Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 16:33   #2941
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Paulunia8713 - Marcin pracuje w Anglii.. więc sporo km nas dzieli.. to nie jest miłość.. ale coś nas ciągnie do siebie. Poza tym czasami w nocy nawet popłaczę trochę bo czuje się samotna mimo, ze wiem że jest ktoś ale jak daleko

Aha.. pamiętacie tą sprawę pobicia mnie??
Dzisiaj Mój były miał się zjawić na komisariacie składać zeznania.. bo moje zeznania trafiły do prokuratury i miałam szczęście bo one są w 90% odraczane.. ale trafiłam na prokuratorkę i zaakceptowała zeznania no i będzie sprawa w Sądzie..

Niedługo zadzwonię i się dowiem co on zeznał frajer głupi..

Edytowane przez Magic Girl
Czas edycji: 2009-11-20 o 16:35
Magic Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:48   #2942
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Paulunia8713 - Marcin pracuje w Anglii.. więc sporo km nas dzieli.. to nie jest miłość.. ale coś nas ciągnie do siebie. Poza tym czasami w nocy nawet popłaczę trochę bo czuje się samotna mimo, ze wiem że jest ktoś ale jak daleko

Aha.. pamiętacie tą sprawę pobicia mnie??
Dzisiaj Mój były miał się zjawić na komisariacie składać zeznania.. bo moje zeznania trafiły do prokuratury i miałam szczęście bo one są w 90% odraczane.. ale trafiłam na prokuratorkę i zaakceptowała zeznania no i będzie sprawa w Sądzie..

Niedługo zadzwonię i się dowiem co on zeznał frajer głupi..
To twój były jest zamieszany w pobicie? Ten, z którym byłaś w dobrych stosunkach i który ci pomagał przy izoteku? No nie wierzę!

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:07   #2943
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

No niestety.. byłam w dobrych stosunkach i się tak stało. Pomógł mi z izotekiem a potem mi wyżygiwał kasę itp. echh groził itp nazwał DZIWKĄ bo mu oddałam kasę a wiedział że nie pracuje.. mimo że od taty dostałam.. echh żal..

teraz będe się z nim Sądzić.. niestety..
Co lepsze jego laska nowa nie wie że będzie miał sprawę i co..
Stary 2009-11-20, 21:06   #2944
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Ja juz dzisiaj troche lepiej moze w koncu wstane z łókza

irmandara
wracaj do zdrowka

Cytat:
No niestety.. byłam w dobrych stosunkach i się tak stało. Pomógł mi z izotekiem a potem mi wyżygiwał kasę itp. echh groził itp nazwał DZIWKĄ bo mu oddałam kasę a wiedział że nie pracuje.. mimo że od taty dostałam.. echh żal..

Magic Girl
brak slow dla tego faceta.. frajer

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:13   #2945
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

może o tym mówiłaś a ja nie zauważyłam ale kto Cię wtedy pobił i jak do tego doszło?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:13   #2946
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Boshe dziewczyny czy ze mną jest cos nie tak.. ?
Czy ja mam wypisane na czole..

FRAJER...
Stary 2009-11-20, 21:40   #2947
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:

Na Twoim miejscu bym się postarała żeby dowiedziała się o tym

Widzę że nie tylko ja miałam jazdy z eksem

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 09:56   #2948
mag_rat
Zadomowienie

Magic, FRAJER, to zbyt delikatne określenie tego faceta... Pamiętam, że pisałaś o pobiciu, ale chyba nie wspominałaś że były jest w to zamieszany... No brak słów

Copy dobrze prawi, polać jej! - Postaraj się aby ta dziewucha się dowiedziała!

Stary 2009-11-21, 11:43   #2949
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Na Twoim miejscu bym się postarała żeby dowiedziała się o tym

Widzę że nie tylko ja miałam jazdy z eksem
Hmm.. tez o tym myślałam, ale nie mam żadnych namiarów na nią oprócz naszej klasy bo wiem jak ma na imie i na nazwisko... Najchętniej to bym jej do domu podesłała dokumenty jego o rozprawie w Sądzie.. jego zeznania i Moje.. jakby miała na papierze wszystko to może by uwierzyła..

