Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 17:08   #2941
Alsmetty
Przyczajenie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Przez

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Przeze mnie to wszystko, to ja doprowadziłam swoje życie do ruiny.. sama na to pozwoliłam by kolejny facet mnie zniszczył
Alsmetty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:14   #2942
kinia656
Zadomowienie

alsmetty wiem jak to jest, gdy przyjaciolki zostawily, kolezanki i reszta towarzystwa. Chociaz piszesz ze to czesciowo z twojej winy.

Tez tak mam tyle ze z innego powodu, z powodu dziecka. Bylo mi chol.ernie przykro gdy kolezanki mowily cos innego a potem robily cos innego tzn calkowicie o mnie zapomnialy, bawily sie, robily domowki a mnie nawet nie zaprosily ze wzgledu na dziecko.

Ale bynajmniej przekonalam sie z kim tak naprawde sie zadawalam przez pare lat. Z klamczuchami, oszustkami...
Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie i to prawda. teraz dopiero widac jakie sa naprawde.

Ale widze to nie tylko na moim przykladzie. Baby juz takie sa.. kolezanki obgadywaly inne a tu nagle patrze na znanych portalach zdjecia z nimi na zakupach lub na imprezie i "och jak bylo super"

Teraz mam to juz gdzies, za rok pojde na studia poznam nowych ludzi i mam nadzieje ze bardziej dojrzalych.

Moja przyjaciolka tez kiedys byla tak zapatrzona w swojego chlopaka ze wszystkich olala, a jak jej tlumaczylam co robi to wmawiala mi ze jej zazdroszcze tego ;/ a to nie byla prawda.

Jak z nim skonczyla, zrozumiala swoj blad, ja jej wybaczylam a powiem szczerze ze bolaly mnie jej slowa wczesniej.
Jesli masz prawdziwych przyjaciol to wybacza i bedziesz miala z kim wyjsc na kawe czy drinka. J4esli nie to sie nie przejmuj, spotkasz lepszych. Nie ma po co tracic czasu na kogos falszywego (mowie tu teraz o swoich "kolezankach")

Przykre to ale prawdziwe. TŻ radzilabym olac. On widocznie ma to gdzies...
Zacznie byc zazdrosny gdy cie zobaczy z kims innym (kolega np.) ale juz bedzie za pozno.

A tak w ogole, to skad jestescie wszyscy? Ja okolice Bydgoszczy
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:22   #2943
Alsmetty
Przyczajenie

Tychy.
Nie raz tak miałam..facet mnie olewał a po zakonczeniu znajomości nagle odzywał sie po paru miesiacach prosząc o wybaczenie ze niby byłam miłością jego zycia.Za ażdym razem źle dobierałam mężczyzn..moze to dlatego ze wszystkich poznałam przez internet..nigdy nikogo nie poznałam w realnym zyciu... Czuje sie teraz mało atrakcyjna, najchetniej zamknełabym sie w domu i przeleżała pare miesięcy..a tu musze robic dobra mine do złej gry.. Wstyd mi przed rodziną, ze znowu powiem ze mi nie wyszło..juz słysze te docinki i głupie uwagi.. Moja samoocena lezy.. Moze to błędne ale sądze ze ludzie pokazuja nam ile jestesmy warci..a po tym wszystkim oceniam siebie na minus.. Co z tego ze mam dobre serce..daje z siebie wszystko jezeli za każdym razem konczy sie to fiaskiem
Stary 2010-11-18, 17:42   #2944
kinia656
Zadomowienie

tak, ludzie pokazuja nam ile jestesmy dla nich warci... dlatego po co byc z kims, miec znajomosc z kims kto uwaza cie za malo wartosciowa osobe? kopnac taka w tylek
Stary 2010-11-18, 22:56   #2945
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Alsmetty Pokaż wiadomość
Tychy.
Nie raz tak miałam..facet mnie olewał a po zakonczeniu znajomości nagle odzywał sie po paru miesiacach prosząc o wybaczenie ze niby byłam miłością jego zycia.Za ażdym razem źle dobierałam mężczyzn..
No właśnie ja tutaj staram się doradzać jak dobierać mężczyzn, ale większość mnie krytykuje ehh widać wszystkich nie mogę uratować
Maxiorrrrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 23:20   #2946
Sytuacja
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny...
Rowniez sie do Was dolanczam
Moj TZ STARSZ O LAT 11

ART https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490701

SZUKAM J.Podsiadlo "Wiersze zebrane"... Kontakt na priv.
Sytuacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 07:51   #2947
nastuska90
Raczkowanie

GG do nastuska90

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość

A tak w ogole, to skad jestescie wszyscy? Ja okolice Bydgoszczy
Ja jestem z Poznania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 13:21   #2948
kinia656
Zadomowienie

czy ktos mi pomoze z usunieciem zalacznikow?
Stary 2010-11-19, 14:03   #2949
Alsmetty
Przyczajenie

Wykrakałam? a moze po prostu wiedziałam czego mogę się spodziewać?Nie spotamy sie dziś..idzie na urodziny do chrześnicy..podobno dowiedział sie o tym 20 minut przed moim smsem o tresci "bede ok 16".. heh.. Oczywscie zero reakcji na moje słowa ze ma mnie totalnie gdzieś, lekceważy i nawet nie potrafi sie spotkac by porozmawiac, ze mu to na reke, ze zadzwonil ostatni raz tydzien temu a smsa pisze tylko po to zeby było,że sie odezwał i pytanie kogo robi w balona..Jedyne co to odpisal ze chce tylko przełozyc spotkanie i ze nie robi mnie w balona ze nie dawno dowiedzial sie o urodzinach.Napisalam ze nie wnikam a on "jak zwykle".Dodałam na koniec ze od niego nauczyłam sie podejscia.Cisza.
Tak oto wygląda mój piatek...przemiły początek weekendu.
Na moja logike powinien wygladac całkiem inaczej, spedzony w ramionach ukochanej osoby.. Ale cóż za duzo sie filmów naoglądałam.. zycie to ani bajka ani żadne love story z happy edem.Nie da sie mnie kochać, jestem jak zabawka , która kiedy sie znudzi jest odstawiana na boczny tor.
Wiem ze to forum ma inne załozenie - optymistyczne.Ale moja historia bedzie taką jedną czarną plamką pokazującą,że nawet starszy mężczyzna nie potrafi dać tego co każda kobieta dostać powinna - uczucie, ciepło, troske i czułość.
Stary 2010-11-19, 14:10   #2950
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Ale cóż za duzo sie filmów naoglądałam.. zycie to ani bajka ani żadne love story z happy edem.
Może bajka nie, ale love story bywa, z tym że nie z tym facetem kobieto
U ciebie to już się dawno skończyło, z czasem będzie tylko gorzej, czas iść dalej, nie będzie łatwo, ale dasz rade, zalecam skupienie sie na sobie, na tym byś była silna sama, niezależna, dopiero wtedy szukaj partnera a nie zalepiaj jednej dziury w sercu następną internetową miłością
Stary 2010-11-19, 14:17   #2951
Alsmetty
Przyczajenie

Mam dośc internetowych znajomośc.Nie łudze sie ,że kogos znajde ...bo na pewno nie bede szuukac.Musze przestawić swój tok myślenia i pogodzic sie z tym ze byłam, jestem i będę samotna..nikt nie zauważa jaka jestem, nie chce tego pokochac..w takim razie wychodzi na to ze jest to niewykonalne..
Stary 2010-11-19, 14:22   #2952
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Mam dośc internetowych znajomośc.Nie łudze sie ,że kogos znajde ...bo na pewno nie bede szuukac.Musze przestawić swój tok myślenia i pogodzic sie z tym ze byłam, jestem i będę samotna..nikt nie zauważa jaka jestem, nie chce tego pokochac..w takim razie wychodzi na to ze jest to niewykonalne..
heh ale głupoty piszesz, będzie dobrze, zawsze jest tak że znajdujesz jak nie szukasz.
Ja nie szukałem i mi sie trafiła "priekrasna diewoszka" i "jom trzymam" sześć lat już
Głowa do góry kobieto
Stary 2010-11-19, 16:51   #2953
kinia656
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maxiorrrrr Pokaż wiadomość
heh ale głupoty piszesz, będzie dobrze, zawsze jest tak że znajdujesz jak nie szukasz.
Ja nie szukałem i mi sie trafiła "priekrasna diewoszka" i "jom trzymam" sześć lat już
Głowa do góry kobieto
dokładnie !! zawsze tak jest. Nie możesz szukać miłości na siłę
Stary 2010-11-19, 18:06   #2954
Alsmetty
Przyczajenie

Ja nie mam takiego szczęścia...
Stary 2010-11-19, 20:41   #2955
nastuska90
Raczkowanie

GG do nastuska90

Cytat:
Ja nie mam takiego szczęścia...

Kobieto weź się w garść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

My Ci nie pomożemy!!!!! Możemy tylko doradzać, ale sądząc po Twoich odpowiedziach to masz w głębokim poważaniu nasze rady i sugestie...

Ja powiem tak. Jak sama sobie swojego życia nie uporządkujesz, nie usamodzielnisz się intelektualnie, sama siebie nie docenisz, nie uwierzysz w siebie, swoją kobiecoś i możliwości, to nikt tego za Ciebie nie zrobi.

Zachowując się w ten sposób, robisz z siebie sierotkę, która bez faceta jest nikim. Mężczyzna to miły dodatek do życia kobiety, tak samo jak kobieta do mężczyzny.

Twój facet widząc taką sierotkę, która sobie z niczym nie umie poradzić, traktuje ją jak zbędny przedmiot.

Ale sądząc po tym, że nic z tym nie robisz, taki układ chyba Ci odpowiada.

Zastanawiam się nad tym, że może w Twoim przypadku warto iść do jakiegoś psychologa?

Bo to co Ty teraz sobą prezentujesz, podchodzi mi pod ostrą depresję...
Stary 2010-11-19, 20:55   #2956
kinia656
Zadomowienie

też właśnie pomyślałam o psychologu... u mnie teraz jakoś się też wali ;/ i strasznie mi przykro, mam nadzieję że jakoś dam radę i się ułoży, bo jakoś teraz nasze relacje się spieprzyły ;/

Przypuszczam że wiem co przeżywasz, ale tak nie można.

Nie możesz się tak załamywać. Gdybyś mieszkała bliżej mnie to bym wyciągnęła cię na spacer i przy okazji samą siebie, dałabym ci mojego brzdąca to odrazu byś się uśmiechnęła
Stary 2010-11-20, 09:23   #2957
Alsmetty
Przyczajenie

Podjełam decyzje.Kończe to - nie ma sensu tkwić w relacji, której nawet nie można nazwać związkiem, na forum o toksycznych związkach chyba jeszcze bardziej otworzyłam sobie oczy.Musze dać sobie szanse na szczęście i normalny związek pełen miłości.
Stary 2010-11-20, 11:49   #2958
kinia656
Zadomowienie

w końcu podjęłaś odpowiednią decyzję.
Zobaczysz, poznasz kogoś fajnego w swoim czasie.
Trzymam kciuki
Stary 2010-11-20, 12:21   #2959
_Caramel
BAN stały

Alsmetty, gratuluję decyzji.

Sytuacja, witaj. Ile macie lat? Jak długo jesteście razem?
_Caramel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-20, 13:33   #2960
Alsmetty
Przyczajenie

Mieliśmy sie dzis spotkać, miałam mu oddać jego rzeczy, powiedziec co myśle i zakończyć to wszystko.. Odwołał..nie odzywał sie od wczoraj, dopiero gdy zadzwoniłam powiedzial ze nie wie czy znajdzie dzis czas..obiecał,że jutro...
Popłakałam sie,nie wiem czemu to mimo wszystko boli.Chciałabym mieć czasem serce z lodu i mieć to wszystko w głębokim poszanowaniu
Stary 2010-11-20, 18:40   #2961
kinia656
Zadomowienie

nie pokazuj mu że ci przykro, że płaczesz z jego powodu bo może mieć z tego satysfakcję. Jeśli chcesz płakać to po kryjomu, smucić tak samo ale za nic w świecie nie pokazuj tego jemu.

A gdy będziesz mu oddawać rzeczy to powiedz mu najlepiej "no dobra, masz tu swoje rzeczy a ja już muszę lecieć bo jestem umówiona " Z uśmiechem na twarzy, rozpromieniona.
Będzie żałował

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2010-11-20 o 18:41
Stary 2010-11-20, 19:50   #2962
Alsmetty
Przyczajenie

Moja babcia dowiedziala sie ze jestesmy "pokłoceni" nie mówilam nic o zrywaniu.Powiedziała " I bardzo sie ciesze. Dziewczyne taka jak Ty chłopak powinien nosić na rękach a jak nie widzi tego co ma to jego problem"
Stary 2010-11-21, 16:27   #2963
Karolina Maria
Zadomowienie

GG do Karolina Maria

Kinia656 ja jestem z Bydgoszczy , a daleko mieszkasz od Bydgoszczy ?

Stwierdziłam dziś z przykrością, że mija pół roku z TŻ a ja ciągle sidze w domu... Byłam singlem, czesciej gdzieś wychodziłam. Nie mam koleżanek, mam kolegów więc zazdrosny, a sam mam dużo starszych znajomych do których nie chodzimy i tak zostałam "house wife" Ide na studia, ale mamy mało zajęć wiec nic dla siebie nie robię...
Myslę zeby sie moze na siłownie zapisac zeby z domu wyjsc, sam nie wiem.
Czasme się zastanawiam czy nie wolę byc sama, wiem ze TŻ zalezy na mnie, kochany jest, ale chyba problem jest we mnie.
Stary 2010-11-21, 17:37   #2964
klatka
Zakorzenienie

Jeśli Cię Tż nie trzyma siłą w domu to racja, problem jest w Tobie. Chyba że stosuje szantaż psychiczny..
Z tą zazdrością o znajomych płci męskiej to też nie jest zdrowe.
Zastanów się ile tak można... raz mu ustąpisz, drugi, za trzecim już będziesz wściekła na niego aż w końcu go znienawidzisz.
Szczęśliwym na lata można być jedynie w zdroworozsądkowych związkach a ta sytuacja nie wygląda tak ale to tylko moje skromne zdanie

klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 19:05   #2965
Karolina Maria
Zadomowienie

GG do Karolina Maria

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Jeśli Cię Tż nie trzyma siłą w domu to racja, problem jest w Tobie. Chyba że stosuje szantaż psychiczny..
Z tą zazdrością o znajomych płci męskiej to też nie jest zdrowe.
Zastanów się ile tak można... raz mu ustąpisz, drugi, za trzecim już będziesz wściekła na niego aż w końcu go znienawidzisz.
Szczęśliwym na lata można być jedynie w zdroworozsądkowych związkach a ta sytuacja nie wygląda tak ale to tylko moje skromne zdanie
Masz pewnie trochę racji w tym wszystkim, wiesz ja nie czuje się trzymana w domu, lubię w sumie spędzac czas z TŻ, ale jakos mi brak zycia singla. Wiem, ze trzeba sie zdeklarowac co sie chce, ale jakos mi sie na marudzenie zebrało...
Stary 2010-11-21, 20:10   #2966
linka711
Raczkowanie

Kazdy poznajac swojego TŻ wiecej czsu poswieca mu niz innym i tak bylo tez w moim przypaku. Moj TŻ tez oczywiscie byl baaaardzo zazdrosny o moich kolegow, ktorych mialam naprawde pokazna ilosc. Na poczatku bylam wkurzona jak mi powiedzial, ze mam wybierac. Moze nie doslownie mi tak powiedzial moze troche delikatniej, ale fakt faktem bylam niezle wkurzona. W ciagu niedlugiego okresu pozrywalam wszystkie te znajomosci chociaz bylo mi ciezko. TŻ zgodzil sie na pozostawienie jednego mojego przyjaciela (po wczesniejszej lustracji), ktorego znalam z 7lat. Mialam jeszcze 3 przyjaciolki z jeszcze dłuzszym stazem z ktorymi widywalam sie dosc czesto wiec z czasem przyzwyczailam sie do mniej licznego grona znajomych. On dosyc podobnie zrobil ze swoimi kontaktami plci przeciwniej z tym ze nie zostawil ani JEDNEJ kolezanki a ilosc ich nie wiem czy konczyla sie na nastu...
Powiem wam, ze w naszym przypadku to bylo bardzo dobre rozwiazanie. Spotykalismy sie codziennie nikt i nic nas nie rozpraszalo i chyba tez przez to pokazalismy jak bardzo nam na sobie zalezy i stanelismy na wspolnym kobiercu. W tym momencie przekonalam sie ze ten owy jedyny przyjaciel z ktorym nigdy mnie nic nie laczylo itd. poczul sie do tego stopnia zazdrosny, ze nie przyszedl na nasze wesele i w momencie slubu kontakt z nim sie urwal. Przekonalam sie tez ze Ci owi koledzy tez nie mieli do konca takich bezinteresownych zamiarow wobec mnie... Przyjaciolki zostaly dwie.
Teraz mamy wspolnych znajomych czesto sa to pary poznane gdzies na nartach czy wakacjach i teraz po latach (4rech) nie zaluje tej zamiany.
linka711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 20:26   #2967
nastuska90
Raczkowanie

GG do nastuska90

Piszecie o tej zazdrości o kolegów i zaczynam się bać... Bo moi znajomi, przede wszystkim Ci, z którymi mam największy kontakt to głównie faceci... TŻ chce ich poznać. Oni o wiedzą, że się z nim spotykam i też są ciekawi, także zobaczymy...
W środę zabieram TŻ na urodziny do kolegi (organizowane w pubie). TŻ się śmiał, że będzie się czuł w towarzystwie samych 20 latków jak wujek
Spędzliśmy wczoraj cudowny cały dzień, a wieczorem okazało się, że TŻ nie musi jechać do szpitala na dyżur, także poszliśmy do jego kolegi na urodziny - 33 urodziny
Zauważyłam, że większość kolegów TŻ ma młodsze dziewczyny czy żony. Ja jestem najmłodsza, ale jeden, który ma 36 lat ma żonę, która w przyszłym roku skończy 25...
Ale mimo różnicy wieku, od razu dobrze poczułam się w towarzystwie jego znajomych... Spodobało mi się też to, że TŻ musiał im trochę o mnie opowiadać, bo nie zadawali jakis dziwnych pytań. Jeden z jego kolegów, jak się później okazało - seredczny przyjaciel TŻ jeszcze z czasów studenckich powiedział mi, że miał co do mnie poważne wątpliwości, ale po dzisiejszym spotkaniu wie, że faktycznie jestem taka, jak TŻ opowiadał, czyli fajna dziewczyna
Także jego znajomych mamy że tak powiem, z głowy Zobaczymy, jak on dogada się z moimi
Najgorsze bedzie dla mnie spotkanie z jego rodziną... Tzn. nie tyle najgorsze, co strasznie stersujące... Mamy tam jechać jeszcze przed Bożym Narodzeniem...

A jak tam Wasze weekendy z TŻ ?
Stary 2010-11-21, 20:30   #2968
klatka
Zakorzenienie

Cieszę się, że dzisiaj nie żałujesz swojej decyzji jednak to co stało się na początku dla mnie w związku nigdy nie będzie do przyjęcia ponieważ w związku też potrzebuję wolności. Najważniejsza zawsze będzie druga osoba ale staram się znaleźć ten złoty środek.
Jestem niekiedy zazdrosna, dość często nawet ale staram się obracać moją zazdrość w żart a mój Tż ma dużo dystansu do życia i nie przeszkadzają mu moje znajomości, też te nowo zawierane.
Ogólnie to jestem szczęśliwa

Nastuska, Mój weekend bez Tż. Ja we Wrocławiu, on w Lublinie załatwia sprawy spadkowe...

Edytowane przez klatka
Czas edycji: 2010-11-21 o 20:33
klatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 20:40   #2969
_Caramel
BAN stały

Jak na razie TŻ nie próbuje mi ograniczać kontaktów z moimi kolegami i mam nadzieję, że tak zostanie. Wg mnie bez sensu jest żądać od partnera zerwania kontaktów z jego dotychczasowymi znajomymi...

Cytat:
A jak tam Wasze weekendy z TŻ ?
Właśnie się zakończył, bo TŻ poszedł świętować z kolegami wygrany mecz.
Ale piątek, połowa soboty i połowa niedzieli jak najbardziej na wielki plus. Zawsze lubiłam z Nim spędzać czas, ale teraz to już w ogóle, najchętniej bym się z Nim nie rozstawała.
_Caramel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:45   #2970
linka711
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Cieszę się, że dzisiaj nie żałujesz swojej decyzji jednak to co stało się na początku dla mnie w związku nigdy nie będzie do przyjęcia ponieważ w związku też potrzebuję wolności. Najważniejsza zawsze będzie druga osoba ale staram się znaleźć ten złoty środek.
Jestem niekiedy zazdrosna, dość często nawet ale staram się obracać moją zazdrość w żart a mój Tż ma dużo dystansu do życia i nie przeszkadzają mu moje znajomości, też te nowo zawierane.
Ogólnie to jestem szczęśliwa
Moj mąż mi mowil dlaczego chcial abym tak postapila. On mial zwiazek z dziewczyna (oczywiscie tez mlodsza) i opierali swoje kontakty na totalnym luzie. Kiedy nawet juz zamieszkali ze soba ona zapraszala swoich kolegow, on spotykal sie ze swoimi kolezankami. Co roku na wakacje jezdzili osobno bo prowadzili wspolny biznes i ktos musial zostac na miejscu i to totalnie im nie przeszkadzalo. Nawet jak jezdzili razem na techno parady czy wybierali sie na koncerty czesto ona zapoznawala innych facetow on nawiazywal kontakty z dziewczynami. W sumie to laczylo ich wspolne mieszkanie, praca, sex i pasja do muzyki. Moj mezczyzna wyznal mi, ze w trakcie tych osobnych wakacji calowal sie z kobieta poznana nad morzem. Dla mnie w zwiazku to jest niedopuszczalne. On wiedzial, ze mozliwe ze ona tez robi rozne rzeczy z innymi i mial to w Du**e. Obudzil sie dopiero wtedy, jak ona z nim zerwala po 5latach 23 grudnia, a wigilie spedzila z innym, nowym facetem...

Mysle, ze dla mojego TŻ to tez byla taka nauczka, ze inni faceci zbyt blisko kobiety sa zagrozeniem. Kiedy poznal dziewczyne na ktorej naprawde zaczelo mu zalezec chcial aby to sie tak nie skonczylo... Wyznal mi, ze to jest jego pierwszy zwiazek w ktorym tak od poczatku do samego konca jest szczery i ja w to wierze i uwazam ze jestesmy niezwykla para. Nie czuje, aby moja wolnosc byla ograniczona, chociaz na poczatku on byl tak zawziety, ze myslalam, aby to z nim zakonczyc kontakt, ale jego wyjatkowosc sprawila ze stalo sie zupelnie inaczej. Z reszta on wie jak mnie rozlozyc na lopatki) .Chociaz uwazam, ze wtedy byl za ostry wobec mnie, to ciesze sie, ze wyszlo nam to na dobre i przy okazji przekonalam sie jacy ludzie sa... wczesniej za bardzo ich idealizowalam... I uwazam, ze ten wielki i naprawde trudny krok byl warty tej milosci.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez nastuska90 Pokaż wiadomość
Piszecie o tej zazdrości o kolegów i zaczynam się bać... Bo moi znajomi, przede wszystkim Ci, z którymi mam największy kontakt to głównie faceci... TŻ chce ich poznać. Oni o wiedzą, że się z nim spotykam i też są ciekawi, także zobaczymy...
W środę zabieram TŻ na urodziny do kolegi (organizowane w pubie). TŻ się śmiał, że będzie się czuł w towarzystwie samych 20 latków jak wujek
Kazdy facet jest inny i ma inne doswiadczenia, wiec mam nadzieje ze u Ciebie obedzie sie bez takich drastycznych decyzji.

Pamietam jak ja ze swoim 41latkiem bylam na 18stce kolezanek (robily w klubie). Byly to wielkie oczy bo ogolnie nikt nie wiedzial o moim mezczyznie i tam go dopiero poznaly i komentarze byly niestety raczej zlosliwe i dotraly do mnie poczta pantoflowa... ale na przyklad jak poszlismy razem na 20ste ur do kolezanki, co odbywalo sie juz na studiach, to nikt nie mial oporow zeby z nim gadac i wszyscy zachowywali sie bardzo pozytywnie i tak jest po dzis dzien. Na wczesniejszej imprezie pozytywny byl tylko jeden kolega z choru, ktory zapytal sie mojego TZ w meskiej toalecie czy jest tenorem czy basem, obstawial ze basem, bo on jest tenorem i ja na niego nie zwracam uwagi.
linka711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości