|
|
#2941 | |
|
Moderator
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa, ide jutro na randke buahahaha
w co ja mam sie ubrac?!?!?! Tym bardziej, ze wczesniej jeszcze jade do miasta, czyli nie bede mogla sie zrobic pozniej. Ewentualnie w jakims kiblu w mcdonaldzie :P jezu, panika
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15224084]Brązowym cieniem do powiek.
Ja mam cienie i woski do brwi z racji tego, ze kredką brwi robią mi się jakies brzydki, ale przeciez to i tak farbuję tak naprawdę skórę pod brwiami, a nie same brwi. Więc jak zrobisz to cieniami to myślę, że będzie widać.[/QUOTE] Dziewczyny ma któraś z Was robiony makijaz permanentny brwi? Jak to wygląda, i czy wogóle opłaca się go robić? Moje brwi sa naturalnie prawie białe i czasami nie chce mi się ich malować, dlatego myśle o czymś na stałe
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale nie mam czasu na nic
Weekendy to w ogole jakis koszmar wstaje o 4:40!! Wracam o 22 i w niedziele od nowa.. W ogóle w niedziele byłam świadkiem tragicznego wypadku, 2 ofiary i mam to przed oczami ![]() Czytam jednak co piszecie co jakiś czas Aguusia a to pierwsza randka od jakiego czasu? Raczej nie przesadzaj z wyglądam, bo często to wychodzi na desperacką próbę poderwania faceta. Najlepiej klasy - obsisłe dżinsy, jakiś obsacik i kardigan albo jakiś ładny sweterek
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
rozjasniacz, odzywka, szampon i woda, to wsio na glowe na iles tam minut masując
![]() zrobilam te odrosty ale to co ja teraz mam na glowie to poprostu szok bez kitu taki look przypominam, masaaakra!Jutro jedziemy do CH po jakas farbe blond w normalnym odcieniu, wstyd mi wgole wyjsc z domu. Musze jakas rozjasniajaca kupic zeby te konce skatowac, i ta gore stonowac.
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra laski ide spac, bo spalam tylko chwile i juz padam na cycki normalnie. Buzki
|
|
|
|
|
#2947 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15226327]Fakt, dziewczyna ładna, ale dla mnie nie jakaś strasznie zachwycająca.
![]() Dual zmierz jutro ten gorsecik. [/QUOTE]ok zmierze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia na randce ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- też idę spać, DOBRANOC |
||
|
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=aagusiaa88;15226994]Nie no, szalu nie bedzie. Faktycznie ubiore spodnie, buty emu, bo w kozakach zajechalam fleki, bluzka, sweter i heja. Pomaluje sie tez tak jak codzien, takze generalnie bez rewelacji :P przynajmniej dla mnie :P
Aguś jeśli mogę doradzić to wszystko tylko nie emu Faceci nie lubią dziewcząt w tym obuwiu, uważają je za totalnie aseksualne, no i chcąc nie chcąc wygląd papy smerfa zapewniony choc sama w nich śmigam na takie wyjscia muszą być szpile lub choćby baleriny
|
|
#2949 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
[QUOTE=sintagma;15228570] Cytat:
---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Nota benehoney82 przepraszam jesli pomyliłam... sorki ale nie dodam Cię do listy znajomych... nie pamiętyam abym z Tobą rozmawiała... dodaje tylko osoby z którymi konwersuje w wątkach.
|
||
|
|
|
#2950 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
jesli chodzi o kolczyk w pepku, miucci to strasznie duzo u ciebie w miescie (130zl?) u mnie w kazdym salonie to zaplacisz najwyzej 100 juz z ich kolczykiem, ale jak masz swoj to koszt 30-40 zl.. nie boj sie tego przekluwania, jak pojdziesz do dobrego salonu to dostaniesz znieczulenie, nie jest to takie straszne ![]() siwa mialam kiedys ten bezowy blond z garniera, i to wszystko zalezy od koloru naturalnego wlosow, ja z natury mam blond i zawsze mi wychodzily kolory jak na opakowaniu, ten akurat wyszedl chlodny odcien czyli taki mial byc, nie pamietam tylko czemu raz go uzywalam, potem znow szukalam jakiegos innego odcienia, nie wiem chyba wyszedl za bardzo..siwy, jakis taki nienaturalny |
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
hej AG
![]() tak was podczytuje od b.dlugiego czasu i wreszcie postanowilam napisac, mam nadzieje, ze mnie przygarniecie ![]() co do kolczyka w pępku, to tez planuje zrobic, ale musze znow pocwiczyc brzuszek. Z tego co wiem, to u mnie w miescie kosztuje to ok.100zl, po znajomosci moge miec za 50 ale chyba wole zeby zrobil mi go profesjonalista... :P |
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
ehh kolczyki wciagaja marzy mi sie w języku ale tz czuwa ![]() mam w brodzie<wardze>ale obecnie nie nosze... ![]() kurna mialam dzis wejsc do solarium przyrumienić sie bo juz miesiac nie bylam ale oczywiscie dostalam okres:/
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się tylko kiedyś kolczyki podobały teraz jakoś nie, miałam kilka w uchu ale teraz już zarosły, nie wyobrażam sobie mieć teraz kolczyków w jakiś częściach ciała, czułabym się tandetnie, ale nie powiem u niektórych nawet spoko to wygląda no ale to u kogoś a nie u mnie
![]() Ja właśnie chciałam już dostać @ bo w sobotę impreza a tu pewnie dostane jutro lub w sobotę a podczas tych dwóch dni średnio się czuję ![]() kurcze a ja już 5 msc nie byłam na solarium
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.papilot.pl/article/6602/M...ry-diety-.html
11-letnia AG (filmik na dole). |
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie to jest glupie- wmawiaja tym dziecia ze oni tego sami chca
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Witam
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
Witam kOCHANE !!!
Prosze pomozcie gdzie znajde takie buciki na ponizej zalaczonym zdjeciu to jest HIT!!!
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie lubie,nie podoba mi sie przesadzona solarka ![]() elficzka nie wiele widac chodzi Ci o te czubki?
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sintagma;15228570]
Cytat:
dzieki za rade ![]() Dual - nie dziekuje ![]()
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Elficzka właśnie, nie wiele widać, ale i tak nie kojarzę mi się, nie wiedziałam takich
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni ja traktuja jak doroslego... masakra, choc z drugiej str skoro ta dzieczynka lubi takie zycie to czemu nie... mam nadzieje ze chociaz te jej wloski sa naturalne.niezbyt duzo tu widac, musiałabys podesłać nam inne foto..
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To mama, 31-letnia Jane, namówiła Sashę do udziału w pierwszym konkursie. Własnoręcznie dokleiła jej sztuczne rzęsy , nałożyła szminkę, rozjaśniła włosy. Dziś jej córka ma również założone tipsy, wpięte treski, regularnie odwiedza solarium. |
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-11-12 o 13:35 |
|
|
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
oo dla mnie to jakas masakra z tymi dzieciakami.. widzialam kiedys taki program o malych miss, no moze te dziewczynki lubia to, ale tylko dlatego ze mama je nauczyla ze to jest fajne, a wiadomo, ze "mama ma zawsze racje"
owszem mozna dziewczynke wyslac nakonkurs miss, ale bez przesady z tymi tipsami i rozjasniaczem na glowie, !! za pare lat nic jej z wlosow nie zostanie, sliczne sa , ale zal mi ich
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
;*
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2009-11-12 o 13:57 |
|
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
Agusia i jak dzisiejszy nastrój?
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl7 sorki, że zawracam Ci głowę, ale ciekawa jestem kim jest ta laska z tego zdjęcia..Dzieki z góry za odp..
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15235661]Agusia i jak dzisiejszy nastrój?
[/QUOTE]Zaczynam sie dygac :P najgorsze jest to, ze wchodze na jego nk, a tam milion buziakow od jakis niun sliczny sliczny, itd. No masakra. Nie wiem co robic
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

w co ja mam sie ubrac?!?!?! Tym bardziej, ze wczesniej jeszcze jade do miasta, czyli nie bede mogla sie zrobic pozniej. Ewentualnie w jakims kiblu w mcdonaldzie :P jezu, panika 

Weekendy to w ogole jakis koszmar wstaje o 4:40!! Wracam o 22 i w niedziele od nowa.. W ogóle w niedziele byłam świadkiem tragicznego wypadku, 2 ofiary i mam to przed oczami 
Aguusia a to pierwsza randka od jakiego czasu? Raczej nie przesadzaj z wyglądam, bo często to wychodzi na desperacką próbę poderwania faceta. Najlepiej klasy - obsisłe dżinsy, jakiś obsacik i kardigan albo jakiś ładny sweterek
bez kitu taki look przypominam, masaaakra!

oni ja traktuja jak doroslego... masakra, choc z drugiej str skoro ta dzieczynka lubi takie zycie to czemu nie... mam nadzieje ze chociaz te jej wloski sa naturalne.