Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 07:14   #2941
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oo to spoko

a własnie miqu patrze na pierwszą strone a ty w ciązy gratulacje. kurcze a ty dopiero chyba co odstawiałąs tabletki prawda?? czy cos mi sie pomyliło?? długo sie staraliście??
hehe a dziękuje
tak, niedawno odstawiłam i pewnie tak szybko zaskoczyło, bo hmm... za pierwszym razem

heh...znów sie niezbyt czuję... i nie pomogły i biszkopty rano... dzis sucharki kupie, bo oszalec mozna...
a w pon chyba do gina pojde po zwolnienie...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 07:40   #2942
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

czesc

klikam w banerki od samego rana. nasz e dziewczyny musza prowadzic

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć
india83 pokaż butki

pozniej zrobie foto

Cytat:
własnie patrzę na tę stronkę z butkami "sigma" nieźle. a jakie wzięcie mają te butki.
ni niestety spore, ja juz zamowilam 4 pary chyba w 3 dni i wiecej tam nie wchodze

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
klik dla Ciebie

LASECZKI DZIEKUJE ZA KLIKI, JESTEM NA 5 MIEJSCU
troche sie dzis naklikałam, mam nadzieje, że pomoże

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
India w jednym z zamówień bierzemy obie udział na kawowe balerinki się spóźniłam...a i w tym zamówieniu jestem jako rezerwa

:
no ale moze wskoczysz na miejsce jakies dziewczyny, zawsze jakas mała szansa jest

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny to teraz podzielę się moim projektem sypialni. Tak będzie wyglądać Mój ulubiony fiolet wreszcie będę mogła zrealizować w sypialni. Łóżko i szafki będą białe, po bokach łóżka fioletowe puchate dywaniki. Drzwi w kolorze parkietu. Nie zrobiłam firanki i zasłon, bo za dużo bawienia. Na wprost łóżka będzie (jest) szafa na całą ścianę. Ogólnie chce ją zrobić w kolorystyce fiolet-biel- czerń. I co myślicie?

p.s. zakochałam się w tej tapecie
piękny!! zdolniacha z Ciebie i masz niezłą wyobraźnię, vo slicznie Ci to wyszło
Stary 2010-02-27, 07:47   #2943
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć kobitki

Domi...banerek zakliknięty

Galerianki oglądałam...spodziewałam się co prawda czegoś bardziej wymownego, ale warto obejrzeć.
Maja...nasz-melanż.pl...bosssssskie :P uśmiałam się z rana

Jadę dziś z koleżanką na shopping...znów kolejny weekend w galerii, tym razem innej niż tydzień temu Muszę sobie zakupić jakieś wdzianko na sprawę...w końcu muszę jakoś przyzwoicie wygladać...a środa tuż tuż i mało czasu zostało...nerwy coraz większe...buuuu

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 07:55   #2944
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india pokaz bo nie wierze.

ps. no nie chce nic mowic, ale juz powinnysmy zaczac wklepywac krem wkolo oczu, i przynajmniej raz w tygodniu jakas odzywcza maske nakladac nie wystawiac sie na slonce i na solarium, pic duzo wody etc
naprawde jest ich mnóstwo wokol oczu! pewnie ujawniły się przez solarium, bo postanowiłam nadac sobie troszkę koloru, bo zle wygladałam taka blada, no a teraz zamrszczki mam bardziej widoczne
kliwia ja już uzywam takich kosmetyków

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
india ile masz lat? bo wiesz pierwsze zmarszczki mimiczne pojawiaja sie ok 21 roku zycia poza tym skoro masz takie zmarszcczki znaczy ze duzo sie usmiechasz i jestes mila osoba wiec sie nie martw

Dziewczyny wlasnie czytam ten artykul:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._dziecka_.html

hmm jak dla mnie szokujące ...
jeszcze 26 musze ograniczyc uśmiechy

artykuł rzezcywiście wstrząsający, ja tez się boję ciązy i tego jak bede pozniej wyglądać i pewnie na razie nie czuję tych macierzyńkich klimatów

domi klikam w Twoj banerek, ale nie przesuwasz się w rankingu, hmm... pkt naliczane sa po jakims czasie czy kazdy mze oddac tylko 1 głos??

