|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Ja poproszę kawusię
![]() Dziewczyny, jak ja się cieszę, że moi rodzice mieszkają w bezpiecznej części Sandomierza, to co się tam dzieje to jakiś koszmar, przerwało wały. Teraz oczywiście są pretensje do władz, o różne rzeczy, ale ja podejrzewam, że sytuacja była podobna jak w 97, trąbili dzień wcześniej, żeby się ludzie stamtąd ewakuowali, bo grozi zalaniem, a spora część sobie wtedy to olała. Wtedy im się upiekło, wały wytrzymały, i pewnie poczuli się jeszcze pewniejsi. Do tego wały umocniono po tamtej powodzi. No a dzisiaj już tyle szczęścia nie mieli, za duża fala, szkoda że rozumu też wielu brakło. Patrzcie, co tam się dzieje http://picasaweb.google.pl/102749674620217722467
#2942 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja piłam jedna kawkę i chyba mam dość na dziś, ale mogę CI podrzucić jakieś ciacho do kawy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Agunia kawusia dla Ciebie
![]() Straszne to co się tam dzieje w tych zalanych rejonach, współczuję tym wszystkim ludziom ![]() Izka szczypiorku Ty!! dawaj ciacho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Mogę do Was powolutku się wprosić
![]() Mój slub odbył sie 31.08.2008 ( niedziela) Nie wierzę,że tak szybko mi mineło. ![]() Zyjemy sobie spokojnie, po 2 latach wiem,że moge liczyć na męża w najbardziej dramatycznych sytuacjach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślubowałaś dzień po mnie ![]() Może jakieś foteczki z tego cudownego dnia?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Foteczki- czy moge pozostac anonimowa a forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
lemoorka witamy witamy
![]() Pytamy o fotki, bo nasze można znaleźć na forum..a nawet galerie zdjęć ślubnych.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz ochotę to możemy wymienić się kontaktami z nk ![]() Mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe ![]() Oglądacie YCD??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-19 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
Witamy świeżynkę
![]() Mamy nadzieję że zagościsz u nas na stałe ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinko z tego co wiem to Kasieńka nasza jeżdziła do Obornik na tę bieżnię ![]() ![]() ![]() Jakby któraś była chętna to mogę wysłać informacje na maila-sama robiłam jedną ture i brzuch spadł ![]() Trzymajcie kciuki słońca moje bo znów dostałam zamówienia wierszyków :aż 4 i teraz czekam na opinie. Przy nowych zamawiających zawsze mam wahanie czy się spodoba ![]() ![]() ![]()
#2950 |
Zadomowienie
|
Oglądałam...
![]() Szykuje sie jakiś horror dzisiaj...chyba jesteś uzależniona...bo ostatnio nie przepuszczam żadnego. Mąż mnie poczęstował lodem, bo miałam ręce zajęte pisaniem pracy...ale już konie na dziś...bo oczopląsu dostanę.. ![]() izuś trzymam kciuki, choć wiem, że Twoje wierszyki nie mogą się nie podobać. Uciekam się myć. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-19 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lodem powiadasz ![]() ![]() Izazusia o to fajnie, że cellulit zgubiony - takie zadanie tej maszyny ![]() ![]() Super, że biznesik wierszykowy się rozręca - oby tak dalej!! Talent masz i na pewno wierszyki się spodobają ![]() A co tu tak pusto??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-19 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() U nas pół dnia nie było prądu i nie powiem do czego mąż mnie wykorzystał jak synek miał drzemkę ![]() Izka ![]() ![]() Paulinko ![]() ![]() ![]() ![]() Dzasta ![]() ![]() ![]() Izuś ![]() ![]() Agunia ![]() ![]() Sofcia ![]() Lemoorka witamy ![]()
#2953 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinko chyba jednak nie obejrze horroru, bo mąż nie daje mi oglądać. buziaki Słonka..dobranoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W tym sezonie chyba ulubiony ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój S. własnie pod prysznicem to ja lecę na górę a co!! Buziaki i przyjemnej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Jak to dobrze, że już dzisiaj czwartek ![]() Aguniu - całe szczęście ![]() ![]() Lemoorka - witaj ![]() ![]() ![]() Izulku - hmmm... lody wieczorem ![]() ![]() moja praca właśnie wczoraj mailowała się do promotora, bo najprawdopodobniej jest już skończona ![]() ![]() ![]() dziewczyny dzisiaj wizyta u gina ![]() ![]() ![]() pa pa pa buziaki 102 ![]()
![]() |
#2956 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() JAkie wierszyki piszesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tylko czekam az wyzdrowieje ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Wtajemniczenie
|
Dzasta a Ty tylko o jednym
![]() Lemoorko to dla Ciebie świezo wyciśniety soczek albo jogurcik co odnowi Twą florę bakteyjną ![]() Angina-nic przyjemnego ![]() Trzymaj się dzielnie i zdrowiej... A wierszyki-trochę naciągnełam: ja piszę RYMOWANKI na każdą okazję-głównie urodziny , imieniny, rocznice (tych ostatnio jest wysyp). Jak się pogrzebie dobrze w wątku to chyba kilka się znajdzie ![]() Ja własnie piję herbatkę pyszną, którą zaraziły mnie Daget i Madziczek . Dorwałam ją po długich poszukiwaniach w Almie ![]()
#2958 |
Zakorzenienie
|
Przybywam do Was z kawka....
Widze ze ktos tu o lodach wieczorem rozprawial. no ladne kwiatki hihihi ![]() Witam nowa PMke ![]() ![]() Ale nie ma sie co denerwowac na zas, jak to mowi moj maz. Dlatego znajduje sobie najrozniejsze rzeczy. Powklejalam w koncu zdjecia slubne do albumu ![]() Soffi ![]() ![]() Izulek Polska sluzba zdrowia wola o pomste, ale wierz mi dobrze ze nie chorujesz w Hiszpani, tam dostalabys paracetamol bez wzgledu co by Ci dolegalo ![]() Dzastus nie denerwuj sie bo fasolina tez to przezywa ![]() Malutka powinnas sie cieszyc ze Cie wykorzystuje. ![]() Paulinko masywne te buciki ale powiem Ci ze podobaja mi sie ![]() Agus fajne zakupki a niebieski kolorek ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-05-20 o 10:14 Powód: bo mi sie wizaz wykrzaczyl... |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho , hej ho dostałam właśnie odpowiedź od pewnej pani Ani, że wierszyk się bardzo spodobał
![]() wiecie co najbardziej w tym uwielbiam?? Dostaję opis co ma się znaleźć w rymowance i te teksty są rewelacyjne-pełne ciepła i sympatii. Cudnie się to czyta a rymy po prostu same się znajdują ![]() Dageciku a co to za herbatka, którą popijałyście?Przywraca wenę? Potęguje ją?? Jeśli tak to poproszę ![]() Zapraszam również na pizzę. Ostatnio spróbowałam robić na mące pszennej razowej+pszennej pełnoziarnistej i jest świetna ![]() ![]() ![]() Lecę właśnie po pieczareczki i może po drodze kupię żelki-mam fizia ostatnio szczególnie na A ku ku ![]() Kurcze miski trzymajcie w niedzielę kciuki:mam trudne zaliczenie z nieustalonych przepływów ciepła , ![]() ![]() ![]()
#2960 |
Zakorzenienie
|
Izus skoro herbatka jest Artystyczna to oczywiscie ze wplywa na wene i juz Ci podawalam kiedys linka do niej. To ta ktora sie tak fajnie w dzbanuszku rozkwita
![]() Zarzuc mi przepisem na sprawdzony spod na pizze bo z racji tego ze nie moge pojsc na zakupy zrobie chyba na obiad niespodzianke dla meza z tego co jest w lodowce ![]() Ty jestes zdolniacha wiec jakze by Twoje wierszyki nie mialy sie podobac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Heyka ja dzisiaj przymusowo w domku, dopadł mnie jakiś cholerny wirus sraczkowy i całą noc spędziłam w toalecie. A rano byłam tak osłabiona, że się przewracałam - to chyba przez tą dietę to osłabienie.
No i qrwa jeszcze ta fala idzie do Warszawy - straż ciężko pracuje, żeby zoo nie zalało bo ponoć tam wały są w najgorszym stanie ...... a ja mieszkam za zoo ..... więc może niedźwiadki do mnie przypłyną jak wyleje ![]() Witaj lemoorka - również zapraszam na nk ![]() idę się wykąpać - mam nadzieję, że uda mi się ten wysiłek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny jak umnie dziś ciepło ![]() ![]() Pierwszy raz dziś mam japonki na nogach i krótki rękaw ![]() ![]() Z tej okazji wysyłam Wam trochę ciepła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana na pewno wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niegrzeczne z nas żoneczki nocą ![]() Widzę, że miło spędzasz wolne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a na pizzę już nadstawiam talerzyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki kupiłam jeszcze takie ![]() Załącznik 3123114 Załącznik 3123115 Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-20 o 12:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Wtajemniczenie
|
Spód na pizzę robię "na oko". Eksperymentuję jak się da i dokładnie tak jak Ty -z tego co mam w lodówce
![]() Zatem podam orientacyjnie: 350-500 g mąki (porcja na dwie pizze na dość cienkim spodzie, jak robię typowo "polską"pizzę z grubym ciastem to tak ok 350g ) polecam wypróbowanie na mieszance mąk pszennych-zresztą komu ja to mówię ![]() aha z mąką żytnią należy uważac bo ona by wyrosła potrzebuje zakwasu ![]() drożdże świeże: 1/4 kostki rozpuszczam w szklance letniego mleka z dwiema szczyptami cukru. Mąkę solę , wlewam zaczyn oraz trochę oleju. Bełtam razem i do wyrośnięcia ![]() ![]() Mam paczuszkę żelków?? która chętna bo zaraz znikną??
#2964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana mam nadzieję, że nie będziesz miała zwierzęcych gści ![]() Masakra co to się dzieje teraz ![]() Izulka ja poproszę trochę żelków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cieszę się, że Wam się zakupki podobają ![]() ![]() Witam nową PM-kę ![]() Czeko a cóż to znowu za przygody? Chyba Twój organizm się już bardzo mocno dopomina o odpoczynek. Trzymam ![]() ![]() A ja się trochę z mężem pokłóciłam i jakoś tak mi smutno, a do tego u nas cały czas pada. Mam totalnego doła ![]()
#2967 |
Zakorzenienie
|
Agunia
![]() ![]() ![]() Od siebie mogę Ci podarować słonko i upał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki Kochane
![]() Ledwo dzis trwam... Ale nie bede sie tu żalić bo wokół inni maja o wiele wieksze problemy... Izka dzieki horrorowiczko ![]() ![]() Agunia bluzka nie w moim stylu ale za to bizu jest piekna! Co do powodzi to niestety czesciowo winni sa ludzie. U nas np. zaczely przeciekac dachy w blokach bo sa od dawna nieremontowane! ![]() Lemoorka witaj ![]() Izazusia Twoje wiersze sa zawsze fajne ![]() Ta herbatka jest czarna? Przeciez to ja jestem zelowym potworkiem ![]() ![]() Tez bym zjadla pizze ale niestety nie mam sil nic klecic. ![]() Daguś ten dzien i godzina dotyczy tego slonca mam nadzieje ![]() Wow i Madziczek byl u Ciebie... Uzywam drozdzy suchych i zawsze mam w szafce w pogotowiu ![]() Malutka oj Ty biedna wykorzystana przez meza ![]() Dzieki ![]() Paulinko no wlasnie chcialam napisac ze Kasienka chodzila na takie zabiegi ![]() Z butami zaszalalas ![]() No nastepna miala seksy wczoraj! Dzieki ![]() Dzasta no to kciuki i za prace i za gina ![]() Czeko no niezle, nie dosc ze sraczkowo to i jeszcze powodziowo w Wawce... Odpoczywaj a za to drugie trzymam kciuki zeby zwierzatkom sie nic nie stalo ![]() Zaraz podam A. obiadowe wytyczne - dzis mi zaserwuje makaron z pesto i suszonymi pomidorami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu słońce nasze-zakop tego doła i będzie git
![]() Ja wiem że kłótnie z mężem nie nastrajają optymistycznie ale pomyśl jakie przyjemne będzie godzenie ![]() ![]() Dageciku mi drożdże zostały ![]() A może spróbuj zrobic taką oszukaną pizzę ![]() Ja niedawno korzystając z twej inspiracji zrobiłam tort naleśnikowy (miałam zamrożone naleśniki i resztkę sosu bolognese z dnia poprzedniego) Mąz powiedział że to lepsze niż makaron z sosem ![]()
#2970 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie za ciekawie ![]() ![]() [QUOTE=paulinaizabela;1944 9670]Witam ![]() Dziewczyny jak umnie dziś ciepło ![]() ![]() Pierwszy raz dziś mam japonki na nogach i krótki rękaw ![]() ![]() Dziewczynki kupiłam jeszcze takie ![]() Przyjmujemy ciepło pełna garścią. Butki super- teraz jest moda na taki model. Cytat:
Ale o nic poważnego nie poszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama robisz pesto? Czy kupujesz gotowe? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.