|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
Cytat:
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
dlatego ja sie przykleilam tak do maskaradek... one udaja, ze mam taki biust jak kiedys, jak to robia, to ja nie wiem, ale im wychodzi
wlasie kalkulator stwierdzil, ze powinnam miec brytyjskie 55F/FF, polskie 55H |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest przedłużka http://www.dopasowana.pl/product-pol...imex-BA03.html
przedłużacz
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szeroka klatka piersiowa, wystające żebra, a na tym rozplaszczone cycuszki, które wydają się nieproporcjonalne do reszty A kiedyś to byłam baloniasta Maskaradkę mówisz? A co myślicie o hestii?
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
hestia za mna lazi od dawna, ale jeszcze nie mierzylam
![]() gdzies czytalam, ze ktos byl srednio zadowolony napewno cudnie zbiera antośka, mozna sie gdzieniegdzie zalapac jeszcze a te ubiegloroczna czerwono czarna, a na jesien bedzie turkusowo czarna i padora, w ktorej wlasie chodze tez mimo mega szerokiej fiszbiny zbiera te rozlegle pagorki w kupę do przodu i do gory ja mialam 90, a niedlugo bede chyba miala 80 :/ |
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka ma taką fioletowo-kremową jakąś i okropnie mi się nie podoba...
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
Hihi - a rozciągnie się? Bo ja się na Milenie nie znam, właśnie piszę, że mnie nie uwzględnili w rozmiarówce. Ale jeśli się rozciągnie, to wtedy 65 z przedłużką najpierw.
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miski sa do H
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ojej ile Łodzianek tutaj
![]() Cytat:
Ale jak coś to mpk tam jeździ ![]() Cytat:
Wejdę tam jutro albo w sobotę ![]() I właśnie jakie ceny są tam na Rokicińskiej i jakie na Narutowicza? przyznam,że moje fundusze są niewielkie i chciałąm na to przeznaczyć max 60-70zł. Cytat:
masakra
|
|
#2950 |
|
Konto usunięte
|
takie jak na dopasowanej miej wiecej, tylko nie ma promocji
czyli nowe maskaradki po 185, stare po 165, freye tez cos kolo tego z tanszych to jest milena, ck, ale one chyba tylko internetowo |
|
|
|
#2951 |
|
Rzabbocop
|
Hihi ja mam 72 pod i mam Silvestrine 70G i jest scislejszy niz wiekszosc 65 ale jeszcze nie nosilam to nie wiem jak z rozciaganiem
Toffino i Flamenco sprawie sobie jako nagroda za osiagniecie idealnej wagi (ktora ostatnio raczej sie oddala niz przybliza ) ale raczej nie sadze zeby mi cos spadlo w obwodzie pod, raczej w miseczkach
|
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma to jak ćwiczenia siłowe i odpowiednia dieta Dlatego potrzebuję staników pilnie, bo już wszystkie mi podjeżdzają na kark i nie mam w czym chodzić
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
to moze na supelek
ja tak robie mierzac w sklepie bikini..a serio, nie myslalas o zwezeniu obwodow? tak tymczasowo, poki nic nie dopasujesz ja nie wiem czy sylvestrine sie rozciagnal, bo ze szpitala wyszlam po tygodniu 2kg lzejsza, wiec i cm polecialy |
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety.
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
zakladka by mnie pewie tez obcierala, ja obcinalam przy fiszbinie i doszywalam skrocony o te 2/3cm czy ile trzeba bylo skracac, a maie bede musiala przy zapięciu, bo przy fiszbinie sie nie da tak bez sladu
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę pokombinować, bo ostatnio chudnę i w moich m&s miękkich mam miski puste u góry już Pomimo ramiączek podciągniętych na max, więc przydałoby się cos, co te cycki podniesie i zbierze w miarę porzadnie
|
|
#2957 |
|
Konto usunięte
|
ja po prostu ucielam caly ten pasek "obwod" przy drucie wokolo i doszylam go dalej, ale to sie da zrobic tylko w iektorych stanikach tak zeby nie bylo prawie wcale widac
daje lepsze zdjecia maskaradek, przyszla wlasnie soria, isis, czarna pandora i shanghai, bo zamowilam je juz daaawno, shanghai koszmar, zaraz sie wkleje, isis ma dosc male miseczki na poczcie jeszcze siedzi luna i english rose, ale ie mam za co wykupic paczki
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
pushit pokaż sie prosze w sorii
|
#2959 |
|
Konto usunięte
|
isis, soria, w ogole to mi doradzcie co zostawic
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
ale kurcze w sorii pięknie
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
shanghai, miska pusta na wydechu a na wdechu bulka, sliczny jest ale ja chyba sobie nigdy plunge nie dopasuje
pandora czarna |
|
|
|
#2962 |
|
Konto usunięte
|
cd
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
mnie się najbardziej podobasz w sorii i w obu pandorach
|
#2964 |
|
Konto usunięte
|
pandorki sa takie kostiumowe, ze nawet jesli kawalek stanika bedzie wystawal, to nie wyglada to źle, a niestety wielu rzeczy nie nosze, bo staniki wygladaja kazda dziura
ale wybor nadal ciezki
|
|
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie najbardziej wkurza to,że przy takich mocniej wykrojonych bluzkach widać tą część stanika pod pachą
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
Pushit, napiszę w kolejnośći od stanika który najbardziej mi się podoba
![]() 1. Czarna Pandora - super, ładniej na Tobie leży niż na modelkach Bravissimo ![]() 2. Niebieska Pandora - bardzo ładnie, na drugim miejscu bo bardziej lubię czerń niż pastele ![]() 3. Soria - ma coś w sobie 4. Ten w kolorze magenty/fioletu obok Mai 5. Maia - wizualnie bez polotu i trochę za bardzo zabudowany jak na Masqueradkę 6. Shanghai - na ostatnim zdjęciu widać, że miski odstają. Myślę, że jakby obwód był ściślejszy i ramiączka krótsze, to byłoby lepiej. Moja koleżanka zamówiła sobie Oriona - wygląda super. 7. Isis (czarny) - leży ok, ale jest taki zwyczajny |
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze Pushit, na Tobie wszytkie ładnie leżą, wszytkie robia ładne krągłe jabłuszka.
Do mnie dzisia przyszedł Masquarade Coguette 65ff (bo czytałam, że małomiseczkowy) i nie leży, a tak mi zalezało na białym staniku do deklotów. Na mnie leży podobnie do Inferno, czyli robim mini kreskę, ale mocno spłasza, jest za duży i taki płaski właśnie, mnie potzrebne sa głębsze staniki. Toffino 65H też za duży, i muszę oba odesłać. Pushit, gdzie ty kupujesz te staniki, że możesz takie ilości odsyłać? Ja zwykle w dopasowanej, i w sumie, jak pomyślę, to lepiej byłoby zamówić 5 pomierzyć i odesłać, a ja tak zawsze po 2 tylko I w dodatku jedyny, który mi na serio pasuje to 28FF Emily CK, bo Portia jednak wbija sie pachy.Chyba teraz wezmę Confetti 65f i nie wiem co jeszcze. Na lato mam sporo jasnych, przezroczystych bluzeczek i te wszytkie kolorowe staniki będa mi przeświecać.Podoba mi się Soria i Pandora, ale ceny powalają, jednak dla takiego efektu jak Twój warto. Podba mi się tez Minuet i Hestia ale one tez podobno lubią spłaszczać.ehh...
|
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
magenta to nemesis z jesieni 2008
shanghai jest calkowicie niekompatybilny, w stylu polki i coquette, ale luna, ktora mierzylam w mercado juz mi tak nie tnie piersi w pol te ktore przyszly dzis, to zamowienie sprzed 2 mcy z karoline ( jak na zlosc wyslali mi z dopasowanej i karoline jednego dnia paczki i mam zonk z gotowką..) a pierwsze 3 sa ze stacjonarnego sklepu minuet mnie nie robil z biustem nic, szkodzic nie szkodzil, po prostu na nim lezal Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-03-12 o 18:30 |
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Hihi - ale czy Toffino jest takie samo jak Silvestrine?
Bo ja słyszałam, że Milena wcale równa nie jest i co model, to inna rozciągliwość. Zatem sprawdź, czy Toffino jest ich ściśliwcem, czy rozciągliwcem. Pushit - aaaale Ci fajnie. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ślicznie, ale na drugi rzut, to mam wątpliwości przy paru modelach, jak na na nie patrzę na zdjęciach z półprofilu. Nie wiem, co to jest ten czarny, ale np. w nim jest wrażenie, jakby Ci się fiszbina z zewnątrz wbijała trochę w pierś... Podobne wrażenie mam przy czarnej pandorze. Jakby były lekko przymałe. Najlepiej pod tym kątem wyglądają oba różowe i shanghai Edytowane przez Maith Czas edycji: 2009-03-12 o 19:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Szeroka klatka piersiowa, wystające żebra, a na tym rozplaszczone cycuszki, które wydają się nieproporcjonalne do reszty