![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Mi mąż nawet przed ciążą nie pozwalał na noszenie siatek... no to się babsko rozbestwiło
![]() Korzystaj kochana póki możesz ![]() Te ciuszki śliczne! Zestaw żółty to mój nr1 !!! ![]() Mąż wędkaż mający na haczyku bobasa brzmi dość bosko ![]() ![]() ![]() Z podkradnięciem tych obrazków, to mimo znaczka nawet żaden problem ![]() ![]() Apropo.... SKOŃCZYŁAM ten drugi ![]() ![]() ![]() [dopisano po chwili] Strona 99 ... heh... myślicie że do 100 dziś dobijemy? ![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-10-30 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szukam foty i piszę PW
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
uf przeczytałam wreszcie wszystko
![]() wiecie co ja dzisiaj zrobiłam??mąż mi zostawił 200 zł, rano wstałam, wychodząc do pracy wzięłam - pewna, że na zakupy, po pracy oczywiście 200 zł wydałam (kupiłam przwijak na łóżeczko, jedną bluzeczkę i jedne śpiochy, proszek Lovela, płyn do soczewek i takie tam drobiazgi) załadowałam do samochodu, mąż dzwoni i pyta czy zapłaciłam sobie OC za samochód....mówię, że nie, bo skąd miałam wiedzieć, a on na to, że zostawił mi pieniądze i na kartce napisane gdzie mam iść...no rzeczywiście była kartka, ale między moimi różnymi gratami na stole to skąd miałam wiedzieć, że ta kartka to od niego...no i wydałam kasę, za którą miałam opłacić ubezpieczenie...a tak wogóle to ubezpieczenie mam do dzisiaj...no i jak ja mam teraz jeździć ![]() ![]() mrowak, co do kawy, ja pijam ricore z 1 łyżeczki pół na pół z mlekiem ![]() ![]()
#2944 |
Wtajemniczenie
|
Baobabek...... no to niezła z Ciebie agentka ;D. A cóż Ci Twój mąż kochany na to wszystko powiedział?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Drogi Mężu Baobabkowy,
zwracam się do Ciebie z prósbą byś żonie swej własnej nie stawiał poprzeczki zbyt wysoko. Nie dość, że baba, to jeszcze w ciąży-zatem jak takiej w oko wpadnie jakakolwiek suma pieniędzy leżąca "luzem" w domu to albo pomyśli o ciuchach/butach/torebce/kosmetykach/fryzjerze/....(tu miejsce na własną inwencję) dla siebie bądź w obecnej sytuacji o wszelakich rzeczach (POTRZEBNYCH WIELCE) dla maluszka. Innej opcji nie ma, a pomysł, że wpadnie jej do głowy żeby jeszcze jakiejś karteczki szukać jest już naprawdę poniżej pasa ![]() Zatem wyjścia masz dwa, Mężu Drogi: A) nie zostawiaj kasy na wierzchu i załatwiaj za żoncię swą sprawy błahe ![]() B) zostawiaj więcej (może wtedy coś zostanie po zakupach i uda się ubezpieczyć choćby jeden kołpak) MOŻE!!! Z poważaniem, rozumiejąca ciężarówka ![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
oj ja bym zjadla taka z podwojnym serem mniami pychotka
![]() ![]() ![]() ![]() to wklejam te bodziaki z tesco ![]() ![]() ![]() Izumi to ja poprosze o taki rysunek z gowno widac b siusiaka nie widac z ta pepowina z gory bardzo bardzo dziekuje ![]() ![]() paulina@darkvision.pl jeszcze raz dziekuje ![]() kilim tego kto podal linka do tanich ciuszkow dla dzidziusiow ![]() ![]() ![]() ![]()
#2947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JESTEŚ BOSKA!!! LOVE U! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gdzie są oni? Cytat:
![]() A do mnie przyszedł dziś upolowany na allegro (a jakże) fotelik maxi cosi-ładniusi, fioletowy taki. Izumi, no ja ku lepszemu zrozumieniu ciężarówek piszę, przeca ![]()
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2009-10-30 o 16:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Izumi ja nadal nie moge wybrać zdjęcia a może obojetne jakie byc żeby tylko twarz widziała a reszte już dopomyślomaluj ![]() cos z wędka mile widziane bo on też zagorzały wedkarz.. ale powiedz jak ty to malujesz i wklejasz? Na skaner? jak bedę mogła potem z tego zdjęcie wywołać???
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
martuko - mi maz tez nie pozwala dzwigac ani nic robic ale ja z nudow umieram wiec szukam sobie na sile zajecia
![]() ![]() ![]() co do wedkarzy to my na sesji zdjeciowej slubnej mielismy maly incydent ![]() ![]() ![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia, na płytkę zgrasz gada, potuptasz do fotografa i powiesz: na papierze fotograficznym poproszę. (tak mi się przynajmniej wydaje...)
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
o to bodziaki
![]() ![]()
#2953 |
Zakorzenienie
|
o tak tak to sa bodziaki z tesco u nas jest wiekszosc tych kolorkow
![]() ![]()
#2954 |
Zakorzenienie
|
drcron kochana ja pprosze na meila MP3 jak można??? a ta płytke to można też gdzies z neta ściągnąć???
mi sie udało muzykę ściągnąc "mozart for my baby" bardzo fajna klasyczna muzyka duzo takich co kawałki sa dawane do dziecięcych zabawek np. do karuzeli.
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izumi - na rekach Cie bede nosila przecudny ten obrazek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mrowak - ja tak lubie czasem ostatnio jadlam sledzie z lodami malinowymi oczywiscie nie na jednym talerzyku maz na mnie patrzec nie mogl ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
drcron, to czekam na opinie o ciuszkach, a na muzyczkę jestem chętna. Tylko gdzie by to wrzucić, żeby dało się sciągnąć? A ja właśnie zjadłąm drugą część obiadku, upiekliśmy łolsosika, pychotka. Dawno tak nie wcinalam, choć wszyskiego i tak nie dałam rady... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jego reakcja jak mu powiedziałam, że przepuściłam kasę na OC, tylko tyle, że w sumie to jego wina - "mogłem się spodziewać" no ale już dzwonił do Warty i jutro mają otwarte i pojedzie i sam to załatwi...no ale mu kazali przywieść umowę kupna sprzedaży (bo jeździłam na oc starego właściciela), no i nie wiem jak mu powiedzieć, że hmmm nie posiadam takiej umowy.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Izumi, Ty byś mogl te obrazki drukować jako kartki np z gratulacjami i sprzedać na all ![]() siedmiopaki???? To ja jakaś oglupiala bylam, chyba nie widzialąm takich, albo już za bardzo zmęczona.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
idę spać bo mnie ścieło z nóg...jak jutro nie zapomnę to wam pokaże mój dzisiejszy nabytek i allegrowy fotelik, mrowak, mam nadzieję, że pokażesz swój
![]() piszcie duuużo, bo ja uwielbiam nas czytać ![]()
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazlam linka do sciagniecia tej muzyki ale nie wiem czy to moge tak sobie wkleic bez ponoszenia jakis konsekwencji to moze ta ktora by chciala napisala by na PW i ja podzuce linka ![]()
![]() |
#2961 |
Wtajemniczenie
|
no jak to nie dojdziemy do 100 strony
![]() a ja sobie włąśnie szukam na all rajstopek i znalazląm dwóch sprzedawców - jeden ma ciuszki ciążowe np gatki dresowe), drugi akcesoria dla bobasków. No to hurtowe zakupy pewnie zrobię... Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-10-30 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Tesco:
1. http://www.allegro.pl/item792684807_...a_nowe_62.html A TEGO CHYBA POGIEŁO>?>?!! NAWET Coccodrillo sa tańsze a na bank lepsze! http://www.allegro.pl/item797255369_...ody_tesco.html 3. http://www.allegro.pl/item798656082_...acje_9_12.html 4. 5 paki http://www.allegro.pl/item795745298_...esco_nowe.html
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, przepraszam ale muszę się pożalić...
![]() ![]() No, to się wyżaliłam. Tak więc szykuje się na jutro do pracy ![]() ![]()
#2964 |
Rozeznanie
|
madziwnia bardzo ładne te bodziaki, zwłaszcza te pierwsze, i jaka tanioszka!
![]() ASIULEK_23 tak Ci współczuję ![]() Ja właśnie wróciłam ze spaceru z mężem i szykuję się luli... To dobry sposób na moje bezsenne noce, takie nocne włóczenie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tez pomyślałam jak fasolka- może idź do rodzinnego niech ci wypisze na te pare dni L4. Ja jak byłam zaziębiona, to właśnie wzięłam od swojej zwolnionko na 3 dni,a potem miałam gina i on mi wypisał resztę. Też mi się nie chciało specjalnie na dodatkową wizytę iśc (a mam gina prywatnego) po zwolnienie tylko. I jakbyś poszła w poniedziałek, to twój rodzinny mógłby ci w tył, od jutra znaczy się, napisać.
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Wtajemniczenie
|
madziwnia, to wygląda na to że te co pokazalam to jednak nie z Tesco??? bo już się zgubilam. Wląśnie dostaląm znać od siostry że ma całą masę bodziakow, także z Tesco i mi da zaraz jak jej mały wyrośnie. PRzy ikazji dowiedzialam się że 0-3 to nie jest najmniejszy rozmiar i jak chcę sobie dokupić to takie na newborn
![]() asiulek, no z tą opieką medyczną... Ja niestety chodzę do gina prwatnie, sporo badań bym miałą za darmo na NFZ no ale niestety. Nie wyobrażam sobie chodzić do dwóch naraz bo niby któego sluchać, alee kasy na to wszystko idzieeeeee. |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
a ja chodze prywatnie, ale mam fajn a rodzinną i mi często daje skierowania na badanka- powiedziała że śmiało moge co drugi miesiąc przychodzić, a na te początkowe to mi dała na wszystko co się dało "w prezencie dla dzidzi"
a jeszcze sobie pomyślałam, buszując po allegro, że jak natraficie na sprzedawców co mają dużo ciekawcych rzeczy- zapodawajcie linki- ja bym chciała takie troche hurtowe zakupy zrobić co by na wysyłce zoszczędzić
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
No wróci człowiek z pracy styrany jak koń po westernie, włączy wizaż, zacznie czytać, mija godzina, druga, obsika się prawie ze śmiechu przy tym, dojdzie do końca i już zapomina co też tam fąfnaście stron temu wymyślił, że odpisze...
Normalnie muszę kierowniczkę namówić na wolne od pracy, bo bez czytania wątku w pracy, się gubię ![]() Izumi słonko - na siłę namawiać nie będę, ale jakby co, to obiektywną opinię na temat talentu swego masz - możesz to wydrukować i pokazywać ![]() Dobrze, że u mnie Tesco nie ma, bo już bym tam poszła, żeby chociaż podotykać.... śmisznie tu z Wami, podziwiam talenty pisarskie (patrz: mrowak i jej apel do rozsądku mężczyzny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w Tesco oczywiście i nabyłam takie białe bodziaki jak któraś z Was tu pokazywała+ 3 bodziaki żółte. Ta sekcja z małymi ubrankami była już dość solidnie przebrana, a w całym moim tesco nie ma już innych ubranek niż te. Nie ma żadnej osobnej działki z dziecięcymi ubraniami-jakieś wybrakowane tesco mamy.
![]() |
#2970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam bo dziewczyny prosiły mnie o rade i zadawały pytania . Ja będąc w pierwszej ciązy tez sporo pytałam na forach i rozmawiałam z ludzmi co nie oznacza że z wszytkich rad skorzystałam. Po to mamy forum alby zrobić sobie burze mózgów , aby kazdy mógł napisac to co myśli a kazda z dziewczyn ma swój rozum i zrobi jak uważa. Ale widze że Ty nie tolerujesz osób , które pisza co myślą , bo Twój instynkt wie najlepiej . ] Cytat:
![]() U mnie były chrzciny choć tak naprawdę nie wiem czy był sens , ja mam męża rozwodnika u spowiedzi nie byliśmy , po ślubie jesteśmy cywilnym i jak załatwiałam te chrzciny to oczywiście seria pytań od głupiej baby co jak po co dlaczego .. Ehhh brak słów . Powinni się cieszyć że przyszłam z dzieckiem do kościoła a nie pytac dlaczego to zrobiłam i czemu nie mam kościelnego . evitka - bardzo ładne rzeczy ja dzis przytargałam siatkę od koleżanki akurat takich rzeczy jakich nie miałam , mam dwa cieniutkie takie kombinezoniki które w sumie może się przydadzą bo pogoda różna jak wiadomo może być . Pożyczyła mi troszkę poprostu bo sama jeszcze planuje jakies dzieci . A DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH BĄDZ NIE , JAK JAKIEJŚ LICZNEJ GRUPIE NIE PASUJE MOJA OSOBA NA TYM FORUM MOGĘ ZMIENIĆ LOKAL I TYLE . WCALE SIE NIE OBRAŻĘ ANI NIE POGNIEWAM !!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.