ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-10, 21:00   #2941
Parvanti
Zadomowienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
NIe ukrywam, zasmuciła mnie pewna sytuacja, ale wiele też wyjaśniła.No ale do rzeczy... Swego czasu zwierzałam sie Mandy ze swoich prywatnych spraw. Niestety te tajemnice tylko w moim mniemaniu były tajemnicami. Szły dalej, do jak sie okazało,mojego najwiekszego wroga z tego forum(niestety potwierdzone przez Mandy), a czy posyłane były dalej? Hmm, niestety pewnie tak. Przykre, prawda?
Nie ogarniam tych Waszych kłótni, ale tu czegoś nie rozumiem. Zwierzałaś się z prywatnych spraw Mandy, doszło to do Madame i masz do niej o to pretensje? Ja bym miała raczej żal do Mandy, że wygaduje to co jej powierzam w tajemnicy...

I w ogóle dziewczyny, to jest TYLKO forum. Śmieszne jest więc moim zdaniem szantażowanie kogoś, że go się zniszczy w internecie i jakieś inne kłótnie, zostawmy to gimnazjalistom bo to żenująco niski poziom. Przyszłam na ten wątek i ogólnie panuje tu fajna atmosfera, doradzamy sobie nawzajem, więc nie niszczcie tego!
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 21:10   #2942
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 21:30   #2943
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Po pierwsze Sweet, do niczego się nie przyznałam i nie będę przyznawać mimo tego, że nie wiem od kogo dorwałaś mój numer gg i szantażujesz mnie. Nie pochwaliłaś się dziewczynom, że nękasz mnie na gg, że napisałaś, że upublicznisz wszystkie moje rozmowy ( nie wiem z kim i nie wiem jak no ale niech Ci będzie) i sprawisz, że będę „przegrana tym wątku, bo nikt mnie nie będzie chciał, a większość jest za Tobą...”

Rozejm? Już ja widzę jak Ty chcesz rozejmu, zresztą po tym jak zacytowałam to, co pisałaś do mnie, to nie ośmieszaj się z tym ”wyciąganiem ręki na zgodę”. Wiem, że przed dziewczynami chcesz wypaść na taką super wizażankę i w ogóle. Ale jeśli Ty uważasz za wyciąganie ręki szantaż „ powiedz, że to Ty doniosłaś moderatorom, bo inaczej zniszczę Cię na wątku” to ja dziękuję.

A przez kogo Mandy ma bana? Ja jej nie kazałam swoich wypocin na wątku wypisywać podpisanych na czerwono „Wiadomość od Sweet”.
Dziwisz się, że dziewczyny uważają, że zachowujesz się niedojrzale? Raczej dorosła osoba o zdrowych zmysłach nie nęka i nie wypisuje na gg komuś, że go zniszczy na forum internetowym....

Dziewczyny Ci napisały, że nie chcą czytać Twoich „sensacji” wywęszonych po katach, więc daj już spokój, bo się ośmieszasz.
Tyle w tym temacie.
EOT ?
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość

i co pisze?

Madame i Sweet - jedna z Was ewidentnie przejaskrawia ale my naprawdę (no dobra, ja nie chcę) dowiadywać się która. Pokłóciłyście się, możecie się nie lubić. Ja (i większość dziewczyn też) lubi Was obie, chce Was obie tutaj, Szatana i Mandy też. Tylko skończmy już ten temat!
Nie chcesz znac prawdy? Nie interesuje cie to kto jest tu fałszywy, kto gra na kilka frontów, kto knuje, obgaduje, wyśmiewa sie z innych? Naprawde jest ci to obojetne?
Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Nie ogarniam tych Waszych kłótni, ale tu czegoś nie rozumiem. Zwierzałaś się z prywatnych spraw Mandy, doszło to do Madame i masz do niej o to pretensje? Ja bym miała raczej żal do Mandy, że wygaduje to co jej powierzam w tajemnicy...

I w ogóle dziewczyny, to jest TYLKO forum. Śmieszne jest więc moim zdaniem szantażowanie kogoś, że go się zniszczy w internecie i jakieś inne kłótnie, zostawmy to gimnazjalistom bo to żenująco niski poziom. Przyszłam na ten wątek i ogólnie panuje tu fajna atmosfera, doradzamy sobie nawzajem, więc nie niszczcie tego!
Z całym szacunkiem- gdzie ja napisałam, ze mam zal o to do madame? Mam żal do mandy własnie, ze obgaduje mnie z madame.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 22:12   #2944
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:

Z całym szacunkiem- gdzie ja napisałam, ze mam zal o to do madame? Mam żal do mandy własnie, ze obgaduje mnie z madame.
Aha, ja to zrozumiałam inaczej, rzeczywiście, nie ogarniam tych kłótni, szkoda czasu i zdrowia Dobrej nocy wszystkim
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 22:31   #2945
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:

Nie chcesz znac prawdy? Nie interesuje cie to kto jest tu fałszywy, kto gra na kilka frontów, kto knuje, obgaduje, wyśmiewa sie z innych? Naprawde jest ci to obojetne?
Sweet - ja się bardzo chcę dowiedzieć! Ale obawiam się, że skoro Ty i Madame świadczycie przeciw sobie 1:1 to możecie się kłócić i kłócić i jedna napisze "to Ty jesteś zła" a druga "a nie, bo Ty" i nic z tego nie wyniknie! Ja bym chciała się dowiedzieć, ale nie wierzę w to, że jedna strona jest bez winy, raczej gdzieś to jest po środku. Choć może się mylę...
Nie chciałabym po prostu, żebyście się tutaj kłóciły a ta rozmowa do niczego nie prowