|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
taa ja po therm linie niestety sie zjojowałam
![]() ![]() no wlasnie juz sie zastanawialam nad hula hopem ![]() ![]() a czy ta wielkośc jest jakoś specjalnie dobierana? |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
podobno im wieksze tym lepiej sie kreci sa 60, 70, 80 i 90 ale miedzy tymi 3 ostatnimi nie widzialam specjalnej roznicy...
ja tam w tabletki nie wierze ale mam nadzieje ze chociaz one pohamuja moj apetyt na slodkosci no i jakos zmobilizuja do cwiczen...
#2943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kanciu ja tak chyba mam, jedzenie nie sprawia mi przyjemności samo w sobie, jem bo jedzenie jest potrzebne do życia. No oczywiście pomijam smaki przed @ bo wtedy to szaleję... z mieszaniem smaków. A jakby co to diety mam chyba sprawdzone wszystkie i więc mogę ich dużo polecać. No ale żadna dieta bez ćwiczeń nie daje efektów i jest pozbawiona sensu (czytaj efekt jo-jo). A lepsza od hh (jak to nazwała Olunek) jest skakanka efekt murowany Ale juz szaaa o tych tematach bo mnie jeszcze w wątku wyrzucicie ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
olunek tylko uwazaj na ciśnienie
![]() ![]() to moze kupie to hh ![]() minia no diety rózne tez probowałam, oczywiscie najwiecej kg zeszło przy kopenhaskiej ![]() ![]() ![]() ps. moze sobie "wykastruje" kubki smakowe zeby mi tez nie sprawiało przyjemnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Kancia a ja tam powiem tak mnie obojętnie ile człowiek wazy byle nie był rozlazły taki lubię wysportowane ciało ono waży ja teraz dążę by sie odbudować po ciąży bo jestem sflaczała nieco
![]() ucikema pracowac paaaa
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
a ja nie umiem w ogóle kręcić, a z ćwiczeń to jedynie lubię spacery i ostre co nie co z tż-em
![]() ja biorę teraz bio c.l.a. z zielona herbatą a potem wracam znowu do meridii. Ostatnio schudlam na niej 7 kg i po wczasach wróciło tylko te 7 i nic więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Kanciu ja jak jestem na diecie to jem tak:
-śniadanie -kromka razowego pieczywa(bez masła)+wędlina+3 listki sałaty i pomidor -2 śniadanie odżywka białkowa -obiad(po treningu)-pierś kurczaka/ryba na parze+50g ryżu/kaszy+ok.szklanki brokułów -podwieczorek- tuńczyk w sosie własnym+warzywa+dodatkowo szklanka szpinaku -kolacja-twaróg, lub serek wiejski Minia ma rację skakanka super sprawa W domu do ćwiczeń mam właśnie skakankę, orbitreka, regulowane sztangielki i agrafkę. I z takim sprzętem można zrobić efektywny trening domowy Byłam dziś z Klaudią na ostatnim szczepieniu. Waży 12,300 i była bardzo dzielna, nawet nie zapłakała
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
tak skakanka super sprawa ale ja niestety ze wzgledu na kregoslup nie moge skakac
![]() ![]() a meridia katio to na recepte nieprawdaz? ![]() minia ja tez bym mogla gadac i gadac w tym temacie bo lubie ![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
olunek ja też miałam przypływ głupoty parę lat temu. Chciałam się maksymalnie odtłuścić przed zawodami i na siłowni kupowałam clenbuterol
![]()
![]() |
#2950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A my czekamy juz ponad tydzień na szczepienie i brak mi słów... TŻ tydzień temu zapakował Livkę i pojechali na szczepienie a pani pielęgniarka tłumaczy mu, że nie może zaszczepić Olivki bo nie ma pielęgniarki, więc TŻ pyta kim ona jest ![]() ![]() A tak ma marginesie, mam przed sobą dok. człowieka o imieniu: Oldrzich - kurcze tego to chyba rodzice nie kochali ![]() EDIT: Olunek, Anula normalnie nalać Wam na dupska i tyle za te "zapaści"... czyli nie jest ze mną tak źle, nigdy żadnego wspomagacza nie łykałam...
![]() |
#2951 |
Zadomowienie
|
oj ale mnie długo na wątku nie było i pewnie zaległości nie nadrobię
![]() U nas po staremu czekamy na ząbki ,TŻ jeszcze nie skończył pokoju Nikoli ![]() a ja to chyba załapałam mega doła nic mi się nie chce ,nie mogę jechac do fryz i na solarium bo auto u mechanika ![]() ![]() ![]() zdjęcia to niedzielna sesyjka w lesie na grzybkach.oczywiście nic nie znalazłyśmy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
hej to ja sie dolacze.. ja przez kilka tygodni lykalam therm-line i schudlam 7kg. ja nie dostalam jojo w prezencie do tego odchudzania
![]() ja jem tak: rano 8:00 cherbata lub kawa.. godzina 13:00 3 kanapki a ok 22:00 obiad ![]()
#2953 |
Zadomowienie
|
minia ale ja zadnych zapasci nie mialam . na mnie malo co dziala. jakis mutant jestem
![]() ![]() oj kropka a ja tez tak bym chciala z tym therm line ale cos mi sie zdaje ze az tyle ni spadnie mi. a cwiczylas przy tym cos?jakas super dietka? a moj jadlospis to: 8.00 kawa z mlekiem 10.00 jogurt lub wiesniak potem obiad jak mi sie chce a jak nie to jakas bulka owoc, jogurt,kawa z mleczkiem no i najgorsze bo nieraz co 5 minut cos chrupie slodkiego , a to cukierek , a to chrupek , biszkopt itp
#2954 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie mialam zapasci tylko rece mi sie trzesly
![]() a ze leniuch jestem to wole trzesace rece niz robienie brzuszkow ![]()
#2955 |
Zadomowienie
|
ja w ogole nie cierpie cwiczen a ze dochodzi zawsze potem bol kregoslupa to tez wole sie truc chemikaliami
![]() kiedys moj tz jak jeszcze nie byl tztem powiedzial ze zalatwi mi czysta amfe to wtedy schudne a przynajmniej bedzie wiadomo co mi niszcze zdrowie ![]() ![]()
#2956 |
Rozeznanie
|
olunek - tak meridia jest na receptę, ale mi znajoma lekarka przepisywała. Jest jeszcze polski, tańszy odpowiednik: zelixa, ale moim zdaniem mniej działa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Ooooooo!! Diety dziś na topie
![]() Ja mam dziś urlopik, poszwędałam się z Elis po mieście, odniosłam do Multimedii dekoder na tv cyfrową bo podblokowali najlepsze kanały i chcą za odblokowanie kupę kasy. A ja tv tak mało golądam, że wystarczy mi spokojnie pakiet komfort za 40 zł ![]() ![]() Elis śpi, ale rano ściągnęła margarynę ze stołu, maczała w niej suchą karmę i jadła razem z Chipsonem ![]() ![]() Pogoda u nas piękna, słońce świeci i można bez kurtki chodzić ![]() ![]() Lecam po aparat, ściągnę foty i wkleję ![]() EDIT: Foty ![]()
#2958 |
Zakorzenienie
|
u nas jest 23 stopnie
![]() ![]() zrobilismy kilka porządnych kilosów z Apusiowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||||
Konto usunięte
|
cieszę się, że jest oki.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez myślę tak jak Xantia, sama dieta w celu zrzucenia kiogramów to jedno, ale późniejsze utrzymanie wagi to drugie. ![]() ![]() Mój jadłospis: 9:00 bułka na śniadanie 11:00 kawa zmlekiem 14:00 kawa z mlekiem plus jakies ciacho 15:00 obiad 16:00 kawa zmlekiem plus coś słodkiego 21:00 kolacja Cytat:
![]() a tak na marginesie- to waga już całkiem, całkiem, masz co dźwigać. Cytat:
![]() A my byliśmy dzisiaj u moich rodziców, ganiałam z Maksiem po pokoju mojej siostry, i on ujechał na jakiejś zabawce , przewrócił si,ę i rozwalił sobie łuk brwiowy o grzejnik- oni mają tam takie stare- fawiry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9422129]A my byliśmy dzisiaj u moich rodziców, ganiałam z Maksiem po pokoju mojej siostry, i on ujechał na jakiejś zabawce , przewrócił si,ę i rozwalił sobie łuk brwiowy o grzejnik- oni mają tam takie stare- fawiry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
lea a Ty sie dziwisz, ze nie mozesz przytyc
![]() ![]() i buziak dla Maksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xantia moze Alunia potrzebuje więcej jedzonka ![]() karo fajowe zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
nie, do lekarza nie poszłam, taki lekarz- pediatra to i tak by nic nie zrobił (tym bardziej taki lekarz, jak u nas jest), a na pogotowie nie pojechałam, tak na moje oko to do szycia się nie nadaje.
Zdezynfekowałam mu to, osuszyłam.. i myślę, że jak się zagoi to nie powinno śladu zostawić. ![]() Kanciu, ale te moje kawy, to takie bardzo liche, pije w dużym kubku- 300ml, płąska łyżeczka kawy rozpuszczalnej, cukier, 2/3 wody i reszta mleka. Więc to w sumie nie jest kawa z mlekiem tylko mleko z kawą. ![]() EDIT: wylicytowałam dla Maksia spodenki na Allegro z H& M - takie narciary. Kombinezonu nie mam dla niego żadnego , mam trzy kurtki i te spodenki są pierwsze ztakich ciepłych.. nie wiem, czy wystarczy jedna para... Ile Wasze dzieciaczki takich super ciepłych spodni będą miec na tą zimę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
lea wow ale kubasy pijesz
![]() ![]() co do spodni to Adi ma jedną na razie taka mega ciepłą, w srodku jest gruby polar a z zewnatrz a'la ortalion czy cuś. Nie wiem tylko jak on w tym będzie chodził ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() właśnie był kurier, dostałam mój testowy depilator Brauna. ![]() A teraz zmykam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
lea biedny mój zięć
![]() ![]() Ale Wam się temat wziął o tym odchudzaniu ![]() Ja nie mam silnej woli co do ćwiczeń i jedzenia, ale chciałabym tak z 10kg zrzucić ![]() Jem różnie, bo jak mam prace zmianowe to ciężko jeść regularnie ![]() Jak mam wolne to normalnie jem śniadko - bułeczka z wędliną, ogórkiem, serem, obiad i na kolacje to też jakieś kanapki albo kolacji nie jem wcale albo jakąś pizze, bagitki czy coś takiego ![]() A jak pracuję to wtedy jak jest pora śniadania to biorę śniadanie do pracy w postaci kanapek, a jak w porze obiadowej to idę gdzieś na obiad w czasie przerwy, a to też nie pomaga ![]() No i kólko się zamyka ![]() CHoć ostatnio tak trochę przystopowałam ze słodyczami, poźną kolacją i zrzuciłam 2 kg ![]()
#2966 |
Rozeznanie
|
Weice co ja to żarłok jestem przy Was/
rano około 7 śniadanie, kromka (duża) zykłego pieczywa z żóltym lub białym syrem 9 drugie śniadanie - to co na pierwsze tylko więcej 11 przekąska - słodycze często lub jogurt 14 zupka u mamy 17 obiad w domu, najczęściej ziemniaki i kotlety i surówki 18 przekąska 20 kolacja - znów kanapki, tak ze 2. kawy nie piję, za to duże ilości mięty i owocowych herbat. co do wagi mi nie przeszkadza, nigdy się nie odchudzałam, choć wiem, żę teraz przydałyby mi się ćwiczenia. poza tym nie mam czasu na siebie patrzeć, bo jak już biorę prysznic to mam zamknięte ze zmęczenia oczy... ostatnio praca mnie wysysa... nie mogę się wyrobić. dziś np., w 5 klasach 5 różnych lektur omawiałam, jutro cd. al;e nie narzekam już, bo sama tego chciałam, mogłam przecież zostać plastykiem np. lub wfistą Lea - buziaki dla Maksa
#2967 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9422129]c
fotki śliczne... ![]() [/quote] to mój obiektyw ![]() a ja chcę dietę żeby przytyc bo wyglądam jak anorektyczka i nie mogę na siebie patrzec!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Co to za niesłychana cisza na wątku
![]() Byliśmy na zakupach, na kolacje zrobiłam jajecznice z grzybami - bomba ![]() A zaraz otwieram sobie piwko - ktoś się dołączy ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście melduje się Druga Szklana Wizażu
![]() Ja klasycznie balonka... Zrobiłam przemeblowanie. I porządek w płytach CD. No i mam nastrój na sznurek... Heh. Idę z piesą na patrol.
#2970 |
Zakorzenienie
|
Xantia co to ma znaczyć ten sznurek
![]() To samo co u nas sznura i na góra ![]() Ojjj ja też muszę porządek w płytach porobić, bo bajzel straszny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.