![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
szkoda, że nie ma promocji na świeta %%% :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cathy, poniewaz zauwazam, ze nasze buzie podobnie reaguja na poszczegolne marki mineralne, powiedz prosze jaki primer stosujesz i który jest dla ciebie nr 1.Czy moze na te mieszanke z kwasami i olejami nakładasz od razu podkład? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Rozwielitka pieknie dziekuje za pomoc. Cy jest cos czego nie wiesz o mineralach?? Poziwiam Cie!!
#2944 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie,
zwracam sie z prosba o pomoc w doborze podkladu. (Niemniej jednak dziekuje Ci Rozwielitka za zasugerowanie Ivory). Moj problem polega na tym, ze od jakiegos czasu (okolo miesiaca) mam dziwne wrazenie, ze moja szyja ma lekki odcien zoltego, nie mam pojecia skad to sie wzielo, poninewaz przez cale zycie bylam biala:-P Na zdjeciach w ogole tego nie widac, ale kolor Golden Fair wydaje sie stapiac z moja skora najlepiej, ale czy nie bedzie On przypadkiem dla mnie za zolty (nalozony na caly dzien, na cala twarz)? Ivory jest ok, ale zaraz po nalozeniu wydaje mi sie On zby chlodny w stosunku do szyji.... ehhh sama nie wiem, moze powinnam sprobowac Buff-Linen czy moze bedzie za ciemny? A moze Beige-Sandy Fair? P.S. W Cool-Fair Medium nie czuje sie zle, ale chyba nie jest idealny. P.S.2. Z gory dziekuje ze wszelkie rady.... a tych kolorow jest po prostu za duzo i dlatego glupieje:-P Aha no i oczywiecie wiem, ze pierwsze dwa sa zdecydowanie za ciemne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Golden Fair jest na tyle blady że ta jego żółtośc jest naprawde subtelna ![]()
![]() |
#2946 |
Organizatorka
|
sandy fair powinien byc idealny na bank
![]() w sumie olive fair tez bym testowala ale w sposob: pol twarzy jeden kolor a pol drugi i po godzinie ocena Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-04-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() idealnego podkładu szukam już od roku i nic ... skórę mam mieszaną ale wysuszoną ... zaczerwienioną ... pory widoczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje pytanie czy te podkłady można nakładać palcem? czy tylko pędzlem? z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Anyolek sorki, mogło mi się coś pokićkać, bo próbowałam nadrobić wątek, a w tym czasie dziecko mi coś truło do ucha o nowym laptopie ...eeee....czy komórce.... eee... czy czymś innym co by chciało
![]() Diabolic zajrzyj na wątki innych firm mineralnych, a jest tego sporo ![]()
#2949 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Organizatorka
|
Diabolic stanowczo pedzel
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chrum ![]() sandy fair jest jaśniejszy od ivory tutaj masz je porównane, moje 1. próbki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1085 diabolic- pędzel i to nie pierwszy lepszy, ale przeznaczony minerałom- np. flat top czy long handled kabuki lub płaski do podkładu, chociaż to mniej popularne. Co do innych form minerałowych- przejrzyj HITY mineralne, wątki o innych firmach, watek próbkowy, spis firm wysłających do Polski- wszytsko jest na tym forum ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-04-13 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
obawiam się że nie dam rady pędzlem się umalować ... oglądałam fotki przed i po umalowaniu niektórych z Was i powiem cudnie to robicie i uwierzyłam że mogę być choć troszkę ładniejszą ale
![]() moja skóra - (tylko się nie przestraszcie) świeci się bo krem nałożony mam http://img245.imageshack.us/img245/914/skramoja.jpg błagam o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o odcień to trudno orzec, wrzuć zdjęcie z widoczną szyją w świetle dziennym. Masz cerę naczynkową, najlepiej dobrać podkład pod szyję. ![]() wklejam tekst z forum edm o FLASH SPECIALS. podjarałam się. "We'll keep you all updated on future specials that are coming out, the magazine publications that mention the brand, new products, reformulations, as well as seeking your input on all matters having to do with this brand. There will be no more suprises - but at the same time we will not fall into the trap of giving dates that always change no matter how well you plan. We also want to give "quick flash discounts" like for the next 24 hours receive X % off your order, and fun things like that which reward all of us here who actively help others and provide valuable input that improves the brand. With the FLASH SPECIALS - either a discount or promo-product we will keep that a suprise. For all specials over a week long we will certainly give you a heads up - and Carina just confirmed we will have multiple specials some weeks where you can enter a "coupon code" to pick between two different specials. This way we can offer 2 or 3 different ones at a time - like the Easter Special, you enter the code "EASTER" on checkout - or if you like let's say a new blush tester you can enter "TESTER" I think that will be really cool!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
wrzucę fotki jutro
![]() co do mojej cery ... mam 25 lat ... od V klasy miałam trądzik ... używałam mnóstwa mazideł leków itp nic nie pomogło ... samo minęło jak widać i pozostało to ... zaczerwienienie ... chodzę do dermy ale na razie nie ma poprawy ![]() ![]() nadzieję choć małą mam na wyleczenie i troszkę większą że nauczę się umalować bym mogła normalnie żyć ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
diabolic tez sie z tradzikiem mecze...
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
też tyle lat? w sumie teraz to tylko od czasu do czasu mam jakiś wysypek ... przed okresem najczęściej ... skóra mieszana wg dermy heh
te leki nic mi nie dały a podrażniły skórę na maxa ... i teraz mam z tym żyć ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
kurka i teraz mam zagwozdkę: nie wiem czy kupować LHK z EDM, skoro pogorszyła się jakość pędzli. Mam flata z konca marca, póki co, nic się z nim nie dzieje.
![]() |
#2958 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Mój LHK też z końca marca więc różnie bywa. Jakby co to masz 90 dni gwarancji.
#2959 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() I uważam zakup LHK za wyjątkowo udany, nie wiem, jak sobie radziłam bez niego z nakładaniem wykończeniówki. Flat jest świetny, ale że tyle czasu obywałam się bez LHK to mi się w głowie nie mieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojego drugiego LHK dostalam tydzien temu i sprawuje sie elegancko. Wloskow w ogole nie gubi. Jestm bardziej zwarty niz stary i to mi bardzo pasuje. Nawet przez moment rozwazalam czy by nie zastapic flattiego nim przy nakladaniu podkladow, ale poki co LHK do innych rzeczy mi potrzebne (primer, puder, czasem roz, czasem rozswietlacz). Dzisiaj zamowilam maly kabuki z CS, bede miala porownanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
czyli ryzyk-fizyk
![]() ![]() doradźcie, proszę, czy od razu zamówić pełnowymiarowy STF czy jednak brać próbkę? ![]() Cathy, dzięki Tobie, chyba znów odwiedzę BU, baaaardzo podoba mi się Twoja pielęgnacja ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-04-13 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() A co do STF ryżowego, to jeżeli go nie próbowałaś, to ja bym polecała jednak próbkę, bo nie każdej z nas on odpowiada... U mnie po pierwszym zachwycie nad nim przyszedł czas na ocenę chłodniejszym okiem i niestety, nie wytrzymał tego spojrzenia ![]() Natomiast z rozświetlaczy to polecam Champagne na wieczór (milion błyszczących drobinek, naprawdę mocny efekt rozświetlenia) oraz Sparkle Beige na dzień (dużo subtelniejszy ale równie efektowny) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
po prostu Łinli
|
głupio mi ale muszę zapytać, bo próbuje wszystkiego i jakaś ciemna jestem. Pytanie natury technicznej. Chce sobie zamówić free sample kit, dodałam do koszyka ale za nic nie wiem jak w"włożyć" do niego poszczególne produkty?
![]() ![]() OK już się udało ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-13 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Organizatorka
|
rozswietlacze Cathy sa mocnymi
do sredniej karnacji chyba ja tylko tu probowalam i zapomnialam napisac ze jest boski to vicky radiant cos tam, wtapia sie kolorystycznie w skore i rozswietka ale nie nachalnie, bo szampan to jak dla mnie jest jak nazwa-sylwestrowy a natural wyjsciowy podobnie jak wet sand iec zalezy jaki chcesz efekt |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kolory podkładów wybrała mi Pastereczka ![]() ![]() ![]() Edit: Pastereczko na pewno nie sylwestowo-bombkowy, o nie ![]() zanotowałam vicky ![]() edit2: VinlyEm w pierwszym poście jest fajny instruktaż Czarnego Elfa, wypróbowałam, polecam ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-04-13 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Rozeznanie
|
cathy: "A co do STF ryżowego, to jeżeli go nie próbowałaś, to ja bym polecała jednak próbkę, bo nie każdej z nas on odpowiada... U mnie po pierwszym zachwycie nad nim przyszedł czas na ocenę chłodniejszym okiem i niestety, nie wytrzymał tego spojrzenia
![]() Spoko, czy to czasem nie pranie łyknie każdą ilość ryżowego? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a rozświetlacze- zgadza się, te przeze mnie podane, to rozświetlacze nie tylko z nazwy ![]() A i tak najbardziej lubię ostatnio Sundew z Lumiere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2970 |
po prostu Łinli
|
pierwsze zamówienie złożone
![]() ![]() ![]() w domku mam już parę produktów edm które dostałam w prezencie i chyba też się zakochała ![]() ![]() ![]() mam róż all smiles który też bardzo mi odpowiada, zamówiłam teraz back to school, mam i korector bisque który jest zupełnie nie dla mnie (nie wiem co z nim zrobić ![]() i mam cień starlit który jest cudowny ![]() taaa, czuje że wpadłam ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-04-13 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.