![]() |
#2941 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
Cytat:
Bo czegoś takiego nie zauważyłam, tylko te "ukryte promocje", gdzie trzeba by sprawdzać każdy ich produkt...
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Lilllyo jest watkach o primerach i pudrach wykonczeniowych, najlepiej bedzie jak tam zadasz swoje pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Raczkowanie
|
namyślam się na bollywood collection bo korektorki z collections to na pewno wezmę
![]() ![]()
#2944 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
a to oni zawsze wycofują te kolekcje sezonowe i nic nie wchodzi do stałej sprzedaży? ja jestem w minerałach w sumie od września więc nie wiem
![]() ale tak sobie myślę że niektóre rzeczy jak ta kolekcja disco i romance novels czy cośtam to nawet w sprzedaży nie była ![]() ![]()
#2946 |
Konto usunięte
|
Mam dzisiaj wolne i jestem po pierwszym (prawie w pelni) EDMowym makijazu. Troche eksperymentuje i poki co nie mam odpowiednich narzedzi (baby Flap top "universal" i eye kabuki junior do korektora
![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiec moja pierwsza proba zawierala: Kaolin Powder, korektory intensive fair i mint, Buff Linen intensive - troche mi bylo za jasno wiec nalozylam kolejna warstwe Beige light medium intensive, Finishing dust, Natural lucent powder, Sugarberry z Lumiere pewnie kolejnosc nieprawidlowa ![]() ![]() dzieki makijazowi zauwazylam miedzy innymi, ze moja szyja jest chyba bardziej zoltawa wiec nastepnym razem sprobuje goldenow.. w kazdym razie super efekt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Organizatorka
|
Wrzucam fotki moich ostatnich zakupów
![]() ![]() Na zdjęciach - - promocyjny zestaw Mementos - Jewel Box i Lover's Lane - jeansowa kolekcja Free Wheelin' Denim, Marvel Denim Universe , Vintage Denim Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-01-15 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Jestem groszek... ;)
|
Jewel Box tylko mi się podoba
![]() Jak ma się dużo minerałów, człowiek staje się wybredny :P
#2949 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Jestem groszek... ;)
|
![]() ![]() Mnie ciekawi ten drugi zestaw jeszcze ![]() I szukam na youtube czegoś o spring collection ![]()
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Witam. Chcialam Was prosic o rade, otoz potrzebuje pedzla do ziemi egipskiej, ktorej uzywam jako bronzera do policzkow, waham sie miedzy flat top, kabuki i dome. Ktory z nich bedzie bardziej odpowiedni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
szyciowa specjalistka :)
|
do bronzera to bym LHK wzięła raczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Organizatorka
|
chyba, ze tego bronzera tylko na policzki, to i dome blush się nada :P
LHK - bardziej uniwersalny, bo i całą twarz nim omieciemy w celu nadania opalenizny i z policzkami sobie poradzi ![]() ![]() dome blush- bardziej precyzyjny - typowy pędzel do nanoszenia różu/bronzera/rozświetlacza dokładnie na i pod kości policzkowe, do modelowania twarzy też ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak przynajmniej i Wy się dowiedziałyscie (jeżeli ktos jeszcze nie był swiadomy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
To mój pierwszy post na Waszym forum i na forum kosmetycznym w ogóle - do czego to doszło ![]() Otóż stwierdziłam, że mając 22 lata mogłabym zacząć się lekko malować (zazwyczaj nawet kremu nie wklepywałam, ale buzia mi się przesuszyła i musiałam zacząć). Obejrzałam przez przypadek krótki wywiad z przedstawicielką firmy Joko, mówiącej o kosmetykach mineralnych Potem wstukałam w google i..zaczęło się. Przeczytałam naprawdę sporo postów, tak sobie zerkam Zamówiłam swój pierwszy w życiu pędzel kabuki (to się chyba tutaj LHK nazywa prawda?) i próbki podkładów i cieni mineralnych. Zależało mi na czymś co ładnie wyrówna mi cerę, bo raczej nie mam z nią problemów (tutaj nie mogę załadować avatarka na razie, ale możecie zerknąć na moim blogu jak wyglądam ![]() Moje pierwsze pytanie jet takie, mam nadzieję, że w dobrym wątku. Otóż po nałożeniu podkładu (nigdy w życiu nie używałam podkładu, to mój pierwszy ![]() Nie wiedziałam, że mam tyle porów. Jak myślicie z czego to wynika? Może używam za dużo proszku mineralnego? A może pomógł by np. puder jedwabny? A możę zmiana formuły? Jestem zielona, pozdrawiam i dzieki za cierpliwosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie darmowych sampli podkładu, czy moge je zamowic tylko z kategorii Try Me Free (1 z 5), czy moge rowniez sama sobie pomieszac kolory tak jak kiedys mozna bylo?
I jeszcze jedno, glupie troche pytanie, te po 4 w zestawie to podklady, a te po 3, np Try Me - Earth Blush ? Byłabym wdzięczna za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
Niestety, już nie można tworzyć własnych zestawów
![]() I te po 4szt to podkłady, a te po 3szt to róże, pudry, korektory lub róże ![]()
#2959 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie też na początku trochę podkład podkreślał pory, okazało się, że po prostu za mało nawilżoną skórę miałam. A że piszesz, że ostatnio buzia Ci się przesuszyła, możesz mieć ten sam problem, także nie żałuj sobie kremu ![]() ![]() Co do ilości proszku mineralnego, spójrz na blogu Cathy w TYM poście w pkt 7 ile proszku może wystarczyć do umalowania się ![]() No i tyle z mojej strony, jeśli powiedziałam coś nie tak, to dziewczyny mnie poprawią mam nadzieję ![]() ![]() Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a Czas edycji: 2010-01-16 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Jestem groszek... ;)
|
Wiecie że te prezenty na Fun clubie to nie są do końca za free?
Wygrane musiały płacić za przesyłkę.... ![]()
#2961 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Mam prośbę... możecie mi doradzic coś wykończeniowego rozświetlającego ale BEZ drobinek?
![]() ![]() Właśnie testuję kolorki... w końcu przyszły moje próbki. Pół twarzy mam w Fawn a drugie pół w Golden Fair ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Ja gdy chce uzyskac dodatkowe rozswietlenie bez stricte rozswietlacza, to na warstwe podkladu w formule intensive nakladam ten sam odcien podkladu w formule original glo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Możecie mi doradzic drogie Minerałospecjalistki?
![]() ![]() PS. nie krzyczcie, że źle nałożony... dopiero się uczę ![]() ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2010-01-16 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty masz podklad?!!!! Rewelacja! Idealnie wtopiony w skórę, zero róznicy z szyją, wyskakuj z piżamy i zdobywaj świat! ![]() Masz śliczną cerę, jaka to formuła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest intensive Winged Butter. Moja cera wcale nie jest taka śliczna, to minerałki tak wygładziły i wyrównały ![]() ![]() Próbowałam także formułę semi-mate ale w niepasującym odcieniu. Sama formuła też mi pasowała więc pewnie też z czasem zagości w moim kuferku. I tak jak poleciła wyżej Vril kupię o-glow jako rozświetlacz ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2010-01-16 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Goldika ladna buzia
![]() ![]() A najwazniejsze to sprawdz jak podklad wyglada po kilku godzianch - moze jeszcze bardziej sciemniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16493908]Cathy zrobiła kiedyś słowniczek, część pojęć znajdziesz TUTAJ. Blush to róż do policzków ![]() o super, bede musiala przestudiowac sobie to, a troche tego jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Goldika - a golden light próbowałaś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.