|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agusia mnie ta pierwsza suknia sie podoba chociaz to nie moj styl no i piosenka Eleni. A Justys z tych co Ty pokazałaś to te z falbanami sa fajne i mnie np. podoba sie w całości India. Ale ja inna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
W tej góra mi sie nie podoba. A wiesz ze ona jest drozsza niz Allison, bo ma kamyczki svarovskiego i dlatego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
Ninuska tej tiulowej sukni o ktorą pytałaś znalazłam to zdjęcie tylko na allegro.Pytalas czy nie wiem jak wygląda na żywo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
W pałacyku tarnowskich straszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
No pięknie
![]()
#2947 |
Rozeznanie
|
O masakra z tym pałacykiem no ładnie
![]() Ja uciekam na egzamin kobietki trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
Dobre, hehe
Agusia ![]() Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-01-13 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Agusia powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Aniu na pewno
![]() ![]()
#2952 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek słyszałam o jednego zaprzyjaźnionego przedszkolaka, ze pomysł z klaunem sie spodobał dzieciom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Wtajemniczenie
|
AGA ja pracowałam w salonie na zabiej u Marioli Żywczyk.
Agusia widze ze mamy identyczne upodobania. moze razem sie powinnysmy wybrac na wyciezke po salonach z sukniami ![]() gorzej jak wyjdziemy w tych samych ![]() Bardzo podoba mi sie tez sukienka Justys ta z falbanami ![]() a po za tym juz po choince, bylo super dzieciaki byly zachwycone.CLOWN im sie podobal bardzoooo a ja sie wybawilam. no i moje kochane mmaluszki i ich rodzice pamietali o tym ze odchodze. dostalam prezent. cudowne rozowe kapcie-swinki. przesłodie i pasek taki ozdobny do tuniki. poplakalam sie...kochani ludzie.....łzy ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Madziaciu mi sie podobaja te same suknie ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- http://www.memolia-suknie.pl/index.php?k1,suknie-slubne tu sa naprawde sliczne suknie...to ta strona z ktorej agusia podawala suknie. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- dziewczyny wejdzcie na strone salonu sukien slubnych emmi mariage w kielcach. tu sa przesliczne sukienki. ale kolekcja 2009
#2954 |
Zadomowienie
|
A mim pani w salonie w Ostrowcu doradziła taki model- oryginalna
![]() http://moda.allegro.pl/item877944091...ge_okazja.html
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-01-13 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, ja po dwóch wykładach na uczelni i paru godzinkach łażenia po mieście nareszcie jestem w domu, zjadłam kopytka i mogę wreszcie odpocząć przy kompie
![]() Cytat:
Śmiejcie się śmiejcie, ale historia intrygująca ![]() ![]() ![]() Dziewczynki ładne te sukienki, które pokazujecie, przejrzałam wszystkie, ale mnie najbardziej podobają się te w stylu empire ![]() Agusia533 ![]() ![]() Qdlatek super pomysł na przebranie, nie płacz już... ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
model Christina http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-christina - ta jest super, piekna!!!!!!!! AGUSIA533 twoja pierwsza super!!! Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-13 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się z tych podobaja modele vicky, nanette, i michelle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Na chwilkę zajrzałam przywitać się z Wami...Serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co u Was ...buuu...wrrrr... oki zmykam trzymajcie się cieplutko ![]()
#2959 |
Zakorzenienie
|
Ateno fajnie ze zajzalas
![]() a ja dzisiaj mam straszny dzien. najpierw wymiotowalam pol dnia a potem mnie tak zaczela bolec glowa ze az sie poplakalam z tego bolu. moj maz na szczescie zaraz wrocil i sie mna zajal, dal tabletke a jak nie pomogla to zrobil oklad. no i mi chyba pomoglo bo zasnelam kolo 16 i obudzilam sie niedawno. ale niestety teraz znowu mnie mdli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu tak bardzo ci współczuję, musi ci być ciężko, tak długo się już męczysz, mam nadzieję, że ci przejdzie ![]() Podobno na mdłości poranne działają sucharki, ale to pewnie przetestowałaś już dawno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
nie testowalam bo ja takich porannych mdlosci nie mialam tak naprawde. tzn jak wstawalam to czulam sie ok a dopiero potem zaczynalo mnie mdlic i tak caly dzien. na mnie na poczatku dzialaly mandarynki i lody czekoladowe a ostatnio grejpfrut
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A próbowałas przegryzać coś słonego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, moja kuzynka miala mdlosci i lekarka jej zalecila aby kupila sobie korzen imbiru. Tarla go na tarce i dodawala np do herbaty. Mowila, ze to bylo dla niej wybawienie, wiec jak nie probowalas to sproboj, moze ci tez pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() imbir niestety u mnie odpada bo nienawidze jego zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja z egzaminu wróciłam do domku po 18.00 no i zanim sie wykąpałam,zjadłam pyszną kolacje to tak zleciało ,że już prawie godzina 22.00 ![]() ![]() Aniu naprawde ci szczerze współczuje tych ciągłych mdłości,trzymam kciuki aby ci szybko przeszły a miejmy nadzieje,że nastąpi to szybko ![]() ![]() Qdlatek nio masz dużo racji z tym wspólnym naszym gustem ![]() ![]() Dziewczynki no i najważniejsze muszę pochwalić sie egzaminem poszło superrrr ![]() ![]() ![]() Dziękuje wam jesteście kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze kapota, nie wyobrażam sobie wymiotować pół dnia...to musi być męczące okropnie. No ale Aniu, wydaje mi się, że wiecznie to trwać nie może, i czuję, że ci te nudności niedługo miną. A jaka nagroda cię czeka za to poświęcenie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
AGUSIA gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
Agusia gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Ide zaraz lulu bo jestem bardzo zmęczona
![]() Jutro mnie czeka ciekawy dzień ![]() ![]() ![]() ![]() Mój Tż ma urodziny 3 dni po mnie także będziemy balować ![]() A pozniej po zakupach na 14 jestem umówiona do salonu "Marzenie" na mierzenie 2 sukien ślubnych już sie ciesze na samą myśl ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Dziewczyny bardzo wam dziękuje ![]() Aniu Katalinka ma racje troszke sie pomęczysz ale jaka NAGRODA CIĘ CZEKA PO TYCH 9 CIĘŻKICH MIĘSIĄCACH ![]() Szybko zleci zobaczysz sama ,zanim się obejrzysz a już będziesz na rękach nosiła swojego bobasa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.