![]() |
#2941 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
A dziękuję
![]() Szkoda, że nie mam ogródka, mogłabym tam siedzieć i siedzieć jak jest taka ładna pogoda.
#2943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | ||
Zadomowienie
|
Nie znosze Next'a
![]() Bo nie bylo nic z rzeczy potrzebnych, a niepotrzebnych nie chcialam kupowac. Poza tym jestem chyba dosc wybredna jesli chodzi o rzeczy dla malego - po pierwsze musza byc praktyczne - a wystarczajaco sie juz niemowlakow w zyciu naubieralam, zeby wiedziec, czego sie wystrzegac. No i staram sie zwracac uwage, zeby przede wszystkim dla Malego byly wygodne (zadnych wbijajacych sie w plecki guzikow), a oprocz tego jeszcze ladne... Cytat:
I wlasnie dlatego odwiedzam TKMaxx - czasami mozna upolowac niesamowite okazje. A dzisiaj po prostu polowanie sie nie udalo i dlatego jestem nie w humorze. Cytat:
O, a to moja spodnica, wlasnie skonczylam. Po praniu i zaprasowaniu szwow na pewno bedzie sie prezentowac lepiej ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Vedma kiecka ładna,moj ulubiony kolor,ale tak fotkę zrobiłaś,że wogóle nie widać,że jesteś w ciąży
![]() ![]() Co do pasów są różne opinie. Ja nosiłam dwa miesiące,ale był okrutni enie wygodny i kręgosłup mnie od niego bolał,a efektów żadnych. Gdy zaczęłam ćwiczyć A6W to odrazu brzuszek się zmniejszył i szybko waga spadła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vedma, ja tez chcialam zobaczyc kawalek brzuszka, bo choc spodnica sliczna to pozostal mi niedosyt. ![]() Acha, ja uwielbiam TKMaxxa. ![]() Cos thebestme i hanjah sie dlugo nie odzywaja. Juz sie zaczynam martwic... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
Vedma śliczna kiecka,zdolniacha z Ciebie
![]() ![]() No właśnie świeżo upieczone mamusie wciąż milczą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=evsEG...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=U8ujV...eature=related Szkałam więcej z tej serii ale nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() Ja nadal w dwupaku,dzień po terminie... ![]() Nocka minęła nam spokojnie,żadnych skurczy,nic...No to czekamy dalej... Pogoda się u mnie zepsuła,chyba chce dziś padać deszcz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Rozeznanie
|
Vedma czy ty wciągałaś brzuch do zdjęcia?
![]() Stawaj bokiem i rób zdjęcie ![]() Wczoraj przez cały dzień Mały był bardzo spokojny, a jak się położyłam spać to myślałam, że mi wyskoczy przez pępek. Tak szalał, że aż się wystraszyłam. U nas pogoda też taka sobie, chyba będzie lało, szkoda, bo mieliśmy jechać w to samo miejsce, co wczoraj. Dlaczego jest ładnie w tygodniu, kiedy K. pracuje a w weekend, kiedy ma wolne leje ![]()
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie mam ten sam problem...Ale podejrzałam pogodę w necie,to u mnie na przyszły tydzień zapowiadają zimniej i deszcze ![]() To już pewnie po lecie będzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Jola to dalej czekanie
![]() Diari mały się wyspał w czasie dniato w nocy szalał ![]() Vedma fajna spódnica ![]() U mnie brzuch widać i powoli zaczynają mnie draznić komentarze. Moja znajoma co chwilę powtarza, że źle obliczyli mi termin porodu (wg USG) i na pewno go zmienią. W pracy podglądają co jem i ile jem a później komentują (niby żartobliwie). ![]() U nas pogoda nadal piękna, słoneczna ![]() Mam nadzieję, ze hanjah i thebestme się odezwą w końcu z dobrymi wieściami.
#2954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Ja nie spałam do 1.00.Teraz dopiero wstałam ale i tak mi się ziewa. U nas choroba.Maz zaraził się ode mnie. A mnie się śniło, że Hanjah urodziła synka i się wstydzi na forum pokazać.Takie głupoty. No a oni jeszcze wózka nie mieli i pewnie nie wszystko bylo przyszykowane na powitanie maluszka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jej zmieniali datę kilka razy, co dziwne nie jest, bo w ciążę zaszła biorąc pigułki. Jakby jeszcze tylko gadała, ona mnie usiłuje przekonać. ![]() cóż bywa ![]() Cytat:
Szczególnie niefajnie, że piękna pogoda, a choróbsko dopada. My pewnie na wycieczkę się wybierzemy tak pięknie jest ![]()
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jolaoo no cóż ci mogę powiedzieć ![]() ![]() Diari przyznaj się lepiej,że zadużo kawy wypiłas i daltego mały tak szalał ![]() ![]() Luna a u mnie w pracy mam to samo. Gapia mi się na brzuch i zaglądaja do talerza. Co chwilę słyszę,że to pewnie bliźniaki albo termin mam źle obliczony. Jak mnie to wkurza ![]() Darianna zdrówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Uświadomiłam sobie właśnie,że wczoraj skończył się mój urlop i rozpoczęłam macierzyński...
![]() ![]() Macierzyński też pewnie "przeleci jak burza"... I jak odchodziłam z pracy,to płakałam i zastanawiałam się co ja będę robić w domu,tak teraz już nie chce mi się wracać do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
No właśnie pogoda super ale dla mnie za gorąco jest.
Ja macierzyński zaczynam w czwartek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zadomowienie
|
Nie, no co Ty
![]() ![]() Moze potem poprosze TZa zeby mi pstryknal jakas fotke z boku ![]() Cytat:
O rany, moze ona mysli, ze ma jakas misje do spelnienia? Cytat:
Zostalo mi jeszcze poltora miesiaca do przepracowania, niestety. No chyba, ze sie poddam i wykorzystam urlop wypoczynkowy.
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bylam na usg - wprawdzie nie zrobili mi testu na syndrom downa bo sie okazalo ze to ciut zapozno, ale lekarz powiedzial ze z tego co widzi dzidzia rozwija sie bardzo dobrze i powinno byc wszytsko ok . Ma 14 cm
![]() Vedma a ty gdzie rodzisz ?? u siebie w miescie . Faktycznie ze masz takie wciecie fiu fiu no i brzusio zgrabny generalnie to na tym zdjeciu nie widac. Sodnica wyszla bardzo ładnie - mistrzu ![]()
#2962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratki za dobre wieści ![]() My byliśmy w mieście... Ale duchota straszna jest u mnie ![]() Poleciało dziś parę komentarzy pod moim adresem w stylu: "chyba już wkrótce...?" ![]() ![]() A może już jestem przewrażliwiona...:confus ed: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno troszke jestes, przeciez widzialysmy Cie na zdjeciach i na pewno nie jest tak zle, jak Ci sie wydaje. A ludzie chca byc po prostu mili... ale rozumiem Twoje rozdraznienie, bo sama czasem tak mam i to bez powodu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
Jola czy ten twój napar z liści malin smakuje jak herbata malinowa i jest ciemnoróżowy? Bo ja myślałam, że jak to jest z liści, to nie będzie różowe i będzie inne w smaku.
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dokupiłam dziś same liście i wiem już jak sklep się nazywa CERES NATURALY FOOD ![]() A chyba thebestme podawała też kiedyś linka na ebay i tam też były te suszone liście do kupienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Rozeznanie
|
Dzięki. Niestety u nas nie ma tego sklepu, zostanę przy tej herbacie co mam, nie jest taka zła.
![]()
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam je na ebayu http://cgi.ebay.co.uk/Raspberry-leaf...item518c397e1a |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
normalnie wstyd, ale ja nie kupuję na ebayu
![]()
#2969 |
Zadomowienie
|
No nie wstyd...Ja sama kupuję dopiero od niedawna. Ale naprawdę warto
![]() ![]() Jeszcze nie zdarzyło mi się,żeby coś do mnie nie doszło...A do tego jeśli jest licytacja to czasem fajna zabawa. Może spróbuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Od jutra ma się pogorszyć pogoda.I dobrze.Jurto idziemy zwiedzać porodówkę.
Uwielbiam ebaya ale jeszcze bardziej car boot sale. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-06-05 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.