Biedronka - produkty godne polecenia - cz. III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 18:23   #2941
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. III

reeva a te bonitki Smako to co to jest? herbatniki, ciastka? i w jakiej cenie?

Jutro przed szkoła wejde do B. po te korzenne.
Tą puszką jestem trochę zawiedziona, myślałam że będzie kwadratowa. No ale kupiłam. Wieczorem spróbuje tą owocową herbatkę

Sama mam teraz smak na tą mieszankę meksykańską wiecie co tam wchodzi w skład?

Cytat:
Ja też kupiłam zestaw herbatek Lipton Ta herbatka Summer Fruit jest pyszniutka Skarpetki fioletowe z kropkami też kupiłam. Są miłe w dotyku i cieplutkie, idealne na zimowe wieczorki. Nabyłam także tortille za 4 zł, mięso mielone to 500 g, co ma 81% mięsa i mieszankę chińską - wszystko na buritto

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:25   #2942
Spoora
Zakorzenienie

Ja kupiłam dziś białą herbatę Teekanne i skarpety antypoślizgowe (mam podobne ale nie z Biedronki ), no i jeszcze parę innych rzeczy.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:33   #2943
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martii=* Pokaż wiadomość
A co sądzicie o cieście francuskim? Kupował to ktoś?
Jakiś tydzień temu mama kupiła ciasto francuskie, za bodajże 3zł i robi się te rogaliki niecałe 10 min + 12 min w piekarniku i naprawdę są świetne! Miękkie ciasto.... mmm, pycha. Chyba jutro znowu je kupię, bo sobie smaka narobiłam.
mozesz podac jak robisz te rogaliki bo jestem ciekawa;>

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:38   #2944
witch_18
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14812510]Dzięki Ci wielkie W takim razie wiem co zrobię dla Tż w przyszły weekend
Kupię dwie mieszanki, ryż i tuńczyka i sałatka jest A wszystko z Biedronki hehe
[/QUOTE]
To wszystkie potrzebne składniki? Mam ochotę na jakąś nową sałatkę,a ta zapowiada się smakowicie no i jak wszystkie składniki są dostępne w B. to i droga nie będzie

Kusicie tymi herbatami,ale ja muszę się powstrzymać,bo już nawet nie mam miejsca w kawowo-herbacianej szafce na nowe nabytki Wybiorę się tylko w czwartek po zaparzacz do kawy i bonitki
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:40   #2945
popejka85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
One nie sa za grube ale też specialnie cieńkie nie są. Może mają 3mm grubości tak na oko, własnie! one miały być w promocji...a od kiedy? od dzisiaj?
Mama też ma za zadanie wypatrzenie Liptonki z puszką
Dziękuję bardzo za odpowiedź

Dziewczyny co myślicie o majonezie Splendido?
popejka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:41   #2946
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
reeva a te bonitki Smako to co to jest? herbatniki, ciastka? i w jakiej cenie?
Smako to są batoniki musli, pakowane w kartonik po 6 sztuk, cena niecałe 4zł, nie pamiętam dokładnie, masa sztuki - 25g. Występują w 3 wersjach smakowych: z czekoladą, orzechami lub żurawiną (osobiście nie przepadam tylko za żurawiną )
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:44   #2947
popejka85
Przyczajenie

Smako z żurawiną są najlepsze Kwestia smaku i gustu oczywiście U mnie po zestawach Adidas (dezodorant+żel pod prysznic za 13,99zł-wersja dla mężczyzn) nie pozostało śladu. Nawet się temu nie dziwię :P
popejka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:46   #2948
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
To wszystkie potrzebne składniki? Mam ochotę na jakąś nową sałatkę,a ta zapowiada się smakowicie no i jak wszystkie składniki są dostępne w B. to i droga nie będzie
Dokładnie
Woreczek ryżu, dwie mieszanki warzywne i tuńczyk w sosie własnym, a czy w kawałkach czy rozdrobniony, to nie ma raczej zbytnio różnicy No i majonez. Polecam
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:48   #2949
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
też skuszę się i zrobię tą sałatkę

Cytat:
Napisane przez popejka85 Pokaż wiadomość
warto kupić, polecam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:58   #2950
Ineczka86
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14812510]Dzięki Ci wielkie W takim razie wiem co zrobię dla Tż w przyszły weekend
Kupię dwie mieszanki, ryż i tuńczyka i sałatka jest A wszystko z Biedronki hehe
[/QUOTE]

Mnie też ta mieszanka smakuje - dzisiaj jadłam ją akurat do obiadu

Moja Biedronka również jest dość mała i nie ma w niej np. w ogóle alkoholu. Ale herbatki były dziś prawie wszystkie (oprócz sypanej zielonej i zielono-białej, ale może ich nie zauważyłam). Kupiłam z nich Liptona, grzaniec kozacki, Teekanne białą, zieloną z aloesem i drugą z lawendą oraz jedną z tych owocowo-ziołowych - z limonką i grejpfrutem. Poza tym trochę cappuccino i kaw 3 w 1. Jutro chyba jednak pójdę ponownie, bo zapomniałam o promocji rurek w czekoladzie i czekolady Bubbles . No i może dokupię jeszcze jakieś herbaty, bo piję ten napój litrami
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:16   #2951
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineczka86 Pokaż wiadomość
Jutro chyba jednak pójdę ponownie, bo zapomniałam o promocji rurek w czekoladzie
nie martw się te rurki są w promocji do 31.10 zapewne zdążysz jeszcze je kupić
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:35   #2952
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineczka86 Pokaż wiadomość
Mnie też ta mieszanka smakuje - dzisiaj jadłam ją akurat do obiadu

Moja Biedronka również jest dość mała i nie ma w niej np. w ogóle alkoholu. Ale herbatki były dziś prawie wszystkie (oprócz sypanej zielonej i zielono-białej, ale może ich nie zauważyłam). Kupiłam z nich Liptona, grzaniec kozacki, Teekanne białą, zieloną z aloesem i drugą z lawendą oraz jedną z tych owocowo-ziołowych - z limonką i grejpfrutem. Poza tym trochę cappuccino i kaw 3 w 1. Jutro chyba jednak pójdę ponownie, bo zapomniałam o promocji rurek w czekoladzie i czekolady Bubbles . No i może dokupię jeszcze jakieś herbaty, bo piję ten napój litrami
O kurde! Jak u mnie nie byłoby alkoholou, to w ramach protestu nie chodziłabym tam W sumie przez pierwsze 2 miesiące nie było, to fakt hehe
O dziwo herbatki z gazetki tez u mnie są ale np już zaparzacza nie widziałam Dobrze, że mam jedenw domu
Stary 2009-10-19, 19:42   #2953
ewelinka_111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popejka85 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odpowiedź

ja lubię ten majonez i polecam

A dzisiaj zrobiłam zakupy, kupiłam m.in. ciastka kryszynki, herbatę sagę dzika róża z pigwą i truskawkami, zieloną z lawendą, deser wyśmienity 3-warstwowy, sos sojowy

Pain is inevitable, suffering is optional.

blog kulinarny
ewelinka_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:49   #2954
upgirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dziś białą herbatę Teekanne i skarpety antypoślizgowe (mam podobne ale nie z Biedronki ), no i jeszcze parę innych rzeczy.

hehe moje zakupy wygladały identycznie dzisiaj Kupiłam dwie pary śmiesznych skarpeteczek i uwazam ze są fajne jak za taką cene, akurat na zime zeby było ciepło w nózki i są miłe w dotyku przede wszystkim.
Zakupiłam też białą z lawendą, a w zasadzie zieloną z domieszką białej i aromatem lawendy- dla mnie pyszotka
Teraz spożywam truskawkowo- waniliowo- pieprzową- najbardziej czuć w niej truskawkę, jest rzeczywiście aromatyczna, wanilia ledwo wyczuwalna- piłam lepsze w takim połączeniu, mianowice w rossmanie jest taka herbatka no name własnie truskawka z wanilią i uważam ze jest duuuuzo lepsza a kosztuje chyba 3,99. Pieprzu nie wyczuwam ale moze chodzi tu o efekt ogrzania, bo fakt faktem zrobiło mi się przyjemnie ciepło w brzuszku. Generalnie herbatka bardzo smaczna.

Potwierdzam u mnie tez nie było tej zielonej z aloe vera a też jestem jej ciekawa.

Pozdrowionka dziewczyny!

upgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:16   #2955
blackrose4u
Wtajemniczenie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14814745]Smako to są batoniki musli, pakowane w kartonik po 6 sztuk, cena niecałe 4zł, nie pamiętam dokładnie, masa sztuki - 25g. Występują w 3 wersjach smakowych: z czekoladą, orzechami lub żurawiną (osobiście nie przepadam tylko za żurawiną )[/QUOTE]
dziękuje za odpowiedź
na obiad miałam dzisiaj frytki Frytania (jakoś tak) pyszne!! Pieczone na oleju, nie w piekarniku, rewelka!
Zakupiłam płatki kosmetyczne Careo - faktycznie b.fajne. Nie rozwarstwiają się, chyba przy nich już zostane. Na następny raz wypróbuje te z aloesem.

Z tej nowej gazetki kusi mnie mieszanka do wypieku chleba, było już to kiedyś w Biedronce? Próbowałyście?

oczekujemy
Stary 2009-10-19, 20:21   #2956
Ineczka86
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;14816077]O kurde! Jak u mnie nie byłoby alkoholou, to w ramach protestu nie chodziłabym tam W sumie przez pierwsze 2 miesiące nie było, to fakt hehe
O dziwo herbatki z gazetki tez u mnie są ale np już zaparzacza nie widziałam Dobrze, że mam jedenw domu
[/QUOTE]

Mnie to na szczęście nie przeszkadza, bo w ogóle nie piję alkoholu Ale np. taki makaron czy ryż pełnoziarnisty mogłyby być w stałej ofercie
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:07   #2957
marta6704
Zakorzenienie

Jutro lecę do biedry po herbatki i po ciasto francuskie bo mam zamiar zrobić rogaliki
Mam też chęc na deser wyśmienity
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:14   #2958
Zitrone
Raczkowanie

Będę musiala zrobic zapas herbatek (szczegolnie kusi mnie ta zielona z białą no i widze w gazetce kawę Anatol
Zitrone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:35   #2959
Mariah
Zakorzenienie

I ja byłam dziś w Biedronce

Kupiłam:
- rurki Armand waniliowe (smakują mi bardziej niż kakaowe),

- batonik Amigos (były tylko śmietankowe, po innych smakach zostały tylko puste pudełka!)

- herbatkę "wieczorne igraszki" - bardzo dobra, wanilię czuć tylko w zapachu, który jest intensywny i wypełnia całe pomieszczenie, w którym stoi filiżanka. Pieprzu na szczęście nie czuć

- herbatkę "miłe spotkanie" - nie ma tak intensywnego zapachu jak w/w siostra ale w smaku jest dobra, taka odświeżająca

- dwie pary skarpet - jejku jejć jakie one fajne!!!! Milutkie i naprawdę ciepłe (mam je właśnie na stopach), mnóstwo wzorów do wyboru (więcej niż na zdjęciu w gazetce), jak się dorwałam do tych skarpet i zaczęłam szukać upatrzonego wzoru (koniecznie chciałam te, co modelka ma na stopach), to aż ochroniarz podszedł bliżej i zaczął się dziwnie przyglądać, co ja tak tam grzebię w tym koszu Moje są dobrze uszyte, nic się nie pruje nie siepi, wszystko jest równo. Tylko obawiam się je prać, bo podejrzewam, że taie fajne i milutkie to one będą tylko do pierwszego prania

Zastanawiam się jeszcze nad herbatami lloyd tea, tymi z aloesem i lawendą, może się później skuszę.
A piła któraś z Was którąś z liściastych herbat Dakir?
Stary 2009-10-19, 21:41   #2960
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
I ja byłam dziś w Biedronce

Kupiłam:
- rurki Armand waniliowe (smakują mi bardziej niż kakaowe),

- batonik Amigos (były tylko śmietankowe, po innych smakach zostały tylko puste pudełka!)

- herbatkę "wieczorne igraszki" - bardzo dobra, wanilię czuć tylko w zapachu, który jest intensywny i wypełnia całe pomieszczenie, w którym stoi filiżanka. Pieprzu na szczęście nie czuć

- herbatkę "miłe spotkanie" - nie ma tak intensywnego zapachu jak w/w siostra ale w smaku jest dobra, taka odświeżająca

- dwie pary skarpet - jejku jejć jakie one fajne!!!! Milutkie i naprawdę ciepłe (mam je właśnie na stopach), mnóstwo wzorów do wyboru (więcej niż na zdjęciu w gazetce), jak się dorwałam do tych skarpet i zaczęłam szukać upatrzonego wzoru (koniecznie chciałam te, co modelka ma na stopach), to aż ochroniarz podszedł bliżej i zaczął się dziwnie przyglądać, co ja tak tam grzebię w tym koszu Moje są dobrze uszyte, nic się nie pruje nie siepi, wszystko jest równo. Tylko obawiam się je prać, bo podejrzewam, że taie fajne i milutkie to one będą tylko do pierwszego prania

Zastanawiam się jeszcze nad herbatami lloyd tea, tymi z aloesem i lawendą, może się później skuszę.
A piła któraś z Was którąś z liściastych herbat Dakir?
Ja mam już drugie opakowanie zielonej Dakir Mi smakuje, ale tylko z cytrynką i trzeba uważać, żeby za dużo nie parzyć jej bo później jest gorzka.

Kusicie skarpetkami
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:48   #2961
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
I
To jestes albo szczesciara, i w Twojej Biedronce dali lepsze skarpety niz w mojej, albo nie mialas na sobie skarpet cieplych z inncyh firm. Dla mnie one są jedym wielkim dziadostwem. Uszyte na odwal sie, nitki wychodza z kazdej strony ( a wybieralam najlepsze dwie sztuki z tego ogromnego pudla!! i z wierzchu wydawoalo sie ze wszytskojest z nimi ok!), do tego wszystko sie strzepi, a jak wezmiesz w dwa palce te skarpetki to wszystko wychodzi z nich.. cay material jakby wychodzi....
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 22:01   #2962
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
To jestes albo szczesciara, i w Twojej Biedronce dali lepsze skarpety niz w mojej, albo nie mialas na sobie skarpet cieplych z inncyh firm. Dla mnie one są jedym wielkim dziadostwem. Uszyte na odwal sie, nitki wychodza z kazdej strony ( a wybieralam najlepsze dwie sztuki z tego ogromnego pudla!! i z wierzchu wydawoalo sie ze wszytskojest z nimi ok!), do tego wszystko sie strzepi, a jak wezmiesz w dwa palce te skarpetki to wszystko wychodzi z nich.. cay material jakby wychodzi....
To chyba szczęściara ze mnie, bo wierz mi, że oglądam właśnie te moje skarpetki z każdej strony i wszystko jest ok Albo ja mało wymagająca jestem A ciepłe skarpety z innych firm mam, nawet takie z czystej wełny - ciepłe są faktycznie ale drapią i dostaję po nich jakiegoś uczulenia na skórze
Stary 2009-10-19, 23:07   #2963
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba szczęściara ze mnie, bo wierz mi, że oglądam właśnie te moje skarpetki z każdej strony i wszystko jest ok Albo ja mało wymagająca jestem A ciepłe skarpety z innych firm mam, nawet takie z czystej wełny - ciepłe są faktycznie ale drapią i dostaję po nich jakiegoś uczulenia na skórze
welniane nie wklada sie bezposrednio na stope tylko jako drugie na ocieplenie. Bezposrednio przy nodze powinna byc cienka bawelniana skarpeta. Aczkolwiek ja nie przepadam za grubymi skarpetami. Wole ubrac cieplejsze buty jak zimno. No chyba, ze w gorach, to w trase faktycznie trzeba gruba skarpete. ALe tez wybieram gruba bawelne.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 23:23   #2964
Kathrina1986
Zadomowienie

A ja wreszcie też dorwałam te Liptonki z puszką. Fajna puszka taki całkiem inny kształt- nie jakiś oklepany kwadrat poza herbatkami skusiłam się na napój Cappy Lemo&Nada w promocji za 2.69 no i piwko do domku zakupiłam 2 x Heineken (po 3.99zł- również w promocji), w koszyku znalazł się też sok malinowy Dar Lata, pyyycha
Kathrina1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:13   #2965
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
Kupilam tez dwie pary skarpetek tych takich antyposlizgowych. I znow sie zawiodlam! PORAZKA. Skarpetki wsrodku w ogole nie powykanczane. Nitki w srodku jakies sa, pruje siue wszystko, wychodzi ten material. To sa skarpetki do ubioru na góra 5 razy! Absolutnie nie polecam!
tak podejrzewałam jak patrzyłam na te skarpety, że nie będą dobrej jakości

ja sobie kupiłam takie kolorowe, grube skaprpetki w normalnym sklepie z bielizną i zapłaciłam 3zł. Są świetne! Podejrzewam, że te z Bied bez promocji byłyby tańsze.

Cytat:
Napisane przez ewelinka_111 Pokaż wiadomość

A dzisiaj zrobiłam zakupy, kupiłam m.in. sos sojowy
ile kosztuje ten sos?

a majonez zawsze kupuję Kielecki

Cytat:
Napisane przez Kathrina1986 Pokaż wiadomość
no i piwko do domku zakupiłam 2 x Heineken (po 3.99zł- również w promocji),
tanio, zakupię i ja

ja wczoraj kupiłam herbatkę Radosny Dzień (brzoskwinia, morela, ananas) i rozczarowałam się po raz kolejny herbatą z Bied. Lurowata, słabo aromatyczna a brzoswini w ogóle nie czuć

Ptasie Mleczko sobie kupiłam o smaku Capuccino i jest dobre może trochę za słodkie.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:51   #2966
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
welniane nie wklada sie bezposrednio na stope tylko jako drugie na ocieplenie. Bezposrednio przy nodze powinna byc cienka bawelniana skarpeta. Aczkolwiek ja nie przepadam za grubymi skarpetami. Wole ubrac cieplejsze buty jak zimno. No chyba, ze w gorach, to w trase faktycznie trzeba gruba skarpete. ALe tez wybieram gruba bawelne.
O, dzięki za radę Ja te skarpety zakładałam do spania jak mi zimą stopy marzły (a jak mam zimne to nie zasnę). Może wreszcie zrobię z nich użytek, bo od kilku lat leżą w szafce (zraziłam się tym uczuleniem).

Tak się wczoraj podnieciłam tymi kolorowymi skarpetkami, że zupełnie zapomniałam wspomnieć, że kupiłam też plasterki jabłuszka w cynamonie! Na promocję nie dojechały ale proszę - koniec promocji i są! Paczuszka faktycznie malutka ale na pewno kupię sobie je jeszcze, bo bardzo mi zasmakowały, nawet nie spodziewałam się, że będą tak dobre!
Stary 2009-10-20, 09:30   #2967
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
Ja dziś kupiłam herbatki "miłe spotkanie" z linomką, grejpfrutem i werbeną oraz herbatkę "wieczorne igraszki" z truskawką, wanilią i pieprzem. Była jeszcze jedna z brzoskwiną, ananasem i czymś tam, ale nie wzięłam
jak te herbatki smakują?
Po ile je kupiłaś?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

mogę polecić herbatę ziloną tekanee ZEN CHAI. Kupuję ją już od bardzo dawna, w prawdzie nie w biedronce, ale skoro się tam pojawiła to watro ją spróbować
Jest pyszna z ekstraktem z mango

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-10-20 o 11:39
Agna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 10:11   #2968
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zitrone Pokaż wiadomość
Będę musiala zrobic zapas herbatek (szczegolnie kusi mnie ta zielona z białą no i widze w gazetce kawę Anatol
z jakiej firmy jest ta zielona z białą? Bo kusi kusi
Anatol piję od lat więc polecam, super że pojawił się w Biedronce.

Ponawiam pytanie o skład mieszanki meksykańskiej

oczekujemy
Stary 2009-10-20, 10:31   #2969
Agna
Zadomowienie

Jestem amatorką herbat, szczególnie czerwonych, zielonych i białych Pomimo, że mam w domy 10 różnych rodzajów, dziś zakupiłam kolejne 6 do kolekcji:

-wieczorne igraszki Truskawka i Wanilia
-Loyd tea z aloesem - piłam z tej firmy kiedyś z grapefruitem i była dobra
- teekane -biała z cytrusami
-teekane - czerwona z wanilią
-dwupak liptona z puszką

Czy u was też nie ma herbaty liściastej Dakir green & white ?? U mnie nie było akurat tej białej z zieloną. A strasznie chciałam ją kupić
Za to była jakaś zwykła czarna z tej serri w czerwonym opakowaniu, a tejże nie ma w ofercie, w gazetce

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-10-20 o 10:32
Agna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 11:37   #2970
Amelianna
Zadomowienie

GG do Amelianna

Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
Jestem amatorką herbat, szczególnie czerwonych, zielonych i białych Pomimo, że mam w domy 10 różnych rodzajów, dziś zakupiłam kolejne 6 do kolekcji:

-wieczorne igraszki Truskawka i Wanilia
-Loyd tea z aloesem - piłam z tej firmy kiedyś z grapefruitem i była dobra
- teekane -biała z cytrusami
-teekane - czerwona z wanilią
-dwupak liptona z puszką

Czy u was też nie ma herbaty liściastej Dakir green & white ?? U mnie nie było akurat tej białej z zieloną. A strasznie chciałam ją kupić

Za to była jakaś zwykła czarna z tej serri w czerwonym opakowaniu, a tejże nie ma w ofercie, w gazetce

U mnie też nie ma Dakir green&white, specjalnie wczoraj rano po nią poszłam, niestety w innej Biedrze (TŻ jak jedzie z pracy ją mija) tez nie było. Ciekawe czy w ogóle jej nie będzie?
Amelianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości