|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !!
Cytat:
myślę, że gdyby Krytia się gniewała, pogadałybyśmy o tym na pw. Poza tym sama miałam ed, więc nie musisz mi tłumaczyć, jak to wygląda. Jeśli mnie nie znasz, nie pouczaj mnie i nie osądzaj tego co robię bezpodstawnie, pisząc w takim tonie jakbym nie wiedziała, że ona chce z tego wyjść.
|
|
|
#2942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra bez kłótni, teraz już wiem że moje nogi wyglądają beznadziejnie , bo próbowałam przymierzyć moje 'stare' spodnie i aż wole nie mówić, a to był rozmiar26-27
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu za chude, co tu duzo mowic i beda wygladac slicznie z tymi kilkoma cm.
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale swoją drogą wszystkie mówiłyście mi , że moje nogi są długie a uważam o nich tak jak Ty o swoich.ech, ed ![]()
|
|
|
#2946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiosenko, ale Twoje nóżki są bardzo kościste. Ah wiem, ed i jeszcze raz ed, ale gdy widziałam Twoje i Krytii fotki, to az mnie zatkało,, że za chude dziewczyny biadola o swoich "grubych" nogach. Z drugiej strony sama w udzie mam 42 cm i wydają mi się w najlepszym wypadku ładne, a raczej sa za chude skro spodnie 32 na niech wiszą
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub 47
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fakt faktem kilka centymetrów wiecej bardzo by mi sie przydało ![]()
|
|
|
#2949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: a ja chce poprostu zgrubnąć!
ja waze 54 kg ale mam 178 wzrostu wiec jestem tez naprawde szczupla i chce wazyc wiecej
![]() wejdzcie na forum ktore sie nazywa "brak pupy" tam jedna z dziewczyn podala przepis na koktail na przytycie. ja pije dopiero drugi dzien i juz widze efekty . naprawde warto sprobowac
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Nikusia - brzmi obiecująco ^^ Mam nadzieje, ze jest rownie smaczny jak obiecujacy.
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" ? ile masz wzrostu?Cytat:
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
to chyba żadne kradziejstwo praw autorskich?
koktajl: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...9&postcount=33 |
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawy ten przepis
Jak ktoras go sprobuje to prosze o napisanie jak smak no i po czasie jakie efekty
|
|
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
elo ! ja tez chce przytyć.... ;D jestem tu nowa. od razu podam swoje wymiary.. ;d
Biust- 75 Talia- 65 Biodra- 84 (mój największy problem!) Miejsce najwyżej uda- 46 Pod koniec uda- 34 po środku uda- 40 Łydka- 33 ;( Śodek ręki prze łokciem- 20 Środek ręki przed ramieniem- 22 ;( Rozmiar spodni- 26 Mój wzrost- 1,63 cm Waga- na zwykłej wadze 44 a na łazienkowej 42 ;D A ja jem i jem i przytyć nie moge! SĄ jakieś dobre sposoby ?? szukałam w necie ale to nic nie daje... ogólnie to ja chce mieć grusze recę i nogi no i być szersza w biodrach.. niewiem czy pisałam ale lat mam niedługo (za okrągły miesiac) 15 ;D |
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
Często się mowi gdy ktos ma15 lat, że masz czas bo dojrzewasz. Mi też tak mówili, ale poprawy jakiejs znacznej nie zuawazylam. Mierzysz biodra w dobrym miejscu? Trzymam kciuki za ciebie - bo sama chciałabym przytyc w biodrach. Wyzej byl podany przepis na koktajl "cud".
Ale dziewczynki! Ostatnio przytyłam kilogram - jestem z siebie dumna bo spodnie, ktore byly dotad dobre tylko po praniu - teraz sa w sam raz
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
acz z drugiej strony, ja miałam ed ![]() ![]() jesteś młodziutka, może z wiekiem się zaokrąglisz? masz okres od jak dawna?? ile ejsz dziennie?
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
jak jem?
na śniadanie dzisiaj zjadłam: zapiekankę (średnią), banana, dużą miskę fasolki po bretońsku, miedzy tym jeszcze lizaka , groszki orzechowe i.... 1 kawałek (duży!) pizzy ;D a na obiad przed chwilą 5 pierogów z truskawkami ze śmietaną i cukrem. ;D moim zdaniem to jem dużo ostatnio jak tak jadłam to w tydzień przybrałam 2 kilo a różnica to tylko na cyferkach na wadze a na ciele nic nie widać...coś źle może robię?
|
|
|
|
#2960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jesz duzo, biorąc pod uwwagę, ze nie ma II śniadania, a podwieczorej i kolacja? |
|
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
jakbyś nie zauważyła to napisałam to wcześniej jak mogłam wtedy zjeść już podwieczorek i kolacje? samo to że zjadłam tyle na śniadanie to juz coś....
bez koma... a tgak w ogóle to jem jakieś 10 dużych posiłków dziennie i z 14 przekasek... tak liczac... no i oczywiście owoce ;D słodycze tez ;P a i co do wcześniejszego pytania o okres... to mam od stycznia tego roku ;D |
|
|
|
#2962 |
|
Przyczajenie
|
ja po koktailu widze zmiany moze niewielkie bo malo jak narazie przytylam moze kilo albo nie cale dwa tu waga sie wacha ale koktail jest nawet smaczny tylko ze ja wiecej kakaok dodaje i wogole nie daje płatków owsianych bo z platkami nie smakuje mi
![]() mysle ze efekty male bo pije go dopeiro tydzien ale bede pila nadal i czekala na efekty
|
#2963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myslałam, że podajesz swój jadłospis w całosci tzn. częśc zaplanowana już. Chciałam pomóc, a Ty tak dziekujesz. Jeżeli nie chcesz pomocy, to nie wchodź na forum
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, przytylam kilo
![]() Nie mam zadnych jadlospisow jak Wy, az wstyd sie przyznac Przyjelam tylko zasade, zeby przerwy miedzy posilkami nie byly wieksze niz 2 godziny I dzieki temu jem wiecej, a przy okazji staram sie urozmaicac posilki, jesc owoce itp. To naprawde sukces bo od ponad roku mimo mowienia ze chce przytyc nie staralam sie tak bardzo i po prostu mowilam a nie dzialalam.
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
o to gratuluje ;D
a na forum bd wchodziła ![]() ja sobie zobaczę czy ten koktajl działa ... ;D |
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Mnie odstrasza surowe jajko w tym koktajlu. Ale moze sie skusze bez
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Powiem wam dziewczyny ze mam problem. Próbowałam juz chyba wszystkiego. Mam 18 lat, 168cm wzrostu i waze 49kg. http://i50.photobucket.com/albums/f3...nkaa/htdy4.jpg Zdjęcie z wakacji. Od tamtego czasu przytyłam kilogram i to w biuście bo mialam male B a teraz mam duże C i wygladam jak karykatura samej siebie. Jestem strasznie drobna wszystkie spodnie ze mnie spadaja, nawet najmniejsze rozmiary. Dlugo nie moglam na siebie kupic stanika o odpowiednim obwodzie bo wszystkie byly za duze. Brałam tabletki anty i mialam nadzieje ze to cos da ale tylko spuchłam i nabawiłam sie cellulitu. Jak odstawilam to od razu stracilam na wadze. Próbowałam juz jesc wszystkie najgorsze śmieci ale ja po prostu nie moge, od zawsze jadlam zdrowo, moze leniwa nie jestem ale troche sie ruszam. I boje sie bo przyjdzie lato i ja znowu schudne i bede sie wstydzila wyjsc na plaze. Próbowałam ćwiczyć ale brak mi cierpliwosci i wydawalo mi sie ze chudne. Dodam tylko ze nie jem kolacji. Oduczylam sie tego dawno temu, czasami jem jakis jogurt albo owoc. Nie moge jesc na noc bo mam koszmary.
Jak przytyc? |
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Boże dziewczyno co ty od siebie chcesz? świetnie wyglądasz ciesz się tym! ja bym tak chciała wyglądać... pozdro ;D
|
|
|
|
#2969 |
|
BAN stały
|
Kto pomoże?
Nie wiem czy zakładam ten wątek w odpowiednim miejscu ale myślę że tak. Otóż mam pewien problem. Jestem za chuda. Jem dużo tak jak każdy ale problemem jest to że jak coś zjem to od razu idę do ubikacji zrobić pewną czynność (tzn. kupkę
) i mój żołądek od razu jest pusty. Nie wiem jak mam zgrubnąć. Wszystko na mnie ''wisi'' Mam 170cm wzrostu i ważę 46kg Chciałabym przytyć chociaż trochę Wszystkie moje ubrania są na mnie za duże Co ja mam zrobić ?? Pomóżcie !!Za każdą pomoc z góry dziękuję |
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
ale to tylko tak wyglada, wygladam jak miniaturka kobiety, wszystkie spodnie musze zwezac to sobie wyobraz ile ja w pasie mam xD
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

I życzę, by jej się to udało 
, bo próbowałam przymierzyć moje 'stare' spodnie i aż wole nie mówić, a to był rozmiar26-27
według mnie są króciutkie jak u liliputa

Wszystkie moje ubrania są na mnie za duże