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-02-27 o 08:00
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:28   #2945
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

męzul od rana czyta ksiązkę (wciągnęła go ostro) Brown "zaginiony symbol" wiec ja wskoczyłam do was, a potem lecimy trzec ziemniaki na placki

hehe

od rana obudziły nas spiewające ptaszki za oknem

wtedy męzul mnie przytulił i roztoczył taką sliczną wizję, ze za kilka lat wyjdziemy sobie do naszego ogródka z dziecmi, zjemy sniadanko, pobawimy sie z pieskiem i bedzie super sielanka i teraz mam super humorek

Cytat:

A i zapomniałam napisać Madzialenka super kolor włosów
dzięki
Cytat:

Madzia jaka odważna zmiana kolorku ja poki co mam kilometrowe odrosty bo nie wiem czy zmieniać czy zostac przy tym co zawsze
hehe ja tez sie bałam, a teraz super czuję sie w tym kolorku, wiec stwierdziłam, ze mam zamiar teraz troszkę poeksperymentowac i poszukac jakis fajnych odcieni
Cytat:
Dziewczyny to teraz podzielę się moim projektem sypialni. Tak będzie wyglądać Mój ulubiony fiolet wreszcie będę mogła zrealizować w sypialni. Łóżko i szafki będą białe, po bokach łóżka fioletowe puchate dywaniki. Drzwi w kolorze parkietu. Nie zrobiłam firanki i zasłon, bo za dużo bawienia. Na wprost łóżka będzie (jest) szafa na całą ścianę. Ogólnie chce ją zrobić w kolorystyce fiolet-biel- czerń. I co myślicie?

wow super
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe a dziękuje
tak, niedawno odstawiłam i pewnie tak szybko zaskoczyło, bo hmm... za pierwszym razem

heh...znów sie niezbyt czuję... i nie pomogły i biszkopty rano... dzis sucharki kupie, bo oszalec mozna...
a w pon chyba do gina pojde po zwolnienie...
za pierwszym razem?? nieźle.
własnie powiedziałam to męzowi na co on, ze moze nam sie uda na pierwszą rocznicę hehe choc ja dalej mam dylemat. odstwiac tabsy i starac sie bez badan, czy czekac az będę miała mozliwosc sie zbadac i prosic mamę aby mi jeszcze kilka opakowan tabsów dosałała (zapas mam do końca czerwca)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:28   #2946
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć kobitki

Domi...banerek zakliknięty

Galerianki oglądałam...spodziewałam się co prawda czegoś bardziej wymownego, ale warto obejrzeć.
Maja...nasz-melanż.pl...bosssssskie :P uśmiałam się z rana

Jadę dziś z koleżanką na shopping...znów kolejny weekend w galerii, tym razem innej niż tydzień temu Muszę sobie zakupić jakieś wdzianko na sprawę...w końcu muszę jakoś przyzwoicie wygladać...a środa tuż tuż i mało czasu zostało...nerwy coraz większe...buuuu
na pewno będzie ogromny stres, ale bedziesz mogła już zamknąć ten rodział całkowicie. Ubież się ładnie niech twój "mąż" zobaczy co stracił

Cytat:
ojej gdzie ty takie kupiłas?

my kupilismy sobie jakies francuskie rózowe (bo tylko rózowe lubimy). najbardziej mi smakuje takie nie za gorzkie, nie za słodkie. do tego jakies przekąski i film koniecznie
ja jeszcze różowego nie piłam, jak mówisz, ze takie dobre to musimy spróbować. My ostatnio porto piliśmy

Cytat:

sypialnia świetna, i ta tapeta, bosko wygląda. Z fioletem dobrze sie śpi, my mamy fioletowy pokój (pomalowany duluxem lawendowe pole) i jestem zadowolona

martucha super, że z dzidzią wszystko dobrze

A ja dzisiaj dostałam @ i właśnie umieram w pracy. Dosyć, że nudy to jeszcze brzuch mnie boli. Zaraz tu zasnę.
Dzisiaj idziemy ogladać 2 mieszkanka, jedno calkowicie do remontu a drugie częściowo. Już się nie nastawiam, że odrazu kupie, daje sobie na luz i idziemy poprostu pooglądać, jak sie spodoba to będzie dobrze a jak nie to trudno.

dziewczyny jakie macie patelnie, tj chodzi mi o firmę, czy teflonowe czy zwykłe, bo w tym miesiącu chcemy sobie sprawić jakieś 2 fajne patelnie. Myślałam nad tefalem są po 2 w komplecie na allegro ale nie wiem jak sie sprawują w codziennym użytku

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:31   #2947
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

stokrotka ja bym kupiła teflanowe co do firmy, to sama nie wiem,. ale napewno nie zwykłe.
tak samo garnki teflanowe strasznie mi sie podobają. mamy tutaj i takie zwykłe i własnie teflanowe i widac wielką róznicę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 08:37   #2948
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
sypialnia świetna, i ta tapeta, bosko wygląda. Z fioletem dobrze sie śpi, my mamy fioletowy pokój (pomalowany duluxem lawendowe pole) i jestem zadowolona
my też mamy w sypialni lawendowe pole
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:38   #2949
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć już teraz rozumiem dziewczyny, które wpadacie tu na chwilę np. po pracy, po uczelni nie sposób nadąrzyć z czytaniem absurd.

Zobaczyłam że Azzis ma już swojego Adasia gratulacje i życzenia dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domu

Martucha babyboy dobrze, że wszystko w porządku

anuulaa ja też kiedyś miałam fioletową sypialnię i dużo różu śliczna ta tapeta taki powiew świeżości z tą bielą ... szkoda że sama dałam za dużo rózu u siebie

Agatko, t już w tym tygodniu? doszliście do jakiegoś porozumienia? macie wogóle kontakt? bedzie orzekanie? jeżeli to zbyt osobiste nie odpowiadaj a shopining to świeny pomysł przed wiosną i nowym życiem

ja już w domu ledwo wytrzymuję. Przedwczoraj ściagnięto mi szwy i nic nie bolało a ja panikara miałam rzeźnię w wyobraźni ale lekarka pierwszego kontaktu obmacała mi brzuch i kłóło mnie w tym jajniku więc poleciła zrobić USG. W przychodni bym zapłaciła 70 zł, więc pojechałam wczoraj do tego szpitala. Bez problemów mnie zbadali i wszystko świetnie. Opóźnia mi się okres to z powodu operacji, ale jestem dobrej myśli Oprócz tego wczoraj dostałam telefon że wygrałam w konkursie ezodorantów garniera komplet kosmetyków szkoda że nie laptopa ale dobre i to

no i i....... moje prawko czeka w urzędzie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:39   #2950
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja, Kliwia, Marta dziewczyny moje storczyki wszystkie trzy, które mam stoją zanurzone w wodzie cały czas, bo jak je kąpałam raz na jakiś czas po pół godziny to nie było efektów
i jak tylko wody w szklanej donicy brak to dolewam i kwitną
widać co storczyk to inne potrzeby
słyszałam o takim przypadku, że storczyki podlewano z konewki tak jak wszystkie kwiaty w domu i bujnie rosły, także chyba każdy storczyk jest inny

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wy o kwiatach to ja mam pytanie Dostałam storczyka jakies 4 miechy temu . był piekny ale po tych 4 miesiacach odpadły mi wszystkie kwiaty i zostały mi po nim liście piekne i łodyga ... teraz pytanie czy jest szansa zeby jeszcze mi zakwitł ??? A jesli tak to co ja mam zrobić , obciac ta łodyge ?? czy zostawić i czekać - bo nie mam zielonego pojecia czy to trzymac czy wywalić
nie wyrzucaj broń boże. On jeszcze zakwitnie, tylko musisz poczekać. Czy te łodygi ci uschły całkiem? jeśli tak to je obetnij, a jeśli usnęły do połowy to do tego miejsca właśnie odetnij. Obserwuj czy liście rosną, czy pojawiają się nowe pędy pod liściami. Mój pierwszy storczyk miał jedną łodygę, uschła, a potem pojawiły się dwa nowe pędy, które własnie zaczynają mi kwiatnąć, co prawda kwiatki są mniejsze niż wtedy gdy go dostałam ale i tak są piękne.
Możesz wstawić tego storczyka w zacienione miesjce na kilka tygodni( 3-4), odpocznie, nabierze sił by potem móc pieknie zakwitnąć.
Al;e jeśli ma zielone łodygi to niech dalej stoi na parapecie, może wypuścić nowe pąki z tej samej łodygi.

