Miłośniczki H&M - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 12:10   #2941
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee
Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

pseudo skórzane ramoneski u mnie nadal są

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:24   #2942
anusiaa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
pseudo skórzane ramoneski u mnie nadal są
dzięki Dziewczyny może bliżej wiosny będą i jakieś jeansowe

anusiaa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:51   #2943
201711060955
Konto usunięte

te sukienki są w czterech kolorach: czarny, czerwony, różowy i fioletowy
ta niebieska ze zdjęcia w rzeczywistości jest fioletowa, niebieskich takich nie było w ogóle (pytałam)
u mnie czarna została jedna w rozmiarze 42
czerwone dwie, w rozmiarze 42, 34
fioletowe dwie, w rozmiarze 34,36
i maaaasa różowych we wszystkich rozmiarach
ja kupiłam dziś fioletową
załączam zdjęcia jak w rzeczywistości wygląda ta sukienka i właśnie zastanawiam się czy ją zostawić czy zwrócić
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:24   #2944
*Pinacolada*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
ta niebieska ze zdjęcia w rzeczywistości jest fioletowa, niebieskich takich nie było w ogóle (pytałam)
załączam zdjęcia jak w rzeczywistości wygląda ta sukienka i właśnie zastanawiam się czy ją zostawić czy zwrócić
Mi sie podoba jak w niej wygladasz, zreszta za 39 zł to moim zdaniem jest swietna z ciekawosci zapytam- jaki masz rozmiar i jak go oceniasz wzgledem rozmiarow Twoich innych rzeczy ?
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:37   #2945
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Mi sie podoba jak w niej wygladasz, zreszta za 39 zł to moim zdaniem jest swietna z ciekawosci zapytam- jaki masz rozmiar i jak go oceniasz wzgledem rozmiarow Twoich innych rzeczy ?
to jest rozmiar 38, zazwyczaj noszę 36 i według mnie te sukienki są trochę niewymiarowe, tzn. w biodrach są wąskie-obcisłe (a mam 80cm w biodrach i 36 była za obcisła) a z kolei w biuście są dość szerokie, mam 84cm w biuście i ta 38 nawet na mnie trochę za szeroka w biuście ale zwężę
dziękuję za opinię
Stary 2009-12-11, 15:41   #2946
gaga87
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedzcie mi, na jakim dziale szukać tych spódniczek welurowych? Jakoś nie umiem się odnaleźć w H&M
(Albo gdyby któraś z Was wytłumaczyła łopatologicznie gdzie one są w Galerii Krakowskiej )

Świetnie się ona prezentuje, nie prześledziłam całego wątku, ale widzę, że większość z Was ma turkusową, czy któraś posiada również czarną? Czy prezentuje się równie atrakcyjnie?

Mimo, że się odnaleźć tam nie mogę, to czasem zajrzę i coś kupię
Ostatnio kupiłam broszkę kwiat - zdjęcie w załączniku Na pewno widziałyście, ale może komuś się przyda to zdjęcie

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:44   #2947
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi, na jakim dziale szukać tych spódniczek welurowych? Jakoś nie umiem się odnaleźć w H&M
(Albo gdyby któraś z Was wytłumaczyła łopatologicznie gdzie one są w Galerii Krakowskiej )

Świetnie się ona prezentuje, nie prześledziłam całego wątku, ale widzę, że większość z Was ma turkusową, czy któraś posiada również czarną? Czy prezentuje się równie atrakcyjnie?
One są na dziale woman. Ja mam czarna i jestem zadowolona, trochę obłazi ale wystarczy przejechać rolką do ubrań. A ta turkusowa to mi bardziej zielony przypomina niż turkus
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:46   #2948
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
One są na dziale woman. Ja mam czarna i jestem zadowolona, trochę obłazi ale wystarczy przejechać rolką do ubrań. A ta turkusowa to mi bardziej zielony przypomina niż turkus
No jak dla mnie też bardziej na zieleń ten kolor wygląda sądząc po zdjęciach, ale przeczytałam, że turkus i postanowiłam się tej wersji trzymać :P

etorebkowy kod się zmył
Stary 2009-12-11, 16:07   #2949
agatala
Zadomowienie

Ja mam czarną, prawdę mówiąc na zielona nawet nie patrzyłam, nie mój kolor Bardzo ją lubię, u mnie były na takim stole na środku sklepu
Stary 2009-12-11, 16:13   #2950
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
No jak dla mnie też bardziej na zieleń ten kolor wygląda sądząc po zdjęciach, ale przeczytałam, że turkus i postanowiłam się tej wersji trzymać :P
Z turkusem to ma niewiele wspolnego . To jest zielony, a właściwie szmaragdowy (pomiędzy zielonym a morskim)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:15   #2951
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatala Pokaż wiadomość
Ja mam czarną, prawdę mówiąc na zielona nawet nie patrzyłam, nie mój kolor Bardzo ją lubię, u mnie były na takim stole na środku sklepu
Mnie się bardzo podoba ta zielona, ale szczerze mówiąc nie mam czarnej spódnicy Poza tym mam granatowe kozaki na obcasie i gdybym chciała ubrać je razem, to nie pasowałoby to do siebie... dlatego też chętnie kupiłabym czarną.

Mam nadzieję, że w Galerii Krakowskiej jeszcze będą

etorebkowy kod się zmył
Stary 2009-12-11, 16:35   #2952
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam zieloną i czarną - obie są świetne i jak za taką cenę to naprawdę warto kupić
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:48   #2953
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dziewczyny a wiecie może czy są jeszcze we Wrocławiu te welurowe szmaragdowe spódniczki???

Jeśli tak to napiszcie od razu nazwę galerii

Mam nadzieje ze uchował się gdzieś jeszcze rozmiar 34/36
Fixi_Pixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:57   #2954
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
Ja mam zieloną i czarną - obie są świetne i jak za taką cenę to naprawdę warto kupić
Ajj napaliłam się na nie, jeszcze dojdzie do tego, że i ja oba kolory kupię :P

etorebkowy kod się zmył
Stary 2009-12-11, 17:45   #2955
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

Mimo, że się odnaleźć tam nie mogę, to czasem zajrzę i coś kupię
Ostatnio kupiłam broszkę kwiat - zdjęcie w załączniku Na pewno widziałyście, ale może komuś się przyda to zdjęcie
ja posiadam czarną od dzisiaj
jest boska i o wiele bardziej podoba mi się niż zielona a różową sukienkę dzisiaj przymierzałam i rozmiar 38 leżał bosko, obciślej zdecydowanie niż na koleżance wyżej, ale w biuście trochę miałam ciasno, nie chciało mi się przymierzać 40 ale chyba wróce po nią w poniedziałek jak się jeszcze uchowa
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:43   #2956
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie może czy są jeszcze we Wrocławiu te welurowe szmaragdowe spódniczki???

Jeśli tak to napiszcie od razu nazwę galerii

Mam nadzieje ze uchował się gdzieś jeszcze rozmiar 34/36
W arkadach było ostatnio duuużo szmaragdowych i musztardowych - niestety czarnych brak
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:47   #2957
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
to jest rozmiar 38, zazwyczaj noszę 36 i według mnie te sukienki są trochę niewymiarowe, tzn. w biodrach są wąskie-obcisłe (a mam 80cm w biodrach i 36 była za obcisła) a z kolei w biuście są dość szerokie, mam 84cm w biuście i ta 38 nawet na mnie trochę za szeroka w biuście ale zwężę
dziękuję za opinię
Jejku,to jak ja mam w biodrach i biuście 93cm. to ciekawe czy się w jakikolwiek rozmiar wbiję
A ten pasek można wyjąć? Bo ja to ją widzę z wymienionym paskiem i odszytymi ramiączkami
A i kupowałaś w Białej czy w Alfie?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:50   #2958
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Świetna jest ta sukienka!
Jutro jej poszukam.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:16   #2959
Lili99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
W arkadach było ostatnio duuużo szmaragdowych i musztardowych - niestety czarnych brak
W ogóle z czarnymi jest problem. Dopiero w trzecim sklepie znalazłam czarną i to ostatnią - na szczęście mój rozmiar Za to zielonych wszędzie jest mnóstwo.
Lili99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:19   #2960
saandy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lili99 Pokaż wiadomość
W ogóle z czarnymi jest problem. Dopiero w trzecim sklepie znalazłam czarną i to ostatnią - na szczęście mój rozmiar Za to zielonych wszędzie jest mnóstwo.
u mnie właśnie odwrotnie, czarnych są wszystkie rozmiary a tych zielonych same duże
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:33   #2961
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
BBlondyneczkAA miałas mi zobaczyć ten płaszczyk kremowy, ale pewnie nie bedzie lub bedzie za 299 zł

To w takim razie wezmiesz mi ta sukienke (ponoc 39,90 kosztuje) jak bedzie? Rozmiar 36, kolor niebieski najchętniej (ewentualnie czarny, a na ostatnim miejscu różowy)
Hej wczoraj juz nie widziałam Twojej wiadomosci poszłam spac, a dzis o 7 wyszłam z domu i tu nie wchodziłam Ale sama zwróciłam uwagi na te sukienki bo tanie u mnie niebieskiej ani czarnej nie było. Była jedna czerwona 34, rozowych pelna rozmiarowka i sporo fioletowych. Niestety nie moje kolory, niebieska bylaby swietna. Bede za tydzien w paitek dopeiro to jesli jeszcze bedzie rozowy to moge wziasc

Cytat:
Napisane przez camelia111 Pokaż wiadomość
Sukienka kosztuje 99zł, tak mi się wydaje.
nie kosztuje 39,90

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:36   #2962
kasimli
Wtajemniczenie

Jesli chodzi o Wrocław to sukienek juz prawie nie ma i spódnic, teraz warto zaglądac bo jest troszke przecen

classy and fabulous "
Coco chanel
kasimli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:45   #2963
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jejku,to jak ja mam w biodrach i biuście 93cm. to ciekawe czy się w jakikolwiek rozmiar wbiję
A ten pasek można wyjąć? Bo ja to ją widzę z wymienionym paskiem i odszytymi ramiączkami
A i kupowałaś w Białej czy w Alfie?
w alfie, w białej prawie nie było wyboru, żadnego 38, parę różowych i chyba dwie czerwone nie moje rozmiary.
wbijesz się na pewno, najwyżej bedzie bardziej obcisła
tak można wyjąć pasek, ramiączka też są odpinane, świetnie wygląda z szerokim czarnym paskiem w talii

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Hej wczoraj juz nie widziałam Twojej wiadomosci poszłam spac, a dzis o 7 wyszłam z domu i tu nie wchodziłam Ale sama zwróciłam uwagi na te sukienki bo tanie u mnie niebieskiej ani czarnej nie było. Była jedna czerwona 34, rozowych pelna rozmiarowka i sporo fioletowych. Niestety nie moje kolory, niebieska bylaby swietna. Bede za tydzien w paitek dopeiro to jesli jeszcze bedzie rozowy to moge wziasc
nie ma niebieskich sukienek z tego modelu, ta niebieska ze strony h&m to w rzeczywistości ta fioletowa właśnie
Stary 2009-12-11, 19:47   #2964
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
w alfie, w białej prawie nie było wyboru, żadnego 38, parę różowych i chyba dwie czerwone nie moje rozmiary.
wbijesz się na pewno, najwyżej bedzie bardziej obcisła
tak można wyjąć pasek, ramiączka też są odpinane, świetnie wygląda z szerokim czarnym paskiem w talii
No to teraz muszę ją mieć!
Możesz mi powiedzieć z jakiego ona jest materiału?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 19:53   #2965
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

nie ma niebieskich sukienek z tego modelu, ta niebieska ze strony h&m to w rzeczywistości ta fioletowa właśnie
tak juz wiem doczytałam sie rano w alfie fioletowych bylo sporo rozowych jeszcze wiecej, czerwona tylko jedna szkoda ze ten roz taki wsciekly

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 20:38   #2966
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
dziewczyny
jeśli chodzi o ten pudrowy sweterek, ktory u nas ma pojawic sie 10 grudnia..
Widziałam i dotykalam go w dwoch niemieckich H&M, są trzy kolory: pudrowy, czarny i kawa z mlekiem

Sweterki sa krotkie i niestety, ale ich jakosc jest fatalna, aż nie mogłam uwierzyć, kosztowały ok. 10 euro, chyba najtansza rzecz z roznych nowych innych, nawet rzeczy na wyprzedazy byly niewiele tansze

jak dla mnie ten sweter to śmiech, co z tego, że ciekawy fason i niska cena, jakosc fatalna,
swetry wisialy oddzielnie na innym wieszaku, jeden pewnie przez pomylke wisial wsrod innych rzeczy, ktore cale od strony tegoż swetra byly w kłaczkach,
sweter się "leni", zostawia kłaczki, niektóre egzemplarze już miały zaciągnięcia..

juz lepszy jakosciowo okazal się ten moherkowy z cekinowymi patkami na ramionach

cóż, może do PL jakimś cudem dotrze inna, lepsza partia, niestety jakos ciezko mi w to uwierzyc

widok tego sweterka ze zdjecia, a widok w realu to naprawde spora różnica, ogółem rozczarowałam sie bardzo, a taką miałam na niego ochotę
Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Myliłam się - u mnie są wszystkie kolory słynnych sweterków. Myślałam, że pudrowy wpada bardziej w róż, tymczasem według mnie jest w kolorze ecru. Nie wiem, czy tak dobrze się sprzedają, czy tak mało dostarczyli do sklepu, bo zastałam tylko trzy czarne (XS,M,L) dwa pudrowe (S,L) i jeden kawowy. Chyba, że pozostałe sztuki były rozwieszone gdzie indziej. Włoski strasznie się z nich sypią i lądują wszędzie - bluzka, spodnie, płaszcz, nawet na twarzy. Mierzyłam XS, wzięłabym go gdyby nie to, że był odrobinę za krótki. S była już luźniejsza i trochę wisiała na mnie co mnie się nie podobało. Szkoda.
Dziewczyny kusicie tymi sweterkami, przez co i mnie nachodzi na niego. Tylko zastanawiam się czy warto....w sumie 39 zł ..no ale ta jakość..Nie wiem czy wytrzymam to sypanie się włosków na twarz
i ciuchy...bo jednak to denerwujące i nie wygląda to za estetycznie..

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2009-12-11 o 20:39
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 20:51   #2967
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

przegapiłam te buty jak były w h&m
widziałyście może je gdzieś jeszcze ?

kolor brązowy albo czarny

na allegro nie ma mojego rozmiaru

Stary 2009-12-11, 21:52   #2968
Madelie
Zadomowienie

A orientujecie się może, czy ta sukienka dostępna jest w obecnej kolekcji, czy będzie dopiero w wiosennej?
Stary 2009-12-11, 21:54   #2969
zogurt
Raczkowanie

dziewczyny czy te rzeczy są już w h&m ?
Stary 2009-12-11, 22:06   #2970
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez Madelie Pokaż wiadomość
A orientujecie się może, czy ta sukienka dostępna jest w obecnej kolekcji, czy będzie dopiero w wiosennej?
ja nie widziałam

Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość
dziewczyny czy te rzeczy są już w h&m ?

pierwszą bluzkę widziałam jakiś miesiąc temu, sweter różowy ten długi jest w róznych kolorach ale 60 zł to cena chyba wersji dziecięcej, normalny kosztuje 129 albo 119 zł nie pamiętam dokładnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości