|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Paulunia8713 - Marcin pracuje w Anglii.. więc sporo km nas dzieli.. to nie jest miłość.. ale coś nas ciągnie do siebie. Poza tym czasami w nocy nawet popłaczę trochę bo czuje się samotna mimo, ze wiem że jest ktoś ale jak daleko
![]() Aha.. pamiętacie tą sprawę pobicia mnie?? Dzisiaj Mój były miał się zjawić na komisariacie składać zeznania.. bo moje zeznania trafiły do prokuratury i miałam szczęście bo one są w 90% odraczane.. ale trafiłam na prokuratorkę i zaakceptowała zeznania no i będzie sprawa w Sądzie.. Niedługo zadzwonię i się dowiem co on zeznał frajer głupi..
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2009-11-20 o 16:35 |
|
|
|
#2942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten, z którym byłaś w dobrych stosunkach i który ci pomagał przy izoteku? No nie wierzę!
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
No niestety.. byłam w dobrych stosunkach i się tak stało. Pomógł mi z izotekiem a potem mi wyżygiwał kasę itp. echh groził itp nazwał DZIWKĄ bo mu oddałam kasę a wiedział że nie pracuje.. mimo że od taty dostałam.. echh żal..
teraz będe się z nim Sądzić.. niestety.. Co lepsze jego laska nowa nie wie że będzie miał sprawę i co..
|
|
#2944 | |
|
Raczkowanie
|
irmandara wracaj do zdrowka Cytat:
Magic Girl brak slow dla tego faceta.. frajer
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Boshe dziewczyny czy ze mną jest cos nie tak.. ?
![]() Czy ja mam wypisane na czole.. FRAJER...
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że nie tylko ja miałam jazdy z eksem
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
Magic, FRAJER, to zbyt delikatne określenie tego faceta... Pamiętam, że pisałaś o pobiciu, ale chyba nie wspominałaś że były jest w to zamieszany... No brak słów
![]() Copy dobrze prawi, polać jej! - Postaraj się aby ta dziewucha się dowiedziała!
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym laski ja to mam pecha do facetów... opowiem Wam bo już nie mogę z tym normalnie.. Poznałam jak wiecie na moich urodzinach chłopaka. Widzieliśmy się zaledwie 2 razy po moich urodzinach tylko bo wyjechał do Anglii do pracy. Codziennie dzwonił od września, ale dzwonił tylko jak jechał metrem albo pociągiem.. jak był w domu to nie dzwonił. Miał dwa telefony. Jeden z którego dzwonił bo miał taniej i drugi na który ja pisałam esy. I zawsze jak był w domu to nie miał zasięgu, a jak rano wychodził do pracy to o dziwo zaraz miał.. mówił ze tam nie ma zasięgu ok uwierzyłam. Założył lewe konto na nk bo mówił że nie chce miec konta na nk. Wysłał mi tylko jedno zdjęcie bo mówił że nie ma czasu na to w domu. poza tym gg też nie miał bo mówił że miał kiedyś ale nie pamięta numeru i hasła. A ja wczoraj wchodze do znajomej w znajomych i co widzę zdjęcie Marcina wraz z profilem na nk co jedno kiedyś wysłał.. Wchodzę patrze a on nie tlyko imię i nazwisko miał inne niż mi mówił poza tym ma zdjęcia z laską.. A dzwonił codziennie i mówił że tęskni itp.. Czy ja mam na czole wypisane NAIWNA.. Nie ma to jak pech do facetów co.. Na szczęście nie zakochałam się w nim ani nic takiego, ale myślałam ze jest ktoś kto o mnie myśli itp. a tu zonk.. echh.. nad echhyy..
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Magic- faceci potrafią być czasem tacy beznadziejni... Marcin to kretyn. Eks jeszcze gorszy- jestem w ciężkim szoku, czytając wszystko co o nim piszesz... Sk...wiel Trzymaj się ciepło maleńka i staraj się tym wszystkim nie przejmować więcej niż to jest tego warte Freddy- przykro mi z powodu pracy, ale jestem przekonana, że szybko znajdziesz coś innego Irmandara- filmik jest bezbłędny Paulunia- życzę miłej rocznicy Weriidiana- co się tam u Ciebie dzieje niedobrego? ![]() Mag_rat- w ogóle nie piszesz co u Ciebie! Rozwiązaliście w końcu z TŻ problemy lokalowe? Jak Wam się układa? Jak Ci leci na studiach? Zaczęłaś w końcu wystawiać swoje śliczne decu-dzieła w galerii internetowej? To bardzo nieładnie z Twojej strony nie dzielić się z nami tak kluczowymi informacjami Apeluję o poprawę ![]() Asiaczku- skoro o studiach mowa... Jak Ty sobie radzisz, nasz wątkowy terminatorku? Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że dajesz radę z dwoma dziennymi kierunkami ![]() Kamilko- a u Ciebie co tam? Jak się czuje brat? Jak Twoja kariera? Copy, Trinette, Muiee- Was nie atakuję pytaniami o to co słychać, bo przecież będę miała okazję usłyszeć to dziś na żywo ![]() Wszystkie chorowitki- życzę DUUUUUUUŻO zdrówka U mnie wszystko ok. Wiem, że rzadko bywam na wątku, ale ostatnio strasznie trudno mi znaleźć na to czas. So many things, so little time... Czasem podglądam Was w pracy, ale ile razy próbuję napisać coś od siebie, albo dzwoni telefon, albo szef/współpracownicy w trybie natychmiastowym apelują o moją pomoc. Zawsze. Bez wyjątków. Teraz też jak na złość już mnie rodzina woła, więc już tylko całuję Was mocno, mocno, mocno i zmykam
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Limuś - Ja to mam pecha do facetów..
do klasztoru pójdę.. ![]() chociaz kolega mi pisał że to był by grzech taką dziewczynę do klasztoru dać.. hahaha
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padnie duuużo brzydkich słów Cytat:
![]()
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
No jestem pewna, że nie ja jedna..
i jak tutaj zaufać kolejnemu.. pfff..
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Mag okropne rzeczy opowiadasz, aż sie włos jeży na głowie.. 3maj sie cieplukto bo przykro ze samych idiotów spotykasz
bo Ci to jeden lepszy od drugiego. I tez uwazam ze fajnie by bylo jakby sie ta dziewczyna o tym dowiedziala ;D
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
Magic, zawsze możesz zeskanować zeznania i wysłać jej na nk
myślę, że jej reakcja byłaby bezcenna![]() Lim, nic nie piszę bo u mnie nic się nie dzieje. Z TŻtem wporządku, żadnych problemów nie rozwiązaliśmy bo nie ma absolutnie żadnej pracy... Cała ta sprawa jest dołująca i trochę zagmatwana a ja nie jestem w nastroju na opowiadanie. Ogólnie mój nastrój ostatnimi czasy jest poniżej krytyki, to i nic się nie odzywam. Prac w galerii jednak nie sprzedaję, nie mam w ogóle weny do jakichkolwiek robótek. No ale Was czytam i staram się być ze wszystkimi na bieżąco.
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Ale na nk nie można nic wysyłać w wiadomości prywatnej..
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczynki choroba szaleję, mnie już coś jakoś na przeziębienie chyba bierze zapalenie spojówek od środy było.. obudziłam się w czwartek i wystraszyłam się że ciemność widze no po prostu oczy sklejone już jest dobrze bo mając mamę tżeta w służbie zdrowia ma się dojście do kropli z antybiotykiem co do dwóch kierunków Lim póki co sobie radzę a i sesja nie jest w kolizji z drugą.. zobaczymy czy wszystko uda się zaliczyć od razu i czy drugi semestr też będzie taki lajtowy na tym moim 4 roku już w grudniu mamy wybierać promotora na magisterkę ![]() Magic główka do góry teraz znalezienie porządnego faceta jest czasami wyzwaniem ale kilka z nas już jes podjęło i jest mam nadzieję szczęśliwa Ty też będziesz uwierz w to,widocznie facet Ci przeznaczony dopiero się pojawi w Twoim życiu
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2009-11-22 o 13:41 |
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Asiu - mi zaden nie jest przeznaczony.. jestem zbyt głupia i naiwna..
![]() Wierna za bardzo.. ![]() ![]()
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do nk- mozesz zeskanować, wrzucić na np. imageshack.us (wrzucasz plik ze swojego komputera-dostajesz link do niego), a do niej wysmarować wiadomość i dołączyć linki. Wszystko jest do zrobienia Tylko mnie zastanawia, czy nie miałabyś później jakichś znowuż nieprzyjemności z jego strony...
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm.. muszę coś innego wymyślić chyba. No druga sprawa to że on znowu może coś sapać.. Poczekam do dnia rozprawy.. i wtedy ją dyskretnie poinformuję. Czy wie, gdzie dzisiaj jej kochany chłopak będzie.. czy ją zcasem nie zdradza, albo nie okłamuje.. tak będzie najlepiej.
|
|
|
#2961 |
|
Zakręcony Chochlik
|
No to nasz sylwek ustalony
Odwrotu nie ma! Ustalimy dokladnie jeszcze temat przewodni, choc ja stawiam na lata 80.Wlasnie przegladam stroje z lat 80 i mam taka mine
|
#2962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrry
Cytat:
A do nas niezależnie od wszystkiego wpadaj nie tylko po to, żeby podejrzeć co się u nas dzieje. Czasem wystarczy się wygadać, żeby zrobiło się lżej na serduchu, a przecież wiesz,że wszystkie chętnie Cię wysłuchamy... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż szczerze mówiąc dla mnie wszystkie "lata" są już troszeczkę oklepane... A co byście powiedziały na imprezę w stylu moulin rouge? My w kabaretkach i gorsetach, ze stylowymi boa (sooooo sexy ) i panowie w muszkach, kapelusikach, z cygarem w ręku... Widzę to, widzę! W ogóle fajnie, że się zgadałyśmy na temat tego sylwestra... Trudno o milsze towarzystwo, żeby przywitać Nowy Rok niż Wasze ![]() Magic- zgadzam się z dziewczynami. Dziewczyna Twojego eksa KONIECZNIE powinna wiedzieć co jest na rzeczy. A do zakonu możemy pójść razem, bo mam mniej więcej takie same szczęście do facetów jako i Ty masz Chociaż... Albo ciiii, nic nie mówię... Po co zapeszać?Zmykam, bo znów nie mam wolnej chwili. Dziś pełnoetetowo cieszę się siostrą, która przyjechała na tydzień Nie widziałyśmy się prawie pół roku (rozmowy przez telefon to nie to samo...) i jest tyle rzeczy do nadrobienia!Tzrymajcie się cieplutko
|
|
#2963 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Zawsze mozemy sie poprzebierac za kogos ![]() http://www.partypants.fsnet.co.uk/fd_female.htm EDIT. http://www.partypants.fsnet.co.uk/fe...an-costume.htm
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-11-22 o 18:38 |
|
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
Już lepiej się czuję i wracam do zdrówka nareszcie
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, szalenie wam zazdroszczę tego sylwestra!
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mi sie podoba pomysł z moulin rouge
(czy kogoś to dziwi?
|
#2967 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Mnie to nie dziwi. Ale cos takiego mozemy w gronie samych bab zrobic a nie z facetami. Moze jednak jakies seksi kostiumy? Wypozyczenie czegos takiego kosztuje 20-30zl.
http://www.stroje.com.pl/?487,markiza-sexy Albo te lata 80 w stylu rockowym? TŻ mowi ze wtedy kazdy znajdzie cos w co sie moze ubrac, a inaczej wyjdzie nam droga ta impreza. Trzeba brac pod uwage jedzenie + alkohol. To specjalnie dla Lim. http://www.ilcarnevale.krakow.pl/ind...d=86&Itemid=61
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-11-23 o 00:34 |
|
|
|
#2968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Cytat:
I pamiętaj... Dziewczyny są świadkami ![]() Cytat:
W bardzo miłym towarzystwie... No ale... Nie o tym chciałam... ![]() Film w moim przekonaniu świetny. Skrzyżowanie czarnej komedii, kryminału, komedii romantycznej i groteski- zaskakująco udane. Powaliła mnie też na kolana gra aktorska: Krystyna Janda i Anna Polony w roli odpowiednio mamy i babci były bezbłędne. Jedyne czego mogę się przyczepić to stanowczo zbyt mało Dorocińskiego! Chociaż może nie jestem obiektywna, bo jak dla mnie mógłby od pierwszej do ostatniej minuty nie schodzić z ekranu ![]() W każdym razie bardzo jestem ciekawa jakie będą Twoje wrażenia. Nie zapomnij się podzielić ![]() Nie bardzo Od razu widać,że to nasze klimaty ![]() Cytat:
![]() Z resztą mamy jeszcze chwilę, więc nie jest wykluczone, że ktoś z nas wpadnie na jakiś genialny pomysł Kawa wypita, czas szykować się do pracy. Miłego dnia, dziewczyny ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Aaaa... Trinette... Zapomniałabym... Link mi się nie otwiera
|
|
#2969 |
|
Zakręcony Chochlik
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
O taaaaak! Chcę!
![]() Jak Ty mnie jednak dobrze znasz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

Ten, z którym byłaś w dobrych stosunkach i który ci pomagał przy izoteku?
moze w koncu wstane z łókza ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Apeluję o poprawę
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że dajesz radę z dwoma dziennymi kierunkami

Ustalimy dokladnie jeszcze temat przewodni, choc ja stawiam na lata 80.
godz. 15.00