|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() ![]() Serdecznie witam i ja wszystkie nowe wizażanki ![]()
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
Dziewczy mam do Was wielka prosbe...czy kojarzycie ten sklep:
"Margot" Dodatki Ślubne i Komunijne 20-078 Lublin , ul. 3 Maja 9 lok. 7 tel. 081 5349409 Co sie z nim stalo, gdzie on teraz jest, bylam tam jakis 2 lata temu jak bylam starsza, bylo tam mase ozdób do włosów, na szyje, kokardek, stroików a nawet dodatkow do sukien. A teraz jak potrzebuje tego sklepiku, bo sama wychodze za maz...ide tam i co widze...??!! Pub dla harley'owców ![]() ![]() ![]() Z gory dzieki ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-30 o 04:23 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Przyczajenie
|
Malpka, niestety nie mam zjec wiazanek,ale uwierz ,ze sa niepowtarzalane jednym slowem super. A tak w ogole to mieszkam w lublinie,ale ma wielu znajomych i rodzinke w bychawie.j awlasnie tam bde zmawial kwiaty na slub i wystroj kosciola.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aha, a tak w ogóle to jak się wrzuca nazwę sklepu w wyszukiwarkę to bez problemu można znaleźć ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2007-11-30 o 09:48 Powód: uzupełnienie posta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Malpko, przepraszam, jestem strasznie zajeta (pisze prace mgr, bo 1 rozdzial mam oddac w srode ![]() ![]() A propo w makro byla podobno swietnacena na "Pana Tadeusza" a ja oczywiscie nie mialam czasu, ale chyba odlozymy kupno wodki...moze bede jeszcze lepsze promocje...kurcze wracam do pracy...pozdrawiam pa
![]() |
#2946 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Przyczajenie
|
Oj dziewczyny- a ja mam problem. Mam obronę w środę i nie potrafię się skupić...dodatkowo pracę złożyłam w październiku i wydaje mi się że już nic nie pamiętam z niej. Ale nie chce mi sie jej znowu czytać bo temat napawa mnie już obrzydzeniem. Zamiast uczyć się do egzaminu oglądam suknie w internecie...Może znacie jakąś metodę na skupienie?
![]() A tak wogle to proszę- trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.pietrzyk-sluby.za.pl/cennik.htm a cena okazała się niższa niż pisałam ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Musze sie na chwile wtrącić. Dora to nie sklep ale hurtownia!!! Nie kupicie tam nic w detalicznej sprzedaży.
http://www.dora.lublin.pl/ Pozdrawiam ![]()
#2953 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() ojejku jak ja dawno już nie odwiedzałam forum...nawet ni epamiętam kiedy ostatnim razem... dużo na skrobałyście i mam ogromne zaległości!!!ostatnio jestem poprstu strasznie zapracowana i az brakuje mi czasu a nawet chęci do tego wszytskiego...głownie chodzi o prace bo mam strasznie dużo nauki...od 3 tyg nie mam wolnego tygodnia i strasznie cierpi mój organizm;/ co u mnie??jeśli codzi o przyotowania to MAM JUZ SUKNIE SLUBNA:radocha: przymnmierzyłam pierwszą i jedyną, poprosu zakochałam sie w niej ![]() zaklepaliśy majstrów na remon mieszkanka na połowę kwietnia ![]() a z mniej przyjmenych kwesti własnie posprzeczałam się z przyszłą teściową o moje i mego misiaka pieniądze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
[quote=calva;5928669]Witam dziewczyny
![]() ojejku jak ja dawno już nie odwiedzałam forum...nawet ni epamiętam kiedy ostatnim razem... dużo na skrobałyście i mam ogromne zaległości!!!ostatnio jestem poprstu strasznie zapracowana i az brakuje mi czasu a nawet chęci do tego wszytskiego...głownie chodzi o prace bo mam strasznie dużo nauki...od 3 tyg nie mam wolnego tygodnia i strasznie cierpi mój organizm;/ co u mnie??jeśli codzi o przyotowania to MAM JUZ SUKNIE SLUBNA:radocha: przymnmierzyłam pierwszą i jedyną, poprosu zakochałam sie w niej ![]() No to Calva pochwal sie ta Twoją jedyną suknią co??? Bo strasznie jestesmy ciekawi. A o teściwą sie nie mart ,pewnie jej jeszcze przejdzie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam dla was propozycje... Chcialabym bardzo Was poznac, a zblizaja sie targi slubne, pewnie wiekszosc z nas je odwiedzi...moze bysmy sie tam spotkaly(umowily) Co Wy na to...??jestescie za... czekam na odpowiedzi.Jakie Wam Godziny odpowiadaja?? Musimy miec jakis znak rozpoznawczy po ktorym sie poznamy, a po targach mozemy pojsc na piwo... To jak...? ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-02 o 19:11 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do teściowej to sie nie martw napewno zapłaci za wesele, bo jak byscie ieli sami placic to moglibyscie powiedziec ze nie macie tyle kasy i zapraszacie mniej gości a ona napewno chce dobrze wypaść przed swoją rodzinką ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() ![]() a jeśli chodzi o suknię to jak tylko zrobię zdjęcie to oczywiście się pochwalę ![]() ![]() ![]() oglądałam pończochy i też jakoś ceny drogie ![]() ![]() pozdrawam |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Przyczajenie
|
Ja też nie mam teraz czasu na pisanie na forum
![]() Na targi się wybieramy, ale nie wiadomo którego dnia i to nie zależy ode mnie, niestety. Z postępów w przygotowaniach to mamy fotografa ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek!! ![]()
#2959 |
Rozeznanie
|
Co do spotkania na targach to z mojej strony moze byc to trudne do zrobienia. Nie zalezy to ode mnie o ktorej godzinie pojde
![]() ![]() calva głowa do góry czasem z teściową zdarzaja sie komplikacje ale potem wszystko sie uklada ![]() W sobote zajrzalam do kilku salonow slubnych. Glownie chodzilo mi o papamichel. I chyba tam znalazlam ta jedyna suknie. Ale planuje jeszcze przejsc sie po Narutowicza i wtedy zadecyduje. Wzor sukni jak na zdjeciu, ale zamiast bialych koralikow bylyby lekko fioletowe. Bo widzialam na podobnej sukni i bardzo mi sie to powiazanie spodobalo. A jesli ktoras chcialabym pojsc do papamichel to proponuje zajsc jak najszybciej bo od stycznia ceny moga pojsc w gore. Pod koniec stycznia ma byc nowa kolekcja. Na Kowalskiej w salonie byl remont. A na Świetoduskiej chcialam zmierzyc suknie to akurat nie mieli takiego modelu ktory sobie wybralam z katalogu.
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chcesz mogę przesłać parę zdjęć jak wygląda na zwykłej osobie ![]()
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z checia obejrzalabym kilka fotek. ![]() Wielkie dzieki ![]()
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem dokladnie ale mysle ze jak wpisze sie lubelskie targi slubne to pewnie cos sie znajdzie... ![]() ![]() ja chcialabym zobazyc te suknie, bo odoba mi sie jedna z ich kolekcji 2006, moglaby byc w wyprzedazy ![]() Pozdrawiam ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-12-03 o 19:16 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
BAN stały
|
Cześć dziewczyny - to ja miss.hot hehe niestety zablokowali mi konto przez jedną wyedytowaną wiadomość z poprzedniej strony
![]() ![]() No ale nic - przez dwa tygodnie będę pisać z tego nicka, a potem trzeba się pilnować ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój kumpel ostatnio dostał taką kartę na 20% zniżkę na kolekcje Lisa Ferrera w Galerii Orkana,wiec jak coś fajnego trafi się na targach to może się z nim wybiorę potem do sklepu.Zawsze pare złociszy taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę ślub w katedrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Coś się wszystkie dziewczyny zapadły pod ziemie
![]() Dżuma totalna,nauki duzo i przy tym leń ogromny Pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w pracy masakra,nie wyrabiam i potzrebuje na gwałt wakacji!!!!ale niestety dopiero podróż.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny muszę się pochwalić!!
Udało mi się- od dzis jestem maigister inzynier!! Ale się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.