![]() |
#2941 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Hej ;*
Znajdzie się dla mnie jakiś opis .? O tym , że go kocham bardzo ale on ma dziewczynę;( i to jet mój przyjaciel ![]() I jakieś , że mam wyj**ane ! ;D Z góry dziękuje ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-Myślałem, że chcesz, bym był szczęśliwy
-Chce, ale nie z nią! -To z kim? -Ze mną. Nawet ten papieros interesuje Cię bardziej niż ja. Najlepsza część Ciebie spłynęła Twojemu ojcu po nodze :P Wiem, że jesteśmy przyjaciółmi. Wiem, że masz dziewczynę. Wiem! Ale Ty nie wiesz wszystkiego. Bark weny :| Ale może coś się spodoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Przyczajenie
|
a coś podobnego do tego? rzygam na sztuczność uczuć.
proszę. ![]() ![]() Edytowane przez _Thunder Czas edycji: 2010-08-30 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
przyłączam się : D
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
a ja bym prosiła coś o tym, że jestem tak bardzo szczęśliwa!
![]() proszę.. ![]()
![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
miło.
![]() Cytat:
' co to jest 100km? niektórzy mieszkają na dwóch końcach świata, a i tak są razem. wiesz czemu? bo to miłość. ' a gdyby ktoś ci powiedział, że twój skarb jest daleko? poszedłbyś go szukać, czy dał sobie spokój, bo jest za daleko? ![]()
![]() |
![]() |
#2947 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo się przydały ![]() Ten podkreślonyy już na opisie ;D Ale jeszcze jak by coś było to ja sięnie obrażę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, wiem, że jest ktoś, dla kogo, tak jak dla mnie znaczysz wszystko.
Tak, chcę przestać myśleć wrogo, wciąż staram się, jestem blisko. Lecz co mogę zrobić? Jak wygrać ze sobą? Przepraszam, że jesteś TĄ dla mnie osobą...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
*Od plecaka cięższa jest tylko świadomość, że idę do szkoły *Szkołę musiał wymyślić ktoś, kto upił się bezalkoholowym piwem *Przede mną koszmar, koszmar koszmarów, kierat albo horror zwany *Szkoła jest jak Media Markt- powinni tego zabronić! *Jak podstawą drzew są konary, tak podstawą szkół były, są, i będą wagary *Szkoła się pali - gaś ją benzyną. eee... nie mam pomysłów ![]()
![]() |
![]() |
#2951 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
podbijam
![]() I proszę jeszcze takie, że nie będę wiecznie za nim goniła, niech on się o mnie stara jeśli mu zależy. I następna prośba ![]() Nie muszą być dosłowne ![]() Wielkie dzięki z góry ![]()
![]() |
#2953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Słodka lekkość bytu *Ociekając słodkim smakiem szczęścia *Świat widziany w kolorowych barwach *Tańczę na tęczy, bawię się ze Słońcem. *Unosząc się ponad chmurami SieMaszSkarbie: *Pogoń za króliczkiem nigdy nie trwa wiecznie. *Piasek klepsydry się przesypuje, nikt nie czeka stale. *Mała dziewczynka czekająca na odrobinę zainteresowania *Czekając na mały gest rozpoczynający lawinę uczuć. *Z Kopciuszka uczyń Królewnę, zatańcz w blasku księżyca, otul płaszczem nadziei. ![]() Również i ja miałabym małą prośbę. Poszukuję jakiegoś cytatu, tekstu, którym możnaby było rozpocząć dedykację na zdjęciu dla przyjaciela i ukochanej osoby w jednym. Zastanawiam się nad czymś niekoniecznie bardzo wylewnym. Pierwsze co mi się spodobało to :"Przy Tobie jestem taką kobietą, za jaką mnie uważają", ale jeśli któraś z Was by miała inny pomysł, będę wdzięczna ![]()
![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, coś o tym,że mój były chłopak się powiesił ....
![]() |
#2956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ktoś jeszcze by miał to poproszę ![]()
![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
nie było mnie tu wieki , niestety , a teraz nie nadążam
![]() ![]() proszę ! coś o 1 września , szkole ![]() ![]() z góry dzięki , artystki mojee ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- wykopane gdzie , wizażowe ![]() Rzygam tym waszym niby 'szczęściem' . Byłam głodna miłości. Zjadłam Twe serce. Teraz Ty bez niego się dusisz, a ja nim rzygam. 'Przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć.' rzygam tą cała fikcją i pieprzonymi iluzjami . mam po prostu tego wszystkiego dość . rzygam tą całą twoją miłością . rzygam tymi wszystkimi kłamstwami . rzygam na sztuczność uczuć. Nienawidzę ludzi. Rzygam nimi. To jedyne rzyganie, które zaczyna się w sercu. zapijam Cię wódką i rzygam łzami. w tv odcinek serialu, który na początku przewiduję jak się skończy, czekoladą już rzygam.. oderwę się na moment od tego, od razu do głowy przychodzisz mi Ty, w ostateczności - oglądam ten odcinek do końca, jedząc czekoladę. Rzygam wspomnieniami jak po litrze czystej wódki. rzygam Tobą, rzygam. do cna, do suchości. wychodzisz mi rzęsami, cebulkami włosów.kategoryczny reset. Naćpałam się nadzieją, a teraz rzygam. Jestem bulimiczką. Ciągle jem tą miłość. I ciągle po niej rzygam. znowu przesadzam ze słodzeniem herbaty, znów rzygam kazdym nowym porankiem w którym, nie ma za grosz sensu życia. może coś sie przyda ![]()
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
poproszę coś, o tym, że kocham Go, on kocha mnie, nie jestesmy ze sobą, ale dzieli nas 700 km.
liczę na Was! ;o ![]()
![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
*'Tak się nie mówi "Do widzenia.." Nie można wyjść od tak, w połowie snu i w pół marzenia..' /Budka Suflera, Czas ołowiu/ *'Anioły przecież nie umierają...' Zbyt trudna tematyka dla mnie... ![]()
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie
![]() ![]() Potrzebuje opisu o tym ze jestem troche rozbita, po pocałunku z facetem, z którym nigdy nie byłam, ale zawsze była miedzy nami jakaś więź. Mieszka w Anglii, przyjechał do Polski i tak zakończyło sie nasze spotkanie. A przecież ja jestem zajęta, mimo to mam nikłe wyrzuty sumienia. Czuje , że może cos straciłam ze nigdy nam nie wyszło i ze powinnam zacząć żyć chwilą. Chciałabym, zeby opis nie był dosłowny, tylko z jakąs sugestią.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo ^^ ;**** . ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- A może ma ktoś coś ze jestem bardzo szczęśliwa , ze kocham chłopaka ;*** . z góry dziękuje < 333 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabym przespać całe życie. Z Tobą, rzecz jasna
![]() Kocham, bo ma miękkie serce i twardy tyłek pięć liter, jedno słowo - jednoznaczne z tlenem (w moim przypadku 5 liter-Kamil) Nie przyszłam Cię zapewniać, że nie mogę bez Ciebie żyć. Mogę, ale nie chce. Uśmiechnięta, bo szczęśliwa. Szczęśliwa, bo zakochana. Zakochana, bo tak chciało serce. ![]() Może coś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kradne wszystkie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Chciałabym być Twoją Anglią *Jestem jak filiżanka zrobiona z delikatnej porcelany, która spadła pchnięta gwałtowną namiętnością i rozpadła się na milion kawałeczków *Od dziś jestem Panią Swojego Życia! ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- *Brak słów, by opisać co zrobiłeś... Jak mogłeś? Ty się powiesiłeś! *I obiecuję, że nigdy Cię nie zapomnę [*] nie wiem co napisac...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham życie, bo mi dało Ciebie. pozytywny pogląd na życie, z Tobą u boku. Jestem po brzegi wypełniona Tobą . Uwielbiam to uczucie, gdy moje serce wyrywa sie na Twój widok, a usta układają sie w słodki dziubek. moje szczęście streszcza się w Twoim imieniu. uwierz mi jesteś dla mnie cenniejszy niż cały świat. moze cos wybierzesz, nie wiem czy o takie cos Ci dokladnie chodzilo.
![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Przyczajenie
|
![]() Talenciary potrzebuję czegoś o złych i fałszywych przyjaciółkach ...
Pokłóciłam się z jedną , bo mnie zdenerwowała i zaczęła wymyślac na Mnie jakieś historie , a teraz przez Nią wszystkie się odwróciły ode Mnie .. I jeszcze obgadują .. ![]() ![]() _________________________ ____________ Żal dupę ściska [!] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Psy, które szczekają najgłośniej-nie gryzą.
Więc plotkuj, opluj, zbesztaj kotku. ja i tak będę się śmiała! Fałszywa-to Twoja nowa ksywa. Zamiast dbać o popularność, zadbaj o przyjaciół, suko! Nie martwię się tym, co o mnie opowiadasz. martwię się czy przeżyjesz, gdy się spotkamy. Może coś.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Talenciary, a coś o tym żeby zniknął z mojego życia? Tylko takie delikatne bym prosiła..
![]()
![]() |
#2969 |
Rozeznanie
|
ze zycze mu szczescia i powodzenia z nowa dziewzcyna. prosze szybko o opisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje zranione serce, pragnie Twojego szczęścia... zasługujesz na szczęście, przeżyj je z nią... ech...nie mam do tego głowy... trzymaj się ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.