|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Wiecie co... moje dziecko zachowuje się jak anioł jak tylko ktoś do nas przyjedzie
Chyba potrzebuje towarzystwa innych a nie tylko starych Rany jak mi brakuje mieszkania z nią pod jednym dachem. Kasiu, zakupy boskie, cudne te skarpety z absem Też kcem. No a Olcia przesłodka!
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna
armagedon! on jest na jeden sezon, a potem na All znając życie mnie nie sprzedałby się rewelacyjnie.---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cestunia dziękuję ja Oluni kupowałam w tamtym roku takie podobne tylko ze skórzaną podeszwą super był to zakup bardzo sprawdzony więc sądzę że i w tym roku będzie podobnie. Padła, aż już miałam wyrzuty sumienia bo do niej burknęłam... nie czesto nie się tozdarza, ale czasem mnie tak weźmie że chcę mieć chwilę spokoju a ta mnie morduje... tak mi wsadziła palec do nosa że kichałam 5 minut. ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Babencje idę umyć zwłoki to do jutra kochane. Oddam lapsa bratu jak codzień od jakiś 3 tygodni. Spitoliła mi się karta grafiki i jest w reklamacji przez co ja jestem upośledzona kompowo bo co chwilę mu pożyczam. Skandal mam nadzieję, że się to wkrótce skończy.
|
#2943 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A masz kobieto : ![]() A my dzis bylismy wplacic zaliczke na mieszkanie i podpisac papiery. Boszsz.... nawet sobie nie wyobrazacie jak moje dziecko sie zachowywalo. Normalnie nie moglam go poznac, jakis diabel w niego wstapil, az mi bylo wstyd. Normalnie czad. Tylko wyl, piszczal i robil burdel w biurze. Masakra..... A po powrocie do domu, anilolek.....
|
||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ale fajne zakupy. ta druga druga czapa bardzo mi się podoba.
ja na szczęście mam już właściwie wszystko w czapce jesiennej Iga już chodzi od 2 dni, zimówka czeka w szafie. ciuchów mam sporo (mała zbiera tu same komplementy jak ją stroję w te wszystkie ciuchy z paki ), wiem od małża że spodnie do kombinezonu też już doszły. i najlepsze, nie muszę kupować do nich kurtki bo teściowa już dzwoniła, dopytała o kolor i zadba o tow ogóle muszę dziecko pochwalić bo po raz pierwszy się tu normalnie zachowuje, nawet mimo kataru. i bawi się, i obraża, i wyje ale wszystko w normie a nie jak w domu. naprawdę jakby tak się w domu zachowywała to byłoby pięknie ![]() na koniec zdj. z wczoraj - jeszcze przed ujawnieniem się kataru. |
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie dzieciaczki slotkie : Miki, Olcia i Igunia.
Mojego daibelka sfotografuje jutro w Italii podczas jedzienia pizzy. Gino w Italii..... Moze jakies *******y zakupie z jego imieniem..... poluje na takie rzeczy zawsze jak jestesmy we Wloszech. Ojej napisalam pi.er.do.ly i mnie wykropkowali.... |
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Igusia i Olcia takie cudne usmiechy, ze az mieknie serce ![]() Kasiulka, jakby Cie interesowalo, znlazlam taki watek o kims, kto sprowadza perfumy z UK po podobno b.dobrych cenach, wydaje mi sie jednak, ze raczej do skelpow i hurtowni, wiec potrzebny bylby Vat, ale jakby Cie interesowalo tu ejst link: http://www.biznesforum.pl/100-orygin...w-vt32392.html |
||
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahah ale Igusiowa fajnie wyszla
Olcia slodziutka i widac tego diabelka w oczach A Kasiulka szaleje ![]() Poulette, och dzieki ci dobra babo za drinka! ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
i jeszcze sie potyka o powietrze
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie za ma co.
Sama nie moge, to chociaz innym..... ![]() Ja pije herbatke z cytrynka i miodem. Tez niezla, tylko mniej w czache daje... Jutro rano ide na pobieranie krwi. Pierwsze analizy ciazowe.... Jak tu wytrzymac bez sniadania do 9.00 rano ??????? |
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiech Igi powala
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz sama nie wiem ile zebow teraz wychodzi Ginowi. Ostatnio doliczylam sie 4 wychodzacych na raz, ale dzis wydawalo mi sie ze nastepny (czyli piaty) sie przebil. A ze to paszczy sobie otworzyc i popatrzec nie da, no to sie matka domyslac musi.....
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam jako czarna mamba! Drżyjcie narody!
A tak serio farbnęłam się na łapu capu na szybciora chciałam oglądać z małżem film a dziad śpi... normalnie mnie zedrze. Wnerwa dziś mam! Najpierw szalejący tajfun maj słeet Ola, a teraz śpiący małż. Wypachniłam się Szajnem i niech żałuję że śpi a w new kolorze wyglądam przynajmniej jak ludź, lepsze to niż 3 kolorowy zżółkięty blond. A farbnęłam się na ciemny blond amaretto jak późnie doczytałam siakiś grey ekspert do siwych kłaków, tak to jest jak się na szybciora w markecie z dzieckiem farbę wybiera, nio ale koniec końców podoba mi się, jeszcze zobaczę jak jutro będę się prezentować w świetle dziennymMarti dzięki za pamięć kochana
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
w jakie kozaki będzie łatwiej upchnąć jeszcze nie współpracującą, ale tłustą stópkę?
zapinane na 2 rzepy (najcz.spotykane) czy z boku na zamek ??
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak będziecie grzeczne to jutro wstawię Spylam na film jednak, dobrej nocy babencje
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jutro weselizko a mnie się tak nie chce iść wpadnę do was w poniedziałek miłego wypoczynku wszystkim życzę |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
nie licząc nocnej Kristi jestem dziś pierwsza
wiecie, fajnie, że Judi ma pracę, ale głupio, że teraz jej tutaj tak mało
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
No skandal! Druga jestem! pisać baby bo nie dostaniecie kasiulki w new fryzurze
teraz pewnie siakiś frenczyk zapodam ou yes Pisssssssssssać! a popołudniu polezę z małżem po jakiś płaszczyk / kurtkę jesienną. Poza tym u nas pogoda piękna słońce mocno grzeje i całkiem ciepło jest.
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
baby ma prosbe
moze wy mi pomozecie wybrc farbe do włosów... z racji ze znudzil mi sie blond chcialam sobie pofarbawac na ciemniejszy kolor...nie taki całkiem ciemny ale ciemniejszy moze jaies propozycje? |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzę w domu. przez katar młodej nie pojechałam na targi biżuterii
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, Jowiszowa - mialam ci sie wlasnie pytac jak na targach
bidulko no w takim szczerym usmiechu to jeszcze jej nie widzialam-bosko ja mojej w domu nie moge tak stroic bo lazi na czterech to by mi tylko podlogi froterowala ![]() Kasiulka - ty moja siostro-czarna mambo ![]() a ja dzis zla jestem jak osa poniewaz jesien za pasem poszlam z Majka kupic jej czape cieplejsza i |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Zanabylam dla dziecia spiworek, taki ło: http://www.90n.pl/sklep/product/p/12...statyczna.html# wlasnie sie pierze i mam nadzieje, ze do wieczora wyschnie. Pozatym wlasnie jade do sklepu kupic ten kubek 360 z canpola, bo wczoraj go nie bylo i mam nadzieje, ze dzis w hurtowni go dostane. No zakupilam tez ostatnio spodnie, za spieszna cene!! Sa na serio w super stanie, łoto one: http://allegro.pl/item747721593_h_m_...r_od_1_zl.html dziec i malz spi (bylismy wczoraj u mojego brata i zostalismy na noc, teraz musza odespac :P ), a ja spylam do tej hurtowni i po jakie miecho na obiad. papa, wpadne pozniej, moze ktora sie jeszcze pojawi! |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest taka prawie śliwka z uszkami i siakiś cyrkoniowy cwiet z futerka jakby - takie jak ma moja Ola Leoncia dobrze że pytasz to ja też skorzystam jakby któraś poradziła jakąś fajniuśką farbkę ![]() Moja córa jeszcze śpi, jak w stanie dostanie "rosioł" i jedziemy na zakupki ![]() Mam cholerny alergiczny katar, uszy przytkane od tego, nie wiem co to za cholera już mnie parę dni trzyma, jak coś pójdę do lekarki po siakiś zyrtec czy inne badziewie.
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
ja kliknęłam właśnie buty:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=745527926 skusił mnie fakt,że można je zwrócić gdyby nie pasowały. mam nadzieję,że noga jej wejdzie, bo mają normalną cenę teraz ma stópkę 12cm i trapmpki walky nosi z taką wkładką. skoro tu jest 13cm to powinny być dobre
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ver_Onko super zakupy! Jowiszku of course mam sklerozę Igunia cudowna na fociach!!! a tym uśmiechem i pućkami to po prostu
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - no strasznie zaluje, ze nie mieszkam blizej ciebie rowniez z innego powodu...
![]() poszukam jeszcze w innych sklepach ale to przy lepszej pogodzie bo dzis to koszmar jakis, najchetniej to zaszylabym sie pod kocem i niech nikt nic ode mnie nie chce Jowiszowa - butki fajne, tez sie zastanawiam czy lepsze na zamek czy rzep? musze obadac w sklepie ale ja chyba sie nie skusze na netowe zakupy bo Maja nosi buty rozmiar 19 i 21 i obie pary ma dobre, z lekkim zapasem...odsylac mi sie nie bedzie chcialo ![]() baby, gdzie wsiaknela Wersta???
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem, czytam Was codziennie, tu i w ogrodzie ale nie mam sił pisać heheRozwaliła mnie Iga, pierwszy raz widziałam ją uśmiechniętą Od poniedziałku mam nocki od 20 więc potem będę dosypiać rano i zabawiać Tymka na pół śpiąco wiec może pożalę się Wam jak mi ciężko ![]() Dzisiaj kupiliśmy w medii pralkę i lodówkę, bo jest ta akcja bez vatu. Oczywiście sprawdziliśmy czy nie cisną kitu, ale rzeczywiściesporo zaoszczędziliśmy Dzisiaj idziemy na imprezkę do mojej siostry, w sumie za godzinę wyjscie a hrabia śpi w najlepsze ![]() W przyszłym tygodniu mamy też dużo jeżdżenia w sprawie mieszkania, jakiś zlew wybrać, baterię do zlewu itd. No nic zmykam buziaczki |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Judi - no ja tez tesknilam
dobrze, ze jestes widze, ze sporo zalatwiania macie no ale juz coraz blizej do nowego mieszkanka. zazdroszcze tych zakupkow, fajne sa takie nowe rzeczy ja pewnie mialabym problem z wyborem...tak jak dzis-cala drzemke mojej cory wisze na all (a ona spi juz cos ponad 2,5h...) i szukam jej kurteczki na jesien bo na kombinezon jeszcze nie mam sily ide robic obiad bo juz glodni jestesmy a spiaca krolewna lepiej niech wstaje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Chyba potrzebuje towarzystwa innych a nie tylko starych
Rany jak mi brakuje mieszkania z nią pod jednym dachem.
Też kcem. No a Olcia 
ja Oluni kupowałam w tamtym roku takie podobne tylko ze skórzaną podeszwą super był to zakup bardzo sprawdzony więc sądzę że i w tym roku będzie podobnie. 

A Kasiulka szaleje 

no w takim szczerym usmiechu to jeszcze jej nie widzialam-bosko 
poniewaz jesien za pasem poszlam z Majka kupic jej czape cieplejsza i