|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. III
reeva a te bonitki Smako to co to jest? herbatniki, ciastka? i w jakiej cenie?
Jutro przed szkoła wejde do B. po te korzenne. Tą puszką jestem trochę zawiedziona, myślałam że będzie kwadratowa. No ale kupiłam. Wieczorem spróbuje tą owocową herbatkę Sama mam teraz smak na tą mieszankę meksykańską wiecie co tam wchodzi w skład?Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dziś białą herbatę Teekanne i skarpety antypoślizgowe (mam podobne ale nie z Biedronki
), no i jeszcze parę innych rzeczy.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14812510]Dzięki Ci wielkie
![]() Kupię dwie mieszanki, ryż i tuńczyka i sałatka jest A wszystko z Biedronki hehe [/QUOTE]To wszystkie potrzebne składniki? Mam ochotę na jakąś nową sałatkę,a ta zapowiada się smakowicie no i jak wszystkie składniki są dostępne w B. to i droga nie będzie ![]() Kusicie tymi herbatami,ale ja muszę się powstrzymać,bo już nawet nie mam miejsca w kawowo-herbacianej szafce na nowe nabytki Wybiorę się tylko w czwartek po zaparzacz do kawy i bonitki
|
|
|
|
#2945 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co myślicie o majonezie Splendido? |
|
|
|
|
#2946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(osobiście nie przepadam tylko za żurawiną )
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Przyczajenie
|
Smako z żurawiną są najlepsze
Kwestia smaku i gustu oczywiście U mnie po zestawach Adidas (dezodorant+żel pod prysznic za 13,99zł-wersja dla mężczyzn) nie pozostało śladu. Nawet się temu nie dziwię :P
|
|
|
|
#2948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Woreczek ryżu, dwie mieszanki warzywne i tuńczyk w sosie własnym, a czy w kawałkach czy rozdrobniony, to nie ma raczej zbytnio różnicy No i majonez. Polecam
|
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() warto kupić, polecam |
|
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14812510]Dzięki Ci wielkie
![]() Kupię dwie mieszanki, ryż i tuńczyka i sałatka jest A wszystko z Biedronki hehe [/QUOTE]Mnie też ta mieszanka smakuje - dzisiaj jadłam ją akurat do obiadu ![]() Moja Biedronka również jest dość mała i nie ma w niej np. w ogóle alkoholu. Ale herbatki były dziś prawie wszystkie (oprócz sypanej zielonej i zielono-białej, ale może ich nie zauważyłam). Kupiłam z nich Liptona, grzaniec kozacki, Teekanne białą, zieloną z aloesem i drugą z lawendą oraz jedną z tych owocowo-ziołowych - z limonką i grejpfrutem. Poza tym trochę cappuccino i kaw 3 w 1. Jutro chyba jednak pójdę ponownie, bo zapomniałam o promocji rurek w czekoladzie i czekolady Bubbles
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie przez pierwsze 2 miesiące nie było, to fakt heheO dziwo herbatki z gazetki tez u mnie są ale np już zaparzacza nie widziałam Dobrze, że mam jedenw domu
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj zrobiłam zakupy, kupiłam m.in. ciastka kryszynki, herbatę sagę dzika róża z pigwą i truskawkami, zieloną z lawendą, deser wyśmienity 3-warstwowy, sos sojowy
|
|
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe moje zakupy wygladały identycznie dzisiaj Kupiłam dwie pary śmiesznych skarpeteczek i uwazam ze są fajne jak za taką cene, akurat na zime zeby było ciepło w nózki i są miłe w dotyku przede wszystkim.Zakupiłam też białą z lawendą, a w zasadzie zieloną z domieszką białej i aromatem lawendy- dla mnie pyszotka Teraz spożywam truskawkowo- waniliowo- pieprzową- najbardziej czuć w niej truskawkę, jest rzeczywiście aromatyczna, wanilia ledwo wyczuwalna- piłam lepsze w takim połączeniu, mianowice w rossmanie jest taka herbatka no name własnie truskawka z wanilią i uważam ze jest duuuuzo lepsza a kosztuje chyba 3,99. Pieprzu nie wyczuwam ale moze chodzi tu o efekt ogrzania, bo fakt faktem zrobiło mi się przyjemnie ciepło w brzuszku. Generalnie herbatka bardzo smaczna. Potwierdzam u mnie tez nie było tej zielonej z aloe vera a też jestem jej ciekawa. Pozdrowionka dziewczyny! ![]()
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14814745]Smako to są batoniki musli, pakowane w kartonik po 6 sztuk, cena niecałe 4zł, nie pamiętam dokładnie, masa sztuki - 25g. Występują w 3 wersjach smakowych: z czekoladą, orzechami lub żurawiną
(osobiście nie przepadam tylko za żurawiną )[/QUOTE]dziękuje za odpowiedź ![]() na obiad miałam dzisiaj frytki Frytania (jakoś tak) pyszne!! Pieczone na oleju, nie w piekarniku, rewelka! Zakupiłam płatki kosmetyczne Careo - faktycznie b.fajne. Nie rozwarstwiają się, chyba przy nich już zostane. Na następny raz wypróbuje te z aloesem. Z tej nowej gazetki kusi mnie mieszanka do wypieku chleba, było już to kiedyś w Biedronce? Próbowałyście? |
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14816077]O kurde! Jak u mnie nie byłoby alkoholou, to w ramach protestu nie chodziłabym tam
W sumie przez pierwsze 2 miesiące nie było, to fakt heheO dziwo herbatki z gazetki tez u mnie są ale np już zaparzacza nie widziałam Dobrze, że mam jedenw domu[/QUOTE]Mnie to na szczęście nie przeszkadza, bo w ogóle nie piję alkoholu Ale np. taki makaron czy ryż pełnoziarnisty mogłyby być w stałej ofercie
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro lecę do biedry po herbatki i po ciasto francuskie bo mam zamiar zrobić rogaliki
Mam też chęc na deser wyśmienity
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
Będę musiala zrobic zapas herbatek (szczegolnie kusi mnie ta zielona z białą
no i widze w gazetce kawę Anatol
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
I ja byłam dziś w Biedronce
![]() Kupiłam: - rurki Armand waniliowe (smakują mi bardziej niż kakaowe), - batonik Amigos (były tylko śmietankowe, po innych smakach zostały tylko puste pudełka!) - herbatkę "wieczorne igraszki" - bardzo dobra, wanilię czuć tylko w zapachu, który jest intensywny i wypełnia całe pomieszczenie, w którym stoi filiżanka. Pieprzu na szczęście nie czuć ![]() - herbatkę "miłe spotkanie" - nie ma tak intensywnego zapachu jak w/w siostra ale w smaku jest dobra, taka odświeżająca - dwie pary skarpet - jejku jejć jakie one fajne!!!! Milutkie i naprawdę ciepłe (mam je właśnie na stopach), mnóstwo wzorów do wyboru (więcej niż na zdjęciu w gazetce), jak się dorwałam do tych skarpet i zaczęłam szukać upatrzonego wzoru (koniecznie chciałam te, co modelka ma na stopach), to aż ochroniarz podszedł bliżej i zaczął się dziwnie przyglądać, co ja tak tam grzebię w tym koszu ![]() Zastanawiam się jeszcze nad herbatami lloyd tea, tymi z aloesem i lawendą, może się później skuszę. A piła któraś z Was którąś z liściastych herbat Dakir?
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi smakuje, ale tylko z cytrynką i trzeba uważać, żeby za dużo nie parzyć jej bo później jest gorzka.Kusicie skarpetkami
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ja mało wymagająca jestem A ciepłe skarpety z innych firm mam, nawet takie z czystej wełny - ciepłe są faktycznie ale drapią i dostaję po nich jakiegoś uczulenia na skórze
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
A ja wreszcie też dorwałam te Liptonki z puszką. Fajna puszka
taki całkiem inny kształt- nie jakiś oklepany kwadrat poza herbatkami skusiłam się na napój Cappy Lemo&Nada w promocji za 2.69 no i piwko do domku zakupiłam 2 x Heineken (po 3.99zł- również w promocji), w koszyku znalazł się też sok malinowy Dar Lata, pyyycha
|
|
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie kupiłam takie kolorowe, grube skaprpetki w normalnym sklepie z bielizną i zapłaciłam 3zł. Są świetne! Podejrzewam, że te z Bied bez promocji byłyby tańsze. ile kosztuje ten sos? a majonez zawsze kupuję Kielecki Cytat:
ja wczoraj kupiłam herbatkę Radosny Dzień (brzoskwinia, morela, ananas) i rozczarowałam się po raz kolejny herbatą z Bied. Lurowata, słabo aromatyczna a brzoswini w ogóle nie czuć ![]() Ptasie Mleczko sobie kupiłam o smaku Capuccino i jest dobre |
||
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja te skarpety zakładałam do spania jak mi zimą stopy marzły (a jak mam zimne to nie zasnę). Może wreszcie zrobię z nich użytek, bo od kilku lat leżą w szafce (zraziłam się tym uczuleniem).Tak się wczoraj podnieciłam tymi kolorowymi skarpetkami, że zupełnie zapomniałam wspomnieć, że kupiłam też plasterki jabłuszka w cynamonie! Na promocję nie dojechały ale proszę - koniec promocji i są! Paczuszka faktycznie malutka ale na pewno kupię sobie je jeszcze, bo bardzo mi zasmakowały, nawet nie spodziewałam się, że będą tak dobre!
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po ile je kupiłaś? ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- mogę polecić herbatę ziloną tekanee ZEN CHAI. Kupuję ją już od bardzo dawna, w prawdzie nie w biedronce, ale skoro się tam pojawiła to watro ją spróbować Jest pyszna z ekstraktem z mango
Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-20 o 11:39 |
|
|
|
|
#2968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anatol piję od lat więc polecam, super że pojawił się w Biedronce. Ponawiam pytanie o skład mieszanki meksykańskiej
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Jestem amatorką herbat
, szczególnie czerwonych, zielonych i białych-wieczorne igraszki Truskawka i Wanilia -Loyd tea z aloesem - piłam z tej firmy kiedyś z grapefruitem i była dobra - teekane -biała z cytrusami -teekane - czerwona z wanilią -dwupak liptona z puszką Czy u was też nie ma herbaty liściastej Dakir green & white ?? U mnie nie było akurat tej białej z zieloną . A strasznie chciałam ją kupić Za to była jakaś zwykła czarna z tej serri w czerwonym opakowaniu, a tejże nie ma w ofercie, w gazetce
Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-20 o 10:32 |
|
|
|
#2970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też nie ma Dakir green&white, specjalnie wczoraj rano po nią poszłam, niestety w innej Biedrze (TŻ jak jedzie z pracy ją mija) tez nie było. Ciekawe czy w ogóle jej nie będzie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

wiecie co tam wchodzi w skład?
Skarpetki fioletowe z kropkami też kupiłam. Są miłe w dotyku i cieplutkie, idealne na zimowe wieczorki. Nabyłam także tortille za 4 zł, mięso mielone to 500 g, co ma 81% mięsa i mieszankę chińską - wszystko na buritto 
), no i jeszcze parę innych rzeczy.

Wybiorę się tylko w czwartek po zaparzacz do kawy i bonitki 

Dobrze, że mam jedenw domu

Paczuszka faktycznie malutka ale na pewno kupię sobie je jeszcze, bo bardzo mi zasmakowały, nawet nie spodziewałam się, że będą tak dobre! 

?? U mnie nie było akurat tej białej z zieloną