Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 15:23   #2941
Kancia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II

oh ajanno jak się ciesze, ze chociaz Tobie humor poprawiłam

ide łyknąc aspirin bo mnie głowa
Stary 2008-01-30, 15:46   #2942
Madzia:))
Raczkowanie

GG do Madzia:))

xantia jak poszukiwania fotelika, bo widziałam ze ostro szukasz... Pochwal sie jak cos masz....

Mati śpi 3 drzemke dzienną, teraz juz prawie 1,5 h, a mi sie za nim przykszy... wiem bede załować jak sie obudzi ale teraz mi go brakuje

aha wyczytałam gdzies, że dziecko powinno jak najdłuzej jezdzić tyłem do kierunku jazdy i zeby tak szybko nie zmieniać fotelika... ja tez nic innego tylko o fotelikach czytam..zboczenie jakies
Stary 2008-01-30, 15:55   #2943
ajanna
Wtajemniczenie

zapomniałam się pochwalić - po raz pierwszy odkąd urodziłam spotykam się na mieście z koleżanką (bez dzieci ). powód? nalot teściowej jak tak zawsze będzie, to zacznę lubić te naloty
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:29   #2944
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Juleczko , całuję i przytulam mocno do mojego "C" wielkości cyca

Ja to dzisiaj przyszalałam mądra głowa. Moja Olivka jak codzień o 16 trze oczęta mało co ich sobie nie wydrapie. Więc ja moje dziecię ciach do łóżeczka a ta krzyk, że szok. Wyciągam ją ona trze oczęta i krzyczy w niebogłosy. Lylam ją a tak oczy ze zdziwienia wielkie robi jak ja i krzyk.
W końcu mie zaświtało, że może chce jeść, wciągnęła 150 mleczka i padła - dosłownie - opadła jej główka i rączki. Ja to wyrodna jestem...
TŻ poszedł do sklepu to jakieś procenty i hmmm gumeczki bo trzeba jakoś sobie ciśnienie podnieść, kurcze ale mnie dzisiaj łeb...
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:45   #2945
minisia
Zakorzenienie

ajanna no to fajnie A tak ogólnie z tesciową to jak lepiej Spisała się przynajmniej

minia hehe nie przejmuj się Ja też czasem mam zaćmienie, ze Hania moze być głodna i ostatnio też ją do łóżeczka, a ta w ryk i drze się i drze i dopiero jak spojrzałam na zegarek to się kapnęłam, że już pora na następny posiłek

Moje dwa szczęścia śpią, a ja buszuje w sieci, bo szukam jakiegoś hotelu w górach - może macie jakieś namiary czy na pensjonat jakieś dom wczasowy, bo wybieramy się w lutym z mężusiem na weekend, a Hania będzie u mojej mamy to macie coś Wisła, Ustroń, Brenna, Milówka coś w tych okolichach
Jak wstaną moje szkraby to idziemy do teściowej

Rozglądam się też za łóżeczkiem takim turystycznym, składanym, co szło by je spakowac fajnie i przewieść, bo jak Hania by została u mamy czy na ogródku na wiosnę, lato się przyda

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 17:28   #2946
minia99
Zadomowienie

Minisiu my w Wiśle bardzo często sypiamy, a jakie warunki i ceny Was interesują???
A łóżeczko turystyczne to podstawa, nasze od wyjazdu do Chorwacji jeździ ciągle w bagażniku, bo wiesz my to ciągle poza domem śpimy, więc łóżeczko turystyczne to drugi dom Olivki.
A mnie już głowa nie boli hihi chyba rozmowa z TŻ-em pomogła. No i mega pychaśny drineczek: Martini bianco, cola, dok grape i lód, mmmm ide po jeszcze
Stary 2008-01-30, 17:31   #2947
kasia_mw
Zadomowienie

GG do kasia_mw Send a message via Skype™ to kasia_mw

Moje dziecko nie chciało pić bebika sojowego, a z kaszką łyżeczką zjadło. Może on nie chce mleka przez smoczek? W sumie to te mleko lepsze w smaku od bebilonu, ale śmierdzi jeszcze gorzej (może do tamtego się już przyzwyczaiłam). Idę bo prawie ryczy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 19:07   #2948
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez kasia_mw Pokaż wiadomość
Teraz była na jedynce bajka o zwierzętach. Opowiem kawałek. Młoda krowa rozmawia z królikiem o młodym byczku:
królik: Ten byczek się tobie podoba
krowa: To tylko podziw pielęgniarki dla doktora
królik: W doktora to ty byś się z nim pobawiła
A później ludzie się dziwią, że dzieci takimi tekstami sypią, a tu proszę z bajek się uczą.
Ładnie, ładnie. Trzeba zwracać uwagę na to co dzieciaki oglądają... heh.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ooo, to to ja też bym chciała!! Muszę poszukać

Cytat:
juleczko a spróbuj zmienić smoczek. Ja do kaszki używam takiego na krzyżyk ciętego i super się sprawdza (kosztował ok. 3 zł, jakaś firma mało znana - popytaj w sklepach), albo może z Canpola też do kaszki, bo ma dużą dziurkę. Oba są do butelek szerokootworowych). Dzisiaj kupiłam kolejny z Aventu - 4
Też o tym pomyślałam. Ja do owsianki mam smoczek aventu trójprzepływowy i jest super - mimo to że robię tą owsiankę dość gęstą to Ala wyciąga ją w moment

Cytat:
Dziewczyny nie sądzicie, że teraz jet nalot Juli, gdzie się nie obejrzę tam dziewczynkę nazywają Julia . Moje 3 koleżanki z liceum (ale jednej można wybaczyć, bo już 3 latka ma, pozostałe z rocznika 2007), 2 kuzynki, kolega z akademika i pewnie jeszcze zapomniałam kto. Później będzie problem w szkole. Ale u nas na forum nie ma
Moja Ala miała być Julia... Ale jak byłam w ciąży to na około Julie tylko , pełno wszędzie

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki tez się tak w Was wczepiają swoim silniutkim łapakami. Werka jak sie dorwie do mojej twarzy to aż starach /szczypie i drapie/.No i to ciągnięcie za włosy... Oczywiście mówię'Nie wolno" i próbuję sie od tych wszędobylskich łapek uwolnic, ale to jedynie budzi smiech mojej nieświadomej córci.
To wszystko z miłości do mnie ofkors
Oczywiście!! Czasami mam wrażenie, że Alicja ma ze 30 rączek

Cytat:
Napisane przez sweetmadijka Pokaż wiadomość
witam;* dziekuje za zyczenia dla tz-a
u nas wszystko oki, oprocz tego ze w pon uspilismy psa(bernardyna)mial raka musielismy ...
a od 1 dnia jest z nami Albin (szczeniaczek).. koncze bo mi sofe gryzie;*

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Jutro idę z Hanią na 14:20 do pediatry, bo Hania ma całe plecy i rączki w czerwonych suchych plamach. Nic nowego nie dostała i nie mam pojęcia z czego to Chcę wziąć od pediatry skierowania do alergologa. Już dziś się zapisałam - 19 lutego na 10:30. Namiary na tą lekarkę dostałam od znajomej, która u niej była u odrazu zrobiła jej testy skórne i wyszło, ze mała ma uczulenie na kukurydzę
Oprócz tego obdzwoniłam wszystkie przychodnie i najbliższe terminy to marzec - kwiecień A prywatnie mam sprawdzoną właśnie tą lekarke, więc pójdziemy i i tak nie jest źle
trzymamy kciuki, oby żadna alergia!!

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6441644]Nie zdążyłam Wam napisać w poprzednim poście:
Kamila pojechała dziś z Agatką do Polanicy, dziś badania, welfrony, itp. a jutro o 9:00 operacja. jesli wszystko będzie oki to powinna trwać około 2 godzin. A najgorsze, że po tym wszystkim Agatka przez trzy dni będzie w izolatce i tylko przez szybe będą ja mogli Kamila z mężem oglądać. Bo Agatka będzie miała drenaż na główce, którym będzie krew spływać i nie moze dojść do żadnego zakażenia. Największy problem z karmieniem, bo ona wciąż jest na piersi. Więc będzie miała kroplówkę, ale ja sobie tego nie wyobrażam dziewczyny... przez trzy dni oglądac dziecko przez szybę, nie móc pogłaskać, przytulić, ani nic do niej powiedzieć, a ona biedaczka tam może płakać, bo będzie tęsknić za mamusią i cycem. Aż mi się na płacz zbiera. [/quote]

mi też na samą myśl jest okropnie przykro i smutno. Ale przesyłamy dla Agatki i jej rodziców

Cytat:
Napisane przez ajanna Pokaż wiadomość
dziewczyny, czemu wylewacie tę wodę z ziemniaków? mi kiedyś jeden mądry lekarz powiedział "jak Pani gotuje ziemniaki, to właściwie może je Pani potem wyrzucić, a pić tylko tę wodę, bo w niej są wszystkie składniki odżywcze"
Dokładnie, ja gotuję ziemniaki albo w zupie albo na parze

Cytat:
Napisane przez Madzia:)) Pokaż wiadomość
xantia jak poszukiwania fotelika, bo widziałam ze ostro szukasz... Pochwal sie jak cos masz....
Jak na razie to ciągle na topie jest ten: http://www.allegro.pl/item303005972_..._bebe_jou.html

Poza tym to przeżyłam. Mam w pracy wizytację szefa szefów . Jeszcze jutro i luz...

Idę się ochlapać i spać, padnięta jestem... No później jeszcze zajrzę

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 19:43   #2949
minisia
Zakorzenienie

miniu jak masz jakies stronki z tej wisły to podaj, zobacze i zdecydujemy

Ja zaraz będę piła Martini Bianco ze spritem i lodem

kasiu wracając jeszcze do tej bajki to jest szkoda słów. Te bajki teraz to ja nie wiem kto dla tych dzieciaków wymyśla
Za dawnych czasów były fajne bajki: Wilk i Zając, Krecik, Żwirek i Muchomorek, Miś Kuleczka, Pszczółka Maja, Koziołek Matołek, Reksio, Bolek i Lolek, Porwanie Baltazara Gąbki, Miś Uszatek, Smurfy, Muminki... Ja będę ściągać te bajki i nagrywać na DVD dla Hani, a nie będzie patrzeć na te na Cartoon Network, bo jak słyszę te odzywki to się nóż w kieszeni otwiera. Mam jeszcze bajki Disneya na kasecie video i będę je przegrywać na DVD. To jeszcze kaseta z mojego dzieciństwa

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-01-30, 19:45   #2950
minia99
Zadomowienie

Jest pierwszy ząbek dolna lewa jedynka.
Nie wiedziałam, że ząbek może sprawić tyle radochy, a jak ładnie o łżeczkę zadzwonił
Minisiu http://wisla.infhotel.pl/to dla Ciebie, w kilku byliśmy więc jakby co to coś możemy polecić. Moje chrześniaki (3 letnie) do znudzenia oglądają Krecika, którego kochają i Sąsiadów, pamiętacie???
Stary 2008-01-30, 19:54   #2951
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
Jest pierwszy ząbek dolna lewa jedynka.
Nie wiedziałam, że ząbek może sprawić tyle radochy, a jak ładnie o łżeczkę zadzwonił
Gratki wielkie!! Noooo!! Nareszcie!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 19:55   #2952
minisia
Zakorzenienie

miniu dzięki JAk Hania będzie spać, a będzie mi się chciało to pooglądam, a jak nie to jutro
No i gratulki ząbka dla Olivki

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-01-30, 20:16   #2953
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

miniu- gratulujemy ząbalka. I tak bezobjawowo się pojawił, czy Olivka taka dzielna dziewczynka?No i dzięki za przesympatyczny komentarz w albumiku

ajanna-Twojemu zuszkowi również wielkie gatrulacje składamy, on dał Ci troche czadu, co?

Nie mogę się dzisiaj napaśc , ciągle cos wcinam i wcinam..

Dobrej nocki.pa!

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 20:21   #2954
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Czesć Kochane, dziękuję bardzo za troskę
Oliwcia już lepiej, na szczęście biegunka przechodzi i nie powtórzył się epizod z wieczora W sumie to nie bardzo rozumiem z czego to, bo chyba jak by jej zaszkodziło coś to nie przeszłoby tak szybko, sama nie wiem Grunt, że jest lepiej

Miniu, gratulacje ale super
Też miewam takie historie z usypianiem jak dziecko glodne

Kasiu
, jeżeli chodzi o te nowe bajki to strach się bać mnie teściowa uzbierała z gazet mnóstwo bajek z naszego dzieciństwa więc Oliwcia będzie je oglądała i ewentualnie mini mini

Iwka, ja mam cały podrapany dekolt, moje dziecię jak chce mnie poglaskać to mało mi oka nie wydłubie

Minisiu to czekamy na diagnozę i trzymamy kciuki żeby okazało się czymś błahym

Kanciu
, mnie też rozbawiło to określenie i pozwól, że je zapożyczę do mojego słownika bo idealnie pasuje do Oliwii (Japiszon też był the best )
U nas też głównie Tako i Roan, wręcz zalew My jeszcze w głębokim, ale ja mam w gondoli regulowane oparcie więc mogę Oliwcie posadzić jak bardzo chce

Juleczko, głowa do góry, czas szybko biegnie

Ajanna, efferalgan jest super, mnie poleciła go pediatra i zawsze mam go w domy tak jak by co
Stary 2008-01-30, 20:34   #2955
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Hello kobitki !!

miniu - gratulacje z okazji ząbką

eve - ciesze cie ze z kupalkami lepiej

iwka - mnie dzisiaj Kacpi podrapal po policzku i nie wiedzialam ze moze to zrobic tak mocno

juleczko - ja tez mam czasem takie nastroje i choc Kacpi jest grzeczny to ja nie mam cierpliwosci i sie szybko denerwuje, czasami juz po 2 min jego placzu, wiec ciebie podziwiam że i tak to wszystko dzielnie znosisz

Co do KASZEK: to ja robie tak ze wsypuje co 3 lyzeczki i mieszam i wtedy mi sie nie robia grudki i nie zatyka mi smoczka. kiedys dawalam naraz 11 lyzeczek i wtedy mi sie zapychal.

o foteliku narazie nie mysle, ale podoba mi sie ten coneco. 300 to i tak duzo jak na nasze obecne mozliwosci finansowe.

kupilam dzisiaj danonki i w piatek sprobuje dal kilka lyzeczek Kacpiemu.
w carrefourze kupowalam dzisiaj Hagisy i chcieli mnie oszukac. cenowka byla 29 zl a oni mi policzyli 34,95. potem okazalo sie ze maja stara cenowke bo promocja byla do 27.01, ale roznice mi zwrocili. kupilam tez plyn do kapieli bambi i bardzo fajnie sie pieni.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 20:49   #2956
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

czesc dziewczyny.. ja tak z doskoku bo dzis mielismy urwanie glowy troche..

OLIVCIU GRATULACJE PIERWSZEGO ZABKA

Xantia taki baby bouncer to bedzie u nas super sprawa bo Adi tylko bouncing na mamy rekach wiem wiem.. rozbisurmaniony

ajanna racja z tym wylewaniem wody.. same witaminy w niej..

spadam nakarmic lobuza.. jutro cos sie bardziej powywnetrzam bo dzis juz jestem wymeczona..

dobranoc dziewczyny

ps pisalam z shem pracuje teraz w domu i czesto chodzi spac juz po 2 w nocy dlatego nie nadazala z wizazem.. ale was mocno pozdrawia nasza matka wszechpolka

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:06   #2957
minia99
Zadomowienie

Z okazji pierwszego ząbka zaszaleję i "powielocytuję" a co
Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Gratki wielkie!! Noooo!! Nareszcie!!
Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
miniu dzięki No i gratulki ząbka dla Olivki
Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
miniu- gratulujemy ząbalka. I tak bezobjawowo się pojawił, czy Olivka taka dzielna dziewczynka?No i dzięki za przesympatyczny komentarz w albumiku
Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
Miniu, gratulacje ale super
Też miewam takie historie z usypianiem jak dziecko glodne
Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
miniu - gratulacje z okazji ząbką
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
OLIVCIU GRATULACJE PIERWSZEGO ZABKA
Dziękujemy moje kochane . No pierwsze koty za płoty oby tak wszystkie ząbki łatwo poszły. Naprawdę tego się nie spodziewałam, poza kilku miesięcznym ślinotokiem nic więcej. Zadzwoniłam do niani Heli powiedzieć o ząbku a ta zaczęła płakać do słuchawki, że ominą ją wszystkie najważniejsze chwile z życia Olivci. No gooood news zdejmują jej gips w walentynki...
minisiu dla Ciebie wszystko
iweczko nie ma za co za prawdę się nie dziękuje, już dawno żadna fotka nie zrobiła na mnie takiego wrażenia

Ale mi humor dopisuje, jakby co podaję przepis na mega dobry humor:
pierwszy ząb dziecka+kizianie z TŻ+Martini= właśnie to i mam nadzieję, że jest zaraźliwe

Dobranoc kochane.
Stary 2008-01-30, 21:13   #2958
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Katia,

Ja dzisiaj zrobiłam mega ilosć faworków, całą wielką michę i zostało tylko trochę dla TŻ do pracy na jutro Jedną tackę zaniosłam sąsiadce troszkę zawinęła mi teściowa bo był u nas pilnować Oliwci no i mój chruściany maż pożarł tonę

Ja też zmykam spać, SŁODKICH SNÓW
Stary 2008-01-30, 21:17   #2959
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

minia, a sukienkę już wybrałaś??

Ja to miałam nadzieję na karnawałową, ale Ala nie chce ząbka pokazać i chyba obędę się letnią jakąś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 21:17   #2960
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

miniu, gratulujemy pierwszego ząbka Olivki!!

Martini bianco ze spritem to mój ulubiony drink. zawsze mam butelkę w barku.

xantia, buziaki Agatce przekażę, dziękuje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. no i dobrze, że Ala nie jest Julią.
A te skoczki to sa na Allegro, tez nad tym myslałam, ale Maks jest tak ruchliwy, że mógłby nam futryny z tynków wytargać.

Jeśli chodzi o bajki, to takie w miarę lecą na MINI MINI. A Jetix, Zig Zap, to masakra.

Zmykam do moich mężczyzn. Dobranoc.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:35   #2961
minia99
Zadomowienie

eve w nocy znęcasz się nad moim żołądkiem , ja uwielbiam faworki (u nas mówi się na nie chrust)
xantia nie wiedziałam dokładnie o co chodzi z tą sukienką, ale gdy tylko "wystukałam" ząbka to na wszelki wypadek głośno krzyczałam do TŻ-a o sukience, kurcze a może być spódnica albo garsonka, bo jakoś ja i kiecka . Xantia no to Alunia ma jeszcze tydzień czasu, przecież dopiero we wtorek są ostatki, trzymam kciuki żebyś załapała się na kieckę karnawałową
Teraz to juz naprawdę dobranoc. Bo TŻ mnie woła
Papatki
Stary 2008-01-30, 22:48   #2962
kasia_mw
Zadomowienie

Miniu trzeba wykorzystać te gumeczki co?

U nas do niedzieli spokojnie, bo mój brat przyjechał i jakoś tak nie wygodnie w pokoju z dzieckiem się "przytulać"

Ja dzisiaj mądra czyściłam Krzysiowi nos fridą, a on później chciał się nią bawić, gryzł wężyk, a resztę mu zabrałam ze względów bezpieczeństwa i higienicznych, ale położyłam na poduszce. Zadzwonił telefon, poszłam odebrać i zabrałam ze sobą wężyk. Gadam z mamą, a tu po okrzykach radości słyszę płacz . Okazało się, że dorwał ten plastik i musiał się dziobnąć tą ostrą końcówką, na którą nakłada się wężyk, chyba w buziulce . Jaka ja głupia przecież mógł dziobnąć się w oko, boże nie chcę o tym myśleć Całe szczęście jak go tylko wzięłam to już zaczął się uśmiechać, więc chyba niegroźne to było.
Stary 2008-01-31, 07:07   #2963
kropka241
Zakorzenienie

ja sie zaraz biore do robienia paczkow i faworkow

moj synek je krzyzowki..

tz spi

Kasiu ja tak sobie myslalam o tej bajce co wczoraj mowilas i sama tez ogladaam ostatnio przeslodki film familijny o robocie i tam taki koles z indii mowi ze on lubi byc ON THE JOB co generalnie znaczy tyle ze lubi sie bzykac

Acha mam wazne pytanie:
czy wam tez tak trudno przewijac?? moj jak tylko go poloze to juz jest zaraz na brzuchu.. nie ulezy nawet minuty.. dltego klade juz przewijak na podlodze bo on taki przekret jest..

jak to jest u was?? macie jakies pomysly na to.. ja daje gazete to chwile jest spokoj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 08:11   #2964
kasia_mw
Zadomowienie

kropka ja jak znajdę czas to też zrobię faworki. Krzyś kręci się niesamowicie, że czasami ktoś musi mi nogi trzymać, bo inaczej wszystko by było w kupsku. Ja już z przewijaka nie korzystam, rozkładam taki podróżny (cerata a gąbką w środku) na łóżku, żeby prześcieradła nie ubrudzić przypadkiem.
Stary 2008-01-31, 08:37   #2965
minisia
Zakorzenienie

kropka no Hanulke czasem przewinąć to też graniczy z cudem
ja jej zawsze daję coś do zabawy, a najlepiej to pudełko z moimi kremami

O co chodzi z tą sukienką
Ojjj dziś w nocy wstawałam do Hani 4 razy, tak się rzucała w łóżeczku, popłakiwała, ale jak dałam smoka to spała dalej. Potem o 6:30 przerwa na butle i spała do 9:00

A to dla Was:

http://www.paczekdlaciebie.pl/336345

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-01-31, 08:48   #2966
kropka241
Zakorzenienie

Minisiu ty kazdemu rozdajesz paczki to dla ciebie i Hani nie starczy masz od nas paczka za to ze tak myslisz o wszystkichhttp://www.paczekdlaciebie.pl/373829

Ide pocalowac mojego ksieciunia bo sie wlasnie wybudza

Stary 2008-01-31, 08:49   #2967
minisia
Zakorzenienie

Dzieki kropeczko Pyszzzzny

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-01-31, 08:52   #2968
magdalenazz
Rozeznanie

GG do magdalenazz Wyślij wiadomość przez MSN do magdalenazz

Dziewczynki, regularnie podczytuje Wasz wątek. Gratuluję wspaniałych pociech Mam jedno pytanko. Jak zmieniła się u Was sytuacja finansowa po urodzeniu dziecka? Czy różnica jest bardzo widoczna? Czy może i tak większość potrzebnych rzeczy stanowią prezenty?
Stary 2008-01-31, 08:58   #2969
barwa
Rozeznanie

Hej, ponieważ mój synek ma dwie poważne alergie:
1 - na komputer, a ściśle - mamę przy komputerze
2- na spanie w dzień

musi być krótko

Miłego dnia, smacznych pączków, tłustych faworków, pamiętajcie, trochę smacu tu i tam nie zaszkodzi, zrzucimy póżniej, a na razie niech mężusiowie mają radochę

idę śpiewać, zabawiać i umilać czas swojemu małemu, wymagającemu mężczyźnie
Stary 2008-01-31, 09:01   #2970
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cześć Kobitki!

Dziekuję wam wszystkim za dobre słowa . U nas nocka bez zmian . Jestem już mocno tym wszystkim zmęczona...
Ale już nie będę wam truć.

Minisiu, dziękuję za pączusia. Pyszny

magdalenazz, u mnie sytuacja finansowa odkąd Mateusz jest z nami mocno się pogorszyła! Nie wiem już kiedy ostatnio kupiłam sobie coś... A i tak ciągle na wszystko brakuje. A wcale nie kupujemy cudów dla niego, raczej niezbędne sprawy.
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości