Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 14:46   #2941
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
Zdradz mi - jaki to kierunek?
Romanistyka. Inaczej mówiąc, filologia francuska ze specjalnością nienauczycielską.
Jasne, że nie mam jeszcze wyników, mi się wydaje, że ten cały OBIEG to jakaś ściema i tam wyniki pokażą się 30.06. Wchodziłam tam jakiś czas temu, są tam już nasze wyniki z ustnych i tyle.
A Ty co zdawałaś na maturze?
Stary 2008-06-18, 14:50   #2942
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Matematyka, goeografia, angielski- rozszerzone, no i polski pdst:P
Ambitnie- romanistyka...

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 14:57   #2943
emememsik

Cytat:
Ambitnie- romanistyka...
Ambitnie?
Ja to od zawsze brałam pod uwagę jako kierunek asekuracyjny.
Ale teraz chyba już jest na równi z turystyką. Wcale nie dlatego, że nagle zapragnęłam zostać romanistką , tylko dlatego, że moja fascynacja turystyką opadła i już sama nie wiem czego chcę.
Stary 2008-06-18, 15:03   #2944
laylaaa
Zakorzenienie

em AP = Akademia Pedagogiczna?

kurcze, ale mnie wystraszyłaś przeczytałam na szybko i myślałam, że chodzi o UE na który składam.. uff..

jeśli nie mam swojego konta mogę zrobić przelew z matki?

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 15:11   #2945
emememsik

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
em AP = Akademia Pedagogiczna?

W ogóle się nie przejmuj, na UE jeszcze nawet rejestrować się nie da, dopiero z wynikami.
A na AP chyba oszaleli, wszystkie inne kierunki mają normalnie rejestrację do któregoś tam lipca.
Stary 2008-06-18, 15:16   #2946
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Nooo PONS ponoć dobre są Swoją drogą zazdroszczę Ci takiej motywacji, mi się ostatnimi czasy nic nie chce

A co do Allegro, to nie bój nic, czasem bywa i tak Ja raz miałam tak, że wystawiłam kupę rzeczy i nic, no dosłownie NIC mi nie zeszło. Ale jeszcze się odkujemy
Zastanawiałam się jeszcze nad publikacjami wyd. Langenscheidt, ale 5 płyt CD i ogólnie przystępna forma książki mnie przekonały do PONSa Potem jeszcze sobie zamówię leksykalne repetytorium, żeby poszerzyć słownictwo. Ja chcę do Niemiec do pracy, stąd moja motywacja, w ogóle podoba mi się ten kraj Bardzo, bardzo. Niech już przyjdą te książki, no już

Buu chamstwo na allegro, niby już sporo kasy zebrałam z all, ale chciałoby się więcej i więcej
Stary 2008-06-18, 16:47   #2947
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam do odbioru 24 czerwca... ale smiechu z nia było, bo ja ogólnie nie mam tak ,ż eco rano, po sniadaniu wizyta w wc.. zdarza mis ie raz na 4-5 dni ;D
Haha no to nie jesteś sama
Zdradzę, że jest nas więcej hahaha zawsze mam zwałę jak pojawia się ten temat

Witaj

Cytat:
jeśli nie mam swojego konta mogę zrobić przelew z matki?
Nie wiem jak jest u Ciebie, ale jak ja płaciłam to można było, tylko trzeba było dokładnie opisać wpłatę w tytule.
Niektóre uczelnie od razu wymagają własnego konta kandydata, no nie wiem, różnie to bywa...

Ych, z psem muszę iść...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:49   #2948
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Dziś cały dzień zmarnowany na wożenie mojego ojca. Czy ja już kiedyś pisałam że nie nawidze jeździć autem?...
ja za to uwielbiam.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja właśnie jakoś wtedy będę sprzedawać wszystkie podręczniki.

Ywonula, wiem, że to trochę chamskie, no ale dużo osób nie ma dostępu do takich sklepów jak Bershka czy H&M, a skoro można na tym zarobić, to czemu nie.
podręczniki też zamierzam sprzedawać pod koniec sierpnia

a co do tych Twoich aukcji na allegro, to też myślałam, żeby tak zacząć robić o ile wyższe ceny dajecie z eksem?

swoją drogą szok, który musiałaś przeżyć wchodząc na stronę uczelni musiał być straszny..
ja się dziś rejestruję
Cytat:

W ogóle się nie przejmuj, na UE jeszcze nawet rejestrować się nie da, dopiero z wynikami.
A na AP chyba oszaleli, wszystkie inne kierunki mają normalnie rejestrację do któregoś tam lipca.
na moich uczelniach też do 8 albo 9 lipca, nie pamiętam teraz.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 16:55   #2949
emememsik

fuksjaa, to na razie tylko kilka rzeczy, wszystkie kosztowały 9,90 (minus 5% zniżki, którą teraz mam ), a sprzedaję po 14,90 zł. Więc zarabiam ponad 5 zł na każdym. Aukcje wiszą od kilku dni, sprzedałam na razie 5/16.
Stary 2008-06-18, 18:27   #2950
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
fuksjaa, to na razie tylko kilka rzeczy, wszystkie kosztowały 9,90 (minus 5% zniżki, którą teraz mam ), a sprzedaję po 14,90 zł. Więc zarabiam ponad 5 zł na każdym. Aukcje wiszą od kilku dni, sprzedałam na razie 5/16.
Pokaż

Ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy
Stary 2008-06-18, 19:04   #2951
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
jak to?
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ojej. A co tam będzie robił?

Durga i czemu wywalają Cię z pracy?
Jedzie odebrac jakąs nagrode, nawet nie wiem za co bo on jest strasnzie tajemniczy i trzeba z niego wydzierać wszystko prawie ze siłą

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Dlaczego?
Cytat:
Durga uu, brakuje mi tu emota 'głaszcze'. Koniec okresu próbnego czy co? Będzie okej, a TŻ przecie wieczność tam siedział nie będzie.
wiecznosć nie, tylko 3 dni

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Durga: Jak to ? Jejku
Cytat:
Durga domyślam się, że skończył się 2-tygodniowy okres próbny?
nie przejmuj się, znajdziesz coś jeszcze
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Napisz więcej

Własnie napisalam tak dluga wiadomosc jak jeszcze nigdy i wszystko m isie skasowalo bo wizaz sie zawiesił

Otóz jeszcze raz w ogromnym skrócie....

Wywalają mnie bo szef powiedzial ze jestem dla nich za leniwa i za rozmowna .... fajnie bo chyba ejstem najbardziej pracowita ze wszystkich tam zatrudnionych i mówię to powaznie bo wykonuję swoje obowiazki bez zadnych narzekan, sprzeciwów, starannie a czesto nawet robie wiecej niz mam przewidziane w grafiku bo po prostu mam taką anture ze jak juz cos robie to staram sie jak najlepiej a on mi mowi o lenistwie Akurat w naszym Reserved jest wiele osób które sie dosłownie opierdzielają zamiast pracować a ja wyrabiam ze tak powiem ponad normę!
A co do gadatliwosci to raz, powtarzam raz mnie przylapano jak zamienialam kilka słów (doslownie ze 4 zdania) z kolezanką jednosczesnie skladając ubrania na stoliku wiec nie odrywalam sie przez to od pracy a w sklepie nie bylo akurat w tym czasie klientów...
I na dodatek wczoraj zrobil mi niemalze awanture mowiac mi ze nie potrafie chyba porzadkowac strefy bo krzywo powiesilam wieszak (fakt lekko odstawal od regalu ale to dlatego ze slupek na ktorym wisiail byl mega zawalony wieszakami z ciuchami i byl taki scisk ze inaczej sie nie dalo a nie mozna tak po prostuprzewieszac ubran nie mieszczacych sie na inny mebel bo wszystko musi byc wedlug instrukcji z centrali wiec nie mialam wyjścia)
Powiedział ze takich pracowników to on nie potrzebuje...tym samym dal mi do zrozumienia ze umowy o prace nie bedzie (miala byc 30 czerwca)
Ehhh...przez 3 tygodnie nie mial zadnych zastrzezen az tu w jeden dzien prawie non stop mnie zjezdzal....Wiem ze ma o 2 osoby za duzo i musi 2 osoby szkolące się zwolnic wiec chyba dlatego padlo na mnie (czyli wlasciwie bez powodu) i teraz szuka byle pretekstu zeby sie mnie pozbyc.

Szkoda bo juz innej pracy nie znajde, wszystko pozajmowane w odziezowych, a na spozywce nie chce pracowac....pozostaje mi szukac jakiegos sprzątania, albo isc do Mc'Donalda....

