|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
175cm 71,5kg![]() kasiaczek tęskni za teliczkiem
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
A mogłabym poprosić o przepis dokładnie krok po kroku
Proszę ![]() Mogę zamiast cynamonu dać kakao? Takie zwykłe, nie żaden słodki Nesquick W ogóle mogę zjeść łyżkę takiego kakao na pierwszej fazie?[/quote]Placki serowe Placki serowe mozna upiec na patelni, takiej nie przywierajacej lub szybciej wlewajac do brytfanki a pozniej do piekarnika. Ja zwyklle biore 30 dkg sera bialego i 3 jajka. Biane ubijam osobno, a zoltka lacze z serem i slodzikiem, po czym dodaje piane i wlewam na brytfane. Pieke 30 minut w tem. 150 stopni. Mnie bardzo smakuje zastepuje Dederki Przepisa Kaszellka urozmaicam tym na co mam ochotę, może być kakao, cynamon, orzechy, migdały i co tylko tam chcesz.... |
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Plażowiczki!
Ja również mam na obiedzik omleta z 3 jaj! Poza tym już ledwo żyję bez owoców i dlatego zrobię sobie weekendową - koktajle.... mniam No i w ogóle lepszy dziś humorek mam, może nawet dłużej poćwiczę... Buziaczki ![]() ![]()
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaraz wybieram się na dłuuugi spacerek, aby troszkę rozruszać nóżkę ![]() a ja się zraziłam do koktajli, z diety strukturalnej, bo jak zrobiłam sobie zielony, to mi tak nie smakował, że szok ^^ mam uraz do dziś.
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Guska1979 dziękuję
Kaszkiecik Lover ja też ledwo żyję bez owoców i już nie mogę się doczekać na jabłka i koktajle - jogurt naturalny + truskawki ![]() Ale to dopiero za 10 dni
|
#2946 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ahcak zdrówka życzę. Daj znać jak egzamin.
|
|
#2947 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I życzę miłego spacerku, rozruszaj nóżkę, tylko jej aby nie przemęcz Ja po wczorajszych ćwiczeniach jeszcze mięśnie czuję ! ![]() Cytat:
To tylko 10 dni, szybko zleci, nawet się nie zorientujesz Ale mimo to nadal jadam pierwszo-fazowo (z nielicznymi dodatkami), tak mi wygodniej |
||
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dzień I
śniadanie : twaróg z odrobiną jogurtu, warzywka II śniadanie : 15 pistacji, warzywka z serem feta obiad : jajecznica z pieczarkami kolacja : wieśniak ze szczypiorkiem co sądzicie o moim jadłospisie? nadaje sie? mam coś w nim zmeiniać? ![]() z gory dziekuje
|
|
|
|
#2949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz co wydaje mi się, że trochę mało .... a na obiadek dobrze by było jakieś białko (kurczaczek, rybka) + warzywka ale dobrze bo dużo masz warzywek w menu |
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś szałowo zaczęłam 2 fazę
![]() I: kawałek pizzy II: koktajl jagodowo-malinowy (byłam w kawiarni )III: wieśniak z rzodkiewką i banan IV: ryba smażona z kapustą kiszoną jutro będzie lepiej, żadnych pizz no ale podsumowanie wygląda zachęcająco: ubyło 2 kilo, czuję luz w spodniach, nie mam ochoty na słodycze ![]() niech ta pogoda się poprawi! Jadę do Krakowa jutro rano
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Na moje oko jadlospis bardzo dobry. Tylka na obiad dodalabym miesko jakies...Jesli kolacje jesz ok. 3h przed pojsciem spac to moze byc wiecej warzyw. Jesli 1h przed spaniem to sam wiesniak wystarczy...
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
A ja jutro mam urodziny kolezanki i będzie tort i piwo .... i co ja mogę??????
A dziś: owsianka z daktylami wiesniak z pomidorem rozwalony omlet z 1 jajka z warzywami placki serowe z 1 jajkiem i nadal jestem głodna .... to chyba ta pogoda ... szok!!!! niech już będzie ciepło!!! |
|
|
|
#2953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miesa nie jem, jedynie ryby - niektore ryby ![]() zobacze jeszcze czy dorzuce do wieśniaka warzywa, srednio mam apetyt na nie ;P kolacje jem ok 3 h przed snem |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7646063]A ja jutro mam urodziny kolezanki i będzie tort i piwo .... i co ja mogę??????
A dziś: owsianka z daktylami wiesniak z pomidorem rozwalony omlet z 1 jajka z warzywami placki serowe z 1 jajkiem i nadal jestem głodna .... to chyba ta pogoda ... szok!!!! niech już będzie ciepło!!![/quote] Wszystkie przez to przechodzimy, no jedynie szczęściary niektóre już skończyły pierwszą fazę <zazdrości jak cholera A te placki serowe jak będę robić na patelni to... chyba nie piec 30 minut? Jestem beznadziejną kucharką, wybacz... Tylko tak aż się zarumienią? Cytat:
(chociaż wege jestem już chyba od ponad roku - zero żelatyny, czemu w czasie diety odzywają się takie pragnienia?) i tak nie zjem, ale ze względów etycznych, a nie dietowych ![]() Zjadłam trochę twarogu z ogórkiem i rzodkiewką, ale musiałam go w siebie wmuszać
|
|
#2955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
przybyłam, przybyłam
![]() dotarłam i się nie przewróciłam. spacer pozytywnie wpłynął na mój umysł, przewietrzył się, kolanko rozruszało i żołądek spuściał i z niecierpliwieniem czekam na kolacyję ale nie wiem co ^^ ale spoko, coś się wymyśli, ja mam łeb, więc dam radę... ![]() ale muszę się przyznać, uwaga, uwaga na spacerku [2,5 godzinnym] zjadłam 8dag ciastek!, takie wafelki waniliowe.. ale nie bić kaleki ![]() a poza tym dzisiaj wieczorkiem jeszcze brzuszki będą i rano były, więc nie ma to tamto, jestem czysta jak łza ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
ja też rano mięśnie brzuszka czułam a spacerek był udany. i nóżka mniej boli, ahh pozytywem na wierzch ^^a teraz pobawię się w nauczycielkę i będę oceniać jadłospisy, z góry przepraszam za błędy Cytat:
Cytat:
ale wiesz, z tymi owocami tez nie przesadzaj : ]] [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7646063]A ja jutro mam urodziny kolezanki i będzie tort i piwo .... i co ja mogę?????? jutro grzeszysz, ale MALO! i starasz się tu chapsnąć jakąś sałatkę, tam sałatkę i tak dalej.. a po jutrze post bez grzesznie na SB ![]() A dziś: owsianka z daktylami ok wiesniak z pomidorem ok rozwalony omlet z 1 jajka z warzywami mi tez się rozwalił placki serowe z 1 jajkiem ok i nadal jestem głodna .... to chyba ta pogoda ... szok!!!! niech już będzie ciepło!!![/quote] podsumowując: zdane, 5+ ale, ale jak jesteś głodna, a nie chcesz już dzisiaj nic jeść, to pij wodę a to mój jadłospis: śniad: sałatka z tuńczykiem i 1 kawałek chrupkiego chleba żytniego II śniad: homo z otrębami pszennymi ob: omlet z cynamonem i wieśniakiem z kakaem pod: 8 dag ciastek , oj ciiii ![]() kol: i tu się toczy wielki znak zapytania na kółkach bo nie mam pomysłu.. ale chyba pomidorek , 2 jajeczka i tyle. ((;
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hmmm własnie wszamałam smazone pieczarki, cebulkę, pomidorki, paprykę i plasterek sera light i jestem zła bo teraz pełnaaaaaaaA ja też się pobawiłam w ocenianie hihihi Baciki były, bo być muszą!!!! ale reszta pięknie ))
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na banana dziś miałam ochotę, poza tym postaram się jeść owoce mniej 'szkodliwe' dla mojej diety ![]() a za pizzę należy mi się
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7647252]Hmmm własnie wszamałam smazone pieczarki, cebulkę, pomidorki, paprykę i plasterek sera light
i jestem zła bo teraz pełnaaaaaaaA ja też się pobawiłam w ocenianie hihihi Baciki były, bo być muszą!!!! ale reszta pięknie ))[/quote]a mówiłam, żeby kaleki nie bić :P nie słuucha się mnie, no podważasz mój autorytet, niewiasto! ![]() ![]() co do kolacji: ja ten.. no ogórka nie mam w domu ^^ ale za to jajka maczałam w jogurcie naturalnym ![]() a homo nie był naturalny waniliowy, ale ja go jem od początku SB [II fazy, tzn. ] on odtłuszczony, nie ma duzo węgli, więc stwierdziłam, że mogę go jeść.. i jem ^^edit, edit: Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7647467]
buahahahahahhahaha [/QUOTE]haha! rozłożyłam Cię na łopatki, wygrałam ha, I win, I win, oł jeeea. [tak trochę fałszuję.. przepraszam ale to kłaczek ^^ ] i powinien być również odtańczony taniec zwycięzcy, ale ze względu na nózkę, nie zobaczycie tego zjawiskowego wydarzenia
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
no nie.. rozgryzłaś mnie.
ja tylko ze spluwy, jak Desperado .
|
|
|
|
#2963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale tortu trochę muszę zjeść... sama go kupiłam... węgierski ![]() A placki tak, aż się zarumienią i na 2gą stronę ... jak to placki...zrobiłam mi taka ochotę, że też je zrobiłam... |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę się pochwalic, byłam dzisiaj w sklepie i przechodzimy z moją mamą koło zamrażalki z lodami [rolady lodowe
] i moja mama mówi: "no choć sobie weźmiemy jedną, po kawałku w domu" a ja z dumą "nie , dziękuję" i nie zjadłam ^^PS. włączyłam sobie piosenkę i tak nic nie leci i myślę "no masz ci los! spaliły się głośniki, czy cuś.. popsuły " i nagle taki zaskok "ejj, one nie są włączone " |
|
|
|
#2965 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego tu tak pustooooo ???
![]() Znowu głodna jestem........ paranoja jakaś ... zaraz wezmę pistacje... |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7649129]Dlaczego tu tak pustooooo ???
![]() Znowu głodna jestem........ paranoja jakaś ... zaraz wezmę pistacje...[/QUOTE] no w końcu ktoś napisał ![]() won mi od pistacji! właśnie, siostry where jesteście ? ![]() marzenka tęęęęskni.
|
|
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7649294]Masz rację wyrzuciłam pistacje .... WON ...
wziełam migdały oj, nie jedz o tej porze
|
|
|
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7649557]za późnoooo ... zjadłam 6 ...
straaasznie głodna jestem....[/QUOTE] to woda, woda! albo wieśniak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

175cm 71,5kg

Ja również mam na obiedzik omleta z 3 jaj!
No i w ogóle lepszy dziś humorek mam, może nawet dłużej poćwiczę...
Buziaczki
wystarczy Marzena 

(chociaż wege jestem już chyba od ponad roku - zero żelatyny, czemu w czasie diety odzywają się takie pragnienia?) i tak nie zjem, ale ze względów etycznych, a nie dietowych
dziękuję