|
|
#2941 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Kochani, open'er się zbliża wielkimi krokami. Wybiera się ktoś w tym roku? ![]() Jak na razie Placebo ![]() edit: AAAA! No i Antimatter w Gdyni. We wtorek. Akurat jak mnie nie ma, bo feriuję. Toż to chyba jakiś żart!!!
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-02-06 o 09:54 |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś potraktuje kopniakiem na zapęd... Jutro przychodzą do nas znajomi, 8 osób, a ja nawet zakupów jeszcze nie zrobiłam, bo nie wiem co do jedzenia zrobić
![]() Dawno nie miałam takiego nie-chce-mi-się I jeszcze posprzątać trzeba
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To faktycznie cud, że konto odzyskałaś. Jak to zrobiłaś?
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
Vesenko, może to dziś taki dzień (chociaż ja mam od wczoraj :/ ), że się totalnie nic nie chce.
Ja siedzę w szlafroku i oglądam wizaż, zamiast szykować się do studniówki (na którą starciłam wszelką ochotę, by iść ) no ale nic, trza wskakiwać pod prysznic i się powoli ogarniać, bo przyjdzie godzina 14 i trza będzie do fryzjera lecieć (aż się boję, czy nie będzie później 'głowa pod kran' ) no ale takie życie... Chociaż mi luty wydawał się ciut ciut lepszy ![]() Ivanno, gratulacje ogromne ![]() Cbr - trzymam kciuki za allegro... no i świetnie z o2, tylko szkoda tych nerwów, co sobie napsułaś na tych gnojków :/
|
#2945 |
|
never say no to panda
|
słałam im do siedziby głównej jakieś cyrografy
(specjalny wniosek o zmiane hasła i pytania pomocniczego + list, w którym rzewnie opisywałam, jakaż to ja nieszczęśliwa kobita jestem + ksero dowodu osobistego z podpisem i poświadczeniem oryginalności)do allegro tylko ksero dowodu osobistego
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Podpinam się pod ogólne nic-mi-się-nie-chcenie
Ja sobie to tłumaczę osłabieniem po chorobie Chociaż jutro egzamin... ![]() Ale zaglądam jak zwykle z pewnej sprawie - w tym tyg odebrałam kartę Douglas z kuponem rabatowym (5% ) i zastanawiam się, czy u nich promocje się sumują? Czy jak w Yves Rocher - rabat udzielany jest od kwoty wyjściowej?
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak jestem w szoku, bo pewna byłam, że to się już nie odzyska za chiny. Trzymam więc za allegro.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
- teraz musisz z niej wydłubać! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale dziś posprzątam
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie pozwalam
![]() Też mam dziś jakieś rozmemłane samopoczucie Idę sobie zrobić kawę i znaleźć jakieś zajęcie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A ja jutro muszę iść na bal karnawałowy. <błee>
kto to widział stare kobiety na bale jakoweś ciągać Tradycyjnie nie mam co na siebie włożyć ![]() Się mi nie chce ![]() Wolałabym do kina na film Albo do filharmonii Albo na białą salę I buty na obczasach będę musiała włożyć wysokich Chorrera. ![]() Bale karnawałowe to złoooooo Kurza melodia - jeszcze do fryzjera muszę iść, jak ja nie lubię, jak mi ktoś we włosach gmyra (czasem lubię )
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-06 o 11:20 |
|
|
|
#2951 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyyy. a ja nigdy nie byłam Będziecie mieć przebrania i maski? ![]() no i jaki zapach założysz?
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
BigMam nie zapomnij dopisać do listy żelowych nowych paznokci na bal, swoje własne są tera demode
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że w trakcie zmienisz zdanie i będziesz się super bawić.
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fiu fiu Big Tata się szarpnął?
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy tu TŻ- tów, Królewny płci męskiej, Landryny, Ciachulce, ale Big Taty jeszcze nie było Do dziś![]() Wpadłam na moment i teraz muszę czyścić monitor
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2956 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Pewnie jakiegoś Shalimara sprawdzonego wdzieję (Eau de.. , EDP lub EDT ) Cytat:
Cytat:
Druga młodość ![]() a tak naprawdę to mu nie wypada nie iść a sam przeca nie polezie ![]() Cytat:
Bajdełej, bo już dawno spytać miałam - jak tam ronda, Madziusiu?
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
BigMamo - już jestem
Ronda... hmmmm.... ostatnio jakoś z pomocą instruktora je pokonałam, ale na zasadzie zaciśnięcia zębów i żeby jakoś je szybko przejechać ![]() Kurczę, wiem, z teorii jak je "robić" a w praktyce się gubię
|
|
|
#2959 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, Madzik woli chodzić uzbrojona w kamerkę. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
BigMama zrobi furrorę ![]() Cytat:
Jego wina, po co zaczął mówić do mnie per Michu?Wykombinowałam menu na jutro. Oprócz czipsów i krakersów będzie kilka dipów, duuuużo picia, piersi w porach, frytki, może ciacha francuskie z pieczarkami, i sałatka. Kanapki będzie każdy sobie sam robił z czym lubi. Ze słodkiego karpatka i gofry. I wsjo. Nie mam weny na nic więcej. Gryxiu, jak tam pieczenie dietetycznego ciasta?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-06 o 16:00 |
||||||
|
|
|
#2960 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
W ramach poprawiania sobie samopoczucia i trzymania się życia jestem szefem programu trzech konwentów (jednego małego, jednego wielkiego i jednego... takiego że łoooo), przyjęłam zaproszenie do jury nagrody imienia Żuławskiego, jadę na Eurocon (minie mnie przez to promocja Boga Imperatora Diuny, w którego mam swój wkład ) oraz wzięłam na siebie kilka innych atrakcyjnych obowiązków.Teraz mam do wyboru albo wziąć się w garść, albo zajechać dokumentnie. Liczę, że na to drugie mi mój brykający charakterek nie pozwoli. ![]() Pewnie, że nie! ![]() Cytat:
Czasem się odechciewa jechać (choć tego oczywiście nie robię, żeby mu satysfakcji nie dawać). Mogę Ci tylko życzyć spokoju. I dobrej zabawy. Cytat:
Ale co nerwów straciłaś... To niech się na tamtych skunnksach odbije. Cytat:
Cytat:
![]() Ale się nie przyznaję do tego. Może powinnam? Cytat:
W ogóle imprezy są super. Wszelkie. ![]() I obcasy są super (byle wygodne). A sukni wcale nie musisz kupować. Na pewno masz coś w szafie - tamci tego przecież nie widzieli. W ogóle nie ma musu na nic, poza tym, żeby się dobrze bawić. I tak właśnie zrób. Cytat:
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tżet jest Myszak
uciekam na egzamin... dupa blada bo czuje się strasznie :/ |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I muszę przyznać, że powolutku mi się to udaje. Znajduję sobie zajęcia ( czasem chwilowe, małe), coś sobie układam planuję, angażuję się w coś, coś komuś obiecuję, że zrobię, pomogę, więc mimo zniechęcenia, wiem, że nie mogę nawalić bo obiecałam przecież... i zauważam, że dołki jakby mniejsze![]() No jak mogłam.... Kropko, wybacz ![]() Ivanno - POWODZENIA
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-06 o 16:08 |
|
|
|
|
#2963 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój ojciec to czasami takie odpały demonstruje, że żal Trzymaj się jakoś, Teziak A happy pixy od tego właśnie są, więc nie czekaj na nic tylko idź do lekarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Caaałaaa salaaa śpiewa z naaamiii...
|
|||||
|
|
|
#2964 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak w porach to chyba nie piersi..... a tak serio to nieźle poszalejesz kulinarnie...
|
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mój też tak miał. Któregoś razu go spytałam jak by się czuł gdyby po drodze coś mi się stało, a ostatnim wspomnieniem by był jego wielki foch. Od tej pory nie foszy przed wyjazdami.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A parówki, jakby co, też mam w lodówce Szaleć będę połowicznie, bo ciasto francuskie kupię w Lidlu, bardzo dobre jest, tylko pieczarki przesmażę z przyprawami, a frytki też pewnie będą z paczki, bo dla tylu osób nie chce mi się ziemniaków obierać ![]() Gryxiu, to jak tam Ci idzie pieczenie?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-06 o 16:31 |
||
|
|
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ale ty swoje obłożysz porami, czy komuś w pory będziesz je wpychać, niedajboże? Cytat:
)Obcasy, o ile mnie pamięć nie myli, są super, jak stopa jest przyzwyczajona Kurczę a wiecie, że mam koleżankę, która na co dzień biega w takich bucikach z 11-12 cm obcasami i jak kiedyś na ognisko musiała założyć adidasy, to nie mogła chodzić inaczej niz na palcach ? ![]() To tragedia jest ... trzym się Ivanko ![]() Zostałam dobita
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-06 o 16:34 |
||
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
Oj chyba należymy do tego samego klubu, którego członkinie pląsają na wysokich obcasach wyłącznie przymuszone do tego sytuacyją
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, zrobię sobie porowe bikini...no może górę od bikini Tylko jak ja te piersi do nagrzanego piekarnika wstawię ![]() ![]() Aha, i informuję,że nic nikomu nigdzie wpychać nie będę
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam u lekarza.
Zapytalam o antykoncepcje, zdania nie skonczylam jak mialam juz recepte na jakies tabsy. I mowi mi - 'moze sprobuj te?' generalnie walilo go, ze mowilam mu, ze zle znioslam psychicznie inne. Wiec 'moze sie pie....' blagam. Cytologia - zdziwiony, ze chce. Przeciec robilam w maju. Raz na 3 lata sie robi. termin - w marcu. HAAAAAAAAAAAAAhaaaaaaa. Polece ja moze lepiej sobie zrobic badania w PL bo to jest jakis zart. A jak mi pan w googlach szukal szczepionek do Egiptu to juz zwariowalam. Ja zamawiam wizyte, zeby mi ktos w googlach sprawdzil. Ale cisnienie mi zmierzyl. Szkoda mojego czasu na taka sluzbe zdrowia. Poszukam prywatnej kliniki albo staropolskim zwyczajem bede sie badac w ojczyznie. Zadzwonilam tylko do Simona po wszystkim, rzucajac fakami i ryczac ze zlosci. Nikt mi tak nie zmarnowal 30 minut zycia - 23 to bylo oczekiwanie w poczekalni. |
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

Toż to chyba jakiś żart!!!

(specjalny wniosek o zmiane hasła i pytania pomocniczego + list, w którym rzewnie opisywałam, jakaż to ja nieszczęśliwa kobita jestem + ksero dowodu osobistego z podpisem i poświadczeniem oryginalności)
z kuponem rabatowym (5%
) i zastanawiam się, czy u nich promocje się sumują? Czy jak w Yves Rocher - rabat udzielany jest od kwoty wyjściowej?

Big Tata się szarpnął?

modle sie zeby mi przeszlo czuje ze znow zaczynam byc w fazie depresji z myslami samobojczymi