Poza tym laski ja to mam pecha do facetów... opowiem Wam bo już nie mogę z tym normalnie..

Poznałam jak wiecie na moich urodzinach chłopaka. Widzieliśmy się zaledwie 2 razy po moich urodzinach tylko bo wyjechał do Anglii do pracy.
Codziennie dzwonił od września, ale dzwonił tylko jak jechał metrem albo pociągiem.. jak był w domu to nie dzwonił. Miał dwa telefony. Jeden z którego dzwonił bo miał taniej i drugi na który ja pisałam esy. I zawsze jak był w domu to nie miał zasięgu, a jak rano wychodził do pracy to o dziwo zaraz miał.. mówił ze tam nie ma zasięgu ok uwierzyłam. Założył lewe konto na nk bo mówił że nie chce miec konta na nk. Wysłał mi tylko jedno zdjęcie bo mówił że nie ma czasu na to w domu. poza tym gg też nie miał bo mówił że miał kiedyś ale nie pamięta numeru i hasła. A ja wczoraj wchodze do znajomej w znajomych i co widzę zdjęcie Marcina wraz z profilem na nk co jedno kiedyś wysłał..

Wchodzę patrze a on nie tlyko imię i nazwisko miał inne niż mi mówił poza tym ma zdjęcia z laską..

A dzwonił codziennie i mówił że tęskni itp..
Czy ja mam na czole wypisane NAIWNA..

Nie ma to jak pech do facetów co..
Na szczęście nie zakochałam się w nim ani nic takiego, ale myślałam ze jest ktoś kto o mnie myśli itp. a tu zonk..

echh.. nad echhyy..
Stary 2009-11-21, 14:00   #2950
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć piękne

Magic- faceci potrafią być czasem tacy beznadziejni... Marcin to kretyn. Eks jeszcze gorszy- jestem w ciężkim szoku, czytając wszystko co o nim piszesz... Sk...wiel
Trzymaj się ciepło maleńka i staraj się tym wszystkim nie przejmować więcej niż to jest tego warte

Freddy-
przykro mi z powodu pracy, ale jestem przekonana, że szybko znajdziesz coś innego Inteligentna, wykształcona, śliczna... Zobaczysz: szybko ktoś się na Tobie pozna

Irmandara- filmik jest bezbłędny Popłakałam się ze śmiechu Chociaż jednocześnie nie mogłam wyjść z podziwu jak ślicznie się ruszacie!

Paulunia-
życzę miłej rocznicy

Weriidiana-
co się tam u Ciebie dzieje niedobrego? Mam nadzieję,że wszystko jakoś się ułoży... W razie czego wiesz, że zawsze możesz na nas liczyć?

Mag_rat-
w ogóle nie piszesz co u Ciebie! Rozwiązaliście w końcu z TŻ problemy lokalowe? Jak Wam się układa? Jak Ci leci na studiach? Zaczęłaś w końcu wystawiać swoje śliczne decu-dzieła w galerii internetowej? To bardzo nieładnie z Twojej strony nie dzielić się z nami tak kluczowymi informacjami Apeluję o poprawę

Asiaczku- skoro o studiach mowa... Jak Ty sobie radzisz, nasz wątkowy terminatorku? Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że dajesz radę z dwoma dziennymi kierunkami

Kamilko-
a u Ciebie co tam? Jak się czuje brat? Jak Twoja kariera?

Copy, Trinette, Muiee- Was nie atakuję pytaniami o to co słychać, bo przecież będę miała okazję usłyszeć to dziś na żywo

Wszystkie chorowitki- życzę DUUUUUUUŻO zdrówka Niestety to taki niefajny czas, że bardzo łatwo coś złapać... Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie

U mnie wszystko ok. Wiem, że rzadko bywam na wątku, ale ostatnio strasznie trudno mi znaleźć na to czas. So many things, so little time... Czasem podglądam Was w pracy, ale ile razy próbuję napisać coś od siebie, albo dzwoni telefon, albo szef/współpracownicy w trybie natychmiastowym apelują o moją pomoc. Zawsze. Bez wyjątków.

