Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-13, 13:15   #2941
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Kasia wczoraj na Prudnickiej-szłaś ze swoim Piotrkiem a ja z koleżankaminastępnym razem powiem CI głośno cześć
Stary 2009-05-13, 13:16   #2942
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
To w sumie Wam mogłam powklejać trochę z mojego i TŻtowskiego weekendu w Krynicy
Pokaż dzisiaj będzie wysyp fotek na gmailu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:17   #2943
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kasia wczoraj na Prudnickiej-szłaś ze swoim Piotrkiem a ja z koleżankaminastępnym razem powiem CI głośno cześć
kurcze nie pamiętam ale nastepnym razem krzycz

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-13 o 13:20
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:21   #2944
LilStar
Wtajemniczenie

Thumbs down Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kurcze nie pamiętam ale nastepnym razem krzycz
okKasiu
Stary 2009-05-13, 13:22   #2945
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu bo nie z brzuszkiem niestety...straciliśmy Aniołka
kurcze własnie suwczek zniknął i zmieniłam post przykro mi i przepraszam ehh ja to zawsze cos palne

Stary 2009-05-13, 13:28   #2946
LilStar
Wtajemniczenie

Kasiu nic się nie stałonie przejmuj siętak musiałoby być.
a jak Wasze przygotowania?
Stary 2009-05-13, 13:30   #2947
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Pokaż dzisiaj będzie wysyp fotek na gmailu
No ale to jutro albo pojutrze bo nie mam na stancji u siebie aparatu a zdjęc zgranych na lapka też nie mam.. Więc jak wrócę do domku jutro to zgram Zresztą dziś to wole nie konkurować z egipskimi plażami Lain
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:30   #2948
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziękuję za ciepłe przyjęcie
obca7- właśnie w takim wiosennym- kolorowym - nastroju jestem, miłosnym
O sobie i TŻcie mogłabym chyba napisać epopeje może troszkę banalnie to zabrzmi, ale w naszym przypadku to była miłość od pierwszego wejrzenia i trwa tak już 6 lat. Teraz jesteśmy w trakcie przygotowań ślubnych i weselnych, prawie wszystko już zamówione poza fotografem, a mnie po nocach śni się już ten dzień
Stary 2009-05-13, 13:32   #2949
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ygotowania?
w lesie
a tak powanie poza salą nic nie mamy, teraz jakoś będziemy orkiestrę chcieli zaklepać, foto i video, a kościół to w styczniu dopiero ksiądz kazał przyjść

Stary 2009-05-13, 13:35   #2950
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
O sobie i TŻcie mogłabym chyba napisać epopeje może troszkę banalnie to zabrzmi, ale w naszym przypadku to była miłość od pierwszego wejrzenia i trwa tak już 6 lat. Teraz jesteśmy w trakcie przygotowań ślubnych i weselnych, prawie wszystko już zamówione poza fotografem, a mnie po nocach śni się już ten dzień
Mi tez, ale raczej sa to koszmary. Ostatnio to mi się śniło, że fryzjera i kosmetyczkę miałam na ta sama godzinę i ani fryzury nie miałam ani makijazu
Stary 2009-05-13, 13:35   #2951
LilStar
Wtajemniczenie

to w takim razie podziwiam za stalowe nerwyi trzymam kciuki
Stary 2009-05-13, 13:37   #2952
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to w takim razie podziwiam za stalowe nerwyi trzymam kciuki
to nie mnie tylko Piotrka tez juz mnie to złości i spać nie mogę, ale co mam poradzić w tym tygodniu ma byc orkiestra i koniec!

Stary 2009-05-13, 13:40   #2953
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi tez, ale raczej sa to koszmary. Ostatnio to mi się śniło, że fryzjera i kosmetyczkę miałam na ta sama godzinę i ani fryzury nie miałam ani makijazu
Mnie zdarzają się zarówno koszmary jak i całkiem przyjemne sny. Jakiś czas temu śniło mi się, że nikt nie przyszedł na moje wesele, nawet rodzice
Stary 2009-05-13, 13:47   #2954
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to nie mnie tylko Piotrka tez juz mnie to złości i spać nie mogę, ale co mam poradzić w tym tygodniu ma byc orkiestra i koniec!
Kasia tupnij nóżką, walnij foszka i postaw na swoima tak na poważnie pogadaj z Nim.
ja z moim B. ustalałam,informowałam o postępach ale musiałam wziąść sprawy w swoje ręce bo On miał wiecznie czas...
Stary 2009-05-13, 14:02   #2955
chilanes
Zakorzenienie

Lil bardzo mi przykro

obca najwięcej zawsze do powiedzenia co do wyglądu i wagi mają kompletnie obcey ludzie Ja siebie akceptuję, trudno ejstem jaka jestem, walczę z tym, ale nie zamierzam się dołować z tego powodu, dla Tż jestem piękna i to jest najważniejsze

kaska87 ojjj ja bym z Twoim Tż nie wytrzymała zbyt długo szlag by mnie trafił Ruszcie się w końcu dziewczyno, bo 10 miesięcy Wam zostało i radzę nie oglądać się za niego i nie być honorowym tylko samej zaklepać i gotowe, bo tak to naprawdę w koncu zostaniecie na lodzie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-05-13 o 14:05
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 14:04   #2956
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Lil bardzo mi przykro
Chilanes
Mundurówka Mundurówkę zrozumie
Stary 2009-05-13, 14:18   #2957
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

obca najwięcej zawsze do powiedzenia co do wyglądu i wagi mają kompletnie obcey ludzie Ja siebie akceptuję, trudno ejstem jaka jestem, walczę z tym, ale nie zamierzam się dołować z tego powodu, dla Tż jestem piękna i to jest najważniejsze
Dokładnie: Grunt to akceptować siebie. To najwazniejsze A resztę to mam w
Stary 2009-05-13, 15:19   #2958
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Wstyd się przyznać ale 44-46 zależy od ubraniaA co do odchudzania to różnie z tym bywa:P Teraz mam motywację i działam.Dieta 1200 kalorii. Myśle, ze poskutkuje. Tylko leniuch jestem i ćwiczyć mi się nie chce.
W C&A jest sporo fajnych ciuchów w podobnych rozmiarach i fajnych
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ma się z czego schudnąć, nie przesadzam
Tez uwielbiam kwaśny agrestA co do letnich pomidorków - mama kupiła ostatnio właśnie takie pachnące jak w lecieW ogóle pomidorki malinówki są pyszneZastanawiam się co mogę zjeść dietetycznego na obiadek. Chyba zjem rzodkiewkęTylko muszę mieć gotówkę w portfelu, bo kartą na placu nie zapłacę

Rozmawiałam z tż i ponoć w tej jego nowej firmie są problemy z urlopami Oby to były ploty, bo chcemy się wyrwać na jakąś plażę w okolicach października. Tż juz nawet wczoraj patrzył na oferty.
O tak pychota!

Kupiłam cukinie(wyczytałam tez za ma dużo witamin i mało kalorii więc dla dziewczyn odchudzających idealna), paprykę, pomid. i robię leczo
Tzn. idę do kuchni robić

Mam chcice na słodycze, ale próbuje odgonić te myśli

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:22   #2959
szana
Zadomowienie

Cytat:
ojjj tak.Jak wiem, że mam tego nie jeść tym bardziej mam na to ochotę I ciągle o tym myślę
no dokładnie
najlepszą dietą odchudzającą jest chyba brak diety w tym przypadku
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 15:23   #2960
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Lain witaj fajnie,że już jesteś ale super,że Wam się podobało i macie nowe hobby hehe może odkryjecie jakieś nowe rafy koralowe kiedyś czekamy na fotencje i oczywiście dogłębszy opis zdarzeń
nawet nie mam ambicji odkrywac nowych juz te odkryte sa tak piekne, ze nic tylko ogladac i te rybki kolorowe a jak nurkowalismy z butla, a potem sobie schodzilismy z lodzi pare razy snurkowac to chlopaki z centrum nurkowego 14 metrow pod nami natkneli sie na 6-metrowego rekina wielorybiego - cool nawet sobie fotki z nim zrobili tez bym chciala zobaczyc. dlatego trzeba zrobic kurs nurkowy, bo my tylko do 10 metrow schodzilismy.
my za to delfina widzielismy na poczatek powinno starczyc, choc niestety nie bylo to w trakcie nurkowania, a z lodzi.

Cytat:
Rozmawiałam z tż i ponoć w tej jego nowej firmie są problemy z urlopami Oby to były ploty, bo chcemy się wyrwać na jakąś plażę w okolicach października. Tż juz nawet wczoraj patrzył na oferty.
oj cos wiem o problemach z urlopami, bo w TZa poprzednim banku jak sie dostalo urlop i to dokladnie wtedy kiedy sie chcialo to byl cud

Cytat:

nie będzie euro w Krk. Dziwne, że we Wrocku będzie skoro ani hoteli nie ma ani stadionu, jeszcze z budową ziemii nie wyszli. Ale nic, korków nie będzie. A jeszcze się może okazać, że się nie wyrobią i przyjdą na kolanach do Krk
w sumie jak to Euro okaze sie blamazem i w ogole zenua to przynajmniej nie bedzie to nasza 'zasluga' nie ma tego zlego

zaraz wam wysle linka na Picase
zdjecia z rafy wymagaja poprawek (zwiekszenie kontrastu, przyciemnienie itp.), ale musialybyscie chyba na to czekac wieki, wiec wrzucilam takie niepoprawione (mozecie sobie poprawic w wyobrazni )

odwolali mi dzis wykladzik, a z tego jeszcze wczesniej sie urwalam
oj bolesne sa powroty do rzeczywistosci

edit: doszedl do was mail na GM? dzialaja te albumy? bo cos tam mieszalam z prywatnoscia/niepublicznoscia itp. i mam watpliwosci czy to pojdzie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-13 o 15:35
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 16:00   #2961
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
to nie banalne bo my tak samo mieliśmy
a ile macie latek?
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nawet nie mam ambicji odkrywac nowych juz te odkryte sa tak piekne, ze nic tylko ogladac i te rybki kolorowe a jak nurkowalismy z butla, a potem sobie schodzilismy z lodzi pare razy snurkowac to chlopaki z centrum nurkowego 14 metrow pod nami natkneli sie na 6-metrowego rekina wielorybiego - cool nawet sobie fotki z nim zrobili tez bym chciala zobaczyc. dlatego trzeba zrobic kurs nurkowy, bo my tylko do 10 metrow schodzilismy.
my za to delfina widzielismy na poczatek powinno starczyc, choc niestety nie bylo to w trakcie nurkowania, a z lodzi.

zaraz wam wysle linka na Picase
zdjecia z rafy wymagaja poprawek (zwiekszenie kontrastu, przyciemnienie itp.), ale musialybyscie chyba na to czekac wieki, wiec wrzucilam takie niepoprawione (mozecie sobie poprawic w wyobrazni )

odwolali mi dzis wykladzik, a z tego jeszcze wczesniej sie urwalam
oj bolesne sa powroty do rzeczywistosci

edit: doszedl do was mail na GM? dzialaja te albumy? bo cos tam mieszalam z prywatnoscia/niepublicznoscia itp. i mam watpliwosci czy to pojdzie
ooo super,kurcze też bym tak chciała ponurkowac sobie i zobaczyć te rafy koralowe,delifnki i rybki a trudno jest nurkować? musieliście mieć na to jakiś pozwolenia?
narazie oglądam pierwszy album,wszystko działa
ale tam pięeeeknie!!! potem dalej opisze swoje spostrzeżenia jak pooglądam wszystko
Stary 2009-05-13, 16:08   #2962
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super,kurcze też bym tak chciała ponurkowac sobie i zobaczyć te rafy koralowe,delifnki i rybki a trudno jest nurkować? musieliście mieć na to jakiś pozwolenia?
narazie oglądam pierwszy album,wszystko działa
ale tam pięeeeknie!!! potem dalej opisze swoje spostrzeżenia jak pooglądam wszystko
nie jest trudno grunt to sie nie bac i dopuscic do siebie mysl, ze oddychanie pod woda jest wykonalne a rafy i rybki mozna ogladac juz nawet snurkujac. a do tego nawet plywac nie trzeba umiec, bo woda jest tak slona, ze sama utrzymuje na powierzchni mozna lezec sobie na wodzie w bezruchu i patrzec w dol super sprawa. polecam
nurkowanie to troche wyzsza szkola jazdy, bo juz trzeba miec obciazenie, cala ciezka butle, regulowac sobie cisnienie w uszach itp. dlatego nurkowalismy z instruktorem (choc wlasciwie instruktor plywal ze mna, a TZ kozak sam sobie plywal) na takie nurkowanie z instruktorem nie trzeba zadnych pozwolen. wystarczy tylko podpisac papiery, ze nie jest sie chorym na milion roznych rzeczy i ze zdaje sobie sprawe, ze to sport ekstremalny itp.
ale bardzo nas kusi zrobienie sobie kursu tak zeby mozna juz sobie bylo samemu schodzic pod wode na te 18 metrow (bo na wieksza glebokosc trzeba robic kolejne kursy)

w tym albumie sa zdjecia tylko ze snurkowania na naszej rafie przyhotelowej (wypozyczylismy sobie cyfrowy aparat). takie z butla na innej rafie beda jak zaniesiemy jednorazowki do wywolania

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-13 o 16:09
Stary 2009-05-13, 16:18   #2963
szana
Zadomowienie

Cytat:
nie jest trudno grunt to sie nie bac i dopuscic do siebie mysl, ze oddychanie pod woda jest wykonalne a rafy i rybki mozna ogladac juz nawet snurkujac. a do tego nawet plywac nie trzeba umiec, bo woda jest tak slona, ze sama utrzymuje na powierzchni mozna lezec sobie na wodzie w bezruchu i patrzec w dol super sprawa. polecam
nurkowanie to troche wyzsza szkola jazdy, bo juz trzeba miec obciazenie, cala ciezka butle, regulowac sobie cisnienie w uszach itp. dlatego nurkowalismy z instruktorem (choc wlasciwie instruktor plywal ze mna, a TZ kozak sam sobie plywal) na takie nurkowanie z instruktorem nie trzeba zadnych pozwolen. wystarczy tylko podpisac papiery, ze nie jest sie chorym na milion roznych rzeczy i ze zdaje sobie sprawe, ze to sport ekstremalny itp.
ale bardzo nas kusi zrobienie sobie kursu tak zeby mozna juz sobie bylo samemu schodzic pod wode na te 18 metrow (bo na wieksza glebokosc trzeba robic kolejne kursy)

w tym albumie sa zdjecia tylko ze snurkowania na naszej rafie przyhotelowej (wypozyczylismy sobie cyfrowy aparat). takie z butla na innej rafie beda jak zaniesiemy jednorazowki do wywolania
ja bym pewnie miała strach ale chciała bym przynajmniej posnurkować(tak się to odmienia?) tym bardziej,ze nie trzeba umiec pływac hehe ja nie umiem zbyt dobrze ale jeśli na wodzie bym się utrzymała bez większego wysiłku z mojej strony to tym lepiej kurcze musimy sobie zrobić z TŻ taką wycieczkę jak już kasa będzie!
a to osobno musieliście instruktora "wynająć"? fajnie,bo sie tak nie boisz,że czegoś zapomnisz i będzie źle
i nawet aparat mieli do wyporzyczenia? fajnie
jeśli Wam się to tak podobało to fajnie jest zrobić sobie kurs tak co samemu będziecie mogli sobie nurkować na następnych wczasach
ale fotki są cudne!!! piękne miejsce,wydac jak cieplutko było oapliliście się pewnie hehe dobre jest te zdjęcie jak Ci ten facet zakłada strój do nurkowania(od tyłu) ale mieliście pewnie z tym ubaw
o i kładzika sama sobie kierowałaś,bo to Ty prawda?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-13 o 16:20
Stary 2009-05-13, 16:31   #2964
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to osobno musieliście instruktora "wynająć"? fajnie,bo sie tak nie boisz,że czegoś zapomnisz i będzie źle
i nawet aparat mieli do wyporzyczenia? fajnie
w Sharm jest cala masa centrow nurkowych, a kazde z nich ma oferte tzw. INTRO diving. dla kompletnych nurkowych laikow, zejscie z instruktorem na 20-30 minut 8-10 metrow pod wode ma sie zapewniony caly sprzet, krotki wykladzik i opieke instruktora pod woda.
zazwyczaj zbiera sie grupa i wszyscy plyna na calodzienny rejs po rafach koralowych. lodz zatrzymuje sie na tych co ladniejszych i jest wtedy czas na snurkowani/nurkowanie itp. w miedzyczasie dostajemy lunch.
bardzo przyjemna forma spedzenia dnia
a aparat wypozyczylismy sobie w centrum nurkowym u nas w hotelu tam jest powszechna taka usluga od razu wypalaja zdjecia na plytce

Cytat:
oapliliście się pewnie hehe dobre jest te zdjęcie jak Ci ten facet zakłada strój do nurkowania(od tyłu) ale mieliście pewnie z tym ubaw
o i kładzika sama sobie kierowałaś,bo to Ty prawda?
a wlasnie nie opalilismy sie jakos szczegolnie bardzo (z reszta sama tego nie chcialam, bo nie lubie wygladac jak skwarka ) Vichy 50-ka dla uczulonych na slonce byl w ciaglym uzyciu
z reszta glownie siedzielismy w wodzie przypalilam sobie tylko plecy i posladki przy snurkowaniu bo jednak woda dziala jak soczewka.
a ten pan montowal mi takie olowiane obciazniki TZ zrobil zdjecie rozwodowe
kladzika nie kierowalam sama. jechalam z TZem - TZ kierowal, a ja robilam foty to tylko tak na zdjeciu sama siedze, bo TZ robil zdjecie
Stary 2009-05-13, 16:44   #2965
szana
Zadomowienie

Cytat:
w Sharm jest cala masa centrow nurkowych, a kazde z nich ma oferte tzw. INTRO diving. dla kompletnych nurkowych laikow, zejscie z instruktorem na 20-30 minut 8-10 metrow pod wode ma sie zapewniony caly sprzet, krotki wykladzik i opieke instruktora pod woda.
zazwyczaj zbiera sie grupa i wszyscy plyna na calodzienny rejs po rafach koralowych. lodz zatrzymuje sie na tych co ladniejszych i jest wtedy czas na snurkowani/nurkowanie itp. w miedzyczasie dostajemy lunch.
bardzo przyjemna forma spedzenia dnia
a aparat wypozyczylismy sobie w centrum nurkowym u nas w hotelu tam jest powszechna taka usluga od razu wypalaja zdjecia na plytce

a wlasnie nie opalilismy sie jakos szczegolnie bardzo (z reszta sama tego nie chcialam, bo nie lubie wygladac jak skwarka ) Vichy 50-ka dla uczulonych na slonce byl w ciaglym uzyciu
z reszta glownie siedzielismy w wodzie przypalilam sobie tylko plecy i posladki przy snurkowaniu bo jednak woda dziala jak soczewka.
a ten pan montowal mi takie olowiane obciazniki TZ zrobil zdjecie rozwodowe
kladzika nie kierowalam sama. jechalam z TZem - TZ kierowal, a ja robilam foty to tylko tak na zdjeciu sama siedze, bo TZ robil zdjecie
no tak,nie pomyślałam a przecież oni głownie na takich różnych ofertach kase zbijają tak się utrzymują w miastach turystycznych i dobrze,bo turyści mają co robić o tak,super forma spędzania dnia,popływasz,ponurkujes z,zjesz i się możesz opalić jeśli chcesz
na takim słońcu to jednak coś tam się opalisz,ale dobrze bo wiesz ,że byłaś w ciepłych miejscach
hhh no tak woli się już zabezpieczyć i mieć takie fotki hehe
aaa taki szpan,ze niby sama kierujesz ? w sumie romantyczniej z TŻcikiem jechać niż samemu a te skałki to co to było?

narazie uciekam posiedzieć chwilkę z mamą
dziewczyny się ucieszą jak przyjdą i zobaczą ,że są juz fotki Twoje Lain

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-13 o 16:50
Stary 2009-05-13, 16:54   #2966
tancerka212
Zakorzenienie

uu jakies fotki są- to ja pędze na gmaila

właśnie wróciłam z nieoczekiwanego wypadu do centrum handlowego ze ślicznym sweterkiem rozpinanym i extra łańcuchem na szyje z wielką zawieszką jest bosssski a miałam oszczędzac hehehe a póki co to się cofam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 17:03   #2967
onaella
Zakorzenienie

a mnie właśnie koleżanki przykatowały co bym chciała na urodziny, ehh...a ja nie mam pojęcia

ostatnio Tż też mnie męczył i też nie miałam pomysłu i dał mi już spokój to teraz dziewczyny zaczęły

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 17:08   #2968
asiulek1705
Wtajemniczenie

szana- ja mam 24 lata a mój TŻ prawie 26
Stary 2009-05-13, 17:14   #2969
gosica502
Wtajemniczenie

Tancerka to przynajmniej gratuluję udanych zakupów
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 17:31   #2970
obca7
Wtajemniczenie

wyslalam na razie fotki z karpacza ale nie wiem czy doszly Dziecko mam na służbie i dopierro teraz mogłam wysłać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości