Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-06, 17:34   #2941
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez xxxkiniaxxx Pokaż wiadomość
Już, już :P
Może wróce za pół godzinki, ale obudziła się Przeszkadzajka... będzie trudniej
koniecznie pokaż zdjęcie małej "przeszkadzajki " uwielbiam takie dzidzie małe
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 17:44   #2942
xxxkiniaxxx
Raczkowanie

GG do xxxkiniaxxx
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Moje sprzątanie nie dojdzie do skutku... Nie póki TŻ nie wróci z pracy, a dzisiaj trzepie nadgodziny... Ehhh Zastanawiam się czasem czy to moje Małe Szczęście nie ma jakiegoś ADHD ;D

Wstawię foty pod warunkiem że dostanę instrukcję jak, bo jestem niedouczona w tym temacie tzn. nie jestem jeszcze taka obyta w portalu.
xxxkiniaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 17:52   #2943
cholernarejestracja
Copyraptor

U mnie dziś pełnoziarniste penne z kurczakiem i szpinakiem
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 17:54   #2944
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
U mnie dziś pełnoziarniste penne z kurczakiem i szpinakiem
Przepis będzie na blogu ? A może już jest (bo ja to mam dobrą pamięć ale krótką )

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 17:56   #2945
cholernarejestracja
Copyraptor

Jeszcze nie ugotowałam, ale tak, będzie
Stary 2010-08-06, 18:02   #2946
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie ugotowałam, ale tak, będzie
Dużo zdjęć poproszę może od samego patrzenia się najem a Tż towi to wydrukuję zdjęcie
ogólnie to lubię oglądać przepisy ze zdjęciami, jakoś wtedy lepiej mi się szuka i wybiera nowości

Stary 2010-08-06, 18:17   #2947
Haniula
Zakorzenienie

mm penne z kurczakiem i szpinakiem brzmi pysznie
Kinia pod okienkiem do dodawania postow jest "zaawansowane (dodawanie fotek) i jak juz w to wejdziesz to tam poniżej jest "zarządzaj załącznikami " na pomaranczowo, tam ładujesz zdjęcia i juz a potem wyślij odpowiedz, tak jak zwykle
heh mam nadzieje, ze chociaz troche zrozumiałaś, bo ja strasznie chaotycznie tłumacze
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 18:19   #2948
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Dużo zdjęć poproszę może od samego patrzenia się najem a Tż towi to wydrukuję zdjęcie
ogólnie to lubię oglądać przepisy ze zdjęciami, jakoś wtedy lepiej mi się szuka i wybiera nowości
Zawsze dodaję zdjęcia, bo wiem po sobie, że dużo chętniej sama się wezmę za przepis poparty zdjęciami z tym, że mam tylko słabego kompakta, i beznadziejne światło (bo zdjęcia najczęściej po nocy robię), więc są takie, jakie są
Stary 2010-08-06, 18:36   #2949
xxxkiniaxxx
Raczkowanie

GG do xxxkiniaxxx

Aż niemożliwe żeby być aż tak ślepym jak ja
Na jednym golasek po kąpieli a na drugim wpakował się w karton po pamperach
Stary 2010-08-06, 18:44   #2950
xxxkiniaxxx
Raczkowanie

GG do xxxkiniaxxx

A tak w ogóle to wielkie dzięki za podpowiedz

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Ma któraś pomysł na obiad?
Moje wymagania to: ma być prosty, ciekawy i tani!

Jutro nie będę miała czasu na gotowanie, planuję wielkie wyjście na zakupy! SAMA! JUPI!!
Stary 2010-08-06, 18:51   #2951
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Aż niemożliwe żeby być aż tak ślepym jak ja
Na jednym golasek po kąpieli a na drugim wpakował się w karton po pamperach
Łamacz damskich serc Ci rośnie oczy ma boskie

prosty, ciekawy i tani obiad hmmm ziemniaczki, mizeria, jajeczko, lub zamiast mizerii fasolka, lub kielbaska podsmażana na patelni z cebulką do tego ziemniaczki lub makaron z sosem pieczarkowym

znikam robić gofry miłego wieczorku

Stary 2010-08-06, 19:08   #2952
xandra23
Rozeznanie

Skończyło się u mnie na wyszorowaniu krzeseł i jednego fotela. Nie mam zapału nic więcej robić i odkładam na jutro. Znowu. Teraz chyba wypiję sobie kilka łyków piwa od TŻ.
Pojechaliśmy na zakupy- na same środki chemiczne poszło mi 60 zł- czy to wszystko musi być takie drogie?
Witam nowe dziewczyny w naszym gronie. I przystojniaka z pięknymi oczami.
Stary 2010-08-06, 19:15   #2953
cynamonowe
Zadomowienie

Nowe SPD, witajcie !

Zrobiłam ciasto marchewkowe i przy okazji narobiłam tyle syfu w kuchni, że nie było rady, trzeba było posprzątać . I teraz kuchnia lśni czystością, a ja mam pyszne ciasto .

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 19:23   #2954
xandra23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Nowe SPD, witajcie !

Zrobiłam ciasto marchewkowe i przy okazji narobiłam tyle syfu w kuchni, że nie było rady, trzeba było posprzątać . I teraz kuchnia lśni czystością, a ja mam pyszne ciasto .
Smacznego
Stary 2010-08-06, 19:23   #2955
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny
Mi sie udalo przeczytac caaaaly watek, zaciekawil mnie bardzo
Wlasnie mam urlop i jestem u rodzicow, fajnie tak sobie odpoczac, jeszcze tydzien TZ byl ze mna na troche ale niestety dostal telefon i musial sie wrocic do pracy

Ja zapisuje moje wydatki na takiej stronce www.wydatki.com
Jak sprawdzam pod koniec miesiaca to mi zwykle slabo, ale coz, chcialabym juz kupic mieszkanie zeby nie placic za wynajem tylko powoli splacac kredyt ale jeszcze pewnie troche to potrwa, jestem strasznie wybredna i pewnie bede przebierac i marudzic

Na szczescie (odpukac) auto mi sie nie psuje, jezdzi idealnie bo na mechanika bym juz chyba nie wyrobila sie pienieznie.

A w ramach oszczednosci zrezygnowalam z silowni i aerobiku w klubie i sciagnelam program do cwiczen w domu, przynajmniej na razie

Kupuje tez soczewki na allegro od jakiegos czasu a nie u optyka, takze plyn i krople nawilzajace i oszczedzam z 200 zl.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 19:27   #2956
xandra23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mi sie udalo przeczytac caaaaly watek, zaciekawil mnie bardzo
Wlasnie mam urlop i jestem u rodzicow, fajnie tak sobie odpoczac, jeszcze tydzien TZ byl ze mna na troche ale niestety dostal telefon i musial sie wrocic do pracy

Ja zapisuje moje wydatki na takiej stronce www.wydatki.com
Jak sprawdzam pod koniec miesiaca to mi zwykle slabo, ale coz, chcialabym juz kupic mieszkanie zeby nie placic za wynajem tylko powoli splacac kredyt ale jeszcze pewnie troche to potrwa, jestem strasznie wybredna i pewnie bede przebierac i marudzic

Na szczescie (odpukac) auto mi sie nie psuje, jezdzi idealnie bo na mechanika bym juz chyba nie wyrobila sie pienieznie.

A w ramach oszczednosci zrezygnowalam z silowni i aerobiku w klubie i sciagnelam program do cwiczen w domu, przynajmniej na razie

Kupuje tez soczewki na allegro od jakiegos czasu a nie u optyka, takze plyn i krople nawilzajace i oszczedzam z 200 zl.

Witaj, napisz coś więcej o Was.
Stronę od razu sprawdziłam i od razu się zarejestrowałam, łatwiej będzie niż spisywać na kartce.
Stary 2010-08-06, 19:27   #2957
cholernarejestracja
Copyraptor

Cynamonko, masz jakiś sprawdzony przepis? Bo zawsze jak robię marchewkowe, to mi wychodzi przepyszny zakalec..
Stary 2010-08-06, 19:30   #2958
xxxkiniaxxx
Raczkowanie

GG do xxxkiniaxxx

Cytat:
Łamacz damskich serc Ci rośnie oczy ma boskie

prosty, ciekawy i tani obiad hmmm ziemniaczki, mizeria, jajeczko, lub zamiast mizerii fasolka, lub kielbaska podsmażana na patelni z cebulką do tego ziemniaczki lub makaron z sosem pieczarkowym

znikam robić gofry miłego wieczorku
Dziękuję, dziękuję!

Co do obiadu to faktycznie zrobię jakiś sos pieczarkowy, ale wymyślę jeszcze co do tego... Tak mi się te pieczarki przypomniały i nabrałam na nie ochoty, dawno u mnie tego nie było...

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny w naszym gronie. I przystojniaka z pięknymi oczami.
Miło mi!
Aaa i Glizdek dziękuje Wam za komplementy!

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Uciekam kąpać Małego.
Miłego wieczoru dziewczynki!
Stary 2010-08-06, 19:33   #2959
xandra23
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję, dziękuję!

Co do obiadu to faktycznie zrobię jakiś sos pieczarkowy, ale wymyślę jeszcze co do tego... Tak mi się te pieczarki przypomniały i nabrałam na nie ochoty, dawno u mnie tego nie było...

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Miło mi!
Aaa i Glizdek dziękuje Wam za komplementy!

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Uciekam kąpać Małego.
Miłego wieczoru dziewczynki!

Fajnie nazywasz synka- Glizdek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 19:41   #2960
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
Witaj, napisz coś więcej o Was.
Stronę od razu sprawdziłam i od razu się zarejestrowałam, łatwiej będzie niż spisywać na kartce.
Strone znalazlam tez na wizazu, w jakims innym watku o oszczedzaniu, podoba mi sie bo mozna sobie wyswietlic jaki dzial sie chce zeby zrobic podsumowanie, mi tak latwiej niz na kartce

Ja juz sie wypowiadalam kiedys na tym watku

Co o nas - hmm tak w skrocie to nie mieszkamy jeszcze z TZ razem ale plany sa, ja mieszkam sama w kawalerce ktora wynajmuje, TZ jeszcze u rodzicow (studiowalam w jego rodzinnym miescie i tam zostalam po studiach). Ja koncze staz w pazdzierniku na ktory poszlam zaraz po studiach, TZ ma jeszcze ostatni rok a teraz pracuje wakacyjnie (ja mam aktualnie urlop jeszcze tydzien ).
Chce oszczedzac bo czasami wydaje pieniadze na glupoty a potem sama nie wiem na co. Mam mnostwo ubran wiec pewnie na to, a jezeli chodzi o kosmetyki to stosuje projekt denko i dobrze mi idzie
Chce zminimalizowac liczbe kosmetykow i poszukac tanszych zastepcow co mi dobrze idzie, juz mam pare typow.

Lubie gotowac, chociaz nauczylam sie dopiero jak zamieszkalam z daaala (400km) od mamy i babci
Mam problemy z porzadkiem niestety, zwykle w mieszkaniu mam chaos i ciezko mi nad nim zapanowac. Lubie porzadek ale ciezko mi go utrzymac.
No i moje marzenie - chce kupic mieszkanie, bardzo bardzo, urzadzic z TZ po swojemu bo wiecie jak to w wynajmowanym - szkoda pieniedzy na kogos.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 19:45   #2961
xandra23
Rozeznanie

Pisało mnóstwo dziewczyn, więc trudno wszystkich spamiętać. Daleko Cię na studia wywiało- mało osób ma odwagę na taki krok.
Stary 2010-08-06, 19:55   #2962
evilcia
Zadomowienie

Cześć. Dzisiaj w pracy tragedia. Niby obecna, ale nieobecna. Kompletnie się nie wyspałam i ledwo kontaktowałam co do mnie mówiono. I jeszcze koło 14 zrobiło się ciemno jakby była noc i mega burza. Dobrze, że tylko deszcz, wiatr i błyskawice, bo w innych miastach był grad i pełno aut uszkodzoną blacharkę miało ;( martwiłam się, bo mój bolid za stary na AC, a naprawa blacharki nieźle by nas urządziła.

A teraz się lenie i wypoczywam, bo jutro rano do pracy. I mam niesamowitego smaka na coś dobrego (to coś dobre jest bliżej nieokreślone, niestety ), a jednocześnie mega lenia, który nie pozwala zwlec się z łóżka, wsiąść w auto i kupić to coś dobrego .
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 20:07   #2963
xandra23
Rozeznanie

Pokombinuj z tym, co masz w domu. Ja w awaryjnych sytuacjach robię sobie kogel-mogel smak dzieciństwa.
Stary 2010-08-06, 20:27   #2964
aneczka240
Wtajemniczenie

Witam nowe SPD Ale żeście naskrobały My dziś kolejne 30 zł wydaliśmy - poszliśmy po surówkę do Biedry i wyszliśmy z wędzoną makrelą, jogurtami, wędzonym kurczakiem... Prowadzę zeszyt i już mi wyszło od początku miesiąca ponad 300 zł Samo jedzenie, kosmetyki, ciuchy i gaz do samochodu... Dobrze, że dziś dostałam pieniądze za kolczyki - 130 zł niby nic, ale włożyłam do skarbonek na czarną godzinę. Dziś zrobiłam kotlety z ziemniaków, wyszło ich tyle, że jutro na obiad tez będą i do tego smażona mortadela i surówka. Zaraz siadam do robienia następnych kolców. Jeszcze się zdenerwowałam trochę, bo robię świeczniki decoupage i wszyscy narzekają, że za drogo (35 zł za komplet 4 świeczników), tylko szkoda, że nie wiedzą ile pracy w tym jest, żeby wszystko ładnie wyszło To smutne, że niektórzy nie potrafią docenić czyjeś pracy. Jutro zajmę się ciuchami, w których nie chodzę i wystawię na allegro. Wylicytowałam wczoraj 4 nowe bluzeczki za 11 zł Miłego wieczorku SPD

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-06, 20:55   #2965
cholernarejestracja
Copyraptor

Przepis wrzucony
Stary 2010-08-07, 06:13   #2966
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nowe SPD

Ja tylko na chwilkę musiałam nadrobić, co by być w temacie

U mnie dziś na obiad naleśniki z warzywkami, pycha uwielbiam naleśniki w każdej postaci;
składniki na ciasto mam przygotowane i zamierzam zrobić drugie podejście do sernika na zimno ale to chyba nie dziś, może jutro bo ma deszcz padać to i tak dzień w domu spędzimy.

lili fajny przepis na barszczyk

mam też cukinię, także w niedziele będzie leczo z cukinii
ja jeszcze nie podjęłam się robienia naleśników na ostro
ostatnio skończyło się na słodkich

Barszczyk to wiadomo, każdy lubi inny, ale ja taki z octem właśnie uwielbiam w ogóle lubię wszystko co mocno ostre/kwaśne lub słodkie

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Witam nowe SPD Ale żeście naskrobały My dziś kolejne 30 zł wydaliśmy - poszliśmy po surówkę do Biedry i wyszliśmy z wędzoną makrelą, jogurtami, wędzonym kurczakiem... Prowadzę zeszyt i już mi wyszło od początku miesiąca ponad 300 zł Samo jedzenie, kosmetyki, ciuchy i gaz do samochodu... Dobrze, że dziś dostałam pieniądze za kolczyki - 130 zł niby nic, ale włożyłam do skarbonek na czarną godzinę. Dziś zrobiłam kotlety z ziemniaków, wyszło ich tyle, że jutro na obiad tez będą i do tego smażona mortadela i surówka. Zaraz siadam do robienia następnych kolców. Jeszcze się zdenerwowałam trochę, bo robię świeczniki decoupage i wszyscy narzekają, że za drogo (35 zł za komplet 4 świeczników), tylko szkoda, że nie wiedzą ile pracy w tym jest, żeby wszystko ładnie wyszło To smutne, że niektórzy nie potrafią docenić czyjeś pracy. Jutro zajmę się ciuchami, w których nie chodzę i wystawię na allegro. Wylicytowałam wczoraj 4 nowe bluzeczki za 11 zł Miłego wieczorku SPD
35 zł i narzekają, że drogo? za darmo by chcieli

ja kiedyś 3 nowe bluzki z mango wylicytowałam. każda za ok 10 zł.
a raz bluzkę Vila za całe 1 zł nową

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

witam nowe kobitki

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:
Przepis wrzucony
jakie ty smakowite szyszki zrobiłas zainspirowałaś mnie i sama spróbuję, zgłodniałam
teraz mi się przypomniało jak wieki temu w gimnazjum kupowałam mordoklejki niektóre naprawdę sklejały

też się zarejestrowałam przed chwilą na wydatki.com fajna stronka. po urlopie w górach zacznę notować

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-07 o 06:26
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 08:42   #2967
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
35 zł i narzekają, że drogo? za darmo by chcieli
ja kiedyś 3 nowe bluzki z mango wylicytowałam. każda za ok 10 zł.
a raz bluzkę Vila za całe 1 zł nową
Witam w ten pochmurny dzień zaraz jadę odebrać te bluzeczki Czasem na licytacjach możesz dorwać fajne rzeczy za małe pieniądze. Kiedyś wylicytowałam srebrny pierścionek z 8-oma cyrkoniami za całe 7,50 Dziś będziemy malować sypialnię i koniec tego bałaganu w domku będzie. A pokażę Wam jeden komplet tych świeczników Pozdrawiam i życzę miłego dnia

15

Stary 2010-08-07, 09:39   #2968
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Witam w ten pochmurny dzień zaraz jadę odebrać te bluzeczki Czasem na licytacjach możesz dorwać fajne rzeczy za małe pieniądze. Kiedyś wylicytowałam srebrny pierścionek z 8-oma cyrkoniami za całe 7,50 Dziś będziemy malować sypialnię i koniec tego bałaganu w domku będzie. A pokażę Wam jeden komplet tych świeczników Pozdrawiam i życzę miłego dnia
piękne może powinnaś sobie w opisie załączyć i sprzedawać? Bo jeśli dobrze rozumiem, to jak coś jest rękodziełem to nie jest to reklama. Mam na myśli coś takiego jak ma cholernarejestracja w podpisie

jeśli chodzi o allegro, to zarówno sprzedawałam jak i kupowałam. zawsze byłam zadowolona. raz mi się tylko zdarzyło, że wylicytowałam kurtkę za 6 zł nową i wysłali mi zupełnie coś innego nie dałam negatywa, bo oni mieli 700 komentarzy, a ja raptem 40 i pewnie na złość też by mi negatyw wystawili, a wtedy kupujący by pewnie nie kupił

tu też pochmurno, mała się obudziła. muszę jej mleko zrobić, a sobie śniadanko.

szkoda, że ja takie beztalencie jestem. nie mam jak w domu dorobić, bo talent ze mnie żadny
miałam niemowlęce(już wyrośnięte) ciuszki na all sprzedać, ale po namyśle doszłam do wniosku, że taką pamiątkę chcę zachować

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-07 o 09:43
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 10:22   #2969
xxxkiniaxxx
Raczkowanie

GG do xxxkiniaxxx

Dzień doberek!

Chciałam się pochwalić że plan sprzątania łazienki nie został tylko planem. Dokończyłam ją sprzątać o 22!! Żebym mi smutno nie było to Glizdek obudził mnie o 6.30! Jakie to szczęście że TŻ ma weekendy wolne! Jestem niewyspana ale przynajmniej dzisiaj nie będę musiała sama ganiać za moim kochanym ADHD...

Plany co do obiadu uległy zmianie bo po podpowiedziach alizkrainy miało być coś z pieczarkami (tak mi się ich zachciało...) ale mój Ukochany stwierdził że dawno nie było mielonych na obiad... Ehhh...
I niech się stanie wola jego!

W kwestii oszczędności postanowiłam ze zamawiam depilator na allegro. Tyle co wydaje na maszynki i kremy to już wieki temu mogłam mieć ten najdroższy, a ile czasu miej będzie zmarnowanego (po porodzie golę się codziennie-włoski odrastają w kilka godzin po goleniu).
Mogłabym kupić najdroższy ale kupię z tych tańszych pewnie jakiegoś Brauna, bo te bajery typu nawiewy itp. na bank nie uśmierzą bólu...
Stary 2010-08-07, 10:23   #2970
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
piękne może powinnaś sobie w opisie załączyć i sprzedawać? Bo jeśli dobrze rozumiem, to jak coś jest rękodziełem to nie jest to reklama. Mam na myśli coś takiego jak ma cholernarejestracja w podpisie

jeśli chodzi o allegro, to zarówno sprzedawałam jak i kupowałam. zawsze byłam zadowolona. raz mi się tylko zdarzyło, że wylicytowałam kurtkę za 6 zł nową i wysłali mi zupełnie coś innego nie dałam negatywa, bo oni mieli 700 komentarzy, a ja raptem 40 i pewnie na złość też by mi negatyw wystawili, a wtedy kupujący by pewnie nie kupił

tu też pochmurno, mała się obudziła. muszę jej mleko zrobić, a sobie śniadanko.

szkoda, że ja takie beztalencie jestem. nie mam jak w domu dorobić, bo talent ze mnie żadny
miałam niemowlęce(już wyrośnięte) ciuszki na all sprzedać, ale po namyśle doszłam do wniosku, że taką pamiątkę chcę zachować
Właśnie nie wiem, czy można takie coś. Ja mam swój photoblog, w którym pokazuję fotki biżuterii, którą robię W każdym razie mam jeszcze wzorki w panterkę, panterko-zebrę, jabłka, róże (okrągłe świeczniki), żonkile i niebieskie irysy, więc jakby któraś chciała, to zapraszam Odebrałam właśnie bluzeczki i cieszę się, że je wylicytowałam. Bardzo się opłacało, bo jak pisałam do sprzedającej, to jedna bluzeczka jest w cenie ok. 40 zł. Jedną sprezentuję mamie, bo na aukcji wylicytowałam dwie identyczne, więc będzie miała na prezent Ja właśnie zamierzam na allegro wystawić ciuchy: spodnie, w których chodziłam parę razy, spódnice takie długie coś jak etno, bluzeczki polo. Dużo tego mam, bluzeczki,w których w ogóle nie chodziłam (zakup pod wpływem impulsu), leżą w szafie i tylko miejsce zajmują. Jakoś się jednak zebrać nie mogę, ale będę musiała, bo po co ma leżeć, jak ktoś inny może to założyć.

15

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości