|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
![]() Mam jeszcze do Was pytanie: spotkałam się z wątkiem na którym były same negatywne opienię na temat Regina Diamante Wybrałam tam suknie i byłam bardzo zadowolona z obsługi - mimo że nie byłam umówiona w sobotę Panie wcisnęły mnie na przymiarki, w sumie aż 3 ekspedientki mi doradzały. Jakie macie opinie na temat salonu?? |
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez słyszałam negatywne, ale ja osobiście nie mogę tego potwierdzić. Było bardzo miło. tak samo z tym salonem promesa w wawie - niektóre opinie ma negatywne, ale ja z kolei mogę powiedzieć o nim co innego.
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Grusiaczek dziekuje za opinie. Ta Pani blondynka to szefowa i zgadzam się, że potrafi doradzić i zaangażować się w wybór sukni
ja właśnie tam upatrzyłam sobie suknie i chyba się na nią zdecyduje, o ile nic innego mnie tak nie zauroczy jak Ta...![]() co do salonu Regina Diamante to byłam tam i rzeczywiście spotkałam się z niemiłą obsługą, ale jeśli Ty byłaś potraktowana dobrze i znalazłaś tam suknie swoich marzeń to tylko trzeba się cieszyć
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=00aneczka;10669294]
Cytat:
Zalew górą O Giselle niestety nic nie wiem, więc nie pomogę. Jeszcze jedna dobra rada, spieszcie się z fotografami, kto jeszcze nie ma umówionego! Ja zaczęłam szukać na 5 września 2009 i już 5 osób ma zajęty termin (wszyscy o których wspominałyście na wizażu), tylko jedna pani na razie wolna, z tych których pytałam. |
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za dobre chęci
![]() a i owszem, zalew górą ktoś jeszcze robi weselicho nad Zalewem??
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
witam... jestem niesmiala i nowa
![]() moj slub w 2010 moze polecicie mi jakis fajny lokal, taki do 120 zl? kurcze wszedzie drogo:/ chcielismy cos do 100 zl znalezc ale raczej bez szans, pisze wszedzie i po 120 zl w gore
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Silia salon Giselle na pewno trzeba odwiedzić
![]() tam miałam upatrzoną suknie ale za droga była
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, będę tam jeszcze jutro to podejmę decyzjęCo do fotografa to niestety trzeba zamawiać od razu wtedy gdy ma się termin lokalu. Ja mam Krzyśka Stępniaka, to kilka z jego galerii (to co dostały pary w albumach): www.kstepniak.republika.p l/beata www.kstepniak.republika.p l/dorota www.kstepniak.republika.p l/eliza www.kstepniak.republika.p l/monika Robił zdjęcia u Naszych znajomych, mój brat też go bedzię miał u siebie (z innego źródła słyszał polecenie) A może spotkałyście się z opiniami na jego temat? |
|
|
|
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
ja suknie tylko w regina diamante
sa tam sliczne, takie w moim stylu![]() albo uszyje, zobacze jak sie z kasa wyrobie... i dziewczynki, poleccie mi fryzjera dobrego! i zespol jakis megaszalony, zeby nie przynudzal hehe
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=00aneczka;10669294]
Cytat:
Ja mierzyłam tam suknie, nie bardzo mi się podobały fasony, ale faktycznie mają miłą obsługę i ceny takie przeciętne, jeszcze da się przeżyć;-) |
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiesz moja znajoma wypozyczała suknie od RD i miała wiele problemów. oczywiscie przy wybieraniu bylo wszystko ok ale pozniej byly problemy z dopasowaniem sukni (ciągle się ten czas wydlużał), zamówione bolerko przyszlo inne (oczywiście droższe), ale jakoś do ślubu dało radę suknia gotowa była - tylko że kosztowało ją to trochę nerwów.... gorzej było poźniej z oddaniem bo oni życza sobie żeby suknia była wyczyszczona. Moja koleżanka oddala suknie do pralni, a przy oddawaniu w salonie RD pani wyszukiwała wszelkich uszkodzen na sukni.... w rezultacie kosztowało ją to znacznie więcej niż miało być na początku. |
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
no zdjecia rzeczywiscie bardzp ladne, to sa zdj Twoich znajomych? na ostatnim kasia pietras jako druhna
![]() ile bierze za sesje? tylko mnie interesuje sam plener, bez kosciola, wesela przygotowan itp
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
oj to moze uszyje hehe, tylko tez kupa nerwow mnie czeka...
a w reginie sukinie pieknie wykonczone, tylko kazda ma tren a ja ich nienawidze. wiec moze uszyje... |
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalew górą Mam nadzieję, że inne wizażanki się na nas nie obrażąCytat:
Nasz ślub http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509040113.html Edytowane przez silia82 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:41 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#2955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest jeszzce tam w okolicy (Bogucin) kilka tanich i fajnych lokali. Fajny lokal tez jest w Lachówce (kolo Świdnika), cena przystępna. Ja osobiście robię w labiryncie, w świdniku, 125zł/os. (w tym masz dodatkowo tort).A jeszcze mi się przypomniał Bartek w Lublinie na Kruczkowskiego (110zł/os.) |
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo rodzina TŻ uważa, że to naj naj miejsce na wesele i organizują tam. I jedno muszę przyznać jedzenie mają b. dobre
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i muszę się jeszcze pochwalić, zakupiłam dziś, a raczej zamówiłam suknię na fabrycznej w Ketrin, mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Przynamniej już jeden problem z głowy
Edytowane przez czerwonafasolka Czas edycji: 2009-01-26 o 16:41 |
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
a dacie mi namiary na jakis megaszalony zespol zeby nie przynudzal?
a wiecie po ile w lachówce za osobe? bylyscie moze na weselu w kalince albo w zajezdzie pod gwiazdami?
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
W Lachówce chyba 110zł/os., a o zajeździe słyszłam pozytywne opinie, nawet koleżanka mi polecała, ale już nie mieli wolnych terminów
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
hihi no fakt.
z cytatu w poście czaerwonejfasolki wynika że to Ty się pytałaś o giselle stąd moja odpowiedź
|
|
#2961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[quote=BitterSweet84;10669 830]
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a co powiecie na ta ??
http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...y_id=&shift=10 tylko szczerze
|
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.modaslubna.pl/salon/kolekcja.htm
|
|
|
|
#2965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiem ta mi jakos tak w oko wpadla
|
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w Kalince byłam na Sylwestra, całkiem ok, obsługa nawet, jedzonko smaczne, tylko troche mało, ale to chyba na kazdym Sylwestrze tak jest ogólnie pozytywnie
|
|
|
#2967 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mierzyłam jedną suknię pani Mateji i wyglądała ok, ale ostatecznie urzekła mnie inna gdyby nie suknia w Zuzannie to kto wie, kto wie... ogólnie suknie tej pani są bardzo fajne, takie całakiem w moim stylu
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

Wybrałam tam suknie i byłam bardzo zadowolona z obsługi - mimo że nie byłam umówiona w sobotę Panie wcisnęły mnie na przymiarki, w sumie aż 3 ekspedientki mi doradzały. 

flejksy

Bo rodzina TŻ uważa, że to naj naj miejsce na wesele i organizują tam. I jedno muszę przyznać jedzenie mają b. dobre