Wszystko o Avonie - Część II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-29, 13:56   #2941
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny...Sprzadam Wam te wody Individual Blue dla Niego po cenie, za które je kupiłam (z upustem 25%) czyli po 22,42! Czy któraś jest chętna? Mam ich 5 sztuk...Co ja z nimi zrobie? Na allegro nie wytawie bo nigdy nic nie sprzadawałam, a ludzie nie chcą kupować od ludzi, którzy nie mają iluśtam gwiazdek i tytułów super sprzedawców. Kurcze....
A masz moze Wode po goleniu bo mi przyszly tylko toaletowe a te po goleniu juz nie raczej przyjda
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 15:31   #2942
paulinkosia
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanko czy płyn do demakijażu - ten co jest w zestawie z SuperFull mascarą za 21.90 - jest bezzapachowy czy jakoś pachnie?? Nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi.

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 15:49   #2943
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko czy płyn do demakijażu - ten co jest w zestawie z SuperFull mascarą za 21.90 - jest bezzapachowy czy jakoś pachnie?? Nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi.
jak dla mnie to on ma taki leciutki zapach albo mi sie wydaje ;-)
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 15:51   #2944
agusiia69
Zakorzenienie

Mam pytanie dotyczące perełek brązujących i rozjaśniających ;-)
czy one bardzo przyciemniają twarz lub rozjaśniają?? Nigdy nie uzywałam ich, i nigdy nie używałam pudru w kamieniu i czy nakłada sie go na całą twarz? czy jakoś punktowo? pytanie może i banalne, ale ja naprawde nigdy nie uzywałam w kamieniu pudru tylko w kremie..
Stary 2007-01-29, 15:58   #2945
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Oj nie, T.Silver mi się wogóle nie podobały Zbyt duszne jak dla mnie

Korci mnie TTA in Bloom(choć jeszcze nie wiem jak pachnie ), ale 30 ml to trochę mało jak dla mnie i za taką cenę(nawet jeśli dają gratis torbę)
na allegro najtaniej ta wode widziałam za 34 zł
Stary 2007-01-29, 17:52   #2946
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witajcie.
Wczoraj dopiero zajrzałam na strone Avonu i na podgląd fakturki. Przyjdzie woda dla niego Essence, przyjdą też żlociście połyskujące cienie powder pink, z oferty internetowej przyjdzie balsam rumianek i lawenda- super. Tylko nie bedzie maseczki do włosów mleczko sojowe i makadamia. Z netto przyjdzie też kremowo-pudrowy podkład Cream.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 18:10   #2947
kasiek1122
Zakorzenienie

Bardzo Was proszę, niech ktoś napisze jak pachnie woda perfumowana treselle silver patrzyłam na KWC i dowiedziałam sie, że są duszne, ale moja koleżanka znowu mówi, że delikatne i jestem zastanawiam się też nad eliksirem w ampułkach z białej herbaty ( bo wiem, że są w porządku), ale kurcze podobno są czasem za 19.90 a teraz za 24.90 i nie wiem, używał ktoś ich? Na KWC różne opinie jak zwykle
I jeszcze bardzo proszę o polecenie jakiegoś kremu na zimę do cery mieszanej, który jest w katallogu 03, bo klientka bardzo by chciała, ale ja żadnego nie widzę w nim a nawilżający odpada bo wiadomo, na zime nie powinno się używać takich..
Proszę Was bardzo odpiszcie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-29, 18:15   #2948
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Złożyłam zamówienie na drugi termin k02 W sumie do środy ale ja mam czasem sklerozę Wzięłam sobie balsam orzech włoski i cukier Co prawda mam połowę kokosa i papaji (którą zresztą wezmę znów w k03) chcę mieć troszke zapas balsamików
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 18:44   #2949
kasiek1122
Zakorzenienie

