|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Dołączam się do zyczeń!
Wszystkiego co naj na nowej drodze życia
|
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
Również przyłączam się do życzeń
Dużo miłości
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też dołączam do życzeń! Pogoda Wam na pewno nie przeszkodzi, małe wpadki też nie, życzę więc, aby każdy dzień "po" był przynajmniej równie szczęśliwy
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za życzenia
![]() Dopiero co wróciłam z kościoła..wszystko jst już gotowe a ja jestem tam zmeczona jak nigdy, mama nadzieje ze jutrzejszy dzis wszystko mi wynagrodzi ![]() oczywiscie jak tylko wszystko dobiegnie konca i znajde czas znam relacje co i jak
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Ja również dziękuję za życzenia jeszcze nie śpie pewnie szybko nie usnę goście się pozjezdzali siedzą i piją a ja już mam dość. Byłam dziś u spowiedzi jak nigdy w życiu powiedziałam, że to 2 spowiedz przedślubna i mnie zatkało amnezja nie wiedziałam co mam dalej mówić to z nerwów i organiste i kościół i kwiatki wszystko na ostatni guzik, mam dość jak dobrze, że jutro już koniec
![]() Dziewczynki nie zapłaciłam jeszcze za ZAIKS kiedy się to robi? I czy jak nie mam to puszczą mi muzyke dziś sobie dopiero o tym przypomniałam, gdzie się to płaci i czy w sobotę maja otwarte??? Powodzenia zyczę koleżanką ślubującym jutro ze mną, oby nie było takiego oberwania chmury jak dziś. Dużo słoneczka życzę (przyda się) i Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Dużo szczęścia i miłości, udanej zabawy i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla wszystkich ślubujących dzisiaj Dziewczyn
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie mi proszę bo ja tu już chyba o tym pisałam... nie wiem co robic???
Podpisałam już umowę na salę, i jakoś wczesniej się nad tym nie zastanawiałam ... Ale ja muszę tydzień przezd weselem całość kasy wpłacić. Wczoraj rozmwaiałam z taką znajomą i ona mi powiedziała, że to trochę dziwne , że zazwyczaj płaci się połowę przed weselem a resztę się rozlicza po... I teraz mnie to trochę zmartwiło co ona powiedziała, bo co będzie jeżeli właścieciele nie wywiążą się tak na 100% z umowy to kasy mi nie oddadzą...
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ZAIKS płaciliśmy w dniu ślubu dopiero, więc na pewno im pieniądze na czas nie przyszły, a nic się nie działo Daysy u nas też właściciel chciał całość kasy przed weselem. Ale wymogłam na nim, żeby część kwoty płacić po. I umówiliśmy się na 2000 płatne po weselu. Spróbuj też tak zrobić. Powiedz po prostu, że tyle Ci brakło, i z pieniędzy weselnych co uzbierasz to im zapłacisz. No przecież na tydzien przed weselem i tak nikogo nie znajdą na Twoje miejsce na salę, a im też zależy na zarobku. Musisz mieć jakieś zabezpieczenie, gdyby coś poszło nie tak przecież
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia dzięki za radę, może rzeczywiście tak zrobie... tylko gorzej jak on się wkurzy i ciast nie będę miała albo kawy :P
Ale fakt to dobry pomysł ![]() A Ty gdzie miałaś tą salę? |
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam w Ambarasie na Dąbrowie
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Ok wielkie dzięki trochę mnie uspokoiłaś
![]() Dowiedziałam się że organizują tam sylwestra... ![]() Jak bym tam się wybrałam in kognito iobczaiła sprawę... Tylko TŻ upiera się na Zakopane w tym roku , ale ja już go tam przekonam
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę przez okienko pogoda nawet, nawet.
Mam nadzieję, że się dziś dziewczynom nie rozpada, chociaż jakieś tam chmurki na niebie są. Wyobrażam sobie co teraz robią, czy bardzo się już denerwują itd. Ja za jakiś czas też tak będę przeżywać i mam nadzieję, że bedzie ktoś wtedy myślami ze mną jak ja teraz jestem z Dagunia i Onieczqiem
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to pewnie kończą się pięknić, to nerwów nie ma raczej. U mnie nerwy się zaczęły jak już byłam ubrana i lada chwila miał mój już teraz mężuś nadjechać
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Acha ...
Dzwoniłam do fotografi, którą poleciła mi koleżanka.Cena przystępna 800zł od błogosławieństwa, plener i na weselu pierwszy taniec i jest do około 22. Zaproponowała mi zamówić mszę nawet na 18, zrobić błogosławieństwo np. o 15 i potem jechać na plener a potem na ślub do Kościoła... Zastanawiam się nad tą opcją, bo wtedy będę na całym weselu i nie musiałabym nigdzie już jeździć. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Jak jest do 22 to strasznie krótko, przecież nawet zdjęć z oczepin Wam nie zrobi.
Ja nie polecam pleneru tego samego dnia, a już na pewno nie przed ślubem. Za bardzo się boi o sukienkę no i nie da się zrobić niektórych naprawdę fajnych ujęć. Poza tym dochodzi stres, pośpiech. Najfajniejsze plenery jakie widziałam to zawsze były te robione już po ślubie, dzień czy kilka dni po, kiedy para młoda już jest rozluźniona, nie ma strachu o ubrania, można wejść w każde miejsce, poszaleć. To samo słyszałam od zawodowych fotografów- że sesja w dniu ślubu to nie to samo, co po
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dlatego też się nad tym zastanawiałam...
Stres czy zdążymy na ślub, czy sukienka mi się nie porwie gdzieś przy okazji? Nie za bardzo chciałabym studyjne bo tu u nas w CK to każda para ma takie same ujęcia te same tła itd. Plener-fakt najczęściej w ogrodzie Włoskim i parku... Poza tym TŻ stwierdził, że zdjęcia są w ogóle nie potrzebne bo mamy kamerzyste ,a ja za 30 lat chciałabym sobie wziąć album do ręki - pokazać dzieciom a potem wnukom... |
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Daysy, ja płaciłam za całość przed weselem, dokładnie w piątek ( bo goście odmawiali nam do samego końca i umówiliśmy sie z właścicielem, że w piątek zapłacimy za tyle osób, ile potwierdzi ). Wesele mieliśmy w Dworku w Masłowie. Ale ryzyko jest zawsze, więc spróbuj faktycznie umówić się na jakąś kwotę po weselu.
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz Ty płaciłaś dzień przed a ja muszę zapłacić na tydzień przed!!!!
Trochę mnie to martwi... muszę tam pojechać kiedyś i pogadać z tym facetem. |
|
|
|
#2962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dziewczynek w nowym, zmienionym stanie!!
Mam pytanie, otóż czy salony cymbeline i paryżanka są w stanie sprowadzić suknie z innego salonu cymbeline i z tej kolekcji której nie maja? chodzi mi o suknie z kolekcji Anna Lisa. Jeśli tak to na jakich warunkach i czy drożej mnie to wyniesie?? Może któraś z Was orientuje się
|
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
ja też miałam plener w dniu ślubu i muszę przyznać że nie żałuje ponieważ w tym dniu czujesz się wyjątkowo i wyglądasz specjalnie. Dzień po czy tydzień po to już nie to samo.
Ja też strasznie się bałam o sukienkę ale nie ubrudziła mi się owszem brudna była pod spodem ale po kościele.
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
No znalazlam chwilke czasu zeby sie odezwac
![]() Wesle pierwsza klasa i juz zazdroszcze tym co jeszcze maja je przed soba Kosciol Sw Jadwigii- polecam ks. Adama. bardzo dowcipny czlowiek, przez cala msze nie znikal mi usmiech z twarzy Nemezja- spisala sie swietnie, bukiet wyszedl sliczny Dworek jak najbardziej na plus, duzo pysznego jedzenia , kierownik spelnial nasze wszystkie prosby Dj Gładkowski- kolejna zadowolona klijenkta wiec wychwalac juz nie bede Jak wrocimy z Bieszczad opisze wszystko bardziej dokladnie , zaraz przyjda goscie na poprawiny wiec musze sie przygotowac ![]() zalaczam 3 fotki, poki co amatorskie
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Rozeznanie
|
Oniaczek- przepiekna Panna Mloda!
Zyczenia zdrowka i szczescia oraz nieprzemijajacej MILOSCI dla WAS Jak wrocisz z miodowego to napisz nam relacje,ktora to wszystkie lubimy czytac![]() Udanej podrozy
|
|
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
Oniaczeq przepiękna z Ciebie Panna Młoda
Życzę dużo szczęścia w dalszym wspólnym życiu
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Onieczqu super suknia!!! Piękny bukiet
![]() A tak w ogóle to wydaje mi się , że znam z widzenia Twojego męża i świadka :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Żonka

!
Może któraś z Was orientuje się