|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() tak, niedawno odstawiłam i pewnie tak szybko zaskoczyło, bo hmm... za pierwszym razem ![]() heh...znów sie niezbyt czuję... i nie pomogły i biszkopty rano... dzis sucharki kupie, bo oszalec mozna... a w pon chyba do gina pojde po zwolnienie...
![]() |
#2942 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
czesc
![]() klikam w banerki od samego rana. nasz e dziewczyny musza prowadzic ![]() Cytat:
pozniej zrobie foto Cytat:
![]() troche sie dzis naklikałam, mam nadzieje, że pomoże Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2943 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki
![]() Domi...banerek zakliknięty ![]() Galerianki oglądałam...spodziewałam się co prawda czegoś bardziej wymownego, ale warto obejrzeć. Maja...nasz-melanż.pl...bosssssskie :P ![]() Jadę dziś z koleżanką na shopping...znów kolejny weekend w galerii, tym razem innej niż tydzień temu ![]()
![]() |
#2944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kliwia ja już uzywam takich kosmetyków ![]() Cytat:
![]() ![]() artykuł rzezcywiście wstrząsający, ja tez się boję ciązy i tego jak bede pozniej wyglądać i pewnie na razie nie czuję tych macierzyńkich klimatów domi klikam w Twoj banerek, ale nie przesuwasz się w rankingu, hmm... pkt naliczane sa po jakims czasie czy kazdy mze oddac tylko 1 głos??
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-02-27 o 08:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() męzul od rana czyta ksiązkę (wciągnęła go ostro) Brown "zaginiony symbol" wiec ja wskoczyłam do was, a potem lecimy trzec ziemniaki na placki ![]() hehe od rana obudziły nas spiewające ptaszki za oknem ![]() wtedy męzul mnie przytulił i roztoczył taką sliczną wizję, ze za kilka lat wyjdziemy sobie do naszego ogródka z dziecmi, zjemy sniadanko, pobawimy sie z pieskiem i bedzie super sielanka i teraz mam super humorek ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
własnie powiedziałam to męzowi na co on, ze moze nam sie uda na pierwszą rocznicę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
martucha super, że z dzidzią wszystko dobrze A ja dzisiaj dostałam @ i właśnie umieram w pracy. Dosyć, że nudy to jeszcze brzuch mnie boli. Zaraz tu zasnę. Dzisiaj idziemy ogladać 2 mieszkanka, jedno calkowicie do remontu a drugie częściowo. Już się nie nastawiam, że odrazu kupie, daje sobie na luz i idziemy poprostu pooglądać, jak sie spodoba to będzie dobrze a jak nie to trudno. dziewczyny jakie macie patelnie, tj chodzi mi o firmę, czy teflonowe czy zwykłe, bo w tym miesiącu chcemy sobie sprawić jakieś 2 fajne patelnie. Myślałam nad tefalem są po 2 w komplecie na allegro ale nie wiem jak sie sprawują w codziennym użytku
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
stokrotka ja bym kupiła teflanowe
![]() tak samo garnki teflanowe strasznie mi sie podobają. mamy tutaj i takie zwykłe i własnie teflanowe i widac wielką róznicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Zobaczyłam że Azzis ma już swojego Adasia ![]() ![]() Martucha ![]() ![]() ![]() anuulaa ja też kiedyś miałam fioletową sypialnię i dużo różu ![]() ![]() Agatko, t już w tym tygodniu? ![]() ![]() ![]() ja już w domu ledwo wytrzymuję. Przedwczoraj ściagnięto mi szwy i nic nie bolało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i i....... moje prawko czeka w urzędzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Możesz wstawić tego storczyka w zacienione miesjce na kilka tygodni( 3-4), odpocznie, nabierze sił by potem móc pieknie zakwitnąć. Al;e jeśli ma zielone łodygi to niech dalej stoi na parapecie, może wypuścić nowe pąki z tej samej łodygi. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Gold jaka operacja?? co się stało?? nie było mnie tu troszkę wiec nie wiem o co biega.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
my sobie jakis czas temu kupilismy taflanową (ale nie tefala) głębszą ze szklaną przykrywką . rewelacja. wszystko wchodzi do niej, mozna podduśić (a zawsze z tym był problem) wiec taka jedna myslę, ze jest niezbędna w kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tym sposobem odszukałam Twoją fotkę w nowym kolorku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kolory tu jakis ciemny bursztyn (na obrazku lekko w rudy wpadający) a farba jak dla mnie super. bardzo dobrze sie nakłada, pokrywa wszytsko równomiernie (nawet siwe włosy ![]() ![]() ja miałam ten odcien 645 http://www.skapiec.pl/site/cat/140/comp/443521 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
domi7ks
dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() i gratuluje 5 miejsca Scio hahahahahahaahha jestes Boska... takkkk iu cory beda mlodsze od chlopakow wiec wsyztko bedzie git! ![]() ![]() Sysunia_d dziekuje ![]() ![]() anuulaa BOSKOOOOOOOOOOO zrobilas moja sypielnie... jak jeszcze nie mielismy bobasaa w planach to ja sobie wlansie identyczna sypialnie zaplanowalam we fiolecie z czarnymi dodatkami forki slubne... taka tapeta trafilas w moj gust w milionie procent... oczywiscie zalony ja byl dala takie ciezkie robiace klimat ![]() ![]() ![]() ![]() zaaaabcia dziekuje ![]() ![]() klion78 najpierw fluragine i bralam ja 2 razy dziennie prez 8 dni pomoglo ale po 2 tygodniach byl nawrot wiec teraz 2 saszetki monuralu do wypicy jedna dzis na noc na pusty pecherz a druga po 24 godzinach i potem zurwit albo sok z zurawiny ale wole zurawid... zobaczymy stokrotka24 dziekuje ja mam mala z tefala taka do jajecznicy itd i jestem bardzo zadowolona swietnie sie robi i latwo czysci ![]() gold-fish dziekuje, gratuluje prawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciesze sie ze sciagneli ci juz szwy bedzie dobrze ![]() wczoraj przyszedldo nasz najstarszy brat tz z zzona i corka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najpierw za to ze na scianie nie mamy ani jednegho swietego obrazka jak to mozliwe (no kurde mieszkamy tu 2 tygodnie wiec jest... ) a teraz za kielbache.... no nic ![]()
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
tak patrzę, na pierwszą strone naszego wątku i nie pamiętam częsci tych osób z listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do patelni to dla mnie też jest ważne, żeby szybko dała sie wyczyścić, niecierpię myć garów
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Ciemny ten kolorek
![]() ![]() ![]() Martucha, moja mama ostatnio jak po operacji wróciłam do domu i akurat się kapałam, to zawiesiła nam nad drzwiami krzyżyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Martucha wiem
![]() Stokrotka te tefalowskie łatwo się czyści, wystarczy trochę wody i płynu, nic nie trzeba szorować, ja mam z tym termospotem i też dla mnie przydatna, bo nigdy nie wiem, czy już jest rozgrzana czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do odcienia to wyszedł mi troszkę ciemniejszy naz na opakowaniu , ale róznica jest niewielka. ![]() gratulacje za prawko i zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. ![]() TZ w koncu wstał (tak się zaczytał) wiec idziemy robic te placki na sniadanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie dostałam telefon w sprawie pracy w galerii w sklepie odzieżowym. Nie mój szczyt marzeń ale pójdę na rozmowę i się zorientuję. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-02-27 o 09:46 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do Castinga to ja go uwielbiam ![]() ![]() Madziu a Ty naturalną blondynką jesteś?? Bo wcześniej z tego co pamiętam to byłaś blondi, czy też miałaś farbowane?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam u gina na kontroli innego, bo zmienilam tego mojego po porodzie i mi powedzial ze bede miala zabieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() domiks jaki zabieg?? stokrotka polecam patelnie tefal sa rewelacyjne i bardziej trwałe niz tykie niefirmowe Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-02-27 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem naturalną szatynką, ale przez kilka lat na blond się farbowałam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto moje nowe nabytki: buty z Sigmy oraz torebka, ktora wczoraj upolowałam z przeceny ![]()
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-02-27 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Do tego lekarza chodzilam kiedys jeszcze przed ciaza, a potem na okres ciazy zmienilam go i zaluje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I sie nie mogl nadziwic czemu mnie tamten nie badal. Mogla na niego poskarzyc, bo ten u ktorego dzis bylam jest dyrektorem a tamten do ktorego chodzilam ordynatorem szpitala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.