|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
mnie się udało znaleźć w necie kieckę,którą w jeleniej kupiłam.
strona vice-versa.pl |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
ja się muszę zaopatrzyć w kilka kiecek w razie wyjazdu do Chorwacji
mam tylko jedną, białą trzeba by zrobić jakiś rajd po lumpkach i złowić parę sztuk |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam też ostatnio tę spódnicę. i nie wiem czy dobrze zrobiłam
![]() ona z tych śliskich, ale bez podszewki. pewnie będzie mi wokół tyłka dookoła jeździć |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Mala
sliczne zdjecia i ciesze sie, ze pogoda Wam dopisala![]() Jowisz bardzo ladna ta sukienka Ja musze cyknac fote tego paska z koszula.. zaraz wdzieje ![]() A Wersta gdzie sie podziewa? |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Pasek
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam paski do koszuli, tyle ze ten zakladam zwykle do takiej fioletowej w paski, duzo lepiej wyglada niz z ta czerwona, ale fioletowa wyprana
![]() Koszule sa the best Ale Mlodemu jak sie buzia otworzyla to tak gada, ze jadaczka mu sie nie zamyka chyba trzeba sie bedzie zaopatrzyc w to urzadzonko, bo w aparacie mam funkcje video bez audio - lipa
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z lidla, lodówka pełna. jest co najważniejsze, woda, serek ze szczypiorkiem i wino
i zgrzeszyłam, kupiłam Tortilla Chips,bo mają tam meksykański tydzień. ale ostatnio chipsy jadłam bodajże w listopadzie na zlocie u psióły więc sobie wybaczam Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-05-04 o 19:59 |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Marti - dzięki
fajnie wygląda koszula z tym paskiem Jowisz - testowałaś już te chipsy tortilla z lidla? jakie są? aha i podsuń pomysła jakie wino tam mają dobre bo mi się kończą zapasy francuskiego od siorki (niestety...) i muszę zakupić kilka flaszek dopóki znów nie zwiezie ![]() po południu poszłam na spacer nr 2 bo rano tylko 30 minut wytrzymałam tz mnie pozbawił wózka bo pojechał z nim do pracy (w bagażniku więc nawet zakupów nie zrobiłam
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam na ploty
Ale kicha: http://kobieta.interia.pl/galerie/na...5461,1,1472283 |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)te są średnie, zostawiają na końcu już posmak dziwny. pierwszy i ostatni zakup ![]() wino kupuję jakieś różowe, czasem czerwone w kartonie. |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna no wreszcie babo, zdjęcia są o kurde
![]() Kobito wyglądasz prześlicznie Jowiszkowa ciuszki super Ja to mam strasznie zabiedzoną szafę bo już nie pamiętam, kiedy zrobiłam jakieś konkretniejsze zakupy dla siebie i chyba to w najbliższym czasie zmienię Córa dopiero mi padła, a zmordowałam ją spacerami, pobytem na polku, ja nie wiem skąd ona czerpie tyle energii ![]() Co do chipsów wypowie się maniaczka niezdrowego jedzenia, uwielbiam Lays Strong, te czarne , paprykowe, zieloną cebulkę
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ulicy to na szczęście zakodowała na dobre i sama woła"uica" i daje rękę,bo wie że za kilka metrów na pewno odzyska wolność. jak nie zauważy ulicy i leci,a krzyknę to na szczęście zawsze się zatrzyma no ale chodzenie pieszo do sklepów ćwiczymy już od ubiegłych wakacji ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- nieeeeee,nie pamiętam nigdy. to wino niedrogie, popróbujesz i coś wybierzesz
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Piekło !!! Bardzo ładne masz dzieci!!! A mówię to ja - która nie chwali urody dzieci, jeśli nie jest pewna
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- gdzie Anisię wcięło?? |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, gdzie Ania
![]() 1/3 chipsów wylądowała w koszu. jeszcze jutro step i będę miała czyste sumienie |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Chipsy musialy byc pyszne
Ja dzis po stepie, nogi mi w d.. wchodza |
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedzę i zdycham
załapałam jakąś jelitówkę i brzuch mnie tak boli że mnie chyba poskręca Karolek juz też chwycił koszmar jakiś co do koszul to ja też je lubię nosić jedną mam z takim paskiem ale ogólnie to nie lubię pasków na chipsy to się skuszę jak popijam piwko ale to tez jest bardzo rzadko |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie też dziś coś po brzuchu pojeździło, ale mam nadzieję, że już koniec :|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
hello
o rany Kristi , jak często u Was te żołądkowe sprawy mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niestrawność, a nie dłuższe choróbskoja cię, oglądam ddtvn, a tam I.Felicjańska mówi, że jest uzależniona od alkoholu i że miala wypadek pod wpływem sporej ilości %, kurcze wiem, że to choroba, ale w wyższych sferach te sprawy były zawsze skrzętnie ukrywane dziś pogoda pod psem, czy też stadem psów, leje jak z cebra, masakieros co robić z bobasem w domu, żeby nie oszaleć wczoraj zwołałam koleżankę, to popołudnie jakoś chłopaki się ładnie bawili ![]() ps. chipsów tych kukurydzianych meksykańskich nie cierpię, kiedyś przedawkowałam,że mi się już obecnie robi niedobrze jak patrzę na samo opakowanie
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-05-05 o 09:38 |
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dziękuje w imieniu dzieciaków za pochwały ich urody ![]() Wiecie co?Nie chce zapeszać ale już jest nieźle.Maciek czasami jeszcze próbuje polować na małą ale coraz mniej.Najlepsze jest to że śpią oboje w tym samym czasie a wtedy taki luz i cisza ![]() Chyba dobrze mieć dziecko po dziecku.Już się nie mogę doczekać kiedy Malwina będzie w wieku Maćka. Wczoraj byłam na usg piersi.Kilka dni temu wyczułam guza.Byłam przerażona ale okazało się że to tylko torbiel.Ale stracha miałam niemałego. U nas leje i Maciek mi mieszkanie roznosi .Teraz np otworzył kuferek z moją biżuterią i obwiesza się koralami ![]() Jowiszku śliczna ta sukienka.Taka w moim stylu. |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie foty !!!!!!!!!!!!!
więcej słowami wyrazić się nie da...![]() W ogóle to cześć ![]() Dla mnie jedyny plus deszczu to to że trawa mi w ogródku wybiła i rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() ![]() Aż tz ma przywieźć dzisiaj podkaszarkę ![]() Pozatym to sprzedaliśmy auto i szukamy nowego, dobrze że na ten czas mamy auto od teściów, bo bez auta lekka kiszka... ![]() Wersty nie ma, Mija też dawno nie zaglądała... Idę na śniadanko i ogarnąć się trochę, bo siedzę w piżamie i szlafroku ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Piekło hej ![]() Pisalam Ci na gg ale chyba masz wyłączone ![]() jaki masz wózek dla dzieci, jestem ciekawa co wybrałaś ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Chwilę nie pada-idziemy po chleb, niech dziecko ma jakiś spacer ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Marticia ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- zapomniałam KRISTI niech syn szybko wraca do zdrowia... ale mieliście przeżycia, współczuję.... |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
no właaaaaaśnie... Kristi Ty to taka pionierka wśród nas... aż strach się bać, co będzie jak dzieci podrosna
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
ruch ze ho ho
![]() W ogóle w tym roku jedziemy na tydzień do nas na wieś od 17 lipca ( z psiółą), a od 24 lipca nad morze pod namiot Już się nie mogę doczekać Nie jest to chorwacja, ale co tam-CHorwacja będzie w przyszłym roku Już sobie wyobrażam Tymka w tym piasku.... i ta łodaaaaaaa hheheh
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-05-05 o 11:46 |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
hej. mam chwilę bo Iga gotuje w swojej kuchni
wystarczy dać jej trochę wody, płatków i ma zajęcie. w tej chwili myje zlew chustkami ![]() byłyśmy już godzinę na rowerze i wszamałyśmy obiad przed chwilą. wyszłabym z nią za okno jeszcze na chwilę ale niestety - ta 3latka co non stop jest sama na dworze ma okropny katar, przyuważyłam jak jechałyśmy obok ogródka. wspomnę jeszcze tylko,że biega od 9 rano ![]() po południu małż weźmie Igę pewnie na zjeżdżalnię,a potem wyciągnę go do M1 po sandałki
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Kasiula, Judi - ależ mnie baby zawstydziłyście dzięki Kasia, a ty w tym amoku chyba nie zauważyłaś jaką Maja ma czapkę poznajesz? w zeszłe lato była za duża a teraz akurat ![]() dziś o dziwo budziłam dziecko o 9 już myślałam, że drzemki nie będzie bo fiksowała ledwo ją wrzuciłam do wyra o 13 ale od 20 minut na szczęście śpi ![]() Jowisz - dobrze, że jedziesz do M1. bo ciekawa jestem czy jakieś sensowne obuwie letnie już się pojawiło |
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
anka jakoś te wirusy jelitowe tu krążą i nie chcą odejść jakieś 2 tyg. temu ten najstarszy miał tą przypadłość w zeszłym tyg miał syn mojego brata a teraz ja i Karolka też wczoraj chwyciło wczoraj rano jak zjadł danonka to jeszcze się dobrze nie odwróciłam a on już to zwrócił zemsta rzadkiego kasztana nas rano dopadła że łóżeczko całe pływało dziś jest o wiele lepiej bo u Karolka jeszcze kasztana nie było ale jeszcze na diecie go potrzymam a ja tez się już lepiej czuję przynajmniej ból brzucha już tak nie dokucza Piekło jak przeczytałam o tym guzku to aż mnie ciarki przeszły dobrze że to nic poważnego ale co teraz z nim będą robić i dobrze że Maciek juz się przyzwyczaił do Malwinki zobaczysz jeszcze rok i będą się super razem bawić Judi gratuluje sprzedaży auta sosnowa tak jak mówisz strach się bać mi jak mama opowiada jak ona jeździła z chłopcami/moimi braćmi/ to mi aż ciarki przechodzą / i aż się boję co będzie jak mi ta dwójka podrośnie ' choć z Krystianem już byłam 2 razy na pogotowiu z rozbitą głową a Karolek to tez taki że na dupie nie usiedzi tylko wywija ile może i wychodzi gdzie tylko można /i nie można/ można powiedzieć co jeden to większy łobuz my planujemy zrobić zielone świątki na działce w górach i zaprosić całą rodzinkę tylko nie wiem jak to będzie bo będą musieli spać pod namiotami a pogoda paskudna i boję się że będzie za mokro by się tam porozbijać z namiotami do przyczepy mogę tylko wziąć rodziców by spali na łóżku a do tego żaden nie wie jaka to działka tylko tam był mój brat myślą że to taka mała 5 arowa działeczka a w rzeczywistości ma coś ok 30 ar. no będzie to szok co do niektórych |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje babencje cześć
![]() U nas pogoda też badziewiasta bo mży ale na szczęście nie leje więc dało się wyjść Rzuciłam się na sklepy wydając część mojej skrzętnie odkładanej kasy. Kupiłam sobie klapki na lato, córci sandałki, kapelusik i spinki do włosów. Fajnie było, uwielbiam zakupy Maluśna kochana o jaki dekiel ze mnie, kompletnie nie zwróciłam uwagi na czapusię Jak będziecie grzeczne ![]() to Wam wkleję fotki moich nabytków wieczorem ![]() Poza tym myślę jaką by tu flachę nabyć (perfum) bo przydałaby mi się jakaś nowa na lato
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

mam tylko jedną, białą
trzeba by zrobić jakiś rajd po lumpkach i złowić parę sztuk
sliczne zdjecia i ciesze sie, ze pogoda Wam dopisala

ostatnio kupiłam śliczną białą bez rękawów w Monnari, i zieloną w reserved

więc nawet zakupów nie zrobiłam 

mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niestrawność, a nie dłuższe choróbsko
dzięki
już myślałam, że drzemki nie będzie bo fiksowała ledwo ją wrzuciłam do wyra o 13