|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zamawiamy buty-hurt. SIGMA, ale zanim napiszesz- PRZECZYTAJ PIERWSZY POST!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ![]()
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamawiamy buty-hurt. SIGMA, ale zanim napiszesz- PRZECZYTAJ PIERWSZY POST!
Insane zamówienie nr 13 czarne trampki rozmiar 39
13.08.2010- Razem ![]() 09.2011- Zaręczyny 29.06.2013- Ślub 12.03.2015 II Kreski ![]() Edytowane przez Dzika Ropucha Czas edycji: 2010-03-15 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
#2944 |
szyciowa specjalistka :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Organizatorkaaa :)
|
ZAMÓWIENIE NR. 7- szare wentylatorki
36 - sonia61 37 - ja, 37-farfalla 37- (rezerwa-Kocurasek) 38 - ja, 38-wredek38-Scapula 38-(rezerwa-puchatkowa) 39 -elizziak39-olamya 39-Ms Waldorf 40 -Kala! 40-dorotka_wac 41 -Bethie Zamówienie zebrane, lista jest zamknięta. Zamówienie złożone- 15.03 cena ok. 32,55 zł plus wybrana forma wysyłki **************** ZAMÓWIENIE NR. 6- karmelowe peep toe ok. 48 zł plus wybrana forma wysyłki 36 - sanndras 37 - ja, 37- dooo, 37- (rezerwa-magdamat) 38 - ja, 38- path87 38-VanillaCafe, 38-(rezerwa-adusiadu) 39 - marcheew, 39-_FashionGirl_, 39- wolne 40 - kasia89, 40- ankhax1 41 - Donuś Lista jest otwarta- wolne 39 Zamówienie złożone- 15.03
#2946 |
ćwir ćwir
|
Nowe zamówienia: Zamówienie nr I na niebieskie wentylatorki: Załącznik 2949614 KOMPLET!!!!!!!! 36- Ewelinusia222 37- dottoressa, dooo 38-Schranz, skrajka, puchatkowa 39- ja, goosia207, morska 40- antoinette, simcha 41-aga79 Zamówienie nr II na sandałki, kolor środkowy (złoty? ) Załącznik 2949615 36- Axaxax 37- fablous,Nika0503 38-Hottie07, peggy_blue, wolne 39- ja, Aleksandrap, Madzia19 + Rayne 40- Aleksandrap, wykrasana 41-katarzyna21
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-03-15 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
ZAMÓWIENIE 1 - Loubutinki ZAMKNIĘTE
36 - ja, skarb_panstwa (rezerwa) 37 - ja, morelle_, Donuś (rezerwa) 38 - caat, ellem,joanna453 39 - irkax, olamya,lilstar 40 - ankhax1, aneksy 41 - k4te MAMY KOMPLET ![]() Zamówienie złożone.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-03-15 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
aljaka-zamówienie nr 2 niebieskie balerinki, rozmiar 41
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Ćwirko, Zamówienie nr II na sandałki, kolor środkowy (złoty? ) rozmiar 37 poproszę
![]()
Perfumy/telefon itp.: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266346 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post86723347 Edytowane przez Nika0503 Czas edycji: 2010-03-15 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
aljaka, zamówienie 3, rozmiar 36
#2952 |
Szara Eminencja
|
Ćwirka, Zamówienie nr II na sandałki, kolor środkowy (złoty? ) rozmiar 40
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
ćwir ćwir
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: zadzwoniłam i zamówiłam wentylki i sandałki. Na sandałki mamy wolne ciągle 38, liczę, że się znajdzie ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-03-15 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Ćwirka, Zamówienie nr II na sandałki, kolor środkowy (złoty? ) rozmiar 38
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
|
zamówienie 1 wentylatorki szare - złożone (komplet)
zamówienie 2 gładkie balerinki niebieskie - złożone (wolne 3miejsca ![]() zamówienie 3 - anulowane (zaczekam na nową kolekcję, jak nic mi sie nie spodoba, powtórzę, może zmienię kolor) zamówienie 4 - sandały granatowe -na razie zostaje (wyślę PW) poczekamy |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
ćwir ćwir
|
Zamówienie nr I na niebieskie wentylatorki: Załącznik 2949871 KOMPLET!!!!!!!! 36- Ewelinusia222 37- dottoressa, dooo 38-Schranz, skrajka, puchatkowa 39- ja, goosia207, morska 40- antoinette, simcha 41-aga79 Zamówienie nr II na sandałki, kolor środkowy (złoty? ) Załącznik 2949872 KOMPLET!!! 36- Axaxax 37- fablous,Nika0503 38-Hottie07, peggy_blue, motyl555 39- ja, Aleksandrap, Madzia19 + Rayne 40- Aleksandrap, wykrasana 41-katarzyna21 Obydwa modele są już zamówione ![]() Czekamy do środy, dowiem się wtedy czy obydwa przyjadą i dopiero wtedy wpłaty.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-03-15 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
Olencjaaa, jakbys nie dostala mojej pw to daj mi prosze znac. bo cos mi sie wydaje ze nie wysyla mi w ogole pw
I trace my fingers in patterns along your skin and if ever there was a moment to be able to freeze time, God, this would be it - this would be it. ♥ że wiesz, że chcesz, że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zlozylam dzis zamowienie na mungowe i dziurawe skarpety
![]() zaraz wysle dan do przelewu dziewczynom od skarpet
#2960 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2961 |
Rozeznanie
|
pomyłka, przepraszam, buty już niedostępne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
ćwir ćwir
|
Ogłoszenie parafialne nr 1:
Zostaje sztywna forma zgłaszania się do zamówień, ma być w zgłoszeniu: 1. Najważniejsze- dobry kolor użyty. Podpowiadam: na pierwszej stronie jest "kolornik", wszystko ładnie napisane, w dodatku organiztorka przed zamówieniem wstawia obrazek z zaznaczonym kolorem. Co do koloru - nie odpuszczamy, musi być użyty poprawnie i jego brak powoduje pominięcie danej osoby. Pamiętajcie, że mamy wgląd do edycji Waszych postów, jeśli ktoś edytuje już po tym, gdy jego numer zaklepał ktoś niżej- nie liczy się. Jeśli edytował zanim się ktoś zgłosił, bo zdążył czy model jest mało chodliwy i nie ma walki- jest w zamówieniu. 2. Najważniejsze po drugie: nick organiztorki. To samo co wyżej. Te dwie rzeczy będą pilnowane i bez nich nie przejdzie zamówienie. Luzujemy natomiast jeśli chodzi o: 3. Numer zamówienia- jeśli ktoś się pomyli i zamiast zamówienia nr III wpisze zamówienie nr II a da opis, który rozwieje wątpliwości- nie ma problemu. Jest w zamówieniu. To samo jeśli się majtnie i np wcale nie napisze numeru zamówienia tylko od razu opis, itd. 4. Opis- musi być, ale nie musi być w formie narzuconej przez organiztorkę, czyli jak ja np mam "złote balerinki z czarną sową na nosku" a ktoś napisze "baleriny z sową" / "baleriny złote" - jest w zamówieniu. Najważniejsze, żeby było wiadomo o jaki model chodzi, jak wpiszecie tylko: "zamówienie nr I- baleriny" podczas, gdy organiztorka robi też dwa inne modele balerin- może być ciężko. Ułatwcie nam identyfikację. 5. Rozmiar pozostaje bez zmian, musi być podany, nie ma "wstępnie", "chyba", "jutro powiem"- tu się nic nie zmienia. I teraz ważna uwaga: organiztorki będą się trzymały powyższych wytycznych, a Wy się podporządkujecie ich decyzjom co do tego kogo wpisały. Proszę nie robić śledztw, wytykać literówek przy zgłoszeniu, brać moich powyższych słów pod lupę, skarżyć na złe głoszenia, itd. Zostawiam moim Groszkom wolną rękę co do punktów 3 i 4- kogo przyjmą, a które zgłoszenie uznają za nieważne- ich decyzja i proszę z nią nie dyskutować Punkt 1 i 2 obowiązuje twardo: kolor musi być użyty dobrze i nick musi być podany ![]() Ogłoszenie parafialne nr 2: Wspólnie z resztą organiztorek, kilka dni temu, ustaliłyśmy pewne działania "na wszelki wypadek". Chodzi o sytuację następującą (podam na moim przykładzie): zawsze biorę dla siebie rozmiar 39. Rozmiarówki są raczej standardowe, nigdy w sumie problemu nie miałam, żeby nie pasowało, jak mam wątpliwości to biorę rezerwy i zaklepuję też rozmiar większy. Ale załóżmy, że ktoś nie zrobił rezerwy lub zrobił rezerwę a dany model ma tak pokićkaną rozmiarówkę, że na mnie jest dobre np. 38 lub 41- i co wtedy? Wszystkie jesteśmy zgodne, że w takiej gardłowej sytuacji możemy przeprosić kogoś, kto jako ostatni jest zapisany na któryś pasujący na nas rozmiar i zająć jego miejsce, a na niepasujący nasz rozmiar znaleźć nową osobę. Chcę pokreślić, że nie będzie to przez nas wykorzystywane nagminnie, to będą wyjątkowe sytuacje (które chyba nawet do tej pory się nie zdarzyły, żeby organiztorka została bez butów), ale jeśli się zdarzy- bądźcie tego świadome ![]()
#2963 |
Zadomowienie
|
Insane, zamówienie nr 13, czarne trampki, rozm. 37 i 38
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
|
zamówienie nr 2 - aljaka
balerinki gładkie model - luty340, kolor - niebieskie ![]() ![]() 36-squaw_jow 37-dottoressa, wolne 38-ja, Funieczka, sugar_kitty (rezerwowa-wolne) 39-ja, anntab, callitus (up girl) 40-ja, kombineratorka (rezerwowa-wolne) 41- alex1989 złożone 15-03-2010 chętne zapraszam wolne: nr 37, 38(rezerwa) i 40 (rezerwa) ******* zamówienie nr 3 - aljaka ANULOWANE zamówienie nr 4 - aljaka w toku sandały granatowe model - marzec147, kolor - granat (środek) ![]() ![]() 36-axaxax 37-ellem, klora 38-ja, wolne, wolne (rezerwowa-wolne) 39-ja, an56, schiza111(rezerwowa-anka_bzzz) 40-ja,cerveza(rezerwowa-wolne) 41- wolne
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-03-15 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
uzupelnilam moj watek organizatorski o nr nadan
#2966 |
Zakorzenienie
|
nie ten wątek, przepraszam
![]() Edytowane przez simcha Czas edycji: 2010-03-15 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Chętn zbieram do czwartku
ZAMÓWIENIE - anulowane z powodu braku chętnych
36 - ja 37 - Silbia, joanna453 38 - wolne, wolne, wolne 39 - wolne, wolne, wolne 40 - Kica., wolne 41 - wolne ZAMÓWIENIE 1
36 - ja 37 - wolne, wolne 38 - wolne, wolne, wolne 39 - wolne, wolne, wolne 40 - wolne, wolne, 41 - wolne, ZAMÓWIENIE 2
36 - ja 37 - morelle_, apollinka 38 - emgie1, wolne, wolne 39 - anntab, wolne, wolne 40 - wolne, wolne, 41 - wolne, ZAMÓWIENIE 3
36 - ja 37 - DariaKelly, Nika0503 38 - india83, jodie, Amizu 39 - wolne, wolne, wolne 40 - Aerith, Myszulek 41 - Donuś
Edytowane przez Eary Grel Czas edycji: 2010-03-15 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
po prostu Łinli
|
Insane zamówienie 13 czarne trampki - rozm 40 rezerwa
enkaa - proszę o kontakt proszę o przesyłanie mi na PW danych do zwrotów ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2010-03-15 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Aljaka, zamówienie nr 2, niebieskie balerinki, rozmiar 38 (wskakuję na rezerwowe miejsce)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Eary, zamówienie 1 rozmiar 39
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.