|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Buuu a ja nie robie nic na świeta, to znaczy nic nie zaczełam i nie wiem co robic.
ps. czy jutro jest jakis post?? |
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
No to jeszcze troche zostalo. U nas tez byl przed chwila szef i powiedzial ze do 13 tej
Zawsze to 2 godzinki wczesniej |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
do 13 szybko wam czas zleci, tym bardziej, ze z wizazem
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
A jak wytrzymasz to mozna poczekac do sniadania wielkanocnego Misku glowa do gory
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
No niby fajnie..ale wiesz, dla mnie jest to problematyczne...bo nie wiem na co się zdecydować
. Tym sposobem średnio co 2 lata zmieniam kolor wlosów.Jeszcze pół roku temu byłam pewna że tym razem dość! zostaje brąz....i co? teraz mam ochotę na blond Wolałabym jak Dori....być pewną że blond to, to co kocham najbardziej Cytat:
Ja myślę że Dori ma rację i do jutra będa się chcieli pozbyć wszystkich przesylek więc i Twoja dojdzie My podziękowaliśmy tydzień przed ślubem na wspólnym obiedzie u teściów. Nie zrobiłabym tego za chiny ludowe publicznie przy wszystkich gościach. ..ale tak jak wczoraj napisałam, akurat tego nie uważam za wiochę i jak ktoś ma ochotę opowiadać do mikrofonu jak to kocha rodziców to OK. Ja wolałam powiedzieć to bez publiki. Cytat:
My też tradycyjnie spotykamy się ze znajomymi...i tradycyjnie w sobotę imprezujemy w klubie
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
co do podziekowan, to abslunie nie chcemy przez mikrofon. piosenka sobie będzie leciała a my im osobiscie, po cichu podziekujemy i damy prezenty.
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry wszystkim.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to dzień dobry
Przeraża mnie dzisiejsza wizja robienia zakupów ![]() Ale Wam fajnie że macie normalnych szefów....ja odpisuję sobie godziny i wychodzę o 15...ale mój kolega musi siedzieć w biurze do 19!!. Paranoja.
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
a mi się dziś nie chce pracować, więc ściemniam i leniuchuję, mam nadzieję, że po świętach się wezmę, bo trochę tego mam.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
wczoraj już były tłumy, więc dziś tym bardziej. Ja mam nadzieję, że nie będzie tłumów na drodze nad morze i że dojadę o sensownej godzinie. |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
a no faktycznie, nie wiem co mi sie ubzdurało
ale własnie mysle o czyms takim w twoim stylu mam nadzieje, ze bedzie mi pasowałoa to juz dzis zakupy robicie?? ja chyba w sobote po pracy skocze z TZ. sklepy mamy do 20 otwarte, wiec chyba wróce juz do domu ![]() Nie czuje tych świąt. Święta Bozego Narodzenia czułam, cały dzien z TZ w kuchni spędzilismy, to były bardzo udane i wyjatkowe świeta mimo,z e w Holandii i mimo, ze tylko we dwoje a teraz?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-10 o 10:49 |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Do tego to będą zakupy podwójne- dla nas i dla mamy Czuje że do domu dotrzemy o 19...wściekli i zmęczeni
|
|
#2953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haniu ja teraz też mam ochotę na blond i bAAAAArdzo powoli do niego wracam ![]() Co do podziękowań też wolałabym w inny dzień to zrobić, ale wiem, że moja Mum ucieszyłaby się, jakbym to zrobiła w dzień ślubu, w sukni weselnej itp. Mając świadomość, że ona zrobiłaby dla mnie wszystko, nie chcę z tego rezygnować. Oczywiście nie będę się uzewnętrzniać przed wszystkimi gośćmi, dlatego mikrofon odpada. Poprostu zadedykujemy piosenkę rodzicom i przy wręczaniu jakiś upominków powiemy coś od siebie.
|
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt, u mnie jest bardzo normalnie, mało tego już za poł godziny jadę na zakupy do Almy żeby później nie tracić czasu od 13 Później tylko po małego do przedszkola i po babkę Wielkanocną do naszej ulubionej cukierni Cytat:
nic...Nad morze...ale masz fajnie
|
||
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz Wielkanoc ogólnie nie ma takiego klimatu jak Boże Narodzenie. Dla mnie to taki luźny czas po prostu.
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta smutno mi, ze za jakies 5 tyg juz wracamy do Polski. Znowu bedziemy mieszkac z TZ oddzielnie, pewnie az do slubu
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pogadam z moją fryzjerką co można zrobić żeby niedrastycznie do blondu powrócić. Nie chcę jak ostatnim razem- wyciąć się na krótko i potraktować włosy "wyżeraczem"
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było dla nich bardzo drastyczne.
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj tż się rozmyślił i nie jedzie do swoich rodziców, tylko ze mną do mnie. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej chyba kilka dni osobno dobrze by nam zrobiło. No ale jedziemy razem |
|
|
|
|
#2960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, dla mnie też Wielkanoc to takie leniuchowanie przy dobrym jedzeniu i piciu Jutro to pratycznie też taki dziwny jest ten dzień, bo jeśli idziesz ze święconką to do południa schodzi-przynajmniej mi, bo rano nie wstaję i biegnę ....póżniej tak nie wiadomo za co się wziąć....ja zacznę gotowanie barszczu, robienie sałatek, w niedzielę przygotuję tartę i kurczaka wg Nigelli więc jutro postaram się zrobić całą resztę ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem co możesz zrobić, chyba tylko pasemka blond chociaż przy twarzy na razie i w ten sposób wracać do blondu bo w inny sposób to zniszczysz sobie włosy ![]() Hania a mąż w jakich Cię woli ? blond czy ciemne ? ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Ale Ci zazdroszczę tych spacerów na plaży Jak ja uwielbiam morze, normalnie wariuje jak tam jestem Póżniej już się przyzwyczajam do tego piękna a za rok znowu to samo, zawsze tak miałam, od dzieciaka Mały ma chyba to samo, już od miesiąca gadamy o tym jak wyjedziemy nad morze, snujemy plany, oglądamy zdjęcia z tamtego roku a mąż się z nas śmieje, jak dzieci hehe Miśku co do Tżeta Tobie to dogodzić, tak źle, tak niedobrze
|
|||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do plaży, ja też lubię bardzo spacery nad morzem, mimo że mieszkałam od dziecka nad morzem i to nic specjalnego niby dla mnie. Ale po dłuższym pobycie w miastach muszę sobie pojechać do domu i iść na plażę, uwielbiam przestrzeń i to, że widać horyzont. Jakoś mi się też tam dobrze myśli o różnych rzeczach |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Zycze Wam zdrowych, spokojnych i slonecznych Swiat.
a w sklepach juz jest okropnie na szczescie my juz swoje odstalismy
|
#2963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miśku a może właśnie te wspólne spacery nad morzem Wam dobrze zrobią ![]() Cytat:
Dla mnie to trochę bez sensu..ale niech mu będzie. Więc rano trzeba koszyk zrobić i udać się na spacer do kościoła. Tylko cholera nie wiem gdzie na naszym osiedlu kościół jest .Później zrobię to co Ty Dori. Sałatkę i żur ![]() Cytat:
![]() Tak robiłam ostatnio....poprosiłam o blond pasemka na brązie..wyszłam od fryzjera brązowo- ruda .Przechodziałam tak miesiąc, po czym poszłam do fryzjerki obciełam sie na bardzo krótko i położylam utleniacz na całą głowę. Miałam taki oblesmy żoltawy odcień ![]() Nie chcę już tego przechodzić. Na poczatek zejdę z tej gorzkiej czekolady która mam na mleczną czekoladę .Spróbuję pomalutku je rozjaśniać. Może za jakies 2 lata dojdę do blondu .Mąż nie ma zdania w temacie. Tzn i tak mnie lubi i tak. Zjamomi są podzieleni...po rowno w sumie. Rodzina jak mam blond mowi ze w brązie lepiej, jak mam brąz mowi ze jednak w blondzie Zwariować można
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła moja torebka, chłopaki od razu mnie wyczaili, bo na pudełku wielkimi literami etorebka.pl i czerwone usta
jeszcze nie otwierałam, bo się ze mnie śmieją, że sobie za firmową kasę kupiłam
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() ja mam dzis wolne ale zbytnio nie odpoczniemy bo jutro ide do pracy i jak bede wracac to sklepy beda juz zamkniete, czyli dzis musze leciec na zakupy, kupic cosik na jutrzejszego grilla |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
grill
a ja nie mam tu grilla buuu a wy mi non stop ochote robicie na niego ![]() to widze, ze nie tylko ja jutro pracuje :/ |
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety Madziu ja tez bede meczyc sie jutro w pracy, ale ja to mam chociaz niedziele i poniedzialek (wtorek zerszta tez) wolne a niektore dziewczyny cale swieta musza pracowac
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde bez sensu, bo TZ nie pracuje. Poza tym wolałabym juz dzis pracowac a nie miec wolne, a za to swieta spędzic w domu. Tym bardziej, ze mam do pracy jak zwykle alno na 5 albo na 6 rano a ze w swieta jest duzo roboty(tak nam powiedzieli) to pewnie cos ok. 18 bede dopiero konczyła. przynajmiej jutro sie tak zapowieda. |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

, wprawdzie teoretycznie do 13 
Zawsze to 2 godzinki wczesniej

Zwariować można