![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Neonatura
![]() c u d o chyba naipiekniejsze wcielenie paczuli, jakie znam, wydawalo mi sie, ze Borneo jest rownie piekne, ale nie, jest takie brudne i tluste czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Pachnę Cashmere Ch. Fissore. Piękne!
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio przetestowalam Borneo w gdanskim Douglasie, poniewaz pamietalam, iz kiedys znajdowaly sie juz na mojej liscie zapachowych zakupow. Jednak od tamtej pory zawarlam blizsza znajomosc z Neonatura i tym razem Borneo, w porownaniu z sucha, kakaowa Neonatura- zniechecilo mnie swoja tropikalna, duszna wilgocia oraz jakby zjelczala tlustoscia, (jaka znalazlam rowniez w Aomassai). Gdybym nie znala Neonatury, zapewne dalej lubilabym Borneo ![]() Nie wykluczam rowniez, ze w ciagu ostatnich kilkunastu miesiecy, chemia mojej skory ulegla zmianie i dlatego Borneo przestalo z nia wspolpracowac ![]() ------------------------------------------------------ Upajam sie dzisiaj Kingdom. Po tylu miesiacach oczekiwania, nie moge sie nimi nacieszyc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Miyako i Statkus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() Ja testowo pachnę Escentric 01 ![]() i testowo nie pachnę Molecule 01 ![]()
#2947 |
Zakorzenienie
|
Wykończyłam dziś wielgachną (30 ml) odlewkę Wanilia & Anyż Aquoliny. Na bank będzie kiedyś powtórka - uwielbiam ten słodki anyżek
![]() Choć przydałby się jakiś zapach na uspokojenie. Nienawidzę dni, kiedy wstaję i od rana jestem wkurzona bez powodu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Douce Amere
A co do Borneo , wspomnianiego chwilkę wczesniej to niestety ale dla mnie było rozczarowaniem, paczula i tylko jedynie paczula. Choć bardzo ją lubie i cenię to spodziewałam sie więcej po tym zapachu. A osiągnęlam efekt prawie identyczny z potraktowaniem sie olejkiem paczulowym z body shopu ![]() A co do Cocona to za każdym z nim obcowaniem nie moge sie nadziwić - jaką udaną kompozycję i ile wrażeń miłych kryje ten dziwaczny flakonik, zwłaszcza to gumowe psikadełko, mnie jakos rozczula ![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
dręczę ludzi zapachem Angela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Neonatura Cocon. Coś mi się wydaje, że jednak nam razem nie po drodze. Dojrzewam do puszczenia jej w świat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Neonatura na podkladzie balsamu
aaaaa jaka sie czuje jednoczenie do zjedzenia i siebie glodna ![]() na nadgarstkach EDP Opium PH ( sie oswajamy marnotrawnie sobie przywroceni ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
grozi wypollizowaniem
|
testowego zlewania się ciąg dalszy:
Passage d'Enfer i jak na razie u bram piekieł czuć jeszcze świąteczne porządki... ![]()
#2954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Może to na tym polega różnica? A może na tym, że rzeczywiście na Twojej skórze zapachy brzmią bardziej selektywnie, przejrzyście? Bo ja odbieram ten zapach jak udoskonalone Hinoki, pozbawione chemicznego chłodu, za to podbite jakimś ciepłym drewnem dodatkowo. Jednorodne, jednolite i po prostu piękne. I myślałam, że to damskie, ale z nut wygląda mi na męskie. Napisałam do dziewczyny, która przysłała mi te odleweczkę, bo chyba kroi się wreszcie jakieś nowe marzenie. Tylko wolałabym nabyć właściwą flaszkę... ![]() Jestem zachwycona! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
Escada Que Viva!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A testowane przez Ciebie, skoro przypominaja Hinoki faktycznie wyglądają na męskie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Afterburn - pięknie pachniesz!
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niucham dalej i stwierdzam: To jest mydło! nie kadzidło! ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Nina Ricci Nina
#2961 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie oniesmielaj mnie popychajac tym samym do poczynan dalszych ( i glosniejszych ) Oblubieniec twierdzi, ze najlepiej jest ze mna gdy siedze cicho ![]() zaczynam podejrzewac, ze klamie ;-) Krakowianki, w Galerii Krakowskiej byly neonaturowe male balsamy po 9 zlociszy z 9 groszowym hakiem Namawiam goraco bo zapach Coconowy swietnie sie trzyma i sa bardzo wydajne Sama Neo jest za 100 zl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Wtajemniczenie
|
Wielka flacha DV mi się dziś śniła ... no jak nic to znak, że wracam do nałogu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam powód do wkurzenia z rana- że ludzie do mnie mówili. I że GG w pracy przestało mi łączyć przez ostatni alternatywny komunikator ![]() Pachnę Amarige Mimosa De Grasse - w ramach mega-kilerowego ciągu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | ||
czyli Endżi
|
To do mnie, o mnie
![]() Hehe, dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak z ciekawości zapytam ile czasu zajęło Ci dotychczasowe zużycie ( i w jakim jest ono stopniu) ? Pudełko jest gigantyczne - ja chyba będe zużywać do trzydziestki ![]() Cytat:
![]() ![]() Angel. Ostatnio między ludźmi pachnę naprzemiennie Addictem i Angelem. Po domu noszę wanilie Maison de la Vanille a nocną porą G2 albo Brown. Tyyyyle flaszek a ochota na skromny procent całości ![]()
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wkurzania - rozumiem, że wkurzam się, bo coś/ktoś mnie wkurzył. Ale żeby ledwo co otworzyć oczy i dostać nerwów???????? ![]() ![]() Nadal pachnę tym cudnym PseudoAngelem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz oszczędzam Wanilie i Anyż, zrobiłam duża odlewke wymiankowa i zostało mi z 10-15 ml. Sepię!
![]() Dzisja Jette Joop - zapomniałam się wypachnic przed wyjściem. A JJ mi się skończyło... i chyba muszę sobie dołozyć Obsession, ale koleżanka obok sie udusi ![]()
#2967 |
Zakorzenienie
|
Dżongkha
Dalsze testy wypadły bardzo pozytywnie,przypominają mi Hiris. Szkoda tylko,że są takie nietrwałe,chyba że nos się przyzwyczaił. Mimo mycia rąk moje palce po robieniu odlewki,pachną Stellą Sheer 2008. Trwała skubana ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-01-09 o 12:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
dziś będzie Addict
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście Aquolinowy Anyżek jest w miarę do zdobycia ![]() ![]() ![]() ![]() Aggie - czy ty masz na myśli Jette Joop czy Jette Joop by Night. Wydawało mi się, że kiedyś pisałaś o tych drugich i ja cały czas piszę też o wersji By Night. Pierwszej nie wąchałam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-09 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.