i jeszcze o jedną rzecz zapomniałam zapytać, który dezodorat ma przyjemny zapach i długo trzyma?Niewazne czy to kulka czy spray
Stary 2007-01-29, 18:54   #2950
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Jak dla mnie on ma taki leciutki zapach,ale leciutko wyczuwalny . . .
ale za to moje oczy mnie pieką jak nie wiem co po tym płynie... i łzawią <','>
Stary 2007-01-29, 18:56   #2951
margo80
Zakorzenienie

mam już fakturkę na II termin k02. tym razem małe zamówionko, za 100. przyjdzie olejek sss, który miałam w brakach na I termin, ale ciągle brak skarpetek i podkładu PW almond...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-29, 18:59   #2952
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

zaraz składam zamówionko na k03Maricken odpowiedziałam na PW
czekam jeszcze na jedną spóźnialską klientkę
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 19:01   #2953
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
czy one bardzo przyciemniają twarz lub rozjaśniają?? Nigdy nie uzywałam ich, i nigdy nie używałam pudru w kamieniu i czy nakłada sie go na całą twarz? czy jakoś punktowo? pytanie może i banalne, ale ja naprawde nigdy nie uzywałam w kamieniu pudru tylko w kremie..
Ja używam i posiadam tylko perełki brązujące, nakładam je lekko omiatając twarz pędzlem. Przyciemniają buźke, ale jak zrobi się to umiejętnie i w nie dużych ilościach to twarz i dekolt ładnie wyglądają, Trzeba je z umiarem stosować, bo w przeciwnym razie buźka może być pomarańczowa. Są wydajne, mam je od roku i jeszcze troszke kuleczek wciąż jest, a raczej często je stosuje. Ogólnie jak dla mnie są bardzo fajne.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 19:51   #2954
asia_z
Zakorzenienie

ja też złożyłam dzisiaj zamówienie na 2 termin K02 (choć tak jak Reeva mam czas do środy). zamówiłam tylko 5 rzeczy dla siebie podkład w płynie Cream, dla mamy kosmetyczke walentynkową bo taka mała będzie jej pasowała na dokumenty, dla jednej klientki próbki TTA in Bloom, bo chciała sobie dokładnie wywąchać (mimo, że zamawia wode + torebke w K03 ) i dla drugiej klientki balsam do ust z ostatniej strony i Pur Blance(ale już tą w nowym opakowaniu z katalogu) no i licze na to, że przyjdą braki
Stary 2007-01-29, 20:05   #2955
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Ja używam i posiadam tylko perełki brązujące, nakładam je lekko omiatając twarz pędzlem. Przyciemniają buźke, ale jak zrobi się to umiejętnie i w nie dużych ilościach to twarz i dekolt ładnie wyglądają, Trzeba je z umiarem stosować, bo w przeciwnym razie buźka może być pomarańczowa. Są wydajne, mam je od roku i jeszcze troszke kuleczek wciąż jest, a raczej często je stosuje. Ogólnie jak dla mnie są bardzo fajne.

thx za odpowiedz

a perełki rozświetlające co robią?
tak jak sama nazwa wskazuje rozświetlają twarz? :P
Stary 2007-01-29, 20:28   #2956
Wtajemniczenie

Mam prośbę-jeśli któraś z Was używała roziskrzonego błyszczyka do ust z CT Shimmerng Pink(k03 str.112)powiedzcie proszę jak wygląda ten róz? czy jest bardzo intensywny-bardzo Was proszę o odpowiedź bo muszę złożyć zamówiene
Stary 2007-01-29, 20:38   #2957
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
jak dla mnie to on ma taki leciutki zapach albo mi sie wydaje ;-)
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi..klientka pytała o zapach a ja tego płynu nigdy nie wachałam

Cytat:
Ja używam perełek brązujących (już 2 opakowanie fakt na współkę z mamą ale teraz w 03 biorę sobie nowe a te używane jej oddam ). Codziennie nakładam warstewkę i buźka od razu jest bardzij żywsza i wyraźniejsza Mimo iż jestem z natury bladzioch to berełki nadają mi delikatnej opalenizny Dziś wypróbowałąm podkład w musie Rimmela ( fakt z próbki) i potem nałożyłam perełki..efekt boski Mimo iż opinie o tym musie krążą niezbyt dobre..dla mnie jest ok..wysmarowałam się około 12 a teraz 21.40 i nadal czło się nie świeci
Hymm szkoda że nie można zamówić próbeczek tego avonowskiego musu...

Stary 2007-01-29, 21:06   #2958
Wtajemniczenie

I jeszcze jdno pytanko-jeżeli złożę zamówienie na I termin, wystawią mi fakturę i zamówię coś jeszcze to kiedy będze paczka? czy to jest liczon wtdyna drugi termin? muszę mieć wtedy zamówene na min50zł nawet jeśli domówię coś na nastpny dzień?
Stary 2007-01-29, 21:07   #2959
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Mnie też oczy od niego pieką

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Kurcze ale Wam sobrze :P Bo u mnie szykują się spore zakupy z k03...Jak na złość połowa kosmetyków mi się kończy ech i oczywiście wszystko co potrzebuję jest w promocji :P
To chyba dobrze, że się kończy jak w promocji akurat jest co
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 21:47   #2960
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
I jeszcze jdno pytanko-jeżeli złożę zamówienie na I termin, wystawią mi fakturę i zamówię coś jeszcze to kiedy będze paczka? czy to jest liczon wtdyna drugi termin? muszę mieć wtedy zamówene na min50zł nawet jeśli domówię coś na nastpny dzień?
Tak,musisz mieć zamówienie min 50 zł ...a co do tego kiedy ona przyjdzie...to najlepiej jak będziesz składała już zamówionko to zobacz czy masz możliwość wzięcia I terminu z dostawą do domku
Jeśli tej"kropki" nie da się wstawić na 1 termin to niestety pozostaje COK lub 2 termin..
A może będzie jeszcze możliwość edycji i dodadnia wszystko do jednej paczki

Stary 2007-01-29, 21:57   #2961
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
To chyba wypóbuję ten mus jednak, bo ten z Maybelline jest nawet fajny, ale muszę go nakładać na "suchą" twarz, bo jakikolwiek krem położony pod niego powoduje włakowanie
hmm, a ja z kolei nie potrafię go nałożyć bez kremu, jest zbyt "tępy"

Cytat:
Napisane przez Julka... Pokaż wiadomość
Był raz taki balsam do ust z masłem Shea w słoiczku z serii SPA oczywiscie wycofano. Jak cos jest dobre to zawsze znika buuuuuu
uuu, mi się jeszcze uchowała resztka tego balsamu, fakt, jest fantastyczny, ale kończy mi się już moje zachomikowane ostatnie opakowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
a może glazewear extreme gloss pale pink shine...rozowy jest dla mnie troche za bardzo ale sie blyszczy ale ja nie lubie rózowych błyszczykow tylko o delikatnym odcieniu rózu jak cos albo glazewear ten roziskrzony glistening peach ? onjest dla mnie bardziej rozowy niż peach dla mnie pomaranczu tam wcale nie ma własnie tylko delikatny róż slicznie sie błyszczy i ma drobinki..a ten wczesniejszy bez drobinek... tylko ze oba teraz nie sa w przecenie hm a moze coś z tych z CT? ale ich to nie miałam..
popieram, glistening Peach jest świetny, kupiłam teraz pierwszy raz i na pewno kupię znów. używam nałogowo codziennie

Cytat:
Napisane przez sunbeam Pokaż wiadomość
dzięki, nie pomyślałam

A tak w ogóle to co sądzicie o tym tuszu (styliście )? Ja go chcę zamówić praktycznie tylko ze względu na kolor, nigdzie indziej ciemno-fioletowego tuszu nie widziałam a opinie na KWC są podzielone.
hmm, mi jakoś nie przypadł w ogóle do gustu. kupiłam niedawno Stylistę, właśnie Amethyst, wystawiłam go teraz na wymiankę, z chęcią zamienię się na jakiś drobiazg, a Ty sobie tanim kosztem Stylistę wypróbujesz, jeśli masz ochotę. link mam w podpisie.

