|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13789985]hecate5 nie jest taki młody
. Po prostu chodził kiedys na studia i jak z nim zerwałam jakis czas temu to rzucił studia i probuje go namowic ponownie .[/QUOTE]A to nei chce wrócić na te co juz kiedyś zaczał??
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
Nie. Mówi,że nie chce tam wracać,że po czasie zrozumiał,że to nie jest kierunek dla niego.
|
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Aha. A Twój TŻ chce isc na zaoczne czy dzienne. Kurcze ja nie wiem czy bym chciała zeby moj Tż zaczynał od nowa studia jednak to 5 lat jest. A chciał rzucic studia po 3 roku ale go namówiłam zeby tego nie robił
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
On chce iśc na zaoczne. I nie na 5 lat,tylko na te 3,5 letnie które dadzą mu tytuł inżyniera.
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
aha. hmm dziwne bo na moim kierunku zaoczne inżynierskie trwaja 4 lata i z tego co wiem na innych uczelniach tez no ale moze u was 3,5
|
#2946 |
|
Konto usunięte
|
Tzn różnie,zależy od uczelni-są takie,które trwają 3,5 a są takie,które trwają 4 lata.
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Na uczelni w której pracuję są zarowno 3,5 jak i 4 letnie inżynierskie. To akurat zależy ile na danym kierunku jest praktyk.
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek!
śliczna jesteś!!
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Justi bardzo fajne zdjęcia. też na jednym weselu złapałam welon, i się jakieś dziewczyny pluly, bo jedna ma ślub niedługo... zdjęć jeszcze nie mam z innych aparatów, bo naszym nie mieliśmy zrobione...
Bambusiek, bardzo ładna fryzurka, ładnie wyglądasz ![]() hehe a ja się śmieję, bo za 10 dni będę mówić, że ślub będzie za niecałe dwa lata.
Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-18 o 22:29 |
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Leń ze mnie okropny! Możecie krzyczeć...
![]() Usiłowałam nadrobić braki, ale niestety muszę się poddać... za dużo piszecie dziewczyny ![]() Ale powiem Wam, że mam dziś wolne. I jutro też I w końcu odebrałam dyplom. planowałam jechać jutro na uczelnie złożyć papiery na mgr, ale w związku z moim leniem, nie zrobiłam zdjęć i będę musiała pojechać w sobotę (jeśli jutro ruszę tyłek do fotografa - rzecz jasna ), bo już urlopu nie dostanę ![]() i jeszcze chciałam dodać, że do naszego ślubu pozostało... Rok, 8 miesięcy i 19 dni Ach, jak ten czas leci... a powiem Wam jeszcze, ze zmaltretowałam mojego TŻ i ogladnął CAŁY JEDEN katalog ślubny. A miał ponad 300 stron ![]() i teraz myśli, że to koniec... Ha! Ja mu dam... ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- No, Bambusiek, nareszcie wiem jak wyglądasz! Znajoma buźka ![]() A fryzurka śliczna
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
niunia- ja już trzy razy złapałam
powinnam już daaawno być mężatką Mój TŻ przegrał walkę o musznik z kolesiem, który za miesiąc bierze ślub A co to za głupie laski :/ może ta dziewczyna co niedługo ma ślub wystraszyła się, że jak nie złapie welonu to ze ślubu nici ainan- widzę, że wychodzisz za mąż o tydzień wcześniej niż ja My mieliśmy wybór między 7 a 14 maja ale 14 wygrał |
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Jenny, proszę o dopisanie mnie do kalendarza urodzinowego
27.09. - tak jak Madziallena ![]() dziękuję, dobranoc ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Jusstiii, początkowo ślub był zaplanowany na 30 kwietnia, ale sala którą wybraliśmy, tę datę miała już zarezerwowaną na otwarcie sezonu i takie tam, więc wybraliśmy datę tydzień późniejszą
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
elunka88 - pierwsze zakupy już zrobione czyt. nowa porcja kamieni i koralików na biżuterię
... Trzymam kciuki jutro ![]() niunia32 - u mnie też rano było pochmurnie, ale później już ślicznie słonko świeciło bambusiek - trzymam nadal kciuki, aby wszystko było dobrze ... Bardzo ładne zdjęcie i kolor włosów ![]() honolinka - mój TŻ studiuje ZiP. Z tego co pamiętam to na I semestrze musiał się przyłożyć do matmy i chyba mechaniki (chociaż On miał przepisaną ocenę z dziennych), a teraz na IV to badania operacyjne, ale wszystko jest do przejścia. A może Twojej koleżance bardzo zależy na dobrych ocenach i dlatego tyle się uczy... XxXJuSstiii - śliczna fryzura, a sukienka super i piękny ma kolor ![]() hecate5, honolinka - wszystko zależy od uczelni. U nas na Polibudzie na ZiP-ie studia inżynierskie trwają 3,5roku, a jeśli by chciał mgr to jeszcze 2 lata, ale znowu jak TŻ był na dziennych na inżynierii miejskiej to inż trwały 4lata + 2 mgr. AinaN - Witaj ponownie Już Cię dopisałam do kalendarza ![]() --- Witajcie ponownie Dzięki Dziewczyny Jakby wiedzieli, że pieniądze będą nam teraz potrzebne ... Strasznie szybko zleciał mi dzisiejszy dzień, a wizaż niestety przez jakiś czas nie chodził ... Kupiłam część prezentu dla kuzyna, trochę kamieni i koralików na nową biżuterię Byliśmy tam w styczniu i obejścia nie było widać, a dziś tak pięknie i zielono tam ... A tak z ciekawostek to na 2011 w weekendy zostały jeszcze wolne terminy ale na styczeń i luty, tak to wszystko zajęte! ![]() ![]() bo w tygodniu chyba wesel nie robią... Uff, bardzo się cieszę, że w końcu sytuacja się wyjaśniła I jeszcze z przyjemnych rzeczy to TŻ dostał zlecenie na zrobienie strony www od naszej pani fotograf - jak będzie gotowa to się pochwalę To tyle na dziś zmykam już spać, do jutra, Dobranoc Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-19 o 00:28 |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Jenny- super, że w koncu zostaliscie przy Arkadii My za chwilke jedziemy do mojej babci.. TŻ obiecał jej, że zamontuje panele.. A tak mi się nie chciało wstawać ![]() Miłego Dnia |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
Jak tam samopoczucie u Was? U mnie ok, bo wczoraj bylam u fryzjerki i jak TŻ wyszedł po mnie na przystanek to mnie nie poznał. Fryzurkę mam podobną do Bambusiek tylko przód mam dłuższy a tył krótszy - podobała mi się taka fryzura zawsze na kimś, ale nie przypuszczałam, że mi będzie w takiej dobrze I przy okazji dowiedziałam się, że moja fryzjerka też wychodzi za mąż w 2011, a z facetem jest 4 miesiące - odważna Salę ma tą co Monini ![]() Hecate Ty też masz niezły plan z noclegami Justi - witaj Ale fajnie, że już jest ok Fajne zdjęcia - super razem wyglądacie ![]() Ja nigdy nie złapałam welonu Ale nigdy nie miałam pretensji do dziewczyny, która złapała, a przedtem to nawet przed tym uciekałam Mustique - u mnie też nigdy się nie praktykowało, że goście płacą za nocleg, bo w sumie tych gości do przenocowania nie było w mojej rodzinie I chodzi mi po głowie zmiana sali na taką z noclegami, ale kurczę nie wiem czy będzie mój termin wolny Wczoraj z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Elunka trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę w sprawie pracy Napisz potem jak było ![]() Bambusiek ładna fryzurka i ładna z Ciebie dziewczyna Honolinka - niezłe przejścia mieliście Mój poprzedni chłopak też chciał rzucić studia jak się rozstaliśmy, ale wybiłam mu to z głowy i przeniósł się na zaoczne. W sumie dobrze bo mojego obecnego TŻ zazdrość zrzerała strasznie ![]() AinaN - nikt na Ciebie krzyczeć nie bedzie Pogratulować dyplomu ![]() I troszkę sadystka jesteś - tak męczyć faceta ![]() Jenny super, że sytuacja z salą i datą się w koncu wyjaśniła I powiem Wam, że jak już sytuacje, że na 2011 nie ma terminów w salach to niedługo pojawi się wątek <PM 2012> ![]() Niunia Ty to hardcorowa dziewczyna jesteś - 8 rano bieganie ![]() ![]() Miłego dnia Kochane Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-19 o 08:24 |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
ja już po biegu i właśnie jem normalne śniadanie i piję kawusię... na 11 do pracy, dlatego biegłam rano. po 18 by mi się nie chciało biec. a co do fryzur to ja zapuszczam już włoski na ślub. Dzisiaj się chyba wybiorę na henne i może uda się mamę zapisać na makijaż na sobote :P A mój TŻ idzie w piątek na kawalerskie do mojego brata (rychło wczas je robią) będą siedzieć w 5 pić piwo i oglądać "Kac Vegas" i podziwiać panele u drugiego brata w mieszkaniu (nic innego poza panelami, lazienką i lodówką jeszcze zafoliowaną nie ma) |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
niunia32 ![]() ivona84 sprawdź po prostu jak w innej sali są wolne terminy i jeśli nie będzie tych co Cibie interesują, to jakoś sobie bez noclegów przy sali poradzisz inaczej ![]() XxXJuSstiii fajnie że Twój Tż chce pomagać Twojej babci gdzie tą fryzurkę robiłas? Masz ładna figurą ![]() JennyAniolek Arkadia jest suuuper i dobrze że nie musieliście terminu zmieniać nie wiem czy już pytałam (ale chyba nie ) kogo masz za fotografa? ![]() AinaN a co było w tym katalogu? może to głupie pytanie, ale mnie jeszcze w ręce żaden nie wpadł ![]() hecate5 z tymi inżynierskimi to tak, że zależy to nawet od wydziału i kierunku na uczelni, i tak np. na PolŚl większość jest 3,5 a np. Elektronika i telekomunikacja 4 honolinka trudny wybór kierunku Was czeka trzymam kciuki za pomyślność ![]() bambusiek masz piękną fryzurkę ![]() P.S. Dziewczyny z Rybnika! czy któraś z Was korzystała/słyszała o "innym studio" (fotograf)?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-19 o 10:03 |
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() a tak sie zastanawiam... czy jak pojdziemy z TŻ na poczatku stycznia do USC czy juz nas zapisza w zeszyt ??
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za komplementy
Jest eście kochaneFryzurka dość krótka, szczególne tył, ale od następnego cięcia będę zapuszczać na ślubne wymarzone upięcie. Jenny - gratulacje co do sali AinaN - ja Cię pewnie też widywałam, musiałabym zobaczyć jak wyglądasz. A skoro mnie kojarzysz to wiem, że korzystałaś z biblioteki ![]() Elunka - ![]() ![]() ![]() Ależ Wam zazdroszczę tego zamawiania, rezerwowania, konsultowania... Mój TŻ jak tylko coś wspomnę to się irytuje A ja bym na razie chciała tylko w restauracji i z fotografem porozmawiać. Ale on usłyszał od kogoś, że rok to z zupełnym spokojem i mówi, że przesadzam itp. Rok to ja rozumiem, ale na tych dwóch konkretnych kwestiach zależy mi najbardziej, a reszta może zaczekać... Wrrr.... Wyładowałam trochę moje bóle do TŻ... Miłego dnia kobiety kochane
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - dziękuję za radę
Tak mamy właśnie zamiar zrobić A jak się nie uda to będziemy musieli poradzić sobi z tą salą ![]() AinaN - przypomniało mi się, ze ja też katuję TŻ ogladaniem sukni na necie - jak któraś załączy to pytam czy mu się podoba Senira wiesz co z tegoco się orientuje to sprawy z USC załatwia się na 3 miesiące przed ślubem, bo jakiś tam dokument jest własnie tyle ważny, który wydają i nie ma potrzeby iść wcześniej, ale najlepiej przedzwoń i się zorientuj Bambusiek - no to fryzurkę mamy bardzo podobną ![]() Słuchaj moze powiedz, żebyście pojechali do restauracji i się zorientowali jak jst z teminami, bo chcesz być spoojna co do terminu i spokojnie wszystko załatwić, a nie na wariata wszystko na ostatnią chwilę
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek ja mojego zmusiłam tak, że powiedziałam, że jak się teraz nie sprężymy, to będziemy na 2012 ślub planować
a jak pojechaliśmy do sali i sam zobaczył, że na 2011 za dużo wolnych terminów nie ma to od razu zmienił nastawienie ![]() ivona84
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Ja od rana dziś ciężko pracuję, chcę nadrobić trochę, żeby ze spokojem iść na urlop Dlatego rozpiszę się bardziej wieczorkiem. a póki co miłego dnia życzę
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-19 o 11:08 |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Boże, trzęsłam się jak galareta, a zawsze taka jestem wygadana i szalona, ale się TŻ śmiał Na rozmowie było OK, plusem dla mnie jest to że mam doświadczenie i licencję to wystawiania polis z większości firm, minusem że mówiłam o szkole i praktykach i chyba to że obecny szef może robić problemy jak będę potrzebowała papierów że mam egzaminy i szkolenia ukończone, bo on sam za wszystko płacił. Do piątku mają się odezwać ![]() dzwoniłam teraz do szefa jak mam odrobić te 2 godzinki że mnie nie było w pracy i powiedział że nie ma problemu. Aż mi głupio.. zostanę dzisiaj do 17 a ta druga godzina to się zobaczy.Sorki ze tak o mnie, zaraz coś skrobnę dla Was tylko ochłonę ![]()
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele ja też idę na urlop od poniedziałku, ale jakoś nadrabiać mi się nie chce
Bambusiek to powiedz o tym TŻ, żeby potem nie bylo, ze jesteście bez sali, a we wszystkich innych terminy na 2011 pozajmowane. Elunka trzymam kciuki, żeby się udało
|
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
ivona84 ja też pokazuje tż sukienki ale strasznie nie lubi tego A twój obecny tż studiował z toba? I jak tam jego praca, wyjasniło sie cos?![]() Jenny gratuluje wyjaśnienia się sytuacji z sala i terminiem teraz juz bedzie z górki Niunia niezła jestes ja teraz ledwo wstałam a ty juz biegałaś ja tylko na orbitreku ćwicze ale chwilowo jest w serwisie wiec nie mam na czym cwiczyc.bambusiek widze ze masz podobna sytuacje jak ja
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate miło, że pamiętasz o moim TŻ
Narazie czekamy na decyzję - w tygodniu już powinno się wyjaśnić.I studiowaliśmy razem - na tym samym roku, ale w osobnych grupach
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona - no to trzymamy kciukasy za pomyślne rozwiązanie sprawy TŻ, no i dawaj zdjęcia fryzurki
Jenny, fajnie że wszystko sie ułożyło - sala OK, zespół i fotograf są, przygotowania pełną parą Niunia - Ty to jesteś zuch dziewczyna, o tej porze co Ty już biegasz to ja piję kawę w piżamie ![]() AinaN - heeeej bambusiek - jak ja pokazuje mojemu TŻ co parę dni nową sukienkę ślubną i mówię że już napewnoooo ta to tylko się uśmiecha pod nosem i mówi że ładna, ładna
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-08-19 o 16:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

. Po prostu chodził kiedys na studia i jak z nim zerwałam jakis czas temu to rzucił studia i probuje go namowic ponownie

śliczna jesteś!!

I w końcu odebrałam dyplom. planowałam jechać jutro na uczelnie złożyć papiery na mgr, ale w związku z moim leniem, nie zrobiłam zdjęć i będę musiała pojechać w sobotę (jeśli jutro ruszę tyłek do fotografa - rzecz jasna 
A co to za głupie laski :/ może ta dziewczyna co niedługo ma ślub wystraszyła się, że jak nie złapie welonu to ze ślubu nici 

Jakby wiedzieli, że pieniądze będą nam teraz potrzebne
... Kupiłam część prezentu dla kuzyna, trochę kamieni i koralików na nową biżuterię 

Ale nigdy nie miałam pretensji do dziewczyny, która złapała, a przedtem to nawet przed tym uciekałam
Jest eście kochane