|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Organizatorka :)
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
sporo bluzeczek ma gumki w tali z tyłu (mówię teraz tak ogólnie, nie o moich), więc powiny się dopasowywać i być bardziej uniwersalne. Ja mam tak mniej więcej86 w biuście i 64 w tali
Z moich jedynie ta czerwona ( nie dawałam teraz zdjęcia, Nea zrobiła to wcześniej) mogła by być węższa, bo mi tak niezałdnie w pasie odstaje, ale ujdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Organizatorka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
BAN stały
|
Dostałamwczoraj paczkę i jestem zauroczona sukienką, powuem szczerze, że myslałam ,że bedzie tandetna ale jest bardzo ładnie uszyta i w sklepie zaplaciłabym za nia spokojnie ze 200 zł
![]() Bluzeczka też fajowa - rozmiar jak dla mnie L to że jest luźna mi nie przeszkasza ale nawt Pachy w bluzce zwisają - ale mam maszyne trochę soie zwęrze ![]() Trzecie bluzeczka granatowa również ok identyko jak na zdjęciu ![]() jak sie ogarne to zrobie zdjęcia na sobie , narazie wklejam z CCc :L) PS Nea dzięki za tak ładnie zapakowaną paczuszkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Przyczajenie
|
może już koś kupował te bluzeczki
http://allegro.pl/item418164435__new...lory_s_xs.html POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NEA666 mam prośbę do Ciebie, wrzuć scan listu, jaki dostałaś z urzędu celnego odnośnie cła.. Sorry ale odebrałam 10 paczek po 45 sztuk i ani razu cła nie dotałam... Po prostu chcę zobaczyć pisemko.. Nie chcemy przecież myśleć, że coś jest nie tak ![]() Z góry dzięki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
BAN stały
|
ok, jutro wrzuce, bo nie mam skanera a od aparatu wieczorem słabo bedzie widac.
jak zawsze masz bez cła to czemu moze nikomu nie pomozesz, moze podzielisz sie z nami i powiesz jak to ci sie udaje? dopiero teraz sie o tym dowiadujemy. z reszta wczesniej ktos pisal ze tez placil clo i jeszcze musial osobiscie odbierac paczke. |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wpłaciłam w czwartek pieniadze na odżywke do włosów, na rachunek bankowy na poczcie i tam na aukcji było zapewnione że przesyłka przyjdzie na 2dzień ale już minął tydzien i nawet awizo nie przyszło ani nic ..
mam gg allegro i tam pisze że przerwa wakacyjna od 8.08 do 18.08 ale przeciez tam z tego sklepu powinni wysłac tą paczke z odżywka .?! sorry ze was tu pytam ale nie moge znalezc watku o allegro, a w wyszukiwarce po wipsaniu słowa "allegro" pojawia sie "swedząca skóra głowy" , " która ma doła przez faceta ", "pokaż brzuch " , "pokaż pupe " itd =/// no w każdym razie odpowiedzcie mi na to pytanie w miare możliwosci, bo ja tam pierwszy raz na all kupuje to nie wiem
#2950 |
Wtajemniczenie
|
Jak wpłacałaś na poczcie to może nawet jeszcze pieniądze nie dotarły. Bo z poczty strasznie wolno idą.Tak więc może napisz maila jakiegoś czy pieniądze już do nich dotarły.
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam do Was prośbę. Nie wiem, może było już o tym wcześniej pisane, ale zrozumcie mnie, tego jest naprawdę dużo do czytania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Przyczajenie
|
wiem o jaki styl chodzi bo mi również się swojego czasu podobały, do czasu kiedy przeczytałam artykuł pt. Japan style. Jest zamieszczony na jakiejś stronie internetowej nie pamiętam teraz na jakiej. Mówi o swoistym boomie na ubrania w tym stylu i okazuje się że większość osób się na tym sparzyła. Podobno ubrania są słabo pozszywane-nitki się rozchodzą, wyglądają inaczej niż na zdjęciach aukcji, gdyż te są odpowiednio retuszowane. Na pewno przyciąga cena ale jakość tych ubranek jest bardzo niska. Było kilka wypowiedzi od kupujących, że są zadowoleni ale to tylko jakieś 5%, więc nie wiem czy jest sens się łudzić że znajdziesz sie w tych 5%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
Właśnie dlatego zależy mi na sprawdzonych sprzedawcach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Wtajemniczenie
|
Buziaczek112 czy ty wogóle przeczytałaś ten wątek, mamy tu dużo zdjęć i komentarzy nt tych ubrań. Więc pooglądaj a potem napisz czy nadal zgadzasz się z tym artykułem. Te ubrania na prawdę mogą być ok! Nie mówię że zawsze bo sama se sparzyłam na sprzedawcy ale widziałam też kilka z tych ubranek na żywo i wiem że potrafią być nawet ładniejsze niż na zdjęciu.
![]() |
#2955 |
Rozeznanie
|
Anetuniaa dzieki za odpowiedz
![]()
![]() |
#2956 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Rozeznanie
|
Kurcze cały wieczorek oglądałam ten temat od wiosny mam totalny zakręt na punkcie tych azjatyckich ciuszków i szczerze mówiąc jestem w szoku po przeczytaniu waszych wypowiedzi czy te ceny na allegro są aż tak zawyżane?? Bardzo bardzo proszę o kontakt jak zaczniecie kompletować to jesienne zamówienie nie nie mogę w to uwierzyć za jeden ciuszek z allegro można sprowadzić kilka innych.... szok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
facet z cct zawsze wysyła mi hongkong post'em z dopiskiem "Samples", ani razu przy zamówieniu 42 sztuk nie zapłaciłam cła, owszem przy większej ilości.. A ile paczka ważyła? Bo do 10 kg powinna przejść bez problemu.. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mozliwe ze juz pisalyscie, ale nie moge znalezc... Jak wypada rozmiarowka w cct-fashion? Czy ktoras z was zamawiala rozmiarowo ciuchy, a nie te free size? Bo widze ze nawet czasem Lki maja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczynki a czy ktoras zamawiala przez cct fashion i placila przez western union? ;>
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. cieszę się, że teraz będzie zamówienie z ja333 lub je551, bo tam przynajmniej są podane wszystkie dokładne wymiary ubrania. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
Tak brałam pod uwagę koszty nabycia i tak uważam że się opłaca
![]() ![]() ![]() hikaru1989 pisała o nieoclonej paczce a z tego co tu wyczytałam wasza została oclona ciekawe w czym jest różnica... |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
![]() Jestem osobą, która sprzedaje takie właśnie ciuszki na allegro. Ubrania, jak każde inne, czasem odbiegają odrobinę od zdjęć na modelkach (czasem nawet na korzyść potencjalnego klienta). Głównie dzieje się tak za sprawą różnie ustawionych kolorów na monitorze. Zdjęcia modelek w tych ciuszkach są dodatkowo odpowiednio obrabiane żeby były bardziej atrakcyjne, stąd różnice. Zapewniam Was jednak, że każda firma tak robi. Styl jest fascynujący. Sama się w nie ubieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny przestrzegam Was przed zamawianiem ubrań na stronach, gdzie przyjmują tylko wester union (nie paypal); płacąc w ten sposób, a raczej robiąc przelew w placówce nie macie żadnego potwierdzenia, że taki przelew zrobiłyście w ogóle; bardzo często się zdarza, że po miesiącu nie ma upragnionego i zakupionego towaru, a o kupującym nie ma żadnych wiadomości. Tylko paypal daje gwarancję zapłaty za towar, bo jeśli ktoś by go Wam nie przysłał, zawsze można poprosić paypal o zwrot. A Wester Union służy tylko do wpłat dla rodziny (czytaj: osób zaufanych). BTW, nie wiem, jak to jest z WU na cct (zawsze płacę paypal'em), bo wydaje mi się, że producent jest uczciwy; ale nigdy nie wiadomo... ![]() Pozdrawiam, hikaru |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, właśnie dzisiaj wieczorem odkryłam stronkę CCT, ciuszkami już byłam uraczona wcześniej dzięki allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
A ja sobie zamówiłam ta oto bluzkę:
http://allegro.pl/item417217327_japa...miar_s_m_.html ..i czekam aż przyjdzie! ;P Na fotkach real jest naprawdę ładna mam nadzieję, że w rzeczywistości również... A wy dziewczyny co o niej sądzicie?.. I chciałabym abyście mi pomogły szukac paska takiego jaki jest włsanie na tej bluzeczce.. moze widzialyscie takie w jakis sklepach?.. mieszkam na wsi a do miasta z porzadnymi sklepami mam najblizej 60km i rzadko tam jezdze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
BAN stały
|
hej
zamawiala lub ma ktoras z was jakis zimowy plaszcz z tych reklamowanych przez chinki? jakie to jest jakosciowo? jaki to material? |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.