka tylko jescze nie wiem w jakim celu bo go nigdy nie uzywalam. moize on mi sie przydac jutgro na 100dniowce??
aha co do zdjeci z dnia maturzysty to damje jutro bo sa jescze na kompie kolezanki a nie moim
|
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
dermacol to bardzo gesty i dobrze kryjacy podklad
z tego co sie orientuje to kosztuje ok 12-15zl, mozna go kupic najczesciej w jakichs malych drogeriach, na forum pytania do wizazystki jest dosc obszerny watek gdzie dziewczyny pisza w jakich miejscach w danym miescie mozna go dorwac ![]() EDIT tu masz linka - gdzie kupic http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=dermacol i jak dobrac odcien http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=dermacol
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
o no prosze jaka ja madra sama sobie odpowiedzialam na moje pytanie wpisujac ta nazwe do wyszukiwarki
![]() nie mam do siebie pytań okazalo sie ze to jest tak jakby podklad tylko jescze nie wiem gdzie go moge nabyc jutro
|
|
|
|
#2947 |
|
luckygirl
|
Ja pierwszy raz słysze o czyms takim jak dermacol.
A z innej beczki to się strasznie podle czuję
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
kania505 dużoo tłustego kremiku, a na studniówkę dobry podkład i korektor i nic nie będzie widać
Udanej zabawy, Tobie i wszystkim imprezującym studniówkowiczkom dziś i jutro![]() wnika a co to linka, który wkleiłaś, to mam jeden komentarz, zwłaszcza do ostatniego akapitu: "Ja pier***ę, co z tą Polską:/?" wybaczcie, nienawidzę sztucznego nadmuchiwania problemów przez Giertycha i jego niewolników ![]() AgnieszkaDr tylko jakby co, to dermacol tylko jako korektor znaczy ja nie z własnego doświadczenia tylko z wizażowej edukacji![]() Petit dlaczego podle?
Edytowane przez .:aniah:. Czas edycji: 2007-01-26 o 22:01 Powód: dopiski |
|
|
|
#2949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się nawet pogodziłam już z moim paznokciami bo wzorki sa całkiem inne niż chciałam ale pani z inglotu dziś nie miała weny tworczej ale jest dobrze w sumie musi byc dobrze a i pamietajcie jestescie fajne bo ja jestem fajna, a ja jestem fajna bo wy jestescie fajne ot i cala filozofia odbrego chumorua co dermacolu chyba go sobie kupie tylko watpie zeby jutro, to jest cops w rodzaju podkladu korektora itp podobno bardzo dobry |
|
|
|
|
#2950 |
|
Konto usunięte
|
hawrodytko wyglądałas pieknie!!!! a fryzura mi sie szczegolnie podoba, jak ci fryzjerka ja robila??;>
|
|
|
|
#2951 |
|
luckygirl
|
Sama nie wiem czemu podle się czułam.Po prostu chyba mnie choróbsko jakieś łaapie
![]() ![]() A dziś bounce
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
to juz dzis
ale sie stresuje...nie spie od 5.30 ![]() wczoraj widzialam sie z moim partnerem jaki on slodkiiiii
|
|
|
|
#2953 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() To miłej zabawy z partnerem ![]() |
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje i wzajemnie
zreszta we dwie bedzie smieszniej
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogłam spać
Wstałam po 7, poszłam kupić flaszkę na 100dniówkę i powolutku zaczynam szykowanie Strasznie się stresuję, tym bardziej, że z TŻem dziwnie mi się układa ostatnio
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
boszenka69 bedzie dobrze
![]() jejkuuu ale mam stresa
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Blueania jak już wrócisz od fryzjera to wklej fotkę fryzurki
Ja też wkleję, ale umówiona jestem dopiero na 13.30
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
ja za godzinke juz wychodze i nie wracam do domku bo jade do kumpeli na drugi koniec miasta
razem bedzie nam razniej fryzjera mam dopiero na 14 a fotki wkleje po studniowce narazie nie mam pomyslu na fryzure wiec chyba zdam sie fryzjerke
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda. Myślałam, że się postresujemy razem do samego wyjścia
A o której zaczyna się Wasza impreza? U mnie przed 19
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie o 20
ale musze byc o 19
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę późno do Was dołaczam, ale lepiej późno niż wcale
Dziś studniówka, nie moja tylko mojego TŻ, ale mam takiego wielkiego stresa jak nigdy.. Po pierwsze że będę brzydko wyglądać, że źle zatańczę poloneza, makijaż mi nie wyjdzie, fryzura rozwali.. Ogólnie że narobię mu wstydu Mam nadzieję że będzie dobrze.A Wam wszystkim życzę udanej zabawy |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam Dziewczynki
milej zabawy
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Organizm dziękuję bardzo
Tobie również życzę udanej zabawy i nie martw się, napewno będziecie się super bawić
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Blueania baw się dobrze
|
#2965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście mam Dermacol
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podład Vichy norma teint ;P Nawet kryje
Poza tym stosuję intensywnie Benzacne na przemian z maścią mupirox i pryszcze schodzą, ale pozostają brzydkie czerwone plamki ;/ Ech, znowu czekac 3 miechy aż znikną...Ale na solarkę już nie chodzę i słodyczy też nie jem. Zaczęłam za to zażywać witaminę A + E na paznokcie (coś się łamliwe stały) i tran w kapsułkach (na pryszcze właśnie^^) Dziewczynki, które się wczoraj bawiły na studniówce czekamy na fotki! A tym, które dziś się będą bawić - wyszalejcie się! Och, sama bym mogła się dziś przygotowywać do studniówki, ale sama chciałam nie iść Ale i tak przypomina mi się, jakiego miałam stresa tydzień temu
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Benzacne kiedyś próbowałam, ale nie pasowało mi. Teraz siedzę z warstwą antybakteryjnego kremu Sorai:P
A co to za maść? Na solarkę też nie mam zamiaru już chodzić, ale słodycze uwielbiam ![]() Łykam Skrzypovitę, a tran pomaga na cerę? Dziewczyny, które mają dzisiaj studniówkę - nie bądźcie takie głupie jak ja i nie spędzajcie zbyt dużo czasu przy stole, tylko szalejcie
|
|
|
|
#2968 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewcyznmy,zaraz powklejam jakies fotki
oj było fajnie, ale na studniowce z zeszlego roku lepiej sie bawilam, bo na mojej byłam bardziej zabiegana (bo kabaret ) a poza tym poklocilam sie ze 3 razy z chlopakiem i mi sie odechcialo... Jesli chodzi o alkoholo to nie bylo zadnych problemow z wnoszeniem. Kolega wniosl butelke szampana owinieta w papier, a pozniej porpsil kobiety z kuchni,zeby go schlodzily w lodowce... zdjecia szajskie wyszly,takie rozmazane, szczegolnie na polonezie (moj chlopak nie potrafi zdjec robic) Zaraz wkleje jakies zdjecia A btw dziewczyny, zescie mi na slodzily ale p[rzyznaje dorbze sie czulam w mojej sukience wsrod tych wsyztskich gorsetów![]() Maga161... moja fryzura to był tapir i tona lakieru. Najpierw wysuszono mi wlosy na okragłej szczotce, a pozniej wyprostownao koncowiki. Na sam koneic po prosxtu wytapirowano mi wlosy (zostawiajac grzywke) , podpieto mi troszeczkę, a reszte zaczesano do tyłu... |
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wyskakuje mi jakis blad ladowania zalacznikow, zaraz probuje jeszcze raz
|
|
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny nie da sie, ide sie wykapac, bede probowac pozniej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Nie nam takich sposobów

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Na szczęście mam Dermacol