Cytat:
ja jakos nie potrafię ich stosować... widocznie nie znam umiaru
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 22:49   #2962
MagJa
Zakorzenienie

A co powiecie o Wygładzającej bazie pod lakier? Jest teraz za 13,9zł. Warte to cos
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:26   #2963
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A co powiecie o Wygładzającej bazie pod lakier? Jest teraz za 13,9zł. Warte to cos
Właściwie to taki zwykły bezbarwny lakier. Nie jest zły, ale wydaje mi się, że można równie dobrze kupić tańszy innej firmy
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 05:45   #2964
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Stary 2007-01-30, 06:05   #2965
off-wietrzka
Rozeznanie

dzień doberek!!
mam małe pytanko: jakbyście miały wybierać, to który preparat do mycia twarzy jest lepszy - ten z białą herbatą Planet Spa czy pianka do mycia twarzy Pure Pore Fection (zielona linia Solutions)???
aktualnie używam z białą herbatą i jest bardzo fajny, ale powoli mi się kończy i się zastanawiam czy wziąć kolejne opakowanie czy może ta pianka do twarzy jest skuteczniejsza...??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 06:12   #2966
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
dzień doberek!!
mam małe pytanko: jakbyście miały wybierać, to który preparat do mycia twarzy jest lepszy - ten z białą herbatą Planet Spa czy pianka do mycia twarzy Pure Pore Fection (zielona linia Solutions)???
aktualnie używam z białą herbatą i jest bardzo fajny, ale powoli mi się kończy i się zastanawiam czy wziąć kolejne opakowanie czy może ta pianka do twarzy jest skuteczniejsza...??
pianka jest świetna ale nie nadaje sę do suchej cery. Ogólne działanie bardzo dobre(nie licząc wysuszania)miałam poniej gładziutką buzię ale strasznie się ściągała i musiałam nakładać masę kremu nawilżającego
Stary 2007-01-30, 06:49   #2967
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
pianka jest świetna ale nie nadaje sę do suchej cery. Ogólne działanie bardzo dobre(nie licząc wysuszania)miałam poniej gładziutką buzię ale strasznie się ściągała i musiałam nakładać masę kremu nawilżającego
ok, dzięki za opinię. ja nie mam suchej cery, więc się może na nia zdecyduję...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 09:15   #2968
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Właściwie to taki zwykły bezbarwny lakier. Nie jest zły, ale wydaje mi się, że można równie dobrze kupić tańszy innej firmy
Ja mam bardzo nierówne paznokcie i ta baza działa chociaż nie rewelacyjnie. Miałam kiedyś z innej firmy coś podobnego, działało podobnie i było droższe. Mi pasuje ta z Avonu.

Cytat:
Ja mam cerę tłustą i doskonale czyści i mam po niej gładką skórę, ale rzadko po niej używam kremów. Nie mam suchej skóry po niej,może czasami, ale leko posmaruje kremem i po kłopocie.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 11:43   #2969
doniczka21
Raczkowanie

Cytat:
katalog 03 obecnie można zobaczyć w formie dużych skanów też tu:
http://avon.zakupy24h.com/sklep.php w dziele katalog.

a ja miałam zacząć oszczędzać,ale coś mi to nie wychodzi i napewno skusze się na:
zestaw z PS z białą herbatą (żel do twarzy+kremowy peeling)
i pewnie ulegne pokusie na którąś biżu albo Taline albo Delphi
myśle też o treselle silver, ale aczej chyba nie skusze się na nią.

i mam nadziej, że wraz z tym zamówieniem dojdzie mi woda toaletowa individual blue z kat 02
dziekiza pomoc
doniczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 11:59   #2970
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

w 3 katalogu nie podoba mi się zbyt dużo (uff..) TYlko kusi mnie bransoletka Cantenbury. A lakier Glass Relefciocns bierę na bank
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości