American & Polish Girl cz. XII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 21:50   #2941
tylkokasia
Moderator

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
zgubiłam brązową kredkę do brwi, a bez niej czuje się jakbym jej nie miała.
czym mam je jutro do szkoły pomalować?
Polecam pędzelek i cień. Można w ten sposób uzyskać naturalniejszy look

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 21:51   #2942
aagusiaa88
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaaaa, ide jutro na randke buahahaha w co ja mam sie ubrac?!?!?! Tym bardziej, ze wczesniej jeszcze jade do miasta, czyli nie bede mogla sie zrobic pozniej. Ewentualnie w jakims kiblu w mcdonaldzie :P jezu, panika
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 21:56   #2943
kasandra82
Wtajemniczenie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15224084]Brązowym cieniem do powiek. Powinno się udać jeśli masz pędzelek.
Ja mam cienie i woski do brwi z racji tego, ze kredką brwi robią mi się jakies brzydki, ale przeciez to i tak farbuję tak naprawdę skórę pod brwiami, a nie same brwi. Więc jak zrobisz to cieniami to myślę, że będzie widać.[/QUOTE]
Dziewczyny ma któraś z Was robiony makijaz permanentny brwi? Jak to wygląda, i czy wogóle opłaca się go robić? Moje brwi sa naturalnie prawie białe i czasami nie chce mi się ich malować, dlatego myśle o czymś na stałe

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 21:56   #2944
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Dziewczyny ale nie mam czasu na nic Weekendy to w ogole jakis koszmar wstaje o 4:40!! Wracam o 22 i w niedziele od nowa.. W ogóle w niedziele byłam świadkiem tragicznego wypadku, 2 ofiary i mam to przed oczami
Czytam jednak co piszecie co jakiś czas Aguusia a to pierwsza randka od jakiego czasu? Raczej nie przesadzaj z wyglądam, bo często to wychodzi na desperacką próbę poderwania faceta. Najlepiej klasy - obsisłe dżinsy, jakiś obsacik i kardigan albo jakiś ładny sweterek Ale to też zależy gdzie idziecie. No i makijaż też lepiej w neutralnych barwach.
Stary 2009-11-11, 22:06   #2945
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
i dalej mi nie powiedziałaś co to za kąpiel rozjasniajaca ??
rozjasniacz, odzywka, szampon i woda, to wsio na glowe na iles tam minut masując
zrobilam te odrosty ale to co ja teraz mam na glowie to poprostu szok kurczakowy jasny blad do połowy głowy a reszta ciemne, totalna masakra, wygladam okropnie i jeszcze moje prawie czarne brwi do tego, moj TŻ to dzisiaj mial taka zlewe ze mnie, zreszta oboje sie smialismy ze wygladam jak bułgarki przy trasie tlenione na blond bez kitu taki look przypominam, masaaakra!
Jutro jedziemy do CH po jakas farbe blond w normalnym odcieniu, wstyd mi wgole wyjsc z domu. Musze jakas rozjasniajaca kupic zeby te konce skatowac, i ta gore stonowac.
Stary 2009-11-11, 22:10   #2946
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale nie mam czasu na nic Weekendy to w ogole jakis koszmar wstaje o 4:40!! Wracam o 22 i w niedziele od nowa.. W ogóle w niedziele byłam świadkiem tragicznego wypadku, 2 ofiary i mam to przed oczami
Czytam jednak co piszecie co jakiś czas Aguusia a to pierwsza randka od jakiego czasu? Raczej nie przesadzaj z wyglądam, bo często to wychodzi na desperacką próbę poderwania faceta. Najlepiej klasy - obsisłe dżinsy, jakiś obsacik i kardigan albo jakiś ładny sweterek Ale to też zależy gdzie idziecie. No i makijaż też lepiej w neutralnych barwach.
Nie no, szalu nie bedzie. Faktycznie ubiore spodnie, buty emu, bo w kozakach zajechalam fleki, bluzka, sweter i heja. Pomaluje sie tez tak jak codzien, takze generalnie bez rewelacji :P przynajmniej dla mnie :P

Dobra laski ide spac, bo spalam tylko chwile i juz padam na cycki normalnie. Buzki
Stary 2009-11-11, 22:29   #2947
Dualstar
Wtajemniczenie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15226327]Fakt, dziewczyna ładna, ale dla mnie nie jakaś strasznie zachwycająca.

Dual zmierz jutro ten gorsecik. [/QUOTE]
ok zmierze
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
rozjasniacz, odzywka, szampon i woda, to wsio na glowe na iles tam minut masując
zrobilam te odrosty ale to co ja teraz mam na glowie to poprostu szok kurczakowy jasny blad do połowy głowy a reszta ciemne, totalna masakra, wygladam okropnie i jeszcze moje prawie czarne brwi do tego, moj TŻ to dzisiaj mial taka zlewe ze mnie, zreszta oboje sie smialismy ze wygladam jak bułgarki przy trasie tlenione na blond bez kitu taki look przypominam, masaaakra!
Jutro jedziemy do CH po jakas farbe blond w normalnym odcieniu, wstyd mi wgole wyjsc z domu. Musze jakas rozjasniajaca kupic zeby te konce skatowac, i ta gore stonowac.
czapeczkę załóż to zakryjesz
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Nie no, szalu nie bedzie. Faktycznie ubiore spodnie, buty emu, bo w kozakach zajechalam fleki, bluzka, sweter i heja. Pomaluje sie tez tak jak codzien, takze generalnie bez rewelacji :P przynajmniej dla mnie :P

Dobra laski ide spac, bo spalam tylko chwile i juz padam na cycki normalnie. Buzki
miłych snów
powodzenia na randce

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

też idę spać, DOBRANOC
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 23:23   #2948
sintagma
Wtajemniczenie

[QUOTE=aagusiaa88;15226994]Nie no, szalu nie bedzie. Faktycznie ubiore spodnie, buty emu, bo w kozakach zajechalam fleki, bluzka, sweter i heja. Pomaluje sie tez tak jak codzien, takze generalnie bez rewelacji :P przynajmniej dla mnie :P
Aguś jeśli mogę doradzić to wszystko tylko nie emu Faceci nie lubią dziewcząt w tym obuwiu, uważają je za totalnie aseksualne, no i chcąc nie chcąc wygląd papy smerfa zapewniony choc sama w nich śmigam na takie wyjscia muszą być szpile lub choćby baleriny
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 01:35   #2949
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z Was robiony makijaz permanentny brwi? Jak to wygląda, i czy wogóle opłaca się go robić? Moje brwi sa naturalnie prawie białe i czasami nie chce mi się ich malować, dlatego myśle o czymś na stałe
Ja mam, polecam osobiście. Choć muszę się przyznać,. że na "ciekawsze" wyjscia i tak dodatkowo podkreślam kredką.
[QUOTE=sintagma;15228570]
Cytat:
Aguś jeśli mogę doradzić to wszystko tylko nie emu Faceci nie lubią dziewcząt w tym obuwiu, uważają je za totalnie aseksualne, no i chcąc nie chcąc wygląd papy smerfa zapewniony choc sama w nich śmigam na takie wyjscia muszą być szpile lub choćby baleriny

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Nota benehoney82 przepraszam jesli pomyliłam... sorki ale nie dodam Cię do listy znajomych... nie pamiętyam abym z Tobą rozmawiała... dodaje tylko osoby z którymi konwersuje w wątkach.
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:58   #2950
blondi1041
Rozeznanie

dzien dobry
jesli chodzi o kolczyk w pepku, miucci to strasznie duzo u ciebie w miescie (130zl?) u mnie w kazdym salonie to zaplacisz najwyzej 100 juz z ich kolczykiem, ale jak masz swoj to koszt 30-40 zl.. nie boj sie tego przekluwania, jak pojdziesz do dobrego salonu to dostaniesz znieczulenie, nie jest to takie straszne
siwa mialam kiedys ten bezowy blond z garniera, i to wszystko zalezy od koloru naturalnego wlosow, ja z natury mam blond i zawsze mi wychodzily kolory jak na opakowaniu, ten akurat wyszedl chlodny odcien czyli taki mial byc, nie pamietam tylko czemu raz go uzywalam, potem znow szukalam jakiegos innego odcienia, nie wiem chyba wyszedl za bardzo..siwy, jakis taki nienaturalny
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:09   #2951
gaddzinka
Raczkowanie

hej AG
tak was podczytuje od b.dlugiego czasu i wreszcie postanowilam napisac, mam nadzieje, ze mnie przygarniecie
co do kolczyka w pępku, to tez planuje zrobic, ale musze znow pocwiczyc brzuszek. Z tego co wiem, to u mnie w miescie kosztuje to ok.100zl, po znajomosci moge miec za 50 ale chyba wole zeby zrobil mi go profesjonalista... :P

książki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22479911
gaddzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 11:00   #2952
tweetka
Raczkowanie

ehh kolczyki wciagaja marzy mi sie w języku ale tz czuwa
mam w brodzie<wardze>ale obecnie nie nosze...

kurna mialam dzis wejsc do solarium przyrumienić sie bo juz miesiac nie bylam ale oczywiscie dostalam okres:/

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:30   #2953
nillka88
Zakorzenienie

a mnie się tylko kiedyś kolczyki podobały teraz jakoś nie, miałam kilka w uchu ale teraz już zarosły, nie wyobrażam sobie mieć teraz kolczyków w jakiś częściach ciała, czułabym się tandetnie, ale nie powiem u niektórych nawet spoko to wygląda no ale to u kogoś a nie u mnie

Ja właśnie chciałam już dostać @ bo w sobotę impreza a tu pewnie dostane jutro lub w sobotę a podczas tych dwóch dni średnio się czuję

kurcze a ja już 5 msc nie byłam na solarium obiecałam sobie, że pójdę tylko przed weselami i tyle i mam nadzieję, że się nie złamię no ale czasami jak patrzę na siebie na taką bladą to jestem w szoku, że nie pędzę na solarkę, kiedyś to ja dwa razy w tyg chodziłam i uważałam, że blada jestem ...ehhh co za głupota
Stary 2009-11-12, 11:31   #2954
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

http://www.papilot.pl/article/6602/M...ry-diety-.html

11-letnia AG (filmik na dole).
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:43   #2955
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
ogladałam ten program o niej i az sie serce kroi bo to wszystko ich rodzice wymyslaja- to oni realizuja swoje marzenia na tych dziewczynkach, o ile pamietam to tez miala brata ktory tez startowal w wyborach na mistera.
dla mnie to jest glupie- wmawiaja tym dziecia ze oni tego sami chca
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:52   #2956
Elficzka
Raczkowanie

Witam

Elficzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:58   #2957
Elficzka
Raczkowanie

Witam kOCHANE !!!

Prosze pomozcie gdzie znajde takie buciki na ponizej zalaczonym zdjeciu to jest HIT!!!

Elficzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:12   #2958
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
a mnie się tylko kiedyś kolczyki podobały teraz jakoś nie, miałam kilka w uchu ale teraz już zarosły, nie wyobrażam sobie mieć teraz kolczyków w jakiś częściach ciała, czułabym się tandetnie, ale nie powiem u niektórych nawet spoko to wygląda no ale to u kogoś a nie u mnie

Ja właśnie chciałam już dostać @ bo w sobotę impreza a tu pewnie dostane jutro lub w sobotę a podczas tych dwóch dni średnio się czuję

kurcze a ja już 5 msc nie byłam na solarium obiecałam sobie, że pójdę tylko przed weselami i tyle i mam nadzieję, że się nie złamię no ale czasami jak patrzę na siebie na taką bladą to jestem w szoku, że nie pędzę na solarkę, kiedyś to ja dwa razy w tyg chodziłam i uważałam, że blada jestem ...ehhh co za głupota

nie lubie,nie podoba mi sie przesadzona solarkasama chodze max raz na 2 tyg i to tylko z racji tego ze mam na miejscu,bo tak to zawsze mialam nie po drodze

elficzka nie wiele widac chodzi Ci o te czubki?

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:13   #2959
aagusiaa88
Zakorzenienie

[QUOTE=sintagma;15228570]
Cytat:
Dobra, skoro tak mowisz, to pojde w tych kozakach co mi od ostatniej imprezy od nich nogi odpadaja :P poswiece sie cholera dzieki za rade

Dual - nie dziekuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 12:29   #2960
nillka88
Zakorzenienie

Elficzka właśnie, nie wiele widać, ale i tak nie kojarzę mi się, nie wiedziałam takich
Stary 2009-11-12, 12:53   #2961
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
przeciez to jest robienie z dziecka dorosłej osoby oni ja traktuja jak doroslego... masakra, choc z drugiej str skoro ta dzieczynka lubi takie zycie to czemu nie... mam nadzieje ze chociaz te jej wloski sa naturalne.

Cytat:
Napisane przez Elficzka Pokaż wiadomość
Witam kOCHANE !!!

Prosze pomozcie gdzie znajde takie buciki na ponizej zalaczonym zdjeciu to jest HIT!!!
niezbyt duzo tu widac, musiałabys podesłać nam inne foto..
Stary 2009-11-12, 13:10   #2962
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
przeciez to jest robienie z dziecka dorosłej osoby oni ja traktuja jak doroslego... masakra, choc z drugiej str skoro ta dzieczynka lubi takie zycie to czemu nie... mam nadzieje ze chociaz te jej wloski sa naturalne.
Cytuję z artykułu

To mama, 31-letnia Jane, namówiła Sashę do udziału w pierwszym konkursie. Własnoręcznie dokleiła jej sztuczne rzęsy , nałożyła szminkę, rozjaśniła włosy. Dziś jej córka ma również założone tipsy, wpięte treski, regularnie odwiedza solarium.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:26   #2963
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Cytuję z artykułu

To mama, 31-letnia Jane, namówiła Sashę do udziału w pierwszym konkursie. Własnoręcznie dokleiła jej sztuczne rzęsy , nałożyła szminkę, rozjaśniła włosy. Dziś jej córka ma również założone tipsy, wpięte treski, regularnie odwiedza solarium.
no nie doczytałam... wole tego nie komentować...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:35
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:43   #2964
blondi1041
Rozeznanie

oo dla mnie to jakas masakra z tymi dzieciakami.. widzialam kiedys taki program o malych miss, no moze te dziewczynki lubia to, ale tylko dlatego ze mama je nauczyla ze to jest fajne, a wiadomo, ze "mama ma zawsze racje"

owszem mozna dziewczynke wyslac nakonkurs miss, ale bez przesady z tymi tipsami i rozjasniaczem na glowie, !! za pare lat nic jej z wlosow nie zostanie, sliczne sa , ale zal mi ich
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:44   #2965
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2009-11-12, 13:55   #2966
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
2
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
wiesz kim jest ta dziewczyna z 7 zdjęcia? Dzięki z gory za odp
;*

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:57
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:06   #2967
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Agusia i jak dzisiejszy nastrój?
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:12   #2968
ewcik
Zakorzenienie

party_girl7 sorki, że zawracam Ci głowę, ale ciekawa jestem kim jest ta laska z tego zdjęcia..Dzieki z góry za odp..
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:13   #2969
aagusiaa88
Zakorzenienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15235661]Agusia i jak dzisiejszy nastrój? [/QUOTE]

Zaczynam sie dygac :P najgorsze jest to, ze wchodze na jego nk, a tam milion buziakow od jakis niun sliczny sliczny, itd. No masakra. Nie wiem co robic
Stary 2009-11-12, 14:15   #2970
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
party_girl7 sorki, że zawracam Ci głowę, ale ciekawa jestem kim jest ta laska z tego zdjęcia..Dzieki z góry za odp..
a mogłabyś podać linka?? bo wstawiam tu mase fotek i nie wiem o kt post Ci dokładnie chodzi..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości