|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16277101]Mam problem
![]() Strasznie wysychały mi usta teraz przez gorączkę, nawet niezastąpiony carmex nic nie dawał. W efekcie dziś czymś się zestresowałam czy coś i zdarłam calutki naskórek z dolnej wargi, piecze niemiłosiernie, ani jeść, ani pić, ani mówić... Macie jakiś pomysł, co może pomóc? ![]() Ty znów chora ? ![]() może jakaś maścią cynkowa???? chociaz nie wiem,ale wydaje mi się że ona działa antysceptycznie i łagodząca
#2942 |
Zakorzenienie
|
dotarło dziś do mnie grudniowe zamówienie z Avonu: edt Aromadisiac, lakier Vanilla sake, czarna kredka z gąbeczką Anew, intensywna kuracja antycellulitowa za 10,50, krem modelujący sylwetkę za 1zł
Orlica bidulko, kuruj się! ![]() Zetafon pogłaskaj od nas kotka!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-05 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
kot pogłaskany
![]() ![]() orlico nie uzywaj masci cynkowej bo to ci wysuszy usta.najlepiej grubą warstwe miodu daj na usta.zawsze pomaga i jest lepsza niż carmex w takich strasznych chwilach.ewentualnie maść alantal plus bo jest bardzo tłusta.
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze że kotek się trzyma ![]()
![]() |
#2945 |
Konto usunięte
|
Dzięki, spróbuję z tym miodem, a jak nie pomoże to poszukam wazeliny...
Jeszcze nigdy mycie zębów tak nie bolało, ale sama jestem sobie winna ![]() I jeszcze zapodziałam gdzieś moją jedyną opaskę do włosów, a chciałam sobie zrobić maseczkę, a bez opaski ani rusz, choćbym włosy związała, ich tak połowa się przylepi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16257802]Pachnie bardzo podobnie, choć wiadomo, że do oryginału temu daleko
![]() Wąchałam dziś oryginalną Christinę - zapach fajny tylko jakoś szybko wywietrzał. Poszukam podróbki ![]() Cytat:
Ja mam puder Synergen z Rosmana - jestem zadowolona, bo dobrze matuje na cały dzień i nie świecę się, a o to mi chodziło. ![]() Mam też pierwsze zużycia: 1. Żel pod prysznic Natural Oil Nivea 2. Pasta Colgate 19 ml - zapiszę w próbkach 3. Odżywka do włosów Pollena Eva z pokrzywą 4. Mleczko do demakijażu+tonik Pollena Eva 18+ 5. Błyszczyk Wibo Water Sheen maxi lip - zużycie kolorówkowe!!!!
![]() |
#2947 |
Konto usunięte
|
W ogóle zauważyłam, że chyba każdy produkt z rossmannowskich serii przypadał mi do gustu. Żel do golenia Isana - must-have. Dezodorant w żółtym opakowaniu, taki owocowy - genialny zapach. Płyn do demakijażu - Rivala - rewelacja. Synergen pewnie też okaże się trafionym zakupem. A wszystko to za grosze!
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- No i seria Yung ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
orlico a ile kosztuje ten plyn do zmywania makijazu?
#2949 |
Konto usunięte
|
Dziś w promocji kupiłam go 3,80zł, a normalnie kosztuje chyba 4,30zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
a nadaje sie do zmywania oczu?? mleczko do demakijazu na szczescie mam ,kupiłam 500ml butle i z głowy.
#2951 |
Konto usunięte
|
Tzn. to nawet wg nazwy jest do demakijażu oczu, ale jak dla mnie nadaje się świetnie do ogólnego demakijażu
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- No, znalazłam jakąś zastępczą opaskę (siostry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16275439]Byłam dziś na zakupach. Nie kupiłam sobie NIC ciuchowego - jakaś tragedia! Wybredna się zrobiłam niesłychanie... Z kosmetyków tylko planowany żel i antyperspirant w YR.
Na Allegro ![]() zetafon: głaski dla kotka... ![]() dzięki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16279346]Dzięki, spróbuję z tym miodem, a jak nie pomoże to poszukam wazeliny... Jeszcze nigdy mycie zębów tak nie bolało, ale sama jestem sobie winna ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś kupiłam nabłyszczacz w sprayu Mariona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście jeszcze kilka miesięcy zostało, więc się kaska uzbiera.
Chyba dam jej pieniądze, bo nie mam pojęcia co, albo coś taniego (chciała klasyczne wrotki, mocowane do butów a takie za niecałe 100 zl już się kupi) + pieniadze ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Ale z drugiej strony, dziecko z pieniędzy średnio się ucieszy, napewno woli coś z czego od razu będzie miało użytek.
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile moja siostrzenica jest mądrym dzieckiem i rozumie gdy jej mówimy że w komuni chodzi o coś innego niż prezenty, że one są tylko miłym dodatkiem, to gdy przyjdzie do szkoły, to mogłoby jej być przykro jak dzieci się bedą chwaliły Bóg-wie-czym, i, co tu ukrywac, dzieci potrafią być wredne i celowo robić przykrość i się chwalić.
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz są to komputery, laptopy, quady ( ![]() ![]() Zatraciła się zupełnie idea I Komunii św. I dzieciom kojarzy się z wypasionymi prezentami ![]() Chyba powinno się zakazać dawania prezentów z tej okazji, przeciez to nie urodziny czy Mikołaj ![]()
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszly: peeling morelowy St. Ives i maseczka rozana Ziaja (saszetka)
![]() Ostatnio prawie codziennie cos mi sie konczy, fajnie. W szafce powstal widoczny luz ![]()
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Niech to sz**** .Pisałam do was ..piszę i piszę i...nagle ryms..wszystko znikneło!
![]() ![]() No więc od nowa. mam net od tego tygodnia. nie mogę często tu wchodzić bo za szybko zużyje prędkość wykupioną w umowie. ![]() ![]() Mój odwyk to jak nie odwyk..bo doszłąm do perfekcyjnego minimalistycznego zbiorku...I już odwyku nie potrzebuję...Ale jak ja to nazywam...jesteście mogą "grupą wsparcia" bym na nowo nie zbłądziła ![]() ![]() ![]() Zgubiłam gdzieś kartkę z listą grudniowych zużyć.Ale było tam o ile pamiętam.30 pozycji zużytych. Co do kupna..było 7 kosmetyków (+6 na zapas-z czego już kilka musiałam wyjąć) W styczniu zużyłam już 4 kosmetyki, a 2 musiałam oddać bo mnie cholery uczuliły ![]() ![]() Dojdzie do mnie zamówienie z avonu.Ale też się hamuje ![]() ![]() kusiły mnie by zakupić z avonu tak dodatkowo jakiś perfum...Ale stwierdziłam że chociaż w grudniu 1 zuzyłam i 1 kończy mi się teraz to mam jeszcze 2 w zapasie na wiosnę, 1 mgiełkę (też na wiosnę) i 2 zaczęte oraz 2 jeszcze nie uzyte więc przetrzymam tę "chętkę" ![]() ![]() ![]() dzielna jestem prawda?????? ![]() ................. Aha... a ta pokusa z avonem jest tym wieksza że jestem konsultantką i niektóre kosmetyki mogę mieć albo taniej albo w gratisach etc... i jak tu się oprzeć! ![]() Opowiem wam też o moim "zuzyciu tysiąclecia", Kupiłam cienie duo magic manhattanu na początku grudnia-piękny brąz i migdał/śmietanka...Uzywam..Dobrz e się nakładają, są napigmentowane etc.Ale...dziś jest 6 stycznia a ja mam już opakowanie "wylizane do dna" ![]() ......................... ................. Opowiem też o innych zakupach. Kupilismy w grudniu z mężem Mebelki do pokoju dzidziusia.Takie raczej młodzieżowe .Z RED BLACK and WHITE.2kolorowe-pomarańcz i granat.Śliczne! Wreszcie nasze mieszkanko zaczyna wyglądać. A ja przedwczoraj byłam zmuszona kupić sobie nowy telefon komórkowy...Mój poprzedni umarł śmiercią naturalną i nagle zostałam bez niczego..Poprzedniego nie dało się już uratować. Poszłam więc do NEONETU...i kupiłam. Ale w taki oto sposób spłukałam się już na miesiąc z góry...I muszę się teraz pilnować z zakupami! Odbiorę tę paczkę z Avonu skoro już ją zamówiłam ale nic więcej nie kupię.I to nie tylko z kosmetyków ale W OGÓLE. Byłam umówiona ze znajomą właścicielką jubilera na wykup pozostałych 2 części z kompletu biżuterii w tym miesiącu...razem koło 300zł i...kicha. Poszło na tel.Bo musiałam go kupić.Aż boję się do tej kobiety pójśc i spojrzeć jej w oczy ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Powiedz mi ty masz ten zapachAromadisiac w wersji dla kobiety? jak m/w pachnie: kategoria zapachu? orientalny, ciężki? a może kwiatowy?
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-06 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Sweet- dawno Cię nie było
![]() Co do zużytych cieni - jaką mają grmaturę?? Żeby w miesiąc zużyć?? Przeciez nawet używając codziennie, czy 2 dziennie to jest fizycznie nie mozliwe.
#2966 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich, dawno mnie nie było na wstępie życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku i gratuluję Wam zużyć,
ja w grudniu zużyłam 20 kosmetyków pełnowymiarowych ale nie chce mi się wszystkiego wypisywać bo wczoraj wróciłam z Polski i muszę wszystko ogarnąć . za chwilę wkleję moje zakupy grudniowe w Polsce |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aromadisiac mam w damskiej wersji, nie wiem właściwie jaki to zapach, na początku czuć samą slodycz,a potem dopiero uwalnia się kwiatowo orientalna woń, al bardzo ładna! Dziewczyny zgadzam się z Wami co do prezentów na komunię. To co się teraz dzieje, przechodzi ludzkie pojecie!No ale co zrobić jak się jest chrzestną w dzisiejszych czasach, dać symboliczny prezent jak wszyscy dają wartościowe?Oczywiscie nie można przesadzać, quady i laptopy(bo komputery stacjonarne to juz nie przejdą! ![]() Hosenko, skoro chciała Twoja chrześnica wrotki to ja bym jej dała taki prezent + pieniądze ![]() A najlepsze jest to, ze to samo teraz się dzieje z bierzmowaniem!!! U nas w mieście co niektórzy proszą na ta uroczystość po wszystkim do domu czy lokalu świadka, chrzestnych, rodzinę i też coś trzeba dać! masakra jak dla mnie!
![]() |
#2969 |
Konto usunięte
|
Dziewczynki, gdzie Wy kupujecie te Lorysy? Mój balsam Stapizu jest na wyczerpaniu i szukam czegoś nowego do wypróbowania. To można nakładać codziennie na kilka minut czy raczej jak waxa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16290748]Dziewczynki, gdzie Wy kupujecie te Lorysy? Mój balsam Stapizu jest na wyczerpaniu i szukam czegoś nowego do wypróbowania. To można nakładać codziennie na kilka minut czy raczej jak waxa?[/QUOTE]
Lorysa można dostać w Auchan , na opakowaniu pisze że po każdym umyciu nałożyć i spłukać po 3 minutach więc można codziennie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.