|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
zaciekawiłyście mnie tym zestawem Dove.
właściwie nie planowałam się opalać ale w sumie może i by się przydało dodać cerze trochę promienności. czytałam właśnie o tym kremie wątek i podoba mi się to, ze nie śmierdzi samoopalaczem.
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
na szczęscie załapałam się na promocję dove, za grosik dostalam krem do ciemnej karnacji i szczerze mówiąc ten wolałam
![]()
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdziłam, że boję się tego schodzenia opalenizny, bo po ostatnim obiecałam sobie nigdy więcej. Nie wiem, ostatnio coraz trudniej mi się na cokolwiek zdecydować, nawet na balsam
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj specjalnie wyjechalam 15min wczesniej na zajecia,zeby zatrzymac sie na Kleparzu i o 8:45 juz kupilam zestaw
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze,ja dzisiaj równiez polowałam na zestw Dove, ale mysłałam, ze kremik bedzie do wyboru <rodzaj karnacji>. Niestety były tylko do jasnej, wiec zrezygnowałam z zakupu
Dziewczyny jest u was w gratisach wydawany krem do ciemnej karnacji czy wszedzie jest tak, ze tylko do jasnej ? Byłam dzisiaj w 2 Rossmannach niestety wszedzie taka sama sytuacja :/ Po tym do jasnej to efekty jakos mi sie wydaja watpliwe :/
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Uuuu to nieciekawie, ze kremik nie jest do wyboru
Moja Mama dzis bedzie w Rossmannie po ten zestaw. Mam w domu 2 kremy do jasnej, jeden juz prawie skonczony i po co mi taki trzeci? Buuuu... Zuzyc zuzyje, bo je lubie, ale chcialabym do ciemnej.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jakbym sie uparła to znalazłabym ten do ciemnej, bo nie wierzę, że wszędzie dostali ten sam, a Rossmanów u mnie bez liku. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez kupilam dzis zestaw dove
wzielam =soft shimmer do jasnej karnacji i dostalam kremik tez do jasnej (bo taki chcialam) w sumie az takiej jasnej karnacji nie mam, ale jak ostatnio mialam garniera do ciemnej to mialam czasem male smugi ktore mnie wkurzaly:/
|
|
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy zauwazylyscie, ale dzis na wizazu miga baner z reklama Dove o tym,ze do balsamu krem gratis
|
|
|
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
no i dostałam zestaw dove
oczywiscie w moim cudownym rossmannie pod blokiem jeszcze nie dojechały, poszlam do innego i był . balsam do ciała do jasnej, a do twarzy został ostatni! do ciemnej, wiec wziełam, bo to i tak dla mamy ![]() a z filtrem, też był, ale jednak sie na niego nie zdecydowałam. |
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a co ta 2-stronicowa gazetka rossmana od 28.03 taka krotka??? jest dostepna na tu http://www.rossmann.isens.biz/7prom/ ... to juz bylo od dawna tam? czy nowe?
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Gazetka pełnostronicowa jest spakowana RARem -> 7-2008.rar
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
zastnawiam się nad upnem albo podróbki dream matt muesse albo roświetlającego podkładu miss sporty, pierwszy ze schleckera za 14,99 zł a drugi z rossmana za 7,99 zł ceną owcziście ten drugi mi odpowada ale slyszalam ze tamten pierwszy bardo dobrze matuje a ja sie strasznie blyszcze;/ hmm.. co poiecie.?
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
laza: co za schlecker
? jeżeli sie błyszczysz to nie ma co się zastanawiac tylko brac matujący. mam ten sam problem i jak sie maźne czymkolwiek roświetlającym to wyglądam okropnie
|
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam Dream Matte Mousse z Maybelline i na początku byłam bardzo zadowolona. Jednak moja mieszana cera "przyzwyczaiła się" do niego i zaczął strasznie wysuszać
Ale jeśli ktoś ma cerę tłustą to polecam
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie własnie dream matte matuje jak żaden inny, ale to prawda, ze niestety po pewnym czasie strasznie wysusza
![]() Lirene jeszcze nie miałam, trzeba bedzie wypróbować
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
jaka cena ;p .? schlecker to niemiecki sklep i jest u nas w Polsce też
ja mam cerę suchą na policzkach i wokól nosa, a broda, nos i czoło tłuste z wypryskami i moja qmpela mowiła że ta podróbka bardzo dobrze matuje ale tez slyszalam ze wlasnie strasznie pory zatyka;/ nie chcę w wieku 20 lat wygladac na 40 ;/jakby co to ja mam lat 15 wiec jakies przeciwzmarszczkowe itd. odpadają ;>
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie KWC Już przekonałam do niego mamę i kuzynkę Bardzo sobie chwalą.
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
No nie, ja juz nic nie rozumiem - Mama byla dzis w Rossmannie i co? Kupila tylko tonik Nivea Visage Young i to w cenie regularnej, bo nie byl w promocji - mimo ze w gazetce jest. Zestawow Dove w ogole podobno nie dostali, tak samo jak wkladek Always z saszetka gratis (zmienili nazwe z Alldays???) i tych rossmannowskich dezodorantow do stop
No i nic nie mam oprocz toniku Nie wiem o co kaman
|
|
|
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html albo: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-make-up.html - oba lekkie i bardzo dobre (zwłaszcza za te pieniądze ). Do zmatowienia może coś w kamieniu? Na cięższe podkłady jak dream matte masz jeszcze czas![]() PS. o co chodzi z tą podróbką?? |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej promocji, nigdy nie umiem otworzyć gazetki na stronce ale fakt faktem ma nieraz takie kosmetyki których nigdzie nie umiem znaleźć.ojej, przepraszam, widzę że ktoś mnie już wyprzedził a przeoczyłam jego wypowiedź
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takze polecam Lirene, najlepszy podkład jaki miałam (a miałam różne, naprawde, i niezliczoną ilośc próbek, najtańszych i najdroższych). Aczkolwiek i tak od jakiegoś czasu używam kwasów+ skrobii (wiec buźka nie dość że bez pryszczów i zaskórników to jeszcze matowa calutki dzionek, ha!). Polecam po prostu matowić twarz skrobią ziemniaczaną
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
nie bede oryginalna - polecam Lirene City Matt - swietny podklad za niewielkie pieniadze, jestem mu wierna juz ponad 2 lata
nie wysusza skory, swietnie sie rozprowadza, wygodne opakowanie, wydajny, nie tworzy efektu maski, matowi i kryje to co trzeba ostatnio tylko na wiosne i lato przerzucilam sie na rimmela recover, ale na zime na pewno wroce to lirene
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2968 |
|
Rozeznanie
|
Ja poszłam wczoraj do rossmanna po podkład. Wahałam się między tym synergen rosmannowskim a Miss Sporty rozświetlającym ale jednak słabość do błyskotek zwyciężyła i wzięłam ten MS. Jak narazie jestem bardzo zadowolona, podkład jest leciutki, rzeczywiście rozświetla ale nie ma w sobie chyba żadnych drobinek, twarz promienieje i lekko kryje.
|
|
|
|
#2969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja z tradzikiem mialam naprawde duze problemy a on wszystko ladnie kryl i nie schodzil [a nakladalam go w normalnych ilosciach ]no coz, widac nie kazdy kosmetyk pasuje wszystkim
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

właściwie nie planowałam się opalać
ale w sumie może i by się przydało dodać cerze trochę promienności. czytałam właśnie o tym kremie wątek i podoba mi się to, ze nie śmierdzi samoopalaczem.

Dziewczyny jest u was w gratisach wydawany krem do ciemnej karnacji czy wszedzie jest tak, ze tylko do jasnej ? Byłam dzisiaj w 2 Rossmannach niestety wszedzie taka sama sytuacja :/ Po tym do jasnej to efekty jakos mi sie wydaja watpliwe :/

? jeżeli sie błyszczysz to nie ma co się zastanawiac tylko brac matujący. mam ten sam problem i jak sie maźne czymkolwiek roświetlającym to wyglądam okropnie
Ale jeśli ktoś ma cerę tłustą to polecam 

bo ja z tradzikiem mialam naprawde duze problemy a on wszystko ladnie kryl i nie schodzil [a nakladalam go w normalnych ilosciach