|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
zgadzam sie z toba Carol,faceci sa z innej planety,szkoda ze nie potrafia byc tacy jak my tzn.jak nie moglam zajsc w ciaze to ja to naprawde bardzo przezywalam a moj tz jakby czasami bez emocji do tego podchodzl-mialam wrazenie ze nie pragnie dzidzi tak jak ja....
albo sie kamuflowal zeby wyjsc na twardziela
|
#2942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Może pogadaj z nim jednak i spytaj dlaczego oglądał i w zależności co powie może zaproponuj że razem pooglądacie?Cytat:
Witjcie dziewczynki, ja wczoraj rozmawiałąm jeszcze raz z panią ginekolog, krwawienie u mnie się ostro rozkręciło i dlatego do niej dzwoniłam, powiedziałą że już nie ma sensu brać tych tabletek i że teraz organiz już się oczyszcza. Nadal jednak mam zrobić te badania żeby zobaczyć czy wszystko wraca do normy. W piątek jak się spotkamy powiedziała że przaanalizuje wszystkie wyniki i może będzie wstanie powiedzieć dlaczego poroniłam. Ja się mogle żeby tylko wiedzieła dlaczego i dała coś co zapobiegnie takim zdarzenią nastempnym razem. Modlę się też żeby wszystko się samo oczyściło i żebyśmy mogli zacząć spowrotem od tego cyklu. Mój kochany mąż powiedział że teraz to wzmażamy starania i on będzie mnie pilował i jak tylko będe wiedziała że mam owu to zaraz po niej mam leżeć odpoczywać i on już się postara żebym się nie stresowała i nic nie robiła. Dziękuje wam kochane jesteście że tak mnie wspieracie |
||
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
ojjjjj Marlenka,oby kochana to byla fasolinka
Cosma najwazniejsze ze twoj tz nadal pragnie dzidzi i pomimo tego ze bedzie wiecej pracowal dotrzymal danego ci slowa i wspolnie postaracie sie o wasze ukochane malenstwo.... Carol my tu wszystkie bardziej przezywamy twoje testowanko niz ty!!
|
#2944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nauczylam sie odbierac facetow jako istoty twardo stapajace po ziemi... Wczesniej bylam z facetem ktory przy kolegach byl macho a przy mnie ryczal jak mala dziewczynka Bo mam przynajmniej pewnosc ze mnie troche do ziemi z tych chmurek czasem przyciagnie Mojego TZ widzialam raz jak mu lzy polecialy, jak jego babcia byla w zlym stanie i i tak sie z tym zle czulam. Dla mnie facet musi byc silny i najlepiej w ogole nie miec kanalikow lzowych Z drugiej strony wiem, jak oni sie wpieniaja jak baby placza przy nich... Dlatego placzem zalatwiam tylko wazne sprawy, a tak to sie chowam Tak jak dzisiaj rano ...
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Latko przykro mi, że musialas przez to przejsc, ale masz rację z tym proronieniem, tzn ze czesto sie to zdarza.Moja mama tez ciąże przede mna stracila.Miala po tym zrobic przerwe, ale jakoś tak wyszlo, że zaszła zaraz w ciąże i urodziłam się ja.
Edytowane przez Gosiaro Czas edycji: 2009-10-06 o 09:20 |
|
|
|
#2946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na Twoim miejscu nie przestawalabym brac tych lekow na podtrzymanie! Gin Cie nie widziala, moze jeszcze nie wszystko stracone????? Nie wierze w to ... Po prostu nie wierze .... To nie dzieje sie naprawde .... |
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=latko0;14599814
Witjcie dziewczynki, ja wczoraj rozmawiałąm jeszcze raz z panią ginekolog, krwawienie u mnie się ostro rozkręciło i dlatego do niej dzwoniłam, powiedziałą że już nie ma sensu brać tych tabletek i że teraz organiz już się oczyszcza. Nadal jednak mam zrobić te badania żeby zobaczyć czy wszystko wraca do normy. W piątek jak się spotkamy powiedziała że przaanalizuje wszystkie wyniki i może będzie wstanie powiedzieć dlaczego poroniłam. Ja się mogle żeby tylko wiedzieła dlaczego i dała coś co zapobiegnie takim zdarzenią nastempnym razem. Modlę się też żeby wszystko się samo oczyściło i żebyśmy mogli zacząć spowrotem od tego cyklu. Mój kochany mąż powiedział że teraz to wzmażamy starania i on będzie mnie pilował i jak tylko będe wiedziała że mam owu to zaraz po niej mam leżeć odpoczywać i on już się postara żebym się nie stresowała i nic nie robiła. Dziękuje wam kochane jesteście że tak mnie wspieracie Kochana ciezko mi cokolwiek napisac bo twoj bol jest napewno przeogromny....dobrze ze twoj tz cie wspiera-to jest wazne.... niech dba o ciebie jak najlepiej...ale tego to pewnie ja juz nie musze mowic ![]() Przykre to co sie stalo,i dla kazdej kobiety jest to wielka strata....jednak jak mowia ze czasem tak sie dzieje bo fasolka mialaby wade genetyczna albo inne nieszczescia i organizm na tak wczesnym etapie sam wie co robic.... My jestesmy z toba i wierzymy ze niedlugo pochwalisz sie nam wiesciami o fasolce-zdrowej i silnej fasolce!!!!!!!!!
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko
kochana tak mi przykro;( kurcze a może jednak nie wszystko stracone?? ja jak pisałam, też miałam bardzo silne krwawienie dobrych parenaście godzini Oli nic się nie stało... kurcze nie jestem lekarzem i nie wiem co Ci doradzic a jeżeli to poronienie rzeczywiscie, to nic się nie martw słonko, na pewno wkrótce się uda i będzie wszystko w porządku jestem z Tobą!!---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
kupię ten teścior obiecuje
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
bo to jest tak, że wiele kobiet porania i nawet o tym nie wie. Kiedyś jak nie było domowych testów, kobiecie spózniała się @ to nawet do głowy jej nie przyszło że to może dzidzia.
Na pewno jest żal i ból, bo bardzo chcemy, ale w tej całej sytuacji bardzo podoba mi się postawa Pani ginekolog, Latko na super lekarza trafiłaś kochana. Dlatego ja nie wiem czy zdecyduję się zatestować przed terminem @, bo nawet jeśli się udało, a potem przyjdzie @ to jest chyba jeszcze większa gorycz i żal... powodów do poronień jest wiele... Zmieniając temat, ja wczoraj miałam wizję bliźniaków
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to boli jak rozdrapywana rana. Dziś wpada do mnie przyjaciólka która w 8tyg. poroniłą (podobno 33% poronień jest w 8 tyg) pogadamy może będzie łatwiej. Karolinko ja za Ciebie mocno trzymam kciuki że się udało i że będziesz niedługo mamusią po raz drugi.
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się zastanawiam czasami jak po pierwszym cyklu miałam @ z mocnymi skurczami - jak do porodu, też mogło to być poronienie... wolę nie wiedzieć...
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem tak zla na Tz , ze nawet teraz nie myślę o fasolce i nawet bym mu nie powiedziała jakby test pokazał II krechy, dzisiaj ma wolne i siedzi w pokoju biurowym i się nie odzywa nawet, bo mu postukalam po czole, ze jest chory tzn po moim postukałam ehh szkoda słow.
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
dobry lekarz to podstawa
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj miała takie skurcze, nie mogłąm wytrzymać z bólu.
A co do bliźniaków to moje marzenie, szans prawie nie ma, bo z moje strony nie było wcale bliźniaków, a od męża to jeggo dziadkowie mieli bliźniaki (ale zmarły jak miały rok na zapalenie płuc, to było jakieś 60 lat temu) i męza taty brat miał bliźniaki (ale też zmarły na jakąś chorobę) więc u nas szanse są tylko od strony męża (a chyba powinny od kobiety co ?) |
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
widze Carol ze twoj tz tez cie dzisiaj drazni
![]() moj w nocy tak mnie zdenerwowal ze myslalam ze wyjde z siebie.a jak sie poklocilismy w niedziele to akurat obieralam mandarynke ktora po chwili wyladowala na scianie taka bylam wkurzona!!mam nadzieje ze to chwilowe,ehhhh ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
latko wydaje mi sie ze to nie jest powiedziane,bo moja kumpela ma blizniaki a w jej rodzinie nie bylo,tylko od strony meza... takze to chyba bez znaczenia z czyjej strony
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- [QUOTE=aneczka555;14600151]widze Carol ze twoj tz tez cie dzisiaj drazni ![]() moj w nocy tak mnie zdenerwowal ze myslalam ze wyjde z siebie.a jak sie poklocilismy w niedziele to akurat obieralam mandarynke ktora po chwili wyladowala na scianie taka bylam wkurzona!!mam nadzieje ze to chwilowe,ehhhh Ja niczym jeszcze nie rzuciłam ale niewiele brakuje normalnie siedze i mam ochotę mu nawtykac jaki to on jest czasmi paskudny, ale musze wziac na wstrzymanie
|
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
ehhh az mi glupio ale ja tak mam ze wybucham a za chwile mi przechodzi tylko najperw musze sie troche pozloscic... jeszcze moj tz sobie pomysli ze jestem psychiczna
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Carol77;14600175]ja miałam takie @ straszne chyba z 3 razy jak tabletki bralam, masakra normalnie, normalnie też skurcze jak do porodu.
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
A Ty Karolinko też się nie denerwuj, a jak jest już dzidzi u Ciebie? Lepiej dmuchać na zimne jak to się mówi ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Chciałam zauważyć tak po za tematem że zaraz przekroczymy 100 stron i 3000 postów, nieźle
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zadomowienie
|
latko
wiem ze musze przestac sie denerwowac ale to jest czasem silniejsze ode mnie a potem mam wyrzuty
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za żadne skarby nie umiem się powstrzymać od złości:0ale podobno to lepsze niż jej tłumienie w sobie
|
|
#2963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
to widze kobietki ze nie jestem odmiencem jezeli chodzi o nerwy i rzucanie przedmiotami
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, to podziwiam, ja wybucham i wrzeszczę
nie wyzywam, ale drę się niemiłosiernie, ale to jak juz przekroczy się granicę mojej wytrzymałości. teraz siedzę spokojnie ale się we mnie gotuje, ehh niedlugo na zakupy jade, niech dzisiaj za mnie zrobi robotę. ehh najchetniej poszłabym spać.
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem. Chociaż jak już wygarnę wysztko co mi na wątrobie leży to odrazu czuje się lepiej. Ja byłam w niedziele na zakupkach, chciałam kiecki poszukac na wesele przyjaciół za 3 tyg. ale mąż stwierdził ze może lepiej poczekać bo jak mi cycki jeszcze urosną to się nie wcisnę, ehh teraz to już napewno nie urosną... Zakupy zdecydowanie poprawiają humor. Więc idz i kup sobie coś fajnego
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane
![]() latko nie bedę nic pisać tylko Cosma ja kiedyś też wyczaiłam że mój oglada jakieś zboczone stronki w internecie, i od razu mu powiedziałam co to jest!!! ale w sumie długo się nie gniewałam bo zrobiłam mały wywiad i na 10 facetów 8 przegląda takie rzeczy oni po prostu tacy są....myślę że nie ma się co martwić po prostu pogadajcie ![]() a co do nerwusów to ja też jestem straszny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
3000 postów tuż tuż
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Same nerwusy
hehe kupię sobie Karolinko farbę do włosów, jeszcze nie wiem jaką, jakiś blond, nie chce tych ciemnych, chociaz i tak już wyjaśniały. Szkoda mi na fryzjera 80 zł wydać, skąpiec ze mnie dobrą farbę za około 40 kupie i mama mi zrobi. Kurde ale mnie kłuje w lewym jajniku coś chyba kupię ten test dzisiaj jak zdążę do apteki zajść
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek....
latkoo tak mi przykro,jestem z Tobą i wierzę,że teraz będzie wszystko dobrze Kurde,życie naprawde jest niesprawiedliwe ![]() Oo,widzę,że nie tylko ja się wczoraj pożarłam z TŻ?!Tylko u mnie to troche inaczej,bo przez telefon(wiecie,TŻ pracuję 2 tyg i na tydzień wraca do domu).Myślałam,że gada ukatrupie!I potem z bezsilności zaczęłam ryczeć(a odkąd jestem w ciąży,to łzy mam dosłownie pod powiekami).Ale dzisiaj Wam powiem,że przesadziłam ja,nie doceniłam go i nie uwierzyłam w niego.Nie wiem,czasami boję sie przyszłości,że nie damy rady.I pal licho z nami,ale jest fasolka.... Przeprosiłam go dzisiaj,ale wszystkiego nie powiedziałam(że to moje fanaberie) Boshe,teraz sie nakreciłam,bo latko pisze,że 33% poronień jest w 8 tyg,a mi sie wczoraj zaczął 8 tc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

albo sie kamuflowal zeby wyjsc na twardziela

Zauwazylam ze juz dawno sie nie kochalismy w taki bardziej szalony sposob i moze dlatego to ogladal? Mnie nie bylo, nie mogl mi zadzwonic i powiedziec co mu w glowie siedzi to sobie popatrzyl ... Teraz weszlam na jakies watki o facetach co taki rzeczy ogladaja i mam nadzieje ze u mnie sie tak nie skonczy!! Dziewczyny pisza ze u nich to ogromny problem, bo np facet oglada filimiki ale nie ma ochoty sie z nimi kochac :/ Chyba czas na jakis nowy komplecik
Bo jakby moj mi tak zrobil to bym go na strzepy rozwerwala chyba !
i jedna krecha wyszla 

kochana tak mi przykro;( kurcze a może jednak nie wszystko stracone?? ja jak pisałam, też miałam bardzo silne krwawienie dobrych parenaście godzini Oli nic się nie stało... kurcze nie jestem lekarzem i nie wiem co Ci doradzic