Teraz też jak na złość już mnie rodzina woła, więc już tylko całuję Was mocno, mocno, mocno i zmykam Obiecuję, że jeszcze wpadnę i trochę obszerniej napiszę o tym co się dzieje w limonkowym życiu
Stary 2009-11-21, 15:04   #2951
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Limuś - Ja to mam pecha do facetów..
do klasztoru pójdę..

chociaz kolega mi pisał że to był by grzech taką dziewczynę do klasztoru dać.. hahaha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 15:07   #2952
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Copy, Trinette, Muiee- Was nie atakuję pytaniami o to co słychać, bo przecież będę miała okazję usłyszeć to dziś na żywo
Przygotuj się zatem na wysłuchiwanie historii z mojej pracy padnie duuużo brzydkich słów

Cytat:
Limuś - Ja to mam pecha do facetów..
do klasztoru pójdę..

chociaz kolega mi pisał że to był by grzech taką dziewczynę do klasztoru dać.. hahaha
Kochana, nie Ty jedna

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-11-21, 15:12   #2953
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Kochana, nie Ty jedna
No jestem pewna, że nie ja jedna..
i jak tutaj zaufać kolejnemu.. pfff..
Stary 2009-11-22, 13:05   #2954
irmandara
Zadomowienie

Mag okropne rzeczy opowiadasz, aż sie włos jeży na głowie.. 3maj sie cieplukto bo przykro ze samych idiotów spotykasz bo Ci to jeden lepszy od drugiego. I tez uwazam ze fajnie by bylo jakby sie ta dziewczyna o tym dowiedziala ;D
Stary 2009-11-22, 13:33   #2955
mag_rat
Zadomowienie

Magic, zawsze możesz zeskanować zeznania i wysłać jej na nk myślę, że jej reakcja byłaby bezcenna

Lim, nic nie piszę bo u mnie nic się nie dzieje. Z TŻtem wporządku, żadnych problemów nie rozwiązaliśmy bo nie ma absolutnie żadnej pracy... Cała ta sprawa jest dołująca i trochę zagmatwana a ja nie jestem w nastroju na opowiadanie. Ogólnie mój nastrój ostatnimi czasy jest poniżej krytyki, to i nic się nie odzywam. Prac w galerii jednak nie sprzedaję, nie mam w ogóle weny do jakichkolwiek robótek.

No ale Was czytam i staram się być ze wszystkimi na bieżąco.

Stary 2009-11-22, 13:36   #2956
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Magic, zawsze możesz zeskanować zeznania i wysłać jej na nk myślę, że jej reakcja byłaby bezcenna
Ale na nk nie można nic wysyłać w wiadomości prywatnej..
Stary 2009-11-22, 13:39   #2957
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziewczynki choroba szaleję, mnie już coś jakoś na przeziębienie chyba bierze zapalenie spojówek od środy było.. obudziłam się w czwartek i wystraszyłam się że ciemność widze no po prostu oczy sklejone już jest dobrze bo mając mamę tżeta w służbie zdrowia ma się dojście do kropli z antybiotykiem

co do dwóch kierunków Lim póki co sobie radzę a i sesja nie jest w kolizji z drugą.. zobaczymy czy wszystko uda się zaliczyć od razu i czy drugi semestr też będzie taki lajtowy na tym moim 4 roku już w grudniu mamy wybierać promotora na magisterkę

Magic główka do góry teraz znalezienie porządnego faceta jest czasami wyzwaniem ale kilka z nas już jes podjęło i jest mam nadzieję szczęśliwa Ty też będziesz uwierz w to,widocznie facet Ci przeznaczony dopiero się pojawi w Twoim życiu

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2009-11-22 o 13:41
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 14:20   #2958
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Asiu - mi zaden nie jest przeznaczony.. jestem zbyt głupia i naiwna..
Wierna za bardzo..
Stary 2009-11-22, 15:52   #2959
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Asiu - mi zaden nie jest przeznaczony.. jestem zbyt głupia i naiwna..
Wierna za bardzo..
Głupstwa. To, że narazie trafiasz na totalnych głupków nie znaczy, że nikt nie jest ci przeznaczony. Z pewnością jest i na niego trafisz.

Co do nk- mozesz zeskanować, wrzucić na np. imageshack.us (wrzucasz plik ze swojego komputera-dostajesz link do niego), a do niej wysmarować wiadomość i dołączyć linki. Wszystko jest do zrobienia Tylko mnie zastanawia, czy nie miałabyś później jakichś znowuż nieprzyjemności z jego strony...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 16:20   #2960
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Co do nk- mozesz zeskanować, wrzucić na np. imageshack.us (wrzucasz plik ze swojego komputera-dostajesz link do niego), a do niej wysmarować wiadomość i dołączyć linki. Wszystko jest do zrobienia Tylko mnie zastanawia, czy nie miałabyś później jakichś znowuż nieprzyjemności z jego strony...
Tylko, że ja nie chcę, żeby takie dokumenty wędrowały po internecie..
Hmm.. muszę coś innego wymyślić chyba. No druga sprawa to że on znowu może coś sapać..

Poczekam do dnia rozprawy.. i wtedy ją dyskretnie poinformuję. Czy wie, gdzie dzisiaj jej kochany chłopak będzie.. czy ją zcasem nie zdradza, albo nie okłamuje.. tak będzie najlepiej.
Stary 2009-11-22, 16:55   #2961
Trinette
Zakręcony Chochlik

No to nasz sylwek ustalony Odwrotu nie ma! Ustalimy dokladnie jeszcze temat przewodni, choc ja stawiam na lata 80.

Wlasnie przegladam stroje z lat 80 i mam taka mine Pomyslalam sobie o tym, jak ja bede wygladac w czyms takim http://www.funwirks.com/PopPartySkirt63078.jpg

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:06   #2962
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrrrrrry

Cytat:
Lim, nic nie piszę bo u mnie nic się nie dzieje. Z TŻtem wporządku, żadnych problemów nie rozwiązaliśmy bo nie ma absolutnie żadnej pracy... Cała ta sprawa jest dołująca i trochę zagmatwana a ja nie jestem w nastroju na opowiadanie. Ogólnie mój nastrój ostatnimi czasy jest poniżej krytyki, to i nic się nie odzywam. Prac w galerii jednak nie sprzedaję, nie mam w ogóle weny do jakichkolwiek robótek.
Przykro mi robaczku,że masz taki podły humor i że nie wszystko układa się po Waszej myśli Mam nadzieję, że to chwilowe. Ostatecznie jak zawsze powtarzam: nie zawsze może być kolorowo, czasem musi być też czarno-biało. Troszeczkę cierpliwości
A do nas niezależnie od wszystkiego wpadaj nie tylko po to, żeby podejrzeć co się u nas dzieje. Czasem wystarczy się wygadać, żeby zrobiło się lżej na serduchu, a przecież wiesz,że wszystkie chętnie Cię wysłuchamy...

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki choroba szaleję, mnie już coś jakoś na przeziębienie chyba bierze zapalenie spojówek od środy było.. obudziłam się w czwartek i wystraszyłam się że ciemność widze no po prostu oczy sklejone już jest dobrze bo mając mamę tżeta w służbie zdrowia ma się dojście do kropli z antybiotykiem
Zdrówka życzę Ho ho ho... Przyszła teściowa w służbie zdrowie... Ludziom to się powodzi

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
co do dwóch kierunków Lim póki co sobie radzę a i sesja nie jest w kolizji z drugą.. zobaczymy czy wszystko uda się zaliczyć od razu i czy drugi semestr też będzie taki lajtowy na tym moim 4 roku już w grudniu mamy wybierać promotora na magisterkę
Szczerze mówiąc nie spodziewałam się żadnej innej odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
No to nasz sylwek ustalony Odwrotu nie ma! Ustalimy dokladnie jeszcze temat przewodni, choc ja stawiam na lata 80.

Wlasnie przegladam stroje z lat 80 i mam taka mine Pomyslalam sobie o tym, jak ja bede wygladac w czyms takim http://www.funwirks.com/PopPartySkirt63078.jpg
Ooo! Sylwester tematyczny? Nice Chociaż szczerze mówiąc dla mnie wszystkie "lata" są już troszeczkę oklepane... A co byście powiedziały na imprezę w stylu moulin rouge? My w kabaretkach i gorsetach, ze stylowymi boa (sooooo sexy ) i panowie w muszkach, kapelusikach, z cygarem w ręku... Widzę to, widzę!
W ogóle fajnie, że się zgadałyśmy na temat tego sylwestra... Trudno o milsze towarzystwo, żeby przywitać Nowy Rok niż Wasze

Magic- zgadzam się z dziewczynami. Dziewczyna Twojego eksa KONIECZNIE powinna wiedzieć co jest na rzeczy.
A do zakonu możemy pójść razem, bo mam mniej więcej takie same szczęście do facetów jako i Ty masz Chociaż... Albo ciiii, nic nie mówię... Po co zapeszać?

Zmykam, bo znów nie mam wolnej chwili. Dziś pełnoetetowo cieszę się siostrą, która przyjechała na tydzień Nie widziałyśmy się prawie pół roku (rozmowy przez telefon to nie to samo...) i jest tyle rzeczy do nadrobienia!

Tzrymajcie się cieplutko
Stary 2009-11-22, 18:19   #2963
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Ooo! Sylwester tematyczny? Nice Chociaż szczerze mówiąc dla mnie wszystkie "lata" są już troszeczkę oklepane... A co byście powiedziały na imprezę w stylu moulin rouge? My w kabaretkach i gorsetach, ze stylowymi boa (sooooo sexy ) i panowie w muszkach, kapelusikach, z cygarem w ręku... Widzę to, widzę!
W ogóle fajnie, że się zgadałyśmy na temat tego sylwestra... Trudno o milsze towarzystwo, żeby przywitać Nowy Rok niż Wasze
Mi to podchodzi pod seks grupowy Ja juz widze oczami wyobrazni jak zdejmujemy sweterki itp. i zostajemy w samych gorsetach. Ale spytam mojego TŻ co on na to

Zawsze mozemy sie poprzebierac za kogos
http://www.partypants.fsnet.co.uk/fd_female.htm

EDIT. http://www.partypants.fsnet.co.uk/fe...an-costume.htm

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-11-22 o 18:38
Stary 2009-11-22, 18:46   #2964
ajasiaga
Raczkowanie

Hej Dziewczynki ja też wpadłam tylko na chwilę muszę na jutro zakuwać z anestezjologii;/ mam mały dylemat hmm Sylwester tuż tuż mamy temat przewodni pod tytułem narodowości zupełnie nie wiem za kogo się przebrać, i jak zrobić strój z tego co mam w domku hmm myślałam nad indianką ale czy to są narodowości hmm pomożecie??

Już lepiej się czuję i wracam do zdrówka nareszcie choć L4 mam do wtorku to już jutro muszę iść na zajęcia praktyczne z anestezjo. no ale mus to mus Miłego wieczorku Kochane
Stary 2009-11-22, 21:26   #2965
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Dobrrrrrrrry

Przykro mi robaczku,że masz taki podły humor i że nie wszystko układa się po Waszej myśli Mam nadzieję, że to chwilowe. Ostatecznie jak zawsze powtarzam: nie zawsze może być kolorowo, czasem musi być też czarno-biało. Troszeczkę cierpliwości
A do nas niezależnie od wszystkiego wpadaj nie tylko po to, żeby podejrzeć co się u nas dzieje. Czasem wystarczy się wygadać, żeby zrobiło się lżej na serduchu, a przecież wiesz,że wszystkie chętnie Cię wysłuchamy...

Zdrówka życzę Ho ho ho... Przyszła teściowa w służbie zdrowie... Ludziom to się powodzi

Szczerze mówiąc nie spodziewałam się żadnej innej odpowiedzi

Magic- zgadzam się z dziewczynami. Dziewczyna Twojego eksa KONIECZNIE powinna wiedzieć co jest na rzeczy.
A do zakonu możemy pójść razem, bo mam mniej więcej takie same szczęście do facetów jako i Ty masz Chociaż... Albo ciiii, nic nie mówię... Po co zapeszać?

Zmykam, bo znów nie mam wolnej chwili. Dziś pełnoetetowo cieszę się siostrą, która przyjechała na tydzień Nie widziałyśmy się prawie pół roku (rozmowy przez telefon to nie to samo...) i jest tyle rzeczy do nadrobienia!

Tzrymajcie się cieplutko
Wiem kochana, tylko ileż można nieraz smęcić... jak tylko lepszy humor będzie, będę się więcej udzielała. Jutro ciekawy dzień mnie czeka, idę do kina na "Rewers". Widziałaś może? Dorociński gra;>

Dziewczyny, szalenie wam zazdroszczę tego sylwestra!

Stary 2009-11-22, 22:58   #2966
Copykat
Zakorzenienie

Hmm mi sie podoba pomysł z moulin rouge (czy kogoś to dziwi? )

Stary 2009-11-23, 00:29   #2967
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Mnie to nie dziwi. Ale cos takiego mozemy w gronie samych bab zrobic a nie z facetami. Moze jednak jakies seksi kostiumy? Wypozyczenie czegos takiego kosztuje 20-30zl.
http://www.stroje.com.pl/?487,markiza-sexy
Albo te lata 80 w stylu rockowym? TŻ mowi ze wtedy kazdy znajdzie cos w co sie moze ubrac, a inaczej wyjdzie nam droga ta impreza. Trzeba brac pod uwage jedzenie + alkohol.

To specjalnie dla Lim. http://www.ilcarnevale.krakow.pl/ind...d=86&Itemid=61

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-11-23 o 00:34
Stary 2009-11-23, 06:02   #2968
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć piękne

Cytat:
Wiem kochana, tylko ileż można nieraz smęcić... jak tylko lepszy humor będzie, będę się więcej udzielała.
Trzymam Cię za słowo I pamiętaj... Dziewczyny są świadkami

Cytat:
Jutro ciekawy dzień mnie czeka, idę do kina na "Rewers". Widziałaś może? Dorociński gra;>
No proste! Mało tego, czatowałam po kinem już dzień po premierze W bardzo miłym towarzystwie... No ale... Nie o tym chciałam...
Film w moim przekonaniu świetny. Skrzyżowanie czarnej komedii, kryminału, komedii romantycznej i groteski- zaskakująco udane. Powaliła mnie też na kolana gra aktorska: Krystyna Janda i Anna Polony w roli odpowiednio mamy i babci były bezbłędne. Jedyne czego mogę się przyczepić to stanowczo zbyt mało Dorocińskiego! Chociaż może nie jestem obiektywna, bo jak dla mnie mógłby od pierwszej do ostatniej minuty nie schodzić z ekranu
W każdym razie bardzo jestem ciekawa jakie będą Twoje wrażenia. Nie zapomnij się podzielić

Cytat:
Nie bardzo Od razu widać,że to nasze klimaty

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Mnie to nie dziwi. Ale cos takiego mozemy w gronie samych bab zrobic a nie z facetami. Moze jednak jakies seksi kostiumy? Wypozyczenie czegos takiego kosztuje 20-30zl.
http://www.stroje.com.pl/?487,markiza-sexy
Albo te lata 80 w stylu rockowym? TŻ mowi ze wtedy kazdy znajdzie cos w co sie moze ubrac, a inaczej wyjdzie nam droga ta impreza. Trzeba brac pod uwage jedzenie + alkohol.

To specjalnie dla Lim. http://www.ilcarnevale.krakow.pl/ind...d=86&Itemid=61
Mogą być też lata 80. w stylu rockowym- ostatnio mam jazdę na punkcie stylu glam-rockowego, więc nie powinnam mieć problemu z wczuciem się w klimat imprezy
Z resztą mamy jeszcze chwilę, więc nie jest wykluczone, że ktoś z nas wpadnie na jakiś genialny pomysł

Kawa wypita, czas szykować się do pracy.
Miłego dnia, dziewczyny

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

Aaaa... Trinette... Zapomniałabym... Link mi się nie otwiera
Stary 2009-11-23, 09:05   #2969
Trinette
Zakręcony Chochlik

Walt Disney

Stary 2009-11-23, 09:25   #2970
Limonka1987
Zakorzenienie

O taaaaak! Chcę!
Jak Ty mnie jednak dobrze znasz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości