Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 18:21   #2941
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
panny młode wczoraj szukaliśmy z tżtem szukać z ciekawości dekoracji na auto i przejrzeliśmy 50 stron z google i jedyna oryginalna to ta: fajna i ciekawa czy wieśniacka???
Ja takiej nie widziałam, jest inna niż te co standardowo widzi się na autach..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:24   #2942
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ja takiej nie widziałam, jest inna niż te co standardowo widzi się na autach..
no właśnie nam z tżtem wpadła w oko bo była taka "inna" za to moja mama powiedziała żebym ją wysłała w kosmos żeby nie musiała na nią patrzeć bo jest okropna i już sama nie wiem... chciałabym wiedzieć jak taka dekoracja jest odbierana wśród ludzi bo u mnie w domu głosy są podzielone...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:28   #2943
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
no właśnie nam z tżtem wpadła w oko bo była taka "inna" za to moja mama powiedziała żebym ją wysłała w kosmos żeby nie musiała na nią patrzeć bo jest okropna i już sama nie wiem... chciałabym wiedzieć jak taka dekoracja jest odbierana wśród ludzi bo u mnie w domu głosy są podzielone...
Osobiście dałabym taką dekorację jaka Wam się podoba, w końcu będziecie jechać tym samochodem. Jak inni kręcą nosem to ich sprawa, nie wszystkim dogodzisz..

Stary 2009-07-20, 18:54   #2944
obca7
Wtajemniczenie

Hello Wróciłam
Nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień
Witam wszystkie nowe panny młode
A co do wakacji to bardzo się udały Pogodę mieliśmy piękną. W sobote i wczoraj tylko troche padało Jechalismy w ciemno, ale szybko znaleźliśmy nocleg. Mieszkaliśmy w tym samym pokoju co w zeszłym roku Udało nam się Ogólnie bardzo duzo tabliczek z napisem wolne pokoje, więc śmiało można jechać w ciemno.Przynajmniej do WładysławowaOpaliłam sie ładnieNie za mocno, ale to mi wystarczy Szkoda, że tak szybko minęło. i znowu bez tżcikia. Jutro wracam do pracy

My też nie chcemy kwiatków na wesele. myślimy o książkach dla nas albo przyborach szkolnych dla dzieci z domu dziecka(albo dla dzieci z biednych rodzin z naszych miejscowości-tylko nie wiem jakby to było odebrane). Tylko, że to będzie pod koniec września i boje się, że będzie za późno. Ale może akurat się przydadzą. Jak nie teraz to później na pewno a to przecież się nie zmarnuje.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 19:03   #2945
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
panny młode wczoraj szukaliśmy z tżtem szukać z ciekawości dekoracji na auto i przejrzeliśmy 50 stron z google i jedyna oryginalna to ta: fajna i ciekawa czy wieśniacka???
Nie podoba mi się nawet odrobinę
Ale jeśli Wam się spodobała to czemu nie..
Ja przy dekoracji auta, jakoś nie będę szaleć-również jak przy wielu innych rzeczach stawiam na coś klasycznego i delikatnego bez udziwień

Nie zaglądam na wątek za często bo żyje już prawie wakacjami

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 19:46   #2946
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
za bardzo przekombinowana jak dla mnie
za duzo sie w niej "dzieje"
Stary 2009-07-20, 19:59   #2947
metkaa
Zakorzenienie

witam

Cytat:
dekoracja nawet nawet, taka inna ale przez to fajna

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello Wróciłam
Nadrobiłam tylko dzisiejszy dzień
Witam wszystkie nowe panny młode
A co do wakacji to bardzo się udały Pogodę mieliśmy piękną. W sobote i wczoraj tylko troche padało Jechalismy w ciemno, ale szybko znaleźliśmy nocleg. Mieszkaliśmy w tym samym pokoju co w zeszłym roku Udało nam się Ogólnie bardzo duzo tabliczek z napisem wolne pokoje, więc śmiało można jechać w ciemno.Przynajmniej do WładysławowaOpaliłam sie ładnieNie za mocno, ale to mi wystarczy Szkoda, że tak szybko minęło. i znowu bez tżcikia. Jutro wracam do pracy

My też nie chcemy kwiatków na wesele. myślimy o książkach dla nas albo przyborach szkolnych dla dzieci z domu dziecka(albo dla dzieci z biednych rodzin z naszych miejscowości-tylko nie wiem jakby to było odebrane). Tylko, że to będzie pod koniec września i boje się, że będzie za późno. Ale może akurat się przydadzą. Jak nie teraz to później na pewno a to przecież się nie zmarnuje.
fajnie ze wypoczeliscie, my w tym roku nigdzie nie jedziemy niestety,
co do tych przyborów szkolnych dla biednych dzieci to bym sie powaznie zastanowiła tzn chodzi o to ze rodziny objete socjalem dostaja taaaka kase na przybory szkolne, stroj sportowy ,pomoce dydaktyczne, ze głowa mała, jak cos to chyba lepiej dac to do domu dziecka tak mi sie wydaje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 20:13   #2948
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

fajnie ze wypoczeliscie, my w tym roku nigdzie nie jedziemy niestety,
co do tych przyborów szkolnych dla biednych dzieci to bym sie powaznie zastanowiła tzn chodzi o to ze rodziny objete socjalem dostaja taaaka kase na przybory szkolne, stroj sportowy ,pomoce dydaktyczne, ze głowa mała, jak cos to chyba lepiej dac to do domu dziecka tak mi sie wydaje
tylko, ze nie wszystkie biedne rodziny biegaja po socjalne. Zwłaszcza na wsi ludzie się wstydzą. A z tego co wiem wyprawka dla dziecka na ksiażki niewiele ponad 100 zł wynosi. A ksiązki kosztują dużo więcej i jeśli dodać to tego zeszyty i inne przybory to naprawdę rodzice musza niezła kasę wydać. A nie wszyscy biegają do gminy po socjalne, bo tak jak pisałam wstydzą się.
Stary 2009-07-20, 20:29   #2949
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawa Ale taka zabawna trochę jak dla mnie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 20:30   #2950
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziewczyny, a powiedzcie mi cos, bo mnie to dreczy od wczoraj... tzn. ogolnie dnia wczorajszego niesamowicie adrenaline podniosla nam ludzka glupota...
jest taka sytuacja: sa 2 pasy, w tym znak, ze za 500 metrow jest przewezenie i lewy pas zniknie.
dlaczego te matoly ustawiaja sie tylko na prawym pasie tworzac gigantyczny korek, przy czym na lewym albo jest kompletnie pusto i mozna praktycznie dojechac do samego przewezenia albo stoi jakis jelop, a przed nim kilkaset metrow wolnego pasa - a on nie pojedzie do przodu tylko jedzie powoli rownolegle do korku i blokuje ten pas tak zeby przypadkiem nikt nie pojechal do przodu... powalilo ich????? przeciez to jest glupota do kwadratu! co oni sie boja ze ich potem nikt nie wpusci i juz zajmuja miejsce w kolejce??
TZ to juz wczoraj myslal, ze w pewnym momencie wyjdzie i ich tam rostrzela...

nam sie na szczescie udalo sprytnie wyminac tych blokujacych i blyskawicznie sobie przejechalismy te momenty (miedzy innymi dzieki glupocie innych ), ale przyznam, ze mnie to zadzwilio i to mocno...
Normalna rzecz jak dla nas. 500 metrów to wcale nie tak dużo i po to informują o tym wcześniej, żeby ludzie odpowiednio wcześniej zmienili płynnie pas. A te dwa auta jadące obok siebie, to zwykle dwa TIR-y. Kierowcy porozumiewają się przez radio i tak blokują tych którym się za bardzo śpieszy. My już się do tego przyzwyczailiśmy i się nie napinamy jak postoimy sobie z 5 minut w takim 'korku'.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja się cieszę, że mój tz bardzo dobrze jeździ, żande poślizgi czy jak ktos nam na czołówkę wyjedzie mu nie straszne, bo ja bym panikowała. Z resztą zaliczył zderzenie z tirem i to na szczęście tez dużo nauczyło, z reszta ma prawko 9 lat. Ja sie z nim bardzo bezpiecznie czuję Boję się tylko, że jak będę sama jechała autem to własnie mi ktos zakręt zetnie czy zepchnie do jakiegos rowu. Szczególnie sie boję jak ścinaja zakręty, że ja źle ocenię odległość i się zderzę. A czasem zakręty ścinają tiry
I kozaczą, że na zakrętach nie zwalniają. Też nie lubię jak ktoś sobie robi takie skróty moim kosztem.

Cytat:
ale czego sie tu bac
zawsze znajdzie sie ktos kto jest normalny i wpusci. tak nakazuja przepisy! z reszta zazwyczaj jest piekny znak gdzie jest slicznie narysowane jak nalezy sie wpuszczac....
a jak nie to przeciez niektorzy sie tak wleka ze bez problemu mozna wjechac przed nich zanim sie zbiora i rusza. albo poprostu wymusic - w koncu obowiazuje jazda na suwak delikatnie wjezdzasz na pas pomiedzy samochody tak zeby juz nie mieli innego wyjscia tylko cie wpuscic. z chamami czasem inaczej sie nie da
dla mnie ta sytuacja z korkowaniem prawego pasa podczas gdy lewy jest pusty zakrawa o jakas patologie... ludzie jezdzic nie umieja...
Z tego co pamiętam z kursu, to przepisy nakazują, żeby wpuścić tego z prawej strony nowego kodeksu nie czytałam, więc upierać się jak osioł teraz nie będę, bo mi się sprawdzać nie chce.

Cytat:
a ja widze dwie strony medalu, więc wcale nie powiedziałabym, ze to jest śmieszne. My z tż jestesmy w najlepszej sytuacji finansowej w jakiej dotąd byliśmy a z drugiej strony ludzie traca prace albo dostają 100 zl podwyżki, inni szukaja i nie mogą znaleźćI to wszystko w naszym najbliższym otoczeniu. To, ze nas nie dotknął nie znaczy, ze go nie ma, bo sa grupy, które niestety mają problem. Fakt, że byl straszie nagłasniany, wszystko tłumaczono kryzysem, robiono jakies chore pesudoprognozy i sie go wyolbrzymia i to jest mega wkurzające.
Na pewni nie taki kryzys straszny, ale jednak jest i na pewno nie dotyczy wszystkich branż, więc jak ktos jest sprzedwaczynią w piekarni to niech sie nie dziwi, ze kryzysu nie widzi
Zgadzam się w 100%.

Cytat:
A co do ZUSu i nnych oplat to przed chwila patrzyłam ile na te wszystkie składki zabiorą tż z wypłaty i mi ręce opadły, bo kupa kasy pojdzie na to z czego w ogóle sie nie korzysta a im wiecej sie zarabia tym wiecej zabierają, jakby jeszcze emeryture się odstawało porzadną po tym ile zabierają, ale i tak trzeba samemu odkladac na emeryture to samemu by sie więcej uzbieralo niż z tego co oni zabierają. A jak jeszcze slysze o jakims podnoszeniu podatkow czy ostatnio cos tam było głupiego, że podniosłyby sie koszty pracy to juz w ogóle genialne. A w firmach tak kombinują, ze masakra, kolega jest zatrudniony na pół czarno na jakąs umowę o dzieło czy cos ale z jakąś sciemnioną kwotą, wkurzające. Albo moja koleżanka w umowie o pracę miala jakies śmieszne pieniądze a reszte dostawala pod stołem. Chociaz tyle dobrze, że miała umowe o pracę.
Ale żeby zatrudniać na czarno też trzeba mieć 'warunki', bo jak by nie było kasę na wynagrodzenia trzeba wyłożyć ze swojej kieszeni. A jak pracownik jest na umowie, to jego wynagrodzenie się wrzuca w koszty i chociaż podatek dochodowy się obniża. Ale jak ktoś ma możliwość ukryć przychody, to może sobie pozwolić na takiego pracownika bez dokładania ze swojego zysku.

A co do nowych pomysłów, to dzisiaj czytałam, że skoro od tego roku zlikwidowali 40% podatek, to głupio by było od przyszłego roku go znowu przywracać, więc pojawił się pomysł, żeby bogatsi płacili ZUS-y od wszystkich swoich zarobków. Teraz jest tak, że jak ktoś w ciągu roku przekroczy limit 30-krotności przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia (w 2009 roku to jest 95.790,00 zł), to od kolejnych dochodów już mu się nie odlicza składek ZUS. Dzisiaj czytałam, że ktoś ma pomysł, żeby nie było tego limitu i żeby przez cały rok bogatsi opłacali składki. Ja się do tych bogatszych nie zaliczam, więc mi to obojętne, ale gdybym tyle zarabiała, to pewnie i tak leczyłabym się głównie prywatnie i może wtedy byłoby mi żal płacić za kogoś.

Tancerka, mi się taka dekoracja bardzo podoba. Tzn. ta biała akurat nie aż tak bardzo, ale kiedyś widziałam gdzieś w internecie taki cylinder, ale zielony i bardzo mi się podobał. Ale niestety nie zapisałam sobie zdjęcia i ostatnio jak chciałam to pokazać TŻ, to nie mogłam już nigdzie znaleźć. Pokażę mu to co Ty wkleiłaś i będę liczyć na jego wyobraźnię, że będzie wiedział o co mi chodzi
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 20:57   #2951
tancerka212
Zakorzenienie

widzę że tu również dekoracja ma tak zwolenniczki jak i przeciwniczki- właśnie chciałam zobaczyć jak obcy ludzie reagują na taką dekorację i jednak budzi mieszane uczucia... i teraz już sama nie wiem czy chcę zeby połowa gości uznała że jesteśmy jakimiś bezgusciami.. hmmm... dekoracja na pewno nie jest zwyczajna i oklepana ale jeszcze to przemyślimy
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 21:03   #2952
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
widzę że tu również dekoracja ma tak zwolenniczki jak i przeciwniczki- właśnie chciałam zobaczyć jak obcy ludzie reagują na taką dekorację i jednak budzi mieszane uczucia... i teraz już sama nie wiem czy chcę zeby połowa gości uznała że jesteśmy jakimiś bezgusciami.. hmmm... dekoracja na pewno nie jest zwyczajna i oklepana ale jeszcze to przemyślimy
Ja myslę, że gościom by się spodobała. Bo jest inna Na pewno orginalna i niepowtarzalne Ale to Wam ma się podobać a nie gościom
Stary 2009-07-20, 21:09   #2953
BlackAngel
Adwokat diabła

Dziewczyny PW, musiałam wylać gorzkie żale.. Żal..

Stary 2009-07-20, 21:14   #2954
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny PW, musiałam wylać gorzkie żale.. Żal..
też się pożaliłam na pw wrrrrr
Stary 2009-07-20, 21:16   #2955
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
też się pożaliłam na pw wrrrrr
jak tylko odnajdę to co naskrobałaś to Cię pocieszę, przynajmniej spróbuję..

Stary 2009-07-20, 21:19   #2956
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
jak tylko odnajdę to co naskrobałaś to Cię pocieszę, przynajmniej spróbuję..
ej bo ja tez tego nie mam
Stary 2009-07-20, 21:22   #2957
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ej bo ja tez tego nie mam
bo sie pożaliłam u kogoś w wiadomości na temat rodziny i ich zachowań. Pewnie znajdziecie i już wiecie gdzie to jest
Stary 2009-07-20, 21:24   #2958
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
bo sie pożaliłam u kogoś w wiadomości na temat rodziny i ich zachowań. Pewnie znajdziecie i już wiecie gdzie to jest
znalazłam..

