|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
oj milo
![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a jej serce po brzegi wypełnione uśmiechem.. jego uśmiechem.
albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że nic nie powiesz i ukryjesz wszystko, nawet miłość.. uwolnij mnie zza krat. pokaż co to kolorowy świat. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Ona jest ze snu, a ubrana w codzienność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Przyczajenie
|
-Czego jeszcze nie przekroczyłaś? -Granicy zakochania się z wzajemnością. Tak jeszcze nigdy nie zakochałam się tak, że ja, on, że my... Nigdy. Ale chcę tego. Szkoda, że przekroczyć tą granicę nie jest tak łatwo jak przekroczyć dozwoloną prędkość na drodze... ![]()
#2944 |
Raczkowanie
|
Artistic soul, dziękuje takie słowa strasznie mnie motywują ;*
IhateU Ja? Nie, nie jeszcze nie opanowałam czytania w myślach, czytając twoje opisy mogę powiedzieć, że czytasz mi myślach unusualyou a kradnij ;P już nie powiem ile razy każdą z was bezczelnie okradam ![]() - po co ten uśmiech? - bo jest dobrze. - nie prawda. Twoje oczy krzyczą bólem i żalem. -Bardzo boli? -Lepiej spytaj jak boli serce, które zraniłeś. Komplikujesz mi życie. Bezapelacyjnie. Zauroczył ją. W taki głupi, naiwny, banalny sposób. Otworzyłam pudełko pierniczków. Zjadłam gwiazdki, a te w kształcie serduszek połamałam. Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę i na życie z Tobą, wiesz? I nie patrząc sobie w oczy, znikamy. Ciągle znikamy. Ile były warte nasze słowa? Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią. Giń w moich myślach, i giń ku*wa we śnie. To boli, kiedyś blisko - teraz obcy sobie ludzie. A moje serce nadal cicho Cię woła. I może dobrze, że los nie postawił na nas. To co było kiedyś jest bez odpowiedzi. To przecież tylko internet. Otworzyła Gadu Gadu i Archiwum w którym przechowywała wszystkie wiadomości od Niego. Zaznaczyła wszystkie do usunięcia. Program pytał : Czy jesteś pewny że chcesz usunąć te wiadomości ? tak nie . Siedziała chwilę nieruchomo wpatrując się w ekran . Idiotyczne pytanie ! pomyślała z wściekłością. Nagle poczuła się tak jakby od jej odpowiedzi zależało czyjeś życie. Kliknęła na ' tak ' . Nic się nie wydarzyło . Świat istniał dalej. - wiesz w ogóle gdzie człowiek ma serce ? - w brzuszku ? Ten świat nie ma sumienia, ten świat nie chce się zmieniać. Ten świat jest jakiś poje*any dziś, nie sądzisz? Ty jesteś tam, ja jestem tu, nie wiem co trzeba zrobić już i chciałabym mieć dziś już pod nogami pewny grunt. Za cicho i nudno na miłość. Samotna w swojej własnej nocy. Zostaniesz moim dniem? Weź mnie pocałuj bo kurde nie mogę oddychać. Niedługo okaże się,że moje uczucia były do ściany a nie do twego serca. Tacy są ludzie. Przybywamy, pożeramy to, co możemy i odchodzimy. Jak szarańcza. Z pogardą patrzę na świat bo zbyt wiele razy się zawiodłam. Kiedyś powietrze pełne naszej miłości. A dziś? Zapachu wódki i dymu z papierosa. I tylko czasem wspominam nasze kłamstwa i na chwile znów moje życie ma sens. Gardzę tą miłością, słowami rzucanymi na watr, fałszywą czułością a mimo wszystko potrzebuje Cię.. kamisha, lovers2friends, tygrysekrudy, Rilen, JednaNaMilion, _Panna_Migotka_, xDJakJaCieLubiexD, suve, marcepka, CookieCrisp, chcialam byc, 96LadyPoziomka96, z innej bajki, Guziki xD i wiele innych. Bez was ten wątek nie był aż taki wspaniały ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15011613]
Całkiem niedawno zabiłeś mnie. [/QUOTE]Zapytasz: - "ja? czym?" - Tym jednym "nie". boskie ;* kradnęę ![]() ![]() Cytat:
![]() _________________________ ________________ Wszystko blednie na tle prawdy beznadziejnej, której się bałam. Od której uciekałam.! Jako małolata sądziła, że jeszcze zbyt wczesnie, by wybierać... Jako młoda kobieta była przekonana, że już zbyt późno, by cokolwiek zmienić... nadali mi kształt znaku zapytania.. A kiedy poprosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. Przez wszystkie te tysiąclecia ludziom nie udało się rozgryźć zagadki, jaką jest miłość. Na ile jest sprawą ciała, a na ile umysłu? Ile w niej przypadku, a ile przeznaczenia? Dlaczego związki doskonałe się rozpadają, a te pozornie niemożliwe trwają w najlepsze? Ludzie nie znaleźli odpowiedzi na te pytania i ja też ich nie znam. Miłość po prostu jest, albo jej nie ma. - Zależy ci po prostu na tym ciele- powtórzyłam. - To nie prawda- zaprotestował.- Nie obchodzi mnie ta twarz, tylko jej wyraz. Nie obchodzi mnie ten głos, tylko, to co mówisz. Nie obchodzi mnie to, jak w tym ciele wyglądasz, tylko co z nim robisz. Ty jesteś piękna. Te kropki na sukience - myśli - Mają kolor jego oczu. Łapie mnie za rękę, jakby chciał sprawdzić czy ciągle tu jestem. Czy zdaje sobie sprawę z tego, jak na mnie działa - ten z pozoru zwykły dotyk jego ciepłej dłoni? Czy jemu też skacze wtedy tętno? zasypiam w twoim swetrze,chcę pachnieć Tobą cała. <33
![]() |
#2946 |
Przyczajenie
|
![]()
Macie może jakieś opisy o tęsknocie???
![]() ![]() ![]()
#2947 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję ! ; * bardzo mnie to motywuje ; ) Cytat:
i bez Ciebie ! dziękuję ; * ______________________ To nieprawdopodobne, że dwoje ludzi może się tak znienawidzić! To nieprawdopodobne, że dwoje ludzi będących dla siebie wszystkim może przestać się kochać! To nieprawdopodobne, że już Cię nie rozumiem. Interpretuję Twoje słowa tysiąc razy i nie wiem o czym do mnie mówisz.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ukradałaam opisy! ![]() * * * gdy jutra nie możemy być pewni. * * * zapraszam na moje opowiadanie http://distract-me.blog.onet.pl/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Myślę... Tęsknię... Kocham... O Tobie... Do Ciebie... Ciebie.
Tęsknota jest największym z głodów - niezaspokojona potrafi zabić... Tęsknota niszczy mój świat... Kochanie jak mi Ciebie perfidnie brakuje... ;( Chciałabym by wróciły te chwile kiedy byłeś tak blisko mnie.. Czuje w sobie gniew, bezpowrotnie tracę Cię ..tonę, tonę w morzu łez... _________________________ ____________________ Muszę ruszyć z miejsca, pójść na spotkanie własnego spełnienia... Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda. I nie mów mi, że nie wierzysz w nic, bo w coś wierzy każdy człowiek Nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości... |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Przyczajenie
|
-Kochałam go.
-wiem, mała ;* ale czy ty naprawdę nie widziałaś, że to jest kawał chuja reszta chama ? -I can't say how I feel. -I'm really fucking prettier than you. -Where is my love, where's my hope, where's my reason to live ? -Et si tu crois que c'est fini-jamais. C'est juste une pause, un repit apres les dangers-Jeżeli myślisz, że to już skończone-nigdy. To tylko pauza, przerwa po niebezpieczeństwach. Gdzie się podziewa papergirl ? <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Strasznie Mnie Cieszy Że Komuś Sie Podobają.! ; ** < 3. Oczywiście, że wybaczam. ! ; ) Roztaczała wokół aurę kobiety niezależnej,
choć rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Zainteresowania: Języki obce najlepiej męskie ;DD
Wymienianie się jest fajne! Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój ;] ;** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... ![]() Jak to mówią daltoniści? Zycie jest jak tęcza raz czarne a raz białe ;P Oh yeah! Chcę Ci powiedzieć I love You, I love You, I love You, I love you <3 ;** W ludziach denerwuje mnie tandeta emocjonalna ... Mój uśmiech smakuje jak malinowa mamba. Chcesz spróbować? Jak znajdę tego cholernego amora, to mu ten łuk w dupę wsadzę.!! xDDD - co dzisiaj robimy? - to co zwykle, spróbujemy opanować świat! Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy. ;PP szukam drugiej połówki... 0,7 też może być Na jedną kobietę przypada jeden gej i pół psychopaty :P "Raz kozie śmierć" - pomyślał wysmarkując nos xDD -Ładne buty proszę księdza. -Zamszowe? - Nie, za swoje ;] "Chcę być księdzem jak mój ojciec" "Ach...różową landrynką być..."-zamarzyła zwykła miętówka Edytowane przez ZjemCie Czas edycji: 2009-10-31 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Wtajemniczenie
|
a teraz trzeba tylko zamknąć drzwi do swojego serca i nie wpuszczać nikogo. żaden problem.
Moje serce? Schronisko niechcianych uczuć. zawsze to moja wina, w sumie to już sie przyzwyczaiłam. Przypatrz się. Widzisz? On żyje w Tobie. nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy. Jeśli mówią, że nie ma miłości... To dlaczego ciągle jesteś obok mnie.? Dlaczego kiedy krzyczę zamiast też krzyczeć przytulasz mnie i czekasz aż się uspokoję.? Dlaczego mówisz, że najpiękniej wyglądam umorusana mąką, gdy piekę dla Ciebie szarlotkę.? Dlaczego wyglądasz na bardziej zmartwionego niż ja, gdy dostanę kolejną jedynkę.? Dlaczego... skoro nie ma miłości?.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bez ciemności nie ma światła. Bez zła nie ma dobra. Bez Ciebie nie ma mnie. Sekundy. Minuty. Godziny. Czas traci swoje znaczenie w czterech ścianach.
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Jeśli kobieta jest niezwykła, nie jest łatwa. Jeśli jest łatwa to nie jest niezwykła. Jeśli jest warta zachodu, nie poddajecie się, a jeśli się poddajecie, to wy nie jesteście warci zachodu.
Czuję się strasznie. Ból, gdy widzę, że przy pomarańczowej kopercie widnieje Jego, a nie Twoje imię. Serce pęka na 3 nierówne połowy. No tak. Nie napiszesz.
#2956 |
Rozeznanie
|
urocze wypieki na twarzy, szeroki uśmiech od ucha do ucha, błyszczące jak dwie gwiazdki oczy, drżące dłonie, milion motylków w brzuchu... wszystko to twoja sprawka!
zakochuję się w tobie k a ż d e g o dnia od nowa. <3 uśmiecha się by ukryć łzy śmieje się by zatuszować strach ale kiedy dzień chyli się ku końcowi a noc mozolnymi krokami nadchodzi zdejmuje maskę, a przedstawienie jest zakończone. addicted to boys. (; / uzależniona od chłopaków / a wtedy wypowiedziałeś moje imię. i już wiedziałam, że nie potrafię cię ignorować ani sekundę dłużej. love is love, love is you. i love love, so i love you!
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Tak mało Ciebie, kiedy noc w chłodnym śnie zanurza mnie.
Chyba nie wiesz ile jest w samotności niemych łez. |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam zaległości
![]() ![]() ![]() ![]() Przede mną korytarz z tysiącem otwartych drzwi Nastroje zmieniała częściej niż sukienki Dziwna tęsknota nieznająca ulgi Było coraz ciemniej, świat okrywał mrok Bo to Ty, Ty kochasz najgoręcej |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Przyczajenie
|
Za tych, których zabrał los.. Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. By zatrzymać ich by dać wieczność im.. Pomyśl choć przez chwilę podaruj uśmiech swój. ( z piosenki Dżem'u - Zapal świeczkę ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Panna_Miodowa <3
Twój oddech wystarcza jeszcze na jedno słowo. Podaj mi rękę, inaczej odpłyniesz w dal. Bladość która świeci na naszych policzkach zawstydza księżyc , Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-10-31 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz, odejdę tam gdzie nie ma Cię.
Zniknę z Twego życia, jak miniony dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _________________ Pójdę tam sprawie że powiesz mi więcej niż byś chciał a później wyjmę nóż i wszystko zniszczę
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
Migotka, dodaję według mojego gustu. i pozostaje się cieszyć, że są osoby z podobnym.
![]() codziennie wychodząc z domu barwię usta krwistą pomadką.
mając nadzieję, że chociaż namiastka jej pobrudzi Twoje wargi. tuż po tym jak uwierzę w swoje szczęście, brakiem spojrzenia rozpieprzasz wszystko. gra spojrzeć, w której każdy ruch źrenic ma znaczenie. kim dla Ciebie jestem ? by me.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-31 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za***isty ; D już na opisie świeci ; D ![]() Cytat:
Staraj się, staraj bo coraz mniej mnie masz.. tracisz mnie z każdym dniem. Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz.. to mój telefon ma nadzieję, że do mnie zadzwonisz. już nie ja. Ona.. ona tylko czeka aż napiszesz jej wiadomość na gg? A gdy już jesteś dostępny, nie zauważasz jej chociaż ustawiła najbardziej rzucający się w oczy opis. No napisz!! Chociaż kilka pustych słów! I ciągle zerkam na telefon, bo może napiszesz starałam się ale nie wiem czy o to chodzi . parę z wizażu < 3 Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ten wyżej zabieram ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
zawiodłam się na wszystkim i trochę na wszystkich. na was szczególnie. Moje słoneczko wreszcie zawitało ! ![]() ![]() _________________________ ____
coraz częściej milczę.. A w dupie Cie mam, ze tak subtelnie powiem! Kiedyś byłam uśmiechnięta. Teraz? Uśmiech zjadły mole mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać - mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam -Co byś zrobiła gdyby jutro czar prysnął? -Nie wybiegam myślą tak daleko w przyszłość `przecież ona się ciągle uśmiecha... a spójrz na nią gdy jest sama, spójrz
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-10-31 o 15:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
no właśnie słucham piosenki , Fisz - Sznurowadła
![]() "Tęsknię, choć wiem nie powinienem, Zostałem sam jak stoję z rozsznurowanymi butami Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie, o Tobie, o Tobie..." `taka mała,duża tęsknota. jakieś kilka stron wcześniej też wstawiłam opis o tęsknocie, także jak chcesz to możesz poszukać sobie ![]() __________ 1day, ciekawe czy napiszesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
oo dziekuje Słoneczko o to mi chodziło ![]() " Mam tak mało.. Tak nie wiele by Ci dac.."
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
` Nic co moje, już nie pachnie Tobą.
` W każdej sekundzie, brakuje Ciebie bardziej. ` z Pustką krok w krok. ` Ty jesteś moim wszystkim. ` Wciąż czuję Twój gniew nade mną. ` Może nie zasługuję na Ciebie, ale zasługuję na miłość. ` I jak najdalej, ku zapomnieniu. ` Uciekam przed samą sobą. ` Brakuje ciepła Twoich ust. _________________________ _______ Przekolorowałeś mój świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Przyczajenie
|
-Dlaczego Ty ją tak bardzo nienawidzisz?
-Bo w jeden dzień zniszczyła mi to, co budowałam przez 2 lata. ![]()
#2969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I rewanżuje się bo Tobie też podkradłam co nieco ![]() Nie mają pojęcia, Ci co plotkami się karmią, że on i ona na to szczęście patent mają. Jesteśmy jak dwie brakujące części w puzzlach Penrose,a Chyba nikt naprawdę nie zdaje sobie prawdy z tego Że się ... porządnie Z resztą nie ważne... śpię krótko, bo w snach tez bywa niebezpiecznie...
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
*Niespodziewanie za plecami usłyszałam Twój głos, a nozdrza wypełnił mi Twój zapach. I dumna jestem, że się nie odwróciłam.
*W pół słowie. Między wdechem i wydechem. Odszedłeś. *A ja staję się już trochę za ciasna na te wszystkie historie, burze i niefortunne zakończenia. *Nie będę Cię już szukać. Ani we fragmentach, ani w całości!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.