Cytat:

super

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
będzie dobrze trzymam kciuki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:40   #2951
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold jaka operacja?? co się stało?? nie było mnie tu troszkę wiec nie wiem o co biega.

Stary 2010-02-27, 08:42   #2952
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
hej dziewczyny

na pewno będzie ogromny stres, ale bedziesz mogła już zamknąć ten rodział całkowicie. Ubież się ładnie niech twój "mąż" zobaczy co stracił

ja jeszcze różowego nie piłam, jak mówisz, ze takie dobre to musimy spróbować. My ostatnio porto piliśmy

martucha super, że z dzidzią wszystko dobrze

A ja dzisiaj dostałam @ i właśnie umieram w pracy. Dosyć, że nudy to jeszcze brzuch mnie boli. Zaraz tu zasnę.
Dzisiaj idziemy ogladać 2 mieszkanka, jedno calkowicie do remontu a drugie częściowo. Już się nie nastawiam, że odrazu kupie, daje sobie na luz i idziemy poprostu pooglądać, jak sie spodoba to będzie dobrze a jak nie to trudno.

dziewczyny jakie macie patelnie, tj chodzi mi o firmę, czy teflonowe czy zwykłe, bo w tym miesiącu chcemy sobie sprawić jakieś 2 fajne patelnie. Myślałam nad tefalem są po 2 w komplecie na allegro ale nie wiem jak sie sprawują w codziennym użytku
Ja mam jedną zwykłą, ale głęboką - świetna do duszenia, bo jak smażę, to przywiera, drugą mam tefala z teflonową powłoką - polecam. Jest świetna, nic mi nie przywiera, teraz choruję na patelnie grillową i woka.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:48   #2953
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

my sobie jakis czas temu kupilismy taflanową (ale nie tefala) głębszą ze szklaną przykrywką . rewelacja. wszystko wchodzi do niej, mozna podduśić (a zawsze z tym był problem) wiec taka jedna myslę, ze jest niezbędna w kuchni

Stary 2010-02-27, 08:51   #2954
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Gold jaka operacja?? co się stało?? nie było mnie tu troszkę wiec nie wiem o co biega.
kliknij na mój nick i wybierz ,,znajdź więcej postów" ostatnio naisałam może 5, bo nie mam cały dzień neta a wieczorami się gorzj czułam. Miałam laparoskopię

ja tym sposobem odszukałam Twoją fotkę w nowym kolorku rudy? dobrze widzę ? jaki to odcień? nie wypadają włosy? bo castingiem to ja nie forbułam nigdy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-02-27, 08:56   #2955
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
kliknij na mój nick i wybierz ,,znajdź więcej postów" ostatnio naisałam może 5, bo nie mam cały dzień neta a wieczorami się gorzj czułam. Miałam laparoskopię

ja tym sposobem odszukałam Twoją fotkę w nowym kolorku rudy? dobrze widzę ? jaki to odcień? nie wypadają włosy? bo castingiem to ja nie forbułam nigdy
już lecę szukac .

co do kolory tu jakis ciemny bursztyn (na obrazku lekko w rudy wpadający) a farba jak dla mnie super. bardzo dobrze sie nakłada, pokrywa wszytsko równomiernie (nawet siwe włosy ) a włosy o niebo lepsze niz przy farbie od fryzjera z amoniakiem mniej mi wypadają, mają połysk , nie puszą się. bardzo polecam.

ja miałam ten odcien 645
http://www.skapiec.pl/site/cat/140/comp/443521

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 08:59   #2956
martucha84
Zakorzenienie

domi7ks
dziekuje "prawie synka" bo to moze sie okazac ze to sa duze wargi srmowe i pan doktor powiedzial ze to nic nieprzesadza bo przeciez jajeczek i siuraka w calosci niewidzielismy tylko ze cos tam dynda a ze podobno wargi sromowe ksztaltuja sie kolo 16 tygodnia to wlasie to moze byc to tyle ze tz taki zakochany ze juz sie oswajam z mysla ze na zuzanne przyjdzie mi troche poczekac
i gratuluje 5 miejsca

Scio
hahahahahahaahha jestes Boska... takkkk iu cory beda mlodsze od chlopakow wiec wsyztko bedzie git!

Sysunia_d
dziekuje :

anuulaa
BOSKOOOOOOOOOOO zrobilas moja sypielnie... jak jeszcze nie mielismy bobasaa w planach to ja sobie wlansie identyczna sypialnie zaplanowalam we fiolecie z czarnymi dodatkami forki slubne... taka tapeta trafilas w moj gust w milionie procent... oczywiscie zalony ja byl dala takie ciezkie robiace klimat aaaaa i koralowy zyrandol taki diamencikowytzeby wszedzie sie robily tecze.... CUDO czapki z glow padam do stop :

zaaaabcia
dziekuje :

klion78
najpierw fluragine i bralam ja 2 razy dziennie prez 8 dni pomoglo ale po 2 tygodniach byl nawrot wiec teraz 2 saszetki monuralu do wypicy jedna dzis na noc na pusty pecherz a druga po 24 godzinach i potem zurwit albo sok z zurawiny ale wole zurawid...
zobaczymy

stokrotka24
dziekuje ja mam mala z tefala taka do jajecznicy itd i jestem bardzo zadowolona swietnie sie robi i latwo czysci

gold-fish
dziekuje, gratuluje prawka jak moge doradzic jak juz go odpbierzesz idz z mezem na parking ja jezdzilam po prakingu takim duzym na zamknietych halach targowych 2 hgodziny kolka przodem tylem.. zeby sprzeglo wyczuc bow kazdym aucie jest inne

ciesze sie ze sciagneli ci juz szwy bedzie dobrze

wczoraj przyszedldo nasz najstarszy brat tz z zzona i corka i to tacy katolicy zarliwi... npo i se gadamy i potem ania poszla do lazienki a wojtek przygotowal kolacje... no i zachwalamy bratu tz jaka ta kielbasa jest dobra ze moi rodzice sami ja robia ze super och ach a on do nas no super innym razem bo dzis piatek... hahahahahaa myslalam ze wyskocze zkapci mowie jaka w topa a moj maz to jedz z serem i zjadl z kielbacha - on twierdzi ze jak nie jest sroda popielcowa albo wielki piatek to je sie wszytko bo organizm wymaga... no i myslalamz e ania sie przywroci jak to zobaczy... koeljny minus mamy... chyba juz totalnie nas wykleli....
najpierw za to ze na scianie nie mamy ani jednegho swietego obrazka jak to mozliwe (no kurde mieszkamy tu 2 tygodnie wiec jest... ) a teraz za kielbache.... no nic
Stary 2010-02-27, 09:12   #2957
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tak patrzę, na pierwszą strone naszego wątku i nie pamiętam częsci tych osób z listy

Stary 2010-02-27, 09:20   #2958
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć już teraz rozumiem dziewczyny, które wpadacie tu na chwilę np. po pracy, po uczelni nie sposób nadąrzyć z czytaniem absurd.

Zobaczyłam że Azzis ma już swojego Adasia gratulacje i życzenia dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domu

Martucha babyboy dobrze, że wszystko w porządku

anuulaa ja też kiedyś miałam fioletową sypialnię i dużo różu śliczna ta tapeta taki powiew świeżości z tą bielą ... szkoda że sama dałam za dużo rózu u siebie

Agatko, t już w tym tygodniu? doszliście do jakiegoś porozumienia? macie wogóle kontakt? bedzie orzekanie? jeżeli to zbyt osobiste nie odpowiadaj a shopining to świeny pomysł przed wiosną i nowym życiem

ja już w domu ledwo wytrzymuję. Przedwczoraj ściagnięto mi szwy i nic nie bolało a ja panikara miałam rzeźnię w wyobraźni ale lekarka pierwszego kontaktu obmacała mi brzuch i kłóło mnie w tym jajniku więc poleciła zrobić USG. W przychodni bym zapłaciła 70 zł, więc pojechałam wczoraj do tego szpitala. Bez problemów mnie zbadali i wszystko świetnie. Opóźnia mi się okres to z powodu operacji, ale jestem dobrej myśli Oprócz tego wczoraj dostałam telefon że wygrałam w konkursie ezodorantów garniera komplet kosmetyków szkoda że nie laptopa ale dobre i to

no i i....... moje prawko czeka w urzędzie
no to przed toba pierwsza jazda po odebraniu prawka, ja jak wsiadłam sama do auta to strasznie się bałam, przez jakis czas jeżdziłam 30 km/h, utrudniałąm ruch drogowy wszystkima jak trzeba było wyprzedzić rowerzystę to była masakra. może tobie lepiej pujdzie bo ja byłam cieżkim przypadkiem do uczenia jazdy autem. Do tej pory mąż mówi, że nie umiem jeżdzić i nie kupi mi lepszego auta tylko mam jeżdzić rozwalajacym się gratem dopuki się nie nauczę jeździć. Gratulacje z powodu wygranej, zawsze to coś

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja mam jedną zwykłą, ale głęboką - świetna do duszenia, bo jak smażę, to przywiera, drugą mam tefala z teflonową powłoką - polecam. Jest świetna, nic mi nie przywiera, teraz choruję na patelnie grillową i woka.
Cytat:
my sobie jakis czas temu kupilismy taflanową (ale nie tefala) głębszą ze szklaną przykrywką . rewelacja. wszystko wchodzi do niej, mozna podduśić (a zawsze z tym był problem) wiec taka jedna myslę, ze jest niezbędna w kuchni
dzieki dziewczyny, teraz chyba kupię 2 zwykłe patelnie tefala tj małą i dużą a jak zostanie kasy lub w nastepnym miesiącu jakąś dużo z pokrywą kupię

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
domi7ks
dziekuje "prawie synka" bo to moze sie okazac ze to sa duze wargi srmowe i pan doktor powiedzial ze to nic nieprzesadza bo przeciez jajeczek i siuraka w calosci niewidzielismy tylko ze cos tam dynda a ze podobno wargi sromowe ksztaltuja sie kolo 16 tygodnia to wlasie to moze byc to tyle ze tz taki zakochany ze juz sie oswajam z mysla ze na zuzanne przyjdzie mi troche poczekac
i gratuluje 5 miejsca

Scio
hahahahahahaahha jestes Boska... takkkk iu cory beda mlodsze od chlopakow wiec wsyztko bedzie git!

Sysunia_d
dziekuje

anuulaa
BOSKOOOOOOOOOOO zrobilas moja sypielnie... jak jeszcze nie mielismy bobasaa w planach to ja sobie wlansie identyczna sypialnie zaplanowalam we fiolecie z czarnymi dodatkami forki slubne... taka tapeta trafilas w moj gust w milionie procent... oczywiscie zalony ja byl dala takie ciezkie robiace klimat aaaaa i koralowy zyrandol taki diamencikowytzeby wszedzie sie robily tecze.... CUDO czapki z glow padam do stop

zaaaabcia
dziekuje :

klion78
najpierw fluragine i bralam ja 2 razy dziennie prez 8 dni pomoglo ale po 2 tygodniach byl nawrot wiec teraz 2 saszetki monuralu do wypicy jedna dzis na noc na pusty pecherz a druga po 24 godzinach i potem zurwit albo sok z zurawiny ale wole zurawid...
zobaczymy

stokrotka24
dziekuje ja mam mala z tefala taka do jajecznicy itd i jestem bardzo zadowolona swietnie sie robi i latwo czysci

gold-fish
dziekuje, gratuluje prawka jak moge doradzic jak juz go odpbierzesz idz z mezem na parking ja jezdzilam po prakingu takim duzym na zamknietych halach targowych 2 hgodziny kolka przodem tylem.. zeby sprzeglo wyczuc bow kazdym aucie jest inne

ciesze sie ze sciagneli ci juz szwy bedzie dobrze

wczoraj przyszedldo nasz najstarszy brat tz z zzona i corka i to tacy katolicy zarliwi... npo i se gadamy i potem ania poszla do lazienki a wojtek przygotowal kolacje... no i zachwalamy bratu tz jaka ta kielbasa jest dobra ze moi rodzice sami ja robia ze super och ach a on do nas no super innym razem bo dzis piatek... hahahahahaa myslalam ze wyskocze zkapci mowie jaka w topa a moj maz to jedz z serem i zjadl z kielbacha - on twierdzi ze jak nie jest sroda popielcowa albo wielki piatek to je sie wszytko bo organizm wymaga... no i myslalamz e ania sie przywroci jak to zobaczy... koeljny minus mamy... chyba juz totalnie nas wykleli....
najpierw za to ze na scianie nie mamy ani jednegho swietego obrazka jak to mozliwe (no kurde mieszkamy tu 2 tygodnie wiec jest... ) a teraz za kielbache.... no nic
hahah dobre z tą kiełbasą, ale wpadliscie:hahaha : może następnym razem przyniosą wam na nowe mieszkanie jakiś obrazek do powieszenia
co do patelni to dla mnie też jest ważne, żeby szybko dała sie wyczyścić, niecierpię myć garów

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:24   #2959
gold-fish
Zakorzenienie

Ciemny ten kolorek ale chyba na Twoich włosach wyszedł jaśniej niż na opakowniu duża zmiana. Mąż nie protestował?

Martucha, moja mama ostatnio jak po operacji wróciłam do domu i akurat się kapałam, to zawiesiła nam nad drzwiami krzyżyk słysząłm jakieś pukanie młotkiem ale myślałam że to sąsiedzi no i nawet nic nie powiedziała, a ja specjalnie się nie pytam, jakbym tego nie zauważyła. Takie dzikie zachowanie ona jest strasznie katolicka, a my nie. Krzyża nie zdjęłam, bo po co.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 09:28   #2960
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martucha wiem

Stokrotka te tefalowskie łatwo się czyści, wystarczy trochę wody i płynu, nic nie trzeba szorować, ja mam z tym termospotem i też dla mnie przydatna, bo nigdy nie wiem, czy już jest rozgrzana czy nie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:31   #2961
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ciemny ten kolorek ale chyba na Twoich włosach wyszedł jaśniej niż na opakowniu duża zmiana. Mąż nie protestował?
własnie razem z męzem wybierałam ten kolorek. mam jeszcze jedną farbę tego samego koloru (kupiłam 2 opakowania bo pierwszy raz farbowałam i nie wiedziałam czy jedno mi wystarczy) wiec za jakies 2 miesiące znowu ją zrobię, a potem bede eksperymentowała z róznymi odcieniami.

co do odcienia to wyszedł mi troszkę ciemniejszy naz na opakowaniu , ale róznica jest niewielka.

gratulacje za prawko i zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.

TZ w koncu wstał (tak się zaczytał) wiec idziemy robic te placki na sniadanie

Stary 2010-02-27, 09:44   #2962
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
anuula piękna ta sypialnia. Ja bym wprawdzie zrobiła tylko ten ozdobnik przy łóżku z tego drugiego bym zrezygnowała bo pewnie coś bym w tym miejscu postawiła i mogłoby się gryźc. Ale i tak ślicznie!!!
Dzieki, ten pasek z boku dałam tak tylko, bo właściwie zostanie prawie cała rolka i żeby ją jeszcze jakoś wykorzystać
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super projekt
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Mnie sie bardzo podoba - moge smiało powiedzieć pięknie A ta wstawka kwiatowa Anula zakochałam sie w twojej wizji .....
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
piękny!! zdolniacha z Ciebie i masz niezłą wyobraźnię, vo slicznie Ci to wyszło
Cytat:
wow super
Cytat:

Cytat:
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
super
Cytat:
anuulaa
BOSKOOOOOOOOOOO zrobilas moja sypielnie... jak jeszcze nie mielismy bobasaa w planach to ja sobie wlansie identyczna sypialnie zaplanowalam we fiolecie z czarnymi dodatkami forki slubne... taka tapeta trafilas w moj gust w milionie procent... oczywiscie zalony ja byl dala takie ciezkie robiace klimat aaaaa i koralowy zyrandol taki diamencikowytzeby wszedzie sie robily tecze.... CUDO czapki z glow padam do stop :
Ufff dziekuję dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba
Cytat:
Cytat:
Padłam Ale przecież ścisły post obowiązuje tylko 3 razy w roku, a jeśli ktoś w każdy piątek nie je mięsa to jego sprawa

Cytat:
Ja polecam Tefal w 100%, super się smaży, nie pożałujesz. Warto zainwestować w dobrą patelnię. Ja bez takiej nie mogę się obejść.

Właśnie dostałam telefon w sprawie pracy w galerii w sklepie odzieżowym. Nie mój szczyt marzeń ale pójdę na rozmowę i się zorientuję.

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-02-27 o 09:46
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:44   #2963
monarika
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:

Ale ślicznie tapeta jest cudna...ja też uwielbiam fioletowy

Cytat:
cześć

męzul od rana czyta ksiązkę (wciągnęła go ostro) Brown "zaginiony symbol" wiec ja wskoczyłam do was, a potem lecimy trzec ziemniaki na placki

hehe ja tez sie bałam, a teraz super czuję sie w tym kolorku, wiec stwierdziłam, ze mam zamiar teraz troszkę poeksperymentowac i poszukac jakis fajnych odcieni

wow super
Mój mąż zażyczył sobie tej książki na walentynki i przeczytał ją chyba w 2 dni tak go wciągnęła, podobno bardzo dobra ja jakoś nie przepadam za tego typu książkami

A co do Castinga to ja go uwielbiam szczególnie za ten zapach cudny...

Madziu a Ty naturalną blondynką jesteś?? Bo wcześniej z tego co pamiętam to byłaś blondi, czy też miałaś farbowane??
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:46   #2964
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Bylam u gina na kontroli innego, bo zmienilam tego mojego po porodzie i mi powedzial ze bede miala zabieg

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:48   #2965
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
naprawde jest ich mnóstwo wokol oczu! pewnie ujawniły się przez solarium, bo postanowiłam nadac sobie troszkę koloru, bo zle wygladałam taka blada, no a teraz zamrszczki mam bardziej widoczne
kliwia ja już uzywam takich kosmetyków

jeszcze 26 musze ograniczyc uśmiechy

artykuł rzezcywiście wstrząsający, ja tez się boję ciązy i tego jak bede pozniej wyglądać i pewnie na razie nie czuję tych macierzyńkich klimatów

domi klikam w Twoj banerek, ale nie przesuwasz się w rankingu, hmm... pkt naliczane sa po jakims czasie czy kazdy mze oddac tylko 1 głos??
no solarium to zabojstwo dla twarzya opalenizna postarza ale i tak czasem chodze wszystko jest dla ludzi ale w umiarze

domiks jaki zabieg??

stokrotka polecam patelnie tefal sa rewelacyjne i bardziej trwałe niz tykie niefirmowe

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-02-27 o 09:50
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:49   #2966
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Bylam u gina na kontroli innego, bo zmienilam tego mojego po porodzie i mi powedzial ze bede miala zabieg
jaki zabieg ?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-02-27, 09:54   #2967
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż zażyczył sobie tej książki na walentynki i przeczytał ją chyba w 2 dni tak go wciągnęła, podobno bardzo dobra ja jakoś nie przepadam za tego typu książkami

A co do Castinga to ja go uwielbiam szczególnie za ten zapach cudny...

Madziu a Ty naturalną blondynką jesteś?? Bo wcześniej z tego co pamiętam to byłaś blondi, czy też miałaś farbowane??
mojego tez wciągneła. siłą musiałam go z łozka wyciagac aby mi ziemniaki utarł na tarce

ja jestem naturalną szatynką, ale przez kilka lat na blond się farbowałam
Cytat:
Hej

jaki zabieg??

Stary 2010-02-27, 09:58   #2968
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

jaki zabieg??

oto moje nowe nabytki:
buty z Sigmy
oraz torebka, ktora wczoraj upolowałam z przeceny

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:00
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:10   #2969
domi7ks
Zakorzenienie

Do tego lekarza chodzilam kiedys jeszcze przed ciaza, a potem na okres ciazy zmienilam go i zaluje bo tamten w trakcie ciazy ani razu mnie nie badal. A ten dzis mi mowi, ze mam tak rozległa i nieciekawa nadzerke, ze to sie skonczy zabiegiem. Narazie dal jakies tabletki, mam je brac i za dwa miesiace do kontroli. Ewentualnie mozna to troszke podleczyc i przesunac zabieg ale jak mi powiedzial, ze to sie moze w raka zamienic to mnei tym załamał
I sie nie mogl nadziwic czemu mnie tamten nie badal. Mogla na niego poskarzyc, bo ten u ktorego dzis bylam jest dyrektorem a tamten do ktorego chodzilam ordynatorem szpitala

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:10   #2970
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości