![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Hej hej brzuchatki moje kochane
Maz mi pozwolil na necika usiasc hihi chyba za obiadek dobry Ja laski przytylam juz ok 10 kilo i mam to wszystko w d.... doslownie i przenosni bo naogladalam sie dzis jakie biedne dzieci sie rodza z np wnetrznosciami na wierzchu , tchawica zarosnieta i musza byc na dziendobry operowane wiec naprwde inaczej zaczelam podchodzic do sprawy kilosow i mojego wygladu Najwazniejsze zeby mala mi bez komplikacji na swiat przyszla i zdrowa byla nawet ejsli zostanie mi 30 kilo do zrzucenia ![]() Wczoraj pobiegalam do poludnia na zakupach w efekcie niekupilam sobie nic za ta mezowi pare bluzek , Maxiowi pudla na zabawki i malej kocyk a sobie nic po prostu kicha Do tego cale popoludnie glowa mnie bolala nawet tabletke wzielam i nic nie pomoglo mimo ze cisnienie mialam w normie ,juz o 17 spalam , obudzilam sie w nocy godzine polezalam i znow powtorka wiec umeczona jestem strasznie a do tego dzis troche intensywny dzien wiec wypompowana jestm i zmykam do lozeczka wczesniej Jutro sie odezwe |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
Sorki za ten brak niektórych literek, ale mamy taką głupią klawiaturę, tż robił jej lifting ostatnio i teraz niektóre literki nie wchodzą jak się naciśnie słabiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
jestem już
![]() ![]() Jeszcze pół godzinki i mój Synusio bedzie ![]() Aguska, sliczne ubranka, ach jak pomyslę, co ja powydawałam....Mój TŻ też mi tak czasami robił ,że wychodził, nie mówiąc , ze to już... w końcu pare razy tez tak zrobiłam i to jeszcze wychodziłąm w połowie zdania , jak coś do mnie mówił - jak skończył, to juz mnie nie był, więc wychodziło na to , ze gadał do ściany ![]() ![]() Poiglot - ja Twój nick kojarzę z poliglotką ![]() Na początku mojej znajomości z moim TŻ, jakieś 10-12 lat temu, też byłam strasznie zadrosna, oj naprawdę strasznie... ale z wiekiem zazdrość minęła, teraz wiem już na czym stoję. Zrób kobieto jak uważasz, jakakolwiek bedzie Twoja decyzja, na pewno będzie przemyślana i uargumentowana ![]() Pakusia - ślicznusie ubraneczka ![]() Wczoraj kupiłam małemu body z krótkim rękawkiem w dwupakach na 56 i 62, śpioszki i czapeczki w realu : nawet nie wiedziałam, ze tam mają takie fajne i tanie ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
kja dopiero robie obiado kolacje..
umieram z glodu ![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
a ja mam zgage i glupiutka jeszcze zjadlam zupe bo mialam ochote i jeszcze bardziej mi zgaga teraz dokucza, ale to moja wina nie trza sie tak obzerac
![]() manolita wkoncu mam jakies ubranka bo tak to nic ...co do tż-tow to jednak nie jestesmy same w naszych problemach ... to chociaz jest pocieszne ![]() katrin a ja nie mam uplawow, tylko normalna wydzieline, ale lekarz stwierdzil przy badaniu ze jest zakazenie bo wyczul taki specyficzny zapach..ja tego nie czuje...w kazdym razie stwierdzil bakterie ale nie robil posiewu to jest najlepsze...no i mam antybiotyk w kremie do srodka za 90 zl prawie ![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
Aguśka, wiesz co , dziwi mnie tak naprawdę fakt, iz lekarz , tylko na podstawie zapachu stwierdził bakterię beztlenową i przepisał Ci antybiotyk, którego - jak sama napisłaś - nie powinny stosowac kobiety w ciąży.
Ja miałam dość uciążliwą infekcję i dopiero teraz lekarz przepisał mi mocniejszy środek, nie będący antybiotykiem, który mogą stosować kobiety w ciązy, Jednym zastrzeżeniem jest stosowanie go w I trymestrze. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-01 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
no nie dziwie Ci sie ze jestes glodna kochana, co Ty dzis jadlas kanapeczki, jogurciki i owoce... ja bym juz umarla z glodu
![]()
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
ale juz sie robi jeszcze z 20 min i sobie zjem.. mmm
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Rozeznanie
|
Wklejam ciuszki, rozmiary od najmniejszych do takich do ok. 1 roczku, ale były tak fajne, że nie mogłam ich nie kupić
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
A to szlafrok i koszula nocna do szpitala i kocyk z Biedronki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
katrin sliczne ciuszki
![]() ![]()
#2954 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
pakusia za takie opowieści to ![]() ![]() ![]() jajka mówisz ![]() ![]() Cytat:
![]() katrin no śliczne zdobycze ![]() hmmm... ja muszę jak będe na badaniach we wtorek zakupić jakiś szlafrok koszule bo przecież w środe może będe w szpitalu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Bercia sila silą, gorzej z otworkiem ktory peknie albo go natna i wogole jakies to takie dziwne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
sliczne rzeczy
![]() ja juz zjadlam ale bez ryzu.. jego trzeba gotowac okolo 40 minut a nawte godzine a ja myslalam ze tak samo jak bialy ![]() hehe dajcie spokoj ![]() tzta jeszcze pewnie nie bedzie z conajmiej godzine umiieram z nudow.. ![]()
#2957 |
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziekuje wszystkim za życzonka
![]() impreza super sie udała wszyscy byli bardzo zadowoleni ![]() Pogoda tez dopisala.Bardzo szybko Nam przelecialo to wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
ja mykam do wanny, a zrobie sobie wieczor rolnika hihihi a potem gazetka i lulu bo cos mi sie ziewa....dobranoc kochane, samych pieknych snow Wam zycze
![]()
#2959 |
Zakorzenienie
|
swierzo upieczona zonka do nas zajrzala
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzis cały dzień jem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-02-01 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
to nie tylko mi smakowalo risotto Agusi
![]()
#2962 |
Zadomowienie
|
blondynko
to super że imprezka wypaliła ![]() ![]() a co Tu robisz na wizażu zmykaj do męża ![]() obowiązki żonki wypełniać hihihihih.... ja też zmykam bo dzis mało leżałam a miałam duzo wypoczywac ![]() zreszta zmęczona jestem do jutra kochane mamuśki miłych snów ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
ile sniegu
![]() ![]()
#2964 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do depilacji to ja mam tak samo... ostatnio nawet nie moglam sobie dokladnie lydek ogolic... masakra... ![]() Cytat:
![]() ja tez przed kompem wszystko robie... tz sie smieje ze niedlugo to bede sie kompac z laptopem ![]() ![]() Cytat:
![]() i znowu zostalam sama ![]() Cytat:
![]() czekamy na zdjecia ![]()
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
jestes jeszcze pakusiu?
a u mnie jest snieeeg! ![]() ![]() ![]()
#2966 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ja tez mam takie glupie wrazenie, ze chyba mam jakas infekcje ![]() ![]() ad. 3 ja juz po kapieli i tez postanowilam sie podgolic, bo jutro trza do gina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przed ciaza jeszcze spoko, ale teraz to zapomnij ![]() Cytat:
![]() to czekamy na relacje obszerna i na fotki oczywiscie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze ![]() ![]() ![]() ja juz 2 lata sniegu nie widzialam ![]() ![]()
#2968 |
Zakorzenienie
|
domyslam sie dlatego ci sie chwale
![]() ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Kochane wszystko wyszlo super od poczatku do konca.Goscie byli bardzo zadowoleni.Weselicho to super sprawa ubawilismy sie jak nigdy chociaz o 24 juz sie czulam bardzo zmeczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczor mamuski
![]() Wchodze na wizaz i co zastaje.... 5 stron do nadrobienia ![]() ![]() Nadrobilam je oczywiscie, ale wybacznie nie dam rady kazdej cos odpisac ![]() Najbardziej co mi utkwilo w pamieci to Pakusi przezycia z baczkami ![]() ![]() Katrin piekne ciuszki, naprawde... kto by pomyslal ze z ciuchiow. Musze sie tez wybrac. Blondynko chce ci zlozyc spoznione ale szczere zyczonka, duzo milosci i szczescia na nowej drodze zycia ![]() Byla debata o tztach.... Nie jestescie same. Moj Tz to tez potrafi mnie porzadnie wyprowadzic z rownowagi i sprawic mi przykrosc ![]() ![]() Ale jak sobie lezymy w lozku i mnie poglaszcze po brzuszku, albo wycaluje brzuszek i bawi sie z dzidzia "wpukanko" to szybko zapominam o tych przykrosciach jakie mi sprawil. Dzis na przyklad zrobil mi sniadanko i przyniosl do lozka, ale wczoraj to kazal mi samej poslac lozeczko choc bolal mnie kregoslup i kosc cipna i dobrze o tym wiedzial... Ech... faceci to duze dzieci.... Aaa... moj Tz wie co bedziemy mieli ![]() ![]() Jezeli chodzi o golonko.... ja jeszcze daje rade sobie ogolic sobie nozki i podgolic fredzie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.