|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Ja bym tego Trio Biothermu nie brałam, bo Aquasource nie bardzo lubię, ale to trio jest z Multi Recharge
![]() Zestawy Avenki bardzo się opłacają, szczególnie ten z maseczką nawilżającą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Ooo, tego kremu nie próbowałam.
![]() Kusicielka!! ![]() Zestawy avene planowałam dwa, no ale ekhm ekhm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze Trio z nową wersją Biopur
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
madziarra ja Cię proszę, Ty już lepiej nic nie pisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to nie powiem Wam już o tych nowościach, które jeszcze widziałam
![]() Snow, zdaj relacje co dziś kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama tez chce zestaw Avene. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz lanie ![]() ![]() ************ Dziękuję Wam za życzenia ![]() Póki co jeszcze nie świętuję i specjalnie nie zamierzam. Z rodzinką wypiję jakieś winko ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Joanny są takie zestawy specjalnie dla mężczyzn (z guaraną). W zestawie jest płyn do hig. int. , szampon , żel , zestaw kosztuje 6.99 ![]() Ja też się nadźwigałam, zakupy to jednak męcząca sprawa ![]() MagJa, bawcie się dobrze ![]() A dlaczego lanie ? Ja przeciez odwyku nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Mamą nawet mam dobry kontakt, normalny, z ato z Ojcem nie możemy się dogadać, niby siostry twierdzą, że jestem 'jego córeczką' i zawsze jak nam na coś potrezba kasę to ja najwięcej jestem w stanei wydębić, ale przeciez nie o to chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj sdrzemnęłam się w nocy 2 godziny- kolejny rekord pobity za to dziś spałam do 12 ![]() Cytat:
a co to za cudo? widac, że się opuszczam w czytaniu forum ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo właśnie staruszko, mysl nad prezentem ![]() Zakupiłam też wczoraj białą bluzkę egzaminową- w Orsayu, śliczna chociaż najpierw 40 nie wchodziłą mi w biuście, dobrze że byłam uoarta i zmierzyłam wszystkie dostępne 40- ostatnia okazała się idealna ![]() w Croppie dokupiłam też zieloną śliczną bluzeczkę marszczoną na linii kręgosłupa wzdłuż i z przodu tak samo, jest cudna ![]() ![]()
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co by było gorszą zniewagą w oczach mężczyzny - jakby mu kobieta przynosiła kosmetyki czy środki na potencję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak to drugie, bo jak przyniosłam mu kiedyś krem to przeżył to z honorem
![]() Inna sprawa, że używa go raz na miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Generalnie moi byli mieli zazwyczaj podejście typu : Z kosmetykiem nie podchodź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, blagam - nie piszcie o zakupach, ja pojde dopiero w srode ![]() zbieram sie za przepisywanie skladu mleczka po opalaniu dla agnieski [w pracy mialam kociol, nie moglam nawet na siku wyjsc ![]() moj chlop juz sie przyzwyczail do mojego kosmetykowego fisia, sam mordke kremuje bo ma sucha skore i nie lubi sie luszczyc wiec zuzywa moje niewypaly kremowe ![]() MagJa, Kocie - lepszego najwszystkiego! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Cmoksia napisz proszę coś więcej o właściwościach tego podkładu, bo już mi się oczy zaświeciły
![]() Madziarro, czy w SP nie było czasem zestawów Avene z żelem Cleanance? ![]() I najlepsze życzenia dla MagJi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2958 | |
Przyjaciółka KWC
|
No to dobrze, chociaż nie wiem, czy mi tam po drodze w najbliższym czasie.
![]() ![]() Mam próbkę dla Ciebie. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice kupowali mieszkanie w Krakowie ok 50 m kw. jakies 6 lat temu za ponad 100.000 wiec uwazam że nie jest tak źle z mieszkaniami ![]() Pisze oczywiście o "uzywanych" mieszkaniach - bo nówki to rzeczywiście masakrycznie drogie ![]() Widziałam ostatnio ogłoszenie w agencji nieruchomości: ktoś sprzedawał segment w szeregówce za ... 475.000 ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze że u mnie nie ma SP ![]() Mag: wszystkiego najlepszego ![]() Gayenka: witam ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
obiecany sklad emulsji po sloncu lagodzacej S.O.S. deborah bioetyc:
aqua, dimethicone, paraffinum liquidum, coco-caprylate/caprate, propylene glycol, peg-20 methyl glucose sesquistearate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, cetearyl alcohol, decyl olive esters, methyl glucose sesquistearate, polyglyceryl-4 isostearate, parfum, glycoproteins, opuntia coccinellifrea extract, capparis spinosa extract, tocopherol, acsorbyl palmitate, imidazolidinyl urea, phenoxyethanol, allantoin, carbomer, menthyl lactate, triethanolamine, sodium dehydroacetate, lecithin, methylparaben, propylparaben, tetrasodium edta, ethylparaben, octyldodecyl myristate, citric acid.
#2961 |
Zakorzenienie
|
Dzięki ziz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam jechać do SP, ale czasu zabrakło:/ więc chyba jutro po festiwalu Rossmanna pojadę. Pl;anuję kupić maseczkę czekoladową, chusteczki Cleanic i zestawy Avene, może Biothermu, ale nie wiem co w nich jest.
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
#2964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() MagJa wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś spałam do 14 i spałabym dłużej gdyby nie namolne smsy ![]() ![]() Tu maczek http://allegro.pl/item375898797_clin...imitowana.html Nie, nie ma sensu, 10 to dla mnie za mało ![]() ![]() Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2008-06-13 o 17:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, bo bym sobie zapas zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym wystraszyla mnie, ze od listopada zeszlego roku go nie produkują ![]() ![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
powoli dochodza moje przesylki, najwyzszy czas
![]() doszla dzis torebeczka atmosphere, jest sliczna ![]() ![]() akurat ta torebeczka byla mi najmniej do szczescia potrzebna, czekam na pilniejsze przesylki no ale darowanemu koniu w zeby sie nie patrzy ![]() walcze z pokusa zrobienia debetu na karcie - jesli zle podszepty wygraja to jeszcze dzis popedze do SP, ale wolalabym jednak doczekac do srody, wtedy dostane pieniadze i bede moga spokojnie poszalec ![]() czekam na dwie apry butow z all - doczekac sie juz nie moge, a tu jutro przeciez sobota i doreczyciele nie chodza ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów
![]() Kupiłam tylko czarną sukienkę w mango, no a resztę w SP ![]() ![]() Żeli Nivea już nie brałam, bo nie chciało mi się nosić ![]() ![]() zizou no, fajne są te torebeczki ![]() Też chcę buty, ale nic nie mogę w sklepach znaleźć, a z All boję się zamawiać na razie ![]() A poza tym strasznie się ochłodziło - niby jest 15 stopni, ale wiatr jest tak zimny, że odczuwalna temperatura to chyba ze 12... Brrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z uczelni, mam dwie 4 z ćwiczeń i jestem hepi
![]() ![]() MagJu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.