A musze uzbierać 6 tysiecy na studia Nie wiem jak ja to zrobie

A co do studiów to ja tez wczoraj przezylam szok...
Na stronie IRK UWr przy rekrutacji na jeden kierunek jest błąd i to tak powazny ze powoduje ze cala rekrutacja jest blędna i nikt do tej pory tego nie zauwazyl a strona jest otwarta od 18 dni!
Dzownilam dzis caly dzien do roznych dzialów na uniwersytecie bo zewsząd mnie przekierowywali do innych osob od rekrutacji az wkoncu dali mi numer do informatyka ktory tworzyl te strone zebym mu wytlumaczyla o co chodzi bo oni sie tymn ie bedą zajmowac bo to malo oblegany kierunek...wyobrazacie sobie?
A do niego zadzwonic nie moge bo w tych godzinach gdy jest dostepny mam prace, poradzono m iwiec wyslac maila co tez zrobilam piszac do nich wiadomość na 3 strony A4....
Mają uniewaznic zapisy wszystkich ktorzy wpisali sie na ten kierunek...ciekawe czy ich zawiadomią...wiem ze to chamskie ale gdyby nie zawiadomili to mialabym wieksze szanse....

A na pocieszenie dzisiejszego i wczorajszego dnia wygralam zestaw kosmetyków kolorowych Oriflame i 2 godzinny kurs makijazu
Ciekawe co to za kosmetyki...pewnie tusz, jakies cienie, blyszczyk i moze lakier do paznokci...cos takiego pasuje na nagrode za cos takiego
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 19:10   #2952
Nija_
Zakorzenienie

Durga przykro mi, że tak wyszło z tą pracą
Nie wiem co napisać, na kogoś musiało paść, a teraz szukają pretekstu, na pewno byłaś bardzo dobrym pracownikiem, jestem tego w 100% pewna
Stary 2008-06-18, 19:18   #2953
Independent Women
Zadomowienie

Durga - dziwnie Cię potraktowali. Ale nie masz sobie co wyrzucać skoro byłaś dobrym pracownikiem to ich strata!
Może jeszcze coś znajdziesz gdzieś. Nie poddawaj się jeśli pieniądze są Ci tak potrzebne...
Trzymam kciuku

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:39   #2954
laylaaa
Zakorzenienie

Durga kurcze szkoda ale może jeszcze coś znajdziesz.
jakby gość nie mógł po prostu powiedzieć, że musi kogoś zwolnić, tylko wymyśla głupoty

Stary 2008-06-18, 21:59   #2955
uhahana
Zakorzenienie

Durga to teraz możesz robić im antyreklamę A co do pracy, to myślę, że z Twoim usposobieniem i determinacją na pewno jeszcze coś znajdziesz, na pewno
A te kosmetyki to gdzie wygrałaś?

U mnie obijania się ciąg dalszy...

Nija napiszę tu bo na wątku o przecenach chyba nie jestem mile widziana Te -50% w focusowym Trollu to na bank?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 22:13   #2956
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nija napiszę tu bo na wątku o przecenach chyba nie jestem mile widziana Te -50% w focusowym Trollu to na bank?
Chyba taaak, chociaż nie wiem czy nie było tam jakiegoś dopiska, że ta przecena nie dotyczy rzeczy, których cena została obniżona już wcześniej, jakoś tak - przy jednym sklepie był taki dopisek, ale teraz nie pamiętam przy którym

Nie mogę teraz sprawdzić, bo tata gdzieś zniknął z tą gazetą (w Nowinach było o tym info)
Stary 2008-06-18, 22:16   #2957
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Chyba taaak, chociaż nie wiem czy nie było tam jakiegoś dopiska, że ta przecena nie dotyczy rzeczy, których cena została obniżona już wcześniej, jakoś tak - przy jednym sklepie był taki dopisek, ale teraz nie pamiętam przy którym

Nie mogę teraz sprawdzić, bo tata gdzieś zniknął z tą gazetą (w Nowinach było o tym info)
Aaa to i tak dobrze Będę się musiała wybrać, bo lubię niektóre rzeczy Trolla i jakoś zawsze trafiałam na takie stosunkowo dobrej jakości.
Tylko kurde, ostatnio tak często jestem w Rybniku, ale przejazdem ;/ W ogóle jak jestem gdzieś dalej, najczęściej właśnie Rbk albo Gliwice, to nie mam czasu dla siebie, tylko załatwić to co do załatwienia... trzeba to zmienić

Nie wiecie czy u fotografa nagraliby mi moje zdjęcie [takie jak do podania na studia] na moją kartę SD? Bo potrzebuję do formularza na PWr ;/
Choose life.
'

Stary 2008-06-18, 22:33   #2958
201707171556
Konto usunięte

Uhahana a co to jest karta SD?
Mi nagrywali na płytę CD

Uhahana i Em czy sprzedajecie na allegro moze bizuterie lub dodatki? Bo chciałabym zacząć gdzyz mam w domu kartony roznych rozniastych i jestem ciekawa w co je zapakować do przesyłki... Powiedzcie w co pakujecie swoje? Mozecie odpowiedzieć wiece gdzie lub na pw

A kosmetyki wygrałam w konkursie Oriflame o którym wiadomosć dostałam na pw na fotce.pl
Konkurs polegal na odpowiedzi na pytanie (chyba tak brzmiało) - "Jaka powinna być piękna kobieta?" lub "Co decyduje o pięknie kobiety"?
I było miejsce na dłuuuugą wypowiedż ale ja napisałam tylko jedno słowo - uśmiechnięta lub umiech ( w zaleznosci od pytania)
I dziś zadzwonili do mnie ze jestem jedną z tych co wygrały/li

Co do pracy...
No wyszło jak wyszło, jestem zla i troche mi żal bo szlam do tego sklepu naprawdę z chęcią, to była przyjemna dla mnie praca....ale cuż.
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:37   #2959
uhahana
Zakorzenienie

SD - Secure Digital, to taka mała karta, która jest np. w aparacie cyfrowym i jest nośnikiem danych jak np. pendrive Ale w sumie jak mi nagrają na CD to też nie będzie źle, tylko jakoś tak dziwnie jednym zdjęciem marnować całą płytę heh.

Biżuterii nie sprzedaję, ale co do pakowania, to najlepiej chyba jest w takie koperty z tą folią bąbelkową w środku, można je kupić na poczcie i w niektórych sklepach papierniczych w różnych rozmiarach

EDIT: A z tym uśmiechem niezły patent
Choose life.
'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 00:17   #2960
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

mam młyn w głowie.
znowu. tyle, że powód inny.

fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 09:19   #2961
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość

A kosmetyki wygrałam w konkursie Oriflame o którym wiadomosć dostałam na pw na fotce.pl
Konkurs polegal na odpowiedzi na pytanie (chyba tak brzmiało) - "Jaka powinna być piękna kobieta?" lub "Co decyduje o pięknie kobiety"?
I było miejsce na dłuuuugą wypowiedż ale ja napisałam tylko jedno słowo - uśmiechnięta lub umiech ( w zaleznosci od pytania)
I dziś zadzwonili do mnie ze jestem jedną z tych co wygrały/li

Co do pracy...
No wyszło jak wyszło, jestem zla i troche mi żal bo szlam do tego sklepu naprawdę z chęcią, to była przyjemna dla mnie praca....ale cuż.
dobry patent z tym konkursem
co do pracy to u mnie jeszcze wiszą ogłoszenia w sklepach, a wrocław to większe miasto i na pewno można jeszcze gdzieś poskładać CV

fuksja co się stało?

Stary 2008-06-19, 09:20   #2962
i_n_e_s
Zadomowienie

Durga szkoda, że tak Cię potraktowali,ale znajdziesz coś innego

Fuksja wygadaj się, gdziekolwiek

Uhahana nowy podpis

Edit: I ja w ogóle chcę, żeby tu Blaque wróciła, bo mi brak tu jej postów!
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 09:23   #2963
uhahana
Zakorzenienie

Cześć To dla mnie trochę nienaturalne ostatnio, ale wstałam o 8, byłam już u fotografa, w sklepie itp Jakieś śniadanie by wypadało zjeść...

Ines no, zainspirowany filmem

Fuksja
? Co jest?
Choose life.
'

Stary 2008-06-19, 13:25   #2964
emememsik

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Uhahana i Em czy sprzedajecie na allegro moze bizuterie lub dodatki? Bo chciałabym zacząć gdzyz mam w domu kartony roznych rozniastych i jestem ciekawa w co je zapakować do przesyłki... Powiedzcie w co pakujecie swoje?
Najpierw w bąbelki, a potem jeszcze w koperty bąbelkowe.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
mam młyn w głowie.

Co jest? Wiesz, gdzie zawsze wszystko możesz napisać.

Durga, ale ten Twój szef to cham. Już lepiej, gdyby Ci powiedział, że musi kogoś zwolnić, jest mu bardzo przykro ale został postawiony w takiej sytuacji, ale że jest zadowolony z Twojej pracy i jak tylko coś się zwolni to do Ciebie zadzwoni. Efekt byłby taki sam, ale wrażenie inne.

Byłam rano z tymi dokumentami.. I tak mnie to zmęczyło psychicznie, że wróciłam do domu i poszłam spać. Obudziłam się po 4 godzinach.
Stary 2008-06-19, 13:59   #2965
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
mam młyn w głowie.

Cytat:
Cześć To dla mnie trochę nienaturalne ostatnio, ale wstałam o 8, byłam już u fotografa, w sklepie itp Jakieś śniadanie by wypadało zjeść...
Ja dzisiaj też wyjątkowo wczesną pobudkę zaliczyłam, bo musiałam iść na badania. Pewnie dzisiaj o 22 padnę, bo przyzwyczaiłam organizm do późnego chodzenia spać i późnego wstawania

Dziewczyny mam do Was pytanie natury prawno-pracowniczej
Jak podpisuje umowę na 3 miesiące, a chcę się zwolnić po miesiącu to co mam zrobić? Czy nie ma przez to jakiś obciążeń i nieprzyjemności?
Jesteście bardziej w tym rozeznane ode mnie

Stary 2008-06-19, 16:13   #2966
milkNhoney
Rozeznanie

IW ja Ci zabardzo nie pomogę bo sama nie wiem. Po prostu trzeba umowę przeczytać czy coś o tym pisze, jakieś druczki-kruczki. I chyba trzeba wcześniej powiedzieć jak się odchodzi? Poprawcie jak źle napisałam.

Dziewczyny heeelp !!!
Pierwszy raz w sumie mam taką akcję. Kupiłam dzisiaj baleriny w Diversie i kurcze w domu przymierzyłam na spokojnie i się okazało, że spada mi z nogi jeden but szkoooda bo taki krój mi bardzo odpowiada, chociaż jaością Diverse nie grzeszy
Ale! chcę jutro iść i je oddać. Wszystkie metki są, naklejki itp. paragon mam. Oddadzą mi kasę bez problemu czy mogą coś marudzić albo powiedzieć, że wymienią tylko na inny model?? jestem zielona bo pierwszy raz tak mi sie przytrafiło a widziałam na modzie jak dziewczyny się zastanawiają 'czy nie oddać' jak to jest?? Co mówić? Że chcę oddać bo zły numer ? Oświećcie mnie proszę

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:17   #2967
Nija_
Zakorzenienie

milkNhoney każdy sklep ma własny regulamin oddawania rzeczy bez powodu, no bo źle dobrany rozmiar to Twoja wina, nie jest to podstawa do reklamacji. Nie wiem jak jest w Diversie, np. w Reserved masz 30 dni na oddanie ciuchów i nie musisz się tlumaczyć, bez problemu oddadzą pieniądze, w C&A chyba tak samo. Ale w Diverse to nie wiem

IW nie mam pojęcia
Stary 2008-06-19, 16:28   #2968
laylaaa
Zakorzenienie

IW też się kiedyś nad tym zastanawiałam.. ale nie wiem czy można tak po prostu zerwać umowę bez żadnych konsekwencji

milk
w diversie chyba można oddać bez powodu, ale nie jestem pewna.
na Twoim miejscu bym tam poszła i zapytała, jak nie będą chcieli to może da się wymienić na mniejsze albo inny model.
ewentualnie możesz kupić w obuwniczym specjalne wkładki nosiłam takie w butach które były lekko za duże.

Stary 2008-06-19, 17:36   #2969
Independent Women
Zadomowienie

Hmm, no może pojawi sie ktoś kto będzie znał odpowiedź na moje pytanie

Milk - wydaje mi się, że jeśli masz paragon, metki itp. to powinni przyjąć te buty. Myślę, że teraz to w każdym sklepie można zwracać rzeczy bez powodu.

Stary 2008-06-19, 22:40   #2970
uhahana
Zakorzenienie

IW ja raczej znam odpowiedź. Musisz popatrzeć w umowie, jak długi jest okres wypowiedzenia. Jest to taki okres, który zaczyna się po złożeniu przez Ciebie rezygnacji i jeszcze przez tyle czasu musisz pracować. Najczęściej takie samo coś dotyczy pracodawcy, kiedy ma dać wypowiedzenie. Najczęściej są to 2 tygodnie.

Ale jak coś to w umowie wszystko musi pisać

A ja wróciłam z Gliwic i jak zwykle, kiedy wstanę trochę wcześniej, już chce mi się spać

Btw, kupiłam w Empiku zeszyt za 12,69, a były naklejone na nim 2 ceny, druga to 27 zł.
Choose life.
'

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości