Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-29, 20:01   #2941
Malpka
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez monika mat Pokaż wiadomość
Katia 0117 troszke mnie zlamalas ta opinia o zespole simon.myslam,ze fajnie graja , bo cenia sie ........

dziewczynki nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale jezeli chcecie miec cudowne wiazanki slubne to serdecznie polecam kwiaciarnie pani iwony w bychawie.wiem,z eto nie w lublinie, ale bardzo blisko lublin abo zaledwie 26km w strone krasnika.jezlei bedzie zainteresowana to z przyjemnosci apodam wam numer telefonu.powiem szczerze,ze nie widzialm piekniejszych wiazanek,sa zachwycajace
monika mat możesz coś bliżej powiedzieć o tych wiązankach z Bychawy ? A może masz jakies zdjęcie bukietu A powiedz mi jesteś z tamtych okolic może

Serdecznie witam i ja wszystkie nowe wizażanki
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 04:22   #2942
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Dziewczy mam do Was wielka prosbe...czy kojarzycie ten sklep:
"Margot" Dodatki Ślubne i Komunijne
20-078 Lublin , ul. 3 Maja 9 lok. 7
tel. 081 5349409
Co sie z nim stalo, gdzie on teraz jest, bylam tam jakis 2 lata temu jak bylam starsza, bylo tam mase ozdób do włosów, na szyje, kokardek, stroików a nawet dodatkow do sukien.
A teraz jak potrzebuje tego sklepiku, bo sama wychodze za maz...ide tam i co widze...??!!
Pub dla harley'owców czy wiecie czy zostal on zlikwidowany czy moze przeniesiony....znacie lokalizacje??Blagam pomozcie
Z gory dzieki buziaczki

Edytowane przez Gosiaczek 82
Czas edycji: 2007-11-30 o 04:23 Powód: *
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 09:19   #2943
monika mat
Przyczajenie

Malpka, niestety nie mam zjec wiazanek,ale uwierz ,ze sa niepowtarzalane jednym slowem super. A tak w ogole to mieszkam w lublinie,ale ma wielu znajomych i rodzinke w bychawie.j awlasnie tam bde zmawial kwiaty na slub i wystroj kosciola.pozdrawiam
monika mat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 09:41   #2944
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek 82 Pokaż wiadomość
tel. 081 5349409
Co sie z nim stalo, gdzie on teraz jest, bylam tam jakis 2 lata temu jak bylam starsza, bylo tam mase ozdób do włosów, na szyje, kokardek, stroików a nawet dodatkow do sukien.
A teraz jak potrzebuje tego sklepiku, bo sama wychodze za maz...ide tam i co widze...??!!
Pub dla harley'owców czy wiecie czy zostal on zlikwidowany czy moze przeniesiony....znacie lokalizacje??Blagam pomozcie
Z gory dzieki buziaczki
wiesz co wydaje mi się, ze ten salon jest przeniosiony w pobliże TESCO.jak jedzie sięulicąORkana, miniesz galerie ORKANA, TESCO, potem salon hondy to są światła ( przed kościołem) i jak tam sie skręci w lewo to jest logo MARGOT. widziałam je kilka razy. tu masz link z danymi sklepu http://katalog.pf.pl/Lublin/Margot-P...B5136-m19.html

aha, a tak w ogóle to jak się wrzuca nazwę sklepu w wyszukiwarkę to bez problemu można znaleźć

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2007-11-30 o 09:48 Powód: uzupełnienie posta
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 11:31   #2945
niedzwiedzika
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez monika mat Pokaż wiadomość
Katia 0117 troszke mnie zlamalas ta opinia o zespole simon.myslam,ze fajnie graja , bo cenia sie ........

dziewczynki nie wiem czy kogos to zainteresuje, ale jezeli chcecie miec cudowne wiazanki slubne to serdecznie polecam kwiaciarnie pani iwony w bychawie.wiem,z eto nie w lublinie, ale bardzo blisko lublin abo zaledwie 26km w strone krasnika.jezlei bedzie zainteresowana to z przyjemnosci apodam wam numer telefonu.powiem szczerze,ze nie widzialm piekniejszych wiazanek,sa zachwycajace
Monika, SIMON to najlepszy zespol jaki znam, moim sasiadem jest Pawel - basista. Bardzo mi zalezalo, zeby zagrali u mnie, ale za pozno sie zglosilam i terminy mieli pozajmowane, juz nawet chcialam slub przekladac na 2009, ale TZ sie nie zgodzil... wiem nawet cos o ich tajnym projekcie z przebierancem. Sa super....choc troche sie cenia, ale co sie dziwic, maja talent i swietne poczucie humoru. co do Pani Iwony, to absolutnie sie zgadzam (moja kolezanka tam zamawiala, a ja bylam druhna i mialam piekny bukiet, a kolezanka miala przecudna wiazanke, a jak uslyszalam cene to nie wierzylam, ze tylko tyle....).

Malpko, przepraszam, jestem strasznie zajeta (pisze prace mgr, bo 1 rozdzial mam oddac w srode o Boze nie zdarze....) i te zaproszenia to w ogole nic nie robie, prosze poczekajcie na zdjecia...chyba do przyszlego roku, bo MAM WRESZCIE PRACE i na pisanie mgr-ki juz mi brakuje czasu...nie wspominajac o zaproszeniach itp
A propo w makro byla podobno swietnacena na "Pana Tadeusza" a ja oczywiscie nie mialam czasu, ale chyba odlozymy kupno wodki...moze bede jeszcze lepsze promocje...kurcze wracam do pracy...pozdrawiam pa
Stary 2007-11-30, 12:58   #2946
karisia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Poszukaj w anonsach z tego co pamietam to widzialam kilka ogloszen o golebiach..mam tez gdzies stronke lubelska ale w tej chwili nie moge jej znalezc..poszukam pozniej i podesle link i tam napewno widzialam golebie i z tego co pamietam to kosztowalo to ok200-250zl (byly w ladnych klatkach-tak przynajmniej napisali)
dziekito czekam na linka bo ja szukalam w necie ale nic nie moglam znalezc
karisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 15:16   #2947
magirom
Przyczajenie

Oj dziewczyny- a ja mam problem. Mam obronę w środę i nie potrafię się skupić...dodatkowo pracę złożyłam w październiku i wydaje mi się że już nic nie pamiętam z niej. Ale nie chce mi sie jej znowu czytać bo temat napawa mnie już obrzydzeniem. Zamiast uczyć się do egzaminu oglądam suknie w internecie...Może znacie jakąś metodę na skupienie?

A tak wogle to proszę- trzymajcie kciuki
magirom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-30, 15:46   #2948
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez magirom Pokaż wiadomość
A tak wogle to proszę- trzymajcie kciuki
Masz to jak w banku

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 16:35   #2949
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
tel. 081 5349409
Z gory dzieki buziaczki
jak się jedzieul. Męczenników Majdanka (od strony Lotniczej w stronę Majdanka) to jak jest po lewej stronie Lidl to po prawej stronie jest napis "Dodatki ślubne i komunijne" tylko nie pamiętam nazwy ale jeśli będzie ci potrzebna to jutro zerkne bo codziennie tamtędy przejeżdzam
Stary 2007-11-30, 17:37   #2950
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez karisia Pokaż wiadomość
dziekito czekam na linka bo ja szukalam w necie ale nic nie moglam znalezc
już znalazłam i podaje:
http://www.pietrzyk-sluby.za.pl/cennik.htm

a cena okazała się niższa niż pisałam

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 18:45   #2951
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
jak się jedzieul. Męczenników Majdanka (od strony Lotniczej w stronę Majdanka) to jak jest po lewej stronie Lidl to po prawej stronie jest napis "Dodatki ślubne i komunijne" tylko nie pamiętam nazwy ale jeśli będzie ci potrzebna to jutro zerkne bo codziennie tamtędy przejeżdzam
Sklep nazywa się Dora, na skrzyżowaniu przed Lidlem trzeba skręcić w prawo (lub w lewo jeśli jedzie się od strony Świdnika) a następnie trzecia uliczka w lewo, z resztą na rogu ulicy jest szyld. Jeszcze tam nie byłam choć mieszkam w okolicy.

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-01, 15:12   #2952
nicky_1981
Rozeznanie

Witajcie! Musze sie na chwile wtrącić. Dora to nie sklep ale hurtownia!!! Nie kupicie tam nic w detalicznej sprzedaży.
http://www.dora.lublin.pl/

Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 20:17   #2953
calva
Raczkowanie

GG do calva

Witam dziewczyny
ojejku jak ja dawno już nie odwiedzałam forum...nawet ni epamiętam kiedy ostatnim razem...
dużo na skrobałyście i mam ogromne zaległości!!!ostatnio jestem poprstu strasznie zapracowana i az brakuje mi czasu a nawet chęci do tego wszytskiego...głownie chodzi o prace bo mam strasznie dużo nauki...od 3 tyg nie mam wolnego tygodnia i strasznie cierpi mój organizm;/

co u mnie??jeśli codzi o przyotowania to MAM JUZ SUKNIE SLUBNA:radocha: przymnmierzyłam pierwszą i jedyną, poprosu zakochałam sie w niej!!!!!

zaklepaliśy majstrów na remon mieszkanka na połowę kwietnia

a z mniej przyjmenych kwesti własnie posprzeczałam się z przyszłą teściową o moje i mego misiaka pieniądze czy to normalne że wtrąca się do naszej kasy???poprostu nie mogę tego przetrawić a do tego oczywiście szantaż że jak tak wydamy to sami płacimy za wesele,poprostu się załamałam i przeraziłam przez co pewnie jeszcze będę musiała przejść przez te najbliższe 8 miesięcy i kilka dni...no właśnie już coraz bliżej i nie mogę się tego doczekać pozdrawiam

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 10:07   #2954
Sylwia_84
Raczkowanie

[quote=calva;5928669]Witam dziewczyny
ojejku jak ja dawno już nie odwiedzałam forum...nawet ni epamiętam kiedy ostatnim razem...
dużo na skrobałyście i mam ogromne zaległości!!!ostatnio jestem poprstu strasznie zapracowana i az brakuje mi czasu a nawet chęci do tego wszytskiego...głownie chodzi o prace bo mam strasznie dużo nauki...od 3 tyg nie mam wolnego tygodnia i strasznie cierpi mój organizm;/

co u mnie??jeśli codzi o przyotowania to MAM JUZ SUKNIE SLUBNA:radocha: przymnmierzyłam pierwszą i jedyną, poprosu zakochałam sie w niej!!!!!

No to Calva pochwal sie ta Twoją jedyną suknią co??? Bo strasznie jestesmy ciekawi.
A o teściwą sie nie mart ,pewnie jej jeszcze przejdzie. Pozdrawiam
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 10:48   #2955
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
wiesz co wydaje mi się, ze ten salon jest przeniosiony w pobliże TESCO.jak jedzie sięulicąORkana, miniesz galerie ORKANA, TESCO, potem salon hondy to są światła ( przed kościołem) i jak tam sie skręci w lewo to jest logo MARGOT. widziałam je kilka razy. tu masz link z danymi sklepu http://katalog.pf.pl/Lublin/Margot-P...B5136-m19.html

aha, a tak w ogóle to jak się wrzuca nazwę sklepu w wyszukiwarkę to bez problemu można znaleźć
Dzieki baaardzo za pomoc, wlasnie wpadlam na pomysl wyszukiwarki jak juz napisalam posta ale dzieki , bo przy okazji dostalam namiary na nowy sklep na Meczenników.Jestescie kochane

Mam dla was propozycje...
Chcialabym bardzo Was poznac, a zblizaja sie targi slubne, pewnie wiekszosc z nas je odwiedzi...moze bysmy sie tam spotkaly(umowily)
Co Wy na to...??jestescie za...
czekam na odpowiedzi.Jakie Wam Godziny odpowiadaja??
Musimy miec jakis znak rozpoznawczy po ktorym sie poznamy, a po targach mozemy pojsc na piwo...
To jak...?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-12-02 o 19:11 Powód: post pod postem
Stary 2007-12-02, 19:01   #2956
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calva Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

zaklepaliśy majstrów na remon mieszkanka na połowę kwietnia

a z mniej przyjmenych kwesti własnie posprzeczałam się z przyszłą teściową o moje i mego misiaka pieniądze czy to normalne że wtrąca się do naszej kasy???poprostu nie mogę tego przetrawić a do tego oczywiście szantaż że jak tak wydamy to sami płacimy za wesele,poprostu się załamałam i przeraziłam przez co pewnie jeszcze będę musiała przejść przez te najbliższe 8 miesięcy i kilka dni...no właśnie już coraz bliżej i nie mogę się tego doczekać pozdrawiam
tak tak pochwal się sukienką koniecznie !!!
a co do teściowej to sie nie martw napewno zapłaci za wesele, bo jak byscie ieli sami placic to moglibyscie powiedziec ze nie macie tyle kasy i zapraszacie mniej gości a ona napewno chce dobrze wypaść przed swoją rodzinką

Cytat:
Chcialabym bardzo Was poznac, a zblizaja sie targi slubne, pewnie wiekszosc z nas je odwiedzi...moze bysmy sie tam spotkaly(umowily)
Musimy miec jakis znak rozpoznawczy po ktorym sie poznamy, a po targach mozemy pojsc na piwo...
To jak...?
ja mam szkołe w ten weekend zresztą mam ją co tydzień ale myśle ze moze uda mi sie wyrwac na chwile i podjechac popatrzeć
Stary 2007-12-02, 20:31   #2957
calva
Raczkowanie

GG do calva

Dzięki dziewczyny za wsparcie na razie mój kochany ma pogadać i ustalić jakieś zasady bo tak się nie da na dłuższą metę

a jeśli chodzi o suknię to jak tylko zrobię zdjęcie to oczywiście się pochwalę muszę pyknąc fotkę aby dobrać welon no i bizuterięchociaz mam już jedna uatrzoną tylko cena mnie odstrasza bo w sumie za naszyjnik,bransoletke i kolczyki ok 200zl.jak uważacie starsznie drogo??

oglądałam pończochy i też jakoś ceny drogie ale sknera ze mnie to chyba przez ten nadmiar wydatków

pozdrawam

Stary 2007-12-02, 20:32   #2958
ewelajna0
Przyczajenie

Ja też nie mam teraz czasu na pisanie na forum Ale czytam, a przynajmniej się staram to robić...
Na targi się wybieramy, ale nie wiadomo którego dnia i to nie zależy ode mnie, niestety.
Z postępów w przygotowaniach to mamy fotografa Bogudziński nazywa się, zakład na Chopina. Po wódkę wybieramy się do eldorado ale jakoś nie możemy się wybrać.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek!!
Stary 2007-12-02, 21:13   #2959
gosia j.
Rozeznanie

Co do spotkania na targach to z mojej strony moze byc to trudne do zrobienia. Nie zalezy to ode mnie o ktorej godzinie pojde . Ale fajnie ze zaproponowalas.

calva głowa do góry czasem z teściową zdarzaja sie komplikacje ale potem wszystko sie uklada .

W sobote zajrzalam do kilku salonow slubnych. Glownie chodzilo mi o papamichel. I chyba tam znalazlam ta jedyna suknie. Ale planuje jeszcze przejsc sie po Narutowicza i wtedy zadecyduje. Wzor sukni jak na zdjeciu, ale zamiast bialych koralikow bylyby lekko fioletowe. Bo widzialam na podobnej sukni i bardzo mi sie to powiazanie spodobalo.

A jesli ktoras chcialabym pojsc do papamichel to proponuje zajsc jak najszybciej bo od stycznia ceny moga pojsc w gore. Pod koniec stycznia ma byc nowa kolekcja.

Na Kowalskiej w salonie byl remont. A na Świetoduskiej chcialam zmierzyc suknie to akurat nie mieli takiego modelu ktory sobie wybralam z katalogu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukniaanibg2.jpg (19,4 KB, 89 załadowań)

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-03, 07:27   #2960
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
W sobote zajrzalam do kilku salonow slubnych. Glownie chodzilo mi o papamichel. I chyba tam znalazlam ta jedyna suknie. Ale planuje jeszcze przejsc sie po Narutowicza i wtedy zadecyduje. Wzor sukni jak na zdjeciu, ale zamiast bialych koralikow bylyby lekko fioletowe. Bo widzialam na podobnej sukni i bardzo mi sie to powiazanie spodobalo.
Ten sam model miała moja siostra cioteczna, u której byłam starszą
Jeśli chcesz mogę przesłać parę zdjęć jak wygląda na zwykłej osobie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 08:11   #2961
katia0117
Zadomowienie

Cytat:

To jak...?
A w jakich godzinach są te targi?bo zastanawiam się,o ktorej bedę mogła sie pojawić
katia0117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 10:09   #2962
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ten sam model miała moja siostra cioteczna, u której byłam starszą
Jeśli chcesz mogę przesłać parę zdjęć jak wygląda na zwykłej osobie

Z checia obejrzalabym kilka fotek. Odezwe sie na PW jak bedziesz mogla otrzymywac wiadomosci. A jak się siostra w tej sukni czuła? Na nic nie narzekala?
Wielkie dzieki

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 16:04   #2963
ladyinred85
Rozeznanie

Czesc Dziewczyny Mam pytanie do Wizazanek, ktore brały lub maja zamiar brac slub w Katedrze Lubelskiej. Czy duzo wczesniej trzeba tam rezerwowac termin? Czy bez problemu można tam się pobrac gdy jest się z innej parafii? i wreszcie czy "co łaska" jest tam jakies szczególne? Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-03, 19:15   #2964
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A w jakich godzinach są te targi?bo zastanawiam się,o ktorej bedę mogła sie pojawić

Nie wiem dokladnie ale mysle ze jak wpisze sie lubelskie targi slubne to pewnie cos sie znajdzie...mysle ze pewnie nie wczesniej niz o 10 do jakiejs 18??Wiem ze ktoregos dnia o 14 maja byc pokazy sukni z salonu Lissa ferrer czyli firmu Demetrios i jeszce jakisTo jak kiedy bedziesz??
ja chcialabym zobazyc te suknie, bo odoba mi sie jedna z ich kolekcji 2006, moglaby byc w wyprzedazy
Pozdrawiam

Edytowane przez Gosiaczek 82
Czas edycji: 2007-12-03 o 19:16 Powód: *
Stary 2007-12-03, 21:06   #2965
2misshot
BAN stały

Cześć dziewczyny - to ja miss.hot hehe niestety zablokowali mi konto przez jedną wyedytowaną wiadomość z poprzedniej strony Mogli dać tylko ostrzeżenie, a nie od razu blokadę, w końcu nic ażtak haniebnego dla forum nie zrobiłam
No ale nic - przez dwa tygodnie będę pisać z tego nicka, a potem trzeba się pilnować

Cytat:
Z checia obejrzalabym kilka fotek. Odezwe sie na PW jak bedziesz mogla otrzymywac wiadomosci. A jak się siostra w tej sukni czuła? Na nic nie narzekala?
Wielkie dzieki
Jutro wieczorkiem postaram się coś znaleźć i wysłać na maila
2misshot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 21:41   #2966
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem dokladnie ale mysle ze jak wpisze sie lubelskie targi slubne to pewnie cos sie znajdzie...mysle ze pewnie nie wczesniej niz o 10 do jakiejs 18??Wiem ze ktoregos dnia o 14 maja byc pokazy sukni z salonu Lissa ferrer czyli firmu Demetrios i jeszce jakisTo jak kiedy bedziesz??
ja chcialabym zobazyc te suknie, bo odoba mi sie jedna z ich kolekcji 2006, moglaby byc w wyprzedazy
Pozdrawiam
Chciałabym pojechać na targi w sobote tak między 11-14 może później.Nie wiem jaka godzina wyjdzie w praktyce,ale bedę na pewno,bo umówiłam się tam z fotografem na podpisanie umowy.
Mój kumpel ostatnio dostał taką kartę na 20% zniżkę na kolekcje Lisa Ferrera w Galerii Orkana,wiec jak coś fajnego trafi się na targach to może się z nim wybiorę potem do sklepu.Zawsze pare złociszy taniej
Stary 2007-12-04, 07:47   #2967
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny Mam pytanie do Wizazanek, ktore brały lub maja zamiar brac slub w Katedrze Lubelskiej. Czy duzo wczesniej trzeba tam rezerwowac termin? Czy bez problemu można tam się pobrac gdy jest się z innej parafii? i wreszcie czy "co łaska" jest tam jakies szczególne? Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Hej!
Ja biorę ślub w katedrze Termin rezerwowaliśmy w lutym 2007- na 7.06.2008 r. Na początku ksiądz zapisuje wszystko ołówkiem, jest tydzień na ostateczne potwierdzenie i zapłacenie zaliczki 100 zł i dopiero wtedy jesteście zapisani długopisem) To jest moja parafia, więc nie było żadnego problemu z zapisaniem,ale ksiądz nawet o to nie pytał. Jeśli chodzi o koszty ślubu, to nie mam żadnych informacji...Są dwa minusy katedry: pierwszy to masówka slubów- odbywają się co 45 min, jeden za drugim, szczególnie w okresie czerwiec- wrzesień; a drugi- to płatny parking przed katedrą....
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 10:08   #2968
katia0117
Zadomowienie

Coś się wszystkie dziewczyny zapadły pod ziemie
Dżuma totalna,nauki duzo i przy tym leń ogromny
Pozdrawiam Was wszystkie
Stary 2007-12-05, 20:13   #2969
calva
Raczkowanie

GG do calva

Cytat:
Co do spotkania na targach to z mojej strony moze byc to trudne do zrobienia. Nie zalezy to ode mnie o ktorej godzinie pojde . Ale fajnie ze zaproponowalas.

calva głowa do góry czasem z teściową zdarzaja sie komplikacje ale potem wszystko sie uklada .

A jesli ktoras chcialabym pojsc do papamichel to proponuje zajsc jak najszybciej bo od stycznia ceny moga pojsc w gore. Pod koniec stycznia ma byc nowa kolekcja.

Na Kowalskiej w salonie byl remont. A na Świetoduskiej chcialam zmierzyc suknie to akurat nie mieli takiego modelu ktory sobie wybralam z katalogu.
właśnie mam bardzo podobną suknię z reginyjeszcze nie zrobiłam fotki ale jakos postaram się jestem starsznie zabiegana a do tego ustalamy z moim kochaniem priorytety w naszym życiuja też poprosze zdjęcia tej sukni,please!!!!!!

w pracy masakra,nie wyrabiam i potzrebuje na gwałt wakacji!!!!ale niestety dopiero podróż....

Stary 2007-12-05, 20:35   #2970
magirom
Przyczajenie

Dziewczyny muszę się pochwalić!!
Udało mi się- od dzis jestem maigister inzynier!!
Ale się cieszę
magirom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości