|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13789985]hecate5 nie jest taki młody
![]() ![]() A to nei chce wrócić na te co juz kiedyś zaczał??
#2942 |
Konto usunięte
|
Nie. Mówi,że nie chce tam wracać,że po czasie zrozumiał,że to nie jest kierunek dla niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Raczkowanie
|
Aha. A Twój TŻ chce isc na zaoczne czy dzienne. Kurcze ja nie wiem czy bym chciała zeby moj Tż zaczynał od nowa studia jednak to 5 lat jest. A chciał rzucic studia po 3 roku ale go namówiłam zeby tego nie robił
![]()
#2944 |
Konto usunięte
|
On chce iśc na zaoczne. I nie na 5 lat,tylko na te 3,5 letnie które dadzą mu tytuł inżyniera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
aha. hmm dziwne bo na moim kierunku zaoczne inżynierskie trwaja 4 lata i z tego co wiem na innych uczelniach tez no ale moze u was 3,5
![]()
#2946 |
Konto usunięte
|
Tzn różnie,zależy od uczelni-są takie,które trwają 3,5 a są takie,które trwają 4 lata.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Na uczelni w której pracuję są zarowno 3,5 jak i 4 letnie inżynierskie. To akurat zależy ile na danym kierunku jest praktyk.
#2948 |
Zakorzenienie
|
Bambusiek!
![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
Justi bardzo fajne zdjęcia. też na jednym weselu złapałam welon, i się jakieś dziewczyny pluly, bo jedna ma ślub niedługo... zdjęć jeszcze nie mam z innych aparatów, bo naszym nie mieliśmy zrobione...
Bambusiek, bardzo ładna fryzurka, ładnie wyglądasz ![]() hehe a ja się śmieję, bo za 10 dni będę mówić, że ślub będzie za niecałe dwa lata. ![]() Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-08-18 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Leń ze mnie okropny! Możecie krzyczeć...
![]() Usiłowałam nadrobić braki, ale niestety muszę się poddać... za dużo piszecie dziewczyny ![]() Ale powiem Wam, że mam dziś wolne. I jutro też ![]() ![]() ![]() i jeszcze chciałam dodać, że do naszego ślubu pozostało... Rok, 8 miesięcy i 19 dni ![]() ![]() ![]() a powiem Wam jeszcze, ze zmaltretowałam mojego TŻ i ogladnął CAŁY JEDEN katalog ślubny. A miał ponad 300 stron ![]() i teraz myśli, że to koniec... Ha! Ja mu dam... ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- No, Bambusiek, nareszcie wiem jak wyglądasz! ![]() ![]() A fryzurka śliczna ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
niunia- ja już trzy razy złapałam
![]() ![]() ![]() ![]() ainan- widzę, że wychodzisz za mąż o tydzień wcześniej niż ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Jenny, proszę o dopisanie mnie do kalendarza urodzinowego
![]() 27.09. - tak jak Madziallena ![]() dziękuję, dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Jusstiii, początkowo ślub był zaplanowany na 30 kwietnia, ale sala którą wybraliśmy, tę datę miała już zarezerwowaną na otwarcie sezonu i takie tam, więc wybraliśmy datę tydzień późniejszą ![]()
#2954 |
Zakorzenienie
|
elunka88 - pierwsze zakupy już zrobione czyt. nowa porcja kamieni i koralików na biżuterię
![]() ![]() niunia32 - u mnie też rano było pochmurnie, ale później już ślicznie słonko świeciło ![]() bambusiek - trzymam nadal kciuki, aby wszystko było dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() honolinka - mój TŻ studiuje ZiP. Z tego co pamiętam to na I semestrze musiał się przyłożyć do matmy i chyba mechaniki (chociaż On miał przepisaną ocenę z dziennych), a teraz na IV to badania operacyjne, ale wszystko jest do przejścia. A może Twojej koleżance bardzo zależy na dobrych ocenach i dlatego tyle się uczy... XxXJuSstiii - śliczna fryzura, a sukienka super i piękny ma kolor ![]() hecate5, honolinka - wszystko zależy od uczelni. U nas na Polibudzie na ZiP-ie studia inżynierskie trwają 3,5roku, a jeśli by chciał mgr to jeszcze 2 lata, ale znowu jak TŻ był na dziennych na inżynierii miejskiej to inż trwały 4lata + 2 mgr. AinaN - Witaj ponownie ![]() ![]() --- Witajcie ponownie ![]() ![]() Dzięki Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-18 o 23:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Jenny- super, że w koncu zostaliscie przy Arkadii ![]() My za chwilke jedziemy do mojej babci.. TŻ obiecał jej, że zamontuje panele.. A tak mi się nie chciało wstawać ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() Jak tam samopoczucie u Was? U mnie ok, bo wczoraj bylam u fryzjerki i jak TŻ wyszedł po mnie na przystanek to mnie nie poznał. Fryzurkę mam podobną do Bambusiek tylko przód mam dłuższy a tył krótszy - podobała mi się taka fryzura zawsze na kimś, ale nie przypuszczałam, że mi będzie w takiej dobrze ![]() ![]() ![]() Hecate Ty też masz niezły plan z noclegami ![]() ![]() Justi - witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nigdy nie złapałam welonu ![]() ![]() Mustique - u mnie też nigdy się nie praktykowało, że goście płacą za nocleg, bo w sumie tych gości do przenocowania nie było w mojej rodzinie ![]() ![]() ![]() Elunka trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę w sprawie pracy ![]() ![]() Bambusiek ładna fryzurka i ładna z Ciebie dziewczyna ![]() Honolinka - niezłe przejścia mieliście ![]() ![]() AinaN - nikt na Ciebie krzyczeć nie bedzie ![]() Pogratulować dyplomu ![]() I troszkę sadystka jesteś - tak męczyć faceta ![]() ![]() Jenny super, że sytuacja z salą i datą się w koncu wyjaśniła ![]() ![]() I powiem Wam, że jak już sytuacje, że na 2011 nie ma terminów w salach to niedługo pojawi się wątek <PM 2012> ![]() Niunia Ty to hardcorowa dziewczyna jesteś - 8 rano bieganie ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-19 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
ja już po biegu i właśnie jem normalne śniadanie i piję kawusię... na 11 do pracy, dlatego biegłam rano. po 18 by mi się nie chciało biec. a co do fryzur to ja zapuszczam już włoski na ślub. Dzisiaj się chyba wybiorę na henne i może uda się mamę zapisać na makijaż na sobote :P A mój TŻ idzie w piątek na kawalerskie do mojego brata (rychło wczas je robią) będą siedzieć w 5 pić piwo i oglądać "Kac Vegas" i podziwiać panele u drugiego brata w mieszkaniu (nic innego poza panelami, lazienką i lodówką jeszcze zafoliowaną nie ma) |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
niunia32 ![]() ![]() ivona84 sprawdź po prostu jak w innej sali są wolne terminy i jeśli nie będzie tych co Cibie interesują, to jakoś sobie bez noclegów przy sali poradzisz inaczej ![]() XxXJuSstiii fajnie że Twój Tż chce pomagać Twojej babci ![]() ![]() ![]() JennyAniolek Arkadia jest suuuper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AinaN a co było w tym katalogu? może to głupie pytanie, ale mnie jeszcze w ręce żaden nie wpadł ![]() hecate5 z tymi inżynierskimi to tak, że zależy to nawet od wydziału i kierunku na uczelni, i tak np. na PolŚl większość jest 3,5 a np. Elektronika i telekomunikacja 4 honolinka trudny wybór kierunku Was czeka ![]() ![]() bambusiek masz piękną fryzurkę ![]() ![]() P.S. Dziewczyny z Rybnika! czy któraś z Was korzystała/słyszała o "innym studio" (fotograf)? ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-19 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() a tak sie zastanawiam... czy jak pojdziemy z TŻ na poczatku stycznia do USC czy juz nas zapisza w zeszyt ??
#2961 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za komplementy
![]() ![]() Fryzurka dość krótka, szczególne tył, ale od następnego cięcia będę zapuszczać na ślubne wymarzone upięcie. Jenny - gratulacje co do sali ![]() AinaN - ja Cię pewnie też widywałam, musiałabym zobaczyć jak wyglądasz. A skoro mnie kojarzysz to wiem, że korzystałaś z biblioteki ![]() Elunka - ![]() ![]() ![]() Ależ Wam zazdroszczę tego zamawiania, rezerwowania, konsultowania... Mój TŻ jak tylko coś wspomnę to się irytuje ![]() Wrrr.... Wyładowałam trochę moje bóle do TŻ... Miłego dnia kobiety kochane ![]()
#2962 |
Zakorzenienie
|
Stysik - dziękuję za radę
![]() ![]() ![]() AinaN - przypomniało mi się, ze ja też katuję TŻ ogladaniem sukni na necie - jak któraś załączy to pytam czy mu się podoba Senira wiesz co z tegoco się orientuje to sprawy z USC załatwia się na 3 miesiące przed ślubem, bo jakiś tam dokument jest własnie tyle ważny, który wydają i nie ma potrzeby iść wcześniej, ale najlepiej przedzwoń i się zorientuj ![]() Bambusiek - no to fryzurkę mamy bardzo podobną ![]() Słuchaj moze powiedz, żebyście pojechali do restauracji i się zorientowali jak jst z teminami, bo chcesz być spoojna co do terminu i spokojnie wszystko załatwić, a nie na wariata wszystko na ostatnią chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Bambusiek ja mojego zmusiłam tak, że powiedziałam, że jak się teraz nie sprężymy, to będziemy na 2012 ślub planować
![]() ![]() ivona84 ![]()
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja od rana dziś ciężko pracuję, chcę nadrobić trochę, żeby ze spokojem iść na urlop ![]() ![]()
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-19 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Boże, trzęsłam się jak galareta, a zawsze taka jestem wygadana i szalona, ale się TŻ śmiał ![]() Na rozmowie było OK, plusem dla mnie jest to że mam doświadczenie i licencję to wystawiania polis z większości firm, minusem że mówiłam o szkole i praktykach i chyba to że obecny szef może robić problemy jak będę potrzebowała papierów że mam egzaminy i szkolenia ukończone, bo on sam za wszystko płacił. Do piątku mają się odezwać ![]() dzwoniłam teraz do szefa jak mam odrobić te 2 godzinki że mnie nie było w pracy i powiedział że nie ma problemu. Aż mi głupio.. ![]() Sorki ze tak o mnie, zaraz coś skrobnę dla Was tylko ochłonę ![]() ![]()
#2967 |
Zakorzenienie
|
Isabele ja też idę na urlop od poniedziałku, ale jakoś nadrabiać mi się nie chce
![]() Bambusiek to powiedz o tym TŻ, żeby potem nie bylo, ze jesteście bez sali, a we wszystkich innych terminy na 2011 pozajmowane. Elunka trzymam kciuki, żeby się udało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() ivona84 ja też pokazuje tż sukienki ale strasznie nie lubi tego ![]() ![]() ![]() Jenny gratuluje wyjaśnienia się sytuacji z sala i terminiem teraz juz bedzie z górki ![]() Niunia niezła jestes ja teraz ledwo wstałam a ty juz biegałaś ![]() bambusiek widze ze masz podobna sytuacje jak ja ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Hecate miło, że pamiętasz o moim TŻ
![]() I studiowaliśmy razem - na tym samym roku, ale w osobnych grupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Ivona - no to trzymamy kciukasy za pomyślne rozwiązanie sprawy TŻ, no i dawaj zdjęcia fryzurki
![]() Jenny, fajnie że wszystko sie ułożyło - sala OK, zespół i fotograf są, przygotowania pełną parą Niunia - Ty to jesteś zuch dziewczyna, o tej porze co Ty już biegasz to ja piję kawę w piżamie ![]() AinaN - heeeej bambusiek - jak ja pokazuje mojemu TŻ co parę dni nową sukienkę ślubną i mówię że już napewnoooo ta to tylko się uśmiecha pod nosem i mówi że ładna, ładna ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-08-19 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.