Stary 2009-07-20, 21:25   #2959
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain jak Twoje kitki?
a dobrze juz sa dosc duze i oczka juz sie wybarwiaja na wlasciwy kolorek
martwi mnie tylko, ze Benio sie ich boi i przed nimi ucieka jak go gonia. a przeciez powinien przywalic im lapa i doprowadzic do porzadku. mam nadzieje, ze z wiekiem sie uspokoja i juz nie beda chcialy za wszelka cene go 'ujezdzac' (jakkolwiek to nie brzmi on begnie, a one mu wskakuja na grzbiet )

Cytat:
Co do samolotów to na takich krótkich dystansach liczę, ze nic sie nie będzie działo, za to odechciało mi sie lotów przez AtlantykMy nawet ostatnio lecielismy Airbusem, jakos wczoraj mnie tz uswiadomił, boja tam nei zwracam na to uwagi, bo mysląlm, ze wszystko to Boeing
Mi Jagiellonka przysyła maile, ze moge odebrac ksiązki, ktore zamowiłam pół roku temuJuz dwa takie dostalam
Idę na rower
ja bym nie liczyla mysle, ze katastrofy nie zaleza od dystansow... katastrofa moze byc nawet zaraz po starcie a tu http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar...na_panike.html przyklad tego, ze samolot z Egiptu tez moze brac udzial w katastrofie (z reszta ja lecialam tymi liniami, ale teraz na szczescie maja same nowe samoloty, a ten z wypadku to byl jakis stary wrak )

mi tez Jagiellonka przysyla takie maile powinni sobie wproadzic opcje kasowania rezerwacji przez ineternet, bo komu sie chce do nich wypisywac maile

Cytat:
mi sie nie podoba
wydaje mi sie takim sileniem sie na oryginalnosc, a wychodzi takie cos nijakie...
wole delikatne, zwykle kwiatowe dekoracje...

Cytat:
oo prosze czyli jednak zgadza sie, ze jest duzo wolnych miejsc nad morzem super, ze wam sie udal urlopik beda jakies zdjecia?

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Normalna rzecz jak dla nas. 500 metrów to wcale nie tak dużo i po to informują o tym wcześniej, żeby ludzie odpowiednio wcześniej zmienili płynnie pas. A te dwa auta jadące obok siebie, to zwykle dwa TIR-y. Kierowcy porozumiewają się przez radio i tak blokują tych którym się za bardzo śpieszy. My już się do tego przyzwyczailiśmy i się nie napinamy jak postoimy sobie z 5 minut w takim 'korku'.

Z tego co pamiętam z kursu, to przepisy nakazują, żeby wpuścić tego z prawej strony nowego kodeksu nie czytałam, więc upierać się jak osioł teraz nie będę, bo mi się sprawdzać nie chce.
to nie byly dwa tiry to sa poprostu jakies matoly bez wyobrazni blokujace droge
5 minut to ty chyba nie widzialas korkow na Zakopiance... potrafia sie ciagnac kilometrami i to czesto przez wlasnie takich idiotow za bardzo sie spieszy? przeciez to czysta glupota i brak wyobrazni ciagniecie sie kilometrami przez jeden pas w trakcie gdy drugi stoi kompletnie pusty

polecam przeczytanie sobie co nieco o idei jazdy 'na suwak', ktory to znak jest obecnie wykorzystywany choc dopiero zostanie wprowadzony do kodeksu drogowego. ja jestem jego wielka zwolenniczka http://www.kampaniespoleczne.pl/arty...SID=ffaeovxyax

TZ chyba wezmie w poniedzialek wolne i jesli pogoda bedzie ladna, a nam zejda do piatku zakwasy to jedziemy znow w Tatry

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-20 o 21:28
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 21:31   #2960
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko, ze nie wszystkie biedne rodziny biegaja po socjalne. Zwłaszcza na wsi ludzie się wstydzą. A z tego co wiem wyprawka dla dziecka na ksiażki niewiele ponad 100 zł wynosi. A ksiązki kosztują dużo więcej i jeśli dodać to tego zeszyty i inne przybory to naprawdę rodzice musza niezła kasę wydać. A nie wszyscy biegają do gminy po socjalne, bo tak jak pisałam wstydzą się.
no pewnie, tylko nie bardzo sobie to wyobrazam jak to rozdajecie, jezdzicie po wsi, pukacie do drzwi i co? mowicie ze przywiezliscie wyprawke dla dzieci. Pracuje z dziecmi z rodzin biednych i czesciowo patologicznych, i wiem ze jak rodzice potrafia czasami wszystko sprzedac zeby tylko miec na alkohol.
Wiem wiem ze nie zawsze biedny oznacza patologie ale...., naprawde nie pisałabym sie na cos takiego, no chyba ze znacie takie osoby i wiecie ze to było by dobrze wykorzystane i dzieci by sie cieszyły.

dobranoc
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 21:36   #2961
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
oo prosze czyli jednak zgadza sie, ze jest duzo wolnych miejsc nad morzem super, ze wam sie udal urlopik beda jakies zdjecia?
5 minut to ty chyba nie widzialas korkow na Zakopiance... potrafia sie ciagnac kilometrami i to czesto przez wlasnie takich idiotow za bardzo sie spieszy? przeciez to czysta glupota i brak wyobrazni ciagniecie sie kilometrami przez jeden pas w trakcie gdy drugi stoi kompletnie pusty
Dużo miejsc było naprawdę A fotki może wkleję, ale dużo ich nie mam. Co naprawdę jestem w szoku, bo na zwykłeym grilu potrafię 200 zrobić
A co do kierowców to się nie wypowiadam. Po 8 godzinach jazdy miaąłm ich wszystkich dosyć. Lecą jak wariaci, wyprzedzają na trzeciego , masakra.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no pewnie, tylko nie bardzo sobie to wyobrazam jak to rozdajecie, jezdzicie po wsi, pukacie do drzwi i co? mowicie ze przywiezliscie wyprawke dla dzieci. Pracuje z dziecmi z rodzin biednych i czesciowo patologicznych, i wiem ze jak rodzice potrafia czasami wszystko sprzedac zeby tylko miec na alkohol.
Wiem wiem ze nie zawsze biedny oznacza patologie ale...., naprawde nie pisałabym sie na cos takiego, no chyba ze znacie takie osoby i wiecie ze to było by dobrze wykorzystane i dzieci by sie cieszyły.
dobranoc
Jeśli chodzi o te dzieci to myślałam, żeby przekazać do szkoły do której chodzililiśmy i nauczyciele na pewno by przekazali dzieciom. Bo nauczyciele najlepiej wiedzą jaką dzieci mają sytuację w domu. Dyskretnie i w ogóle, bo każdy ma swoją dumę. Na pewno nie pukałabym do domów bo nie wiadomo jakby to było odebrane. A fanfarów nie oczekuję jaka to ja jestem dobra albo coś w tym stylu. Po prostu chcę komuś sprawić radość. A mam dobry kontakt z nauczycielami z podstawówki i na pewno mogłabym komuś przekazać te przybory. A oni już by wiedzieli co z tym zrobić.

Ja tez już idę spać, bo jutro o 6 pobudka a przez te wakacje strasznie się rozleniwiłam Słodkich snów

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-07-20 o 21:43
Stary 2009-07-20, 21:39   #2962
agunia89
Przyczajenie

mozna dołaczyc ? )

nasz najważniejszy dzień w życiu: 11.o9.2o10
agunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 21:39   #2963
BlackAngel
Adwokat diabła

Lain, uśmiałam się
Benio pewnie jak wielbłąd się czuł, jak mu tak na plecki wchodziły.. biedak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 21:40   #2964
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agunia89 Pokaż wiadomość
mozna dołaczyc ? )
Oczywiście, że można Witamy!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 21:41   #2965
agunia89
Przyczajenie

witam

Stary 2009-07-20, 21:45   #2966
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo miejsc było naprawdę A fotki może wkleję, ale dużo ich nie mam. Co naprawdę jestem w szoku, bo na zwykłeym grilu potrafię 200 zrobić
co tam ze nie duzo zawsze jakies wakacyjne klimaty bardzo lubie ogladac fotki, szczegolnie takie wyjazdowe

Cytat:
Jeśli chodzi o te dzieci to myślałam, żeby przekazać do szkoły do której chodzililiśmy i nauczyciele na pewno by przekazali dzieciom. Bo nauczyciele najlepiej wiedzą jaką dzieci mają sytuację w domu. Dyskretnie i w ogóle, bo każdy ma swoją dumę. Na pewno nie pukałabym do domów bo nie wiadomo jakby to było odebrane. A fanfarów nie oczekuję jaka to ja jestem dobra albo coś w tym stylu. Po prostu chcę komuś sprawić radość. A mam dobry kontakt z nauczycielami z podstawówki i na pewno mogłabym komuś przekazać te przybory. A oni już by wiedzieli co z tym zrobić.
w sumie uwazam ze to dobry pomysl
Stary 2009-07-20, 21:51   #2967
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Co do dekoracji, to powiem tak: Pomysł mi się podoba, ale wykonanie takie sobie. Moim zdaniem welonik powinien być tylko taki symboliczny a ten melonik, to trochę przesada.
Ogólnie pomysł OK, ale trzeba by było jeszcze przemyśleć szczegóły

Gosia, fajne fotki z tej imprezki co opisywałaś na n-k Tak nietypowo

Samoa, mogłabym prosić stronkę na PW do tych pensjonatów we Władku Twoich teściów?

A my dzisiaj sobie oglądaliśmy płytkę z wesela koleżanki Mojego Kochania, którą robił "nasz" kamerzysta i jestem wniebowzięta To już drugie wesele, które oglądałam w jego wykonaniu i po prostu REWELACJA Żona kamerzysty robi zdjęcia na weselu i też jest świetna!!! Ogólnie jesteśmy MEGA zadowoleni z wyboru

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-07-20 o 21:54
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 21:53   #2968
agunia89
Przyczajenie

mój misiek śpi a ja umieram z nudów
kiedys założyłam tu konto ale nie wchodziłam wogole
ale widze ze ciekawie tu macie . ;p

Stary 2009-07-20, 22:51   #2969
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
No oczywiście, że nie. Pisałam o cytowanych 500 metrach. jak się widzi znak, że za 500 metrów jest zwężenie, to jaki jest sens na upartego trzymać się swojego pasa do ostatnich centymetrów? A to co się dzieje z tyłu, to zupełnie inna kwestia jak Ci z tyłu jeszcze nie widzą, że będzie zwężenie albo gdyby mieli znak, że za 5 km będzie zwężenie, to już jest inna sprawa.

Dobranoc. Do jutra.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 23:50   #2970
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No oczywiście, że nie. Pisałam o cytowanych 500 metrach. jak się widzi znak, że za 500 metrów jest zwężenie, to jaki jest sens na upartego trzymać się swojego pasa do ostatnich centymetrów? A to co się dzieje z tyłu, to zupełnie inna kwestia jak Ci z tyłu jeszcze nie widzą, że będzie zwężenie albo gdyby mieli znak, że za 5 km będzie zwężenie, to już jest inna sprawa.
ale ten znak nie ma tu nic do rzeczy. oni stoja na tym jednym pasie nawet i przez 2 kilometry a niektorzy blokuja bezczelnie ten wolny pas kilometr przed zwezeniem. w jakim celu... pozostanie to chyba dla mnie tajemnica moze z czystej zlosliwosci?? no ale juz sie nieraz przekonalam, ze pod wzgledem kultury jazdy Polacy to tepy narod i duzo wody z Wisly uplynie zanim przyswoi sobie pewne zachowania...
a taki jest sens zeby nie robic idiotycznie dlugasnego korku tyko wykorzystac dobra jakie nam dano (ten dodatkowy pas), skrocic korek i usprawnic przejazd. po to sa te dwa pasy zeby z nich korzystac. to tak jakby w miescie pomimo tego, ze jest 3-pasmowka wszyscy uparcie jezdzili jednym pasem...

oo i mamy 21lipca dzis nasza 8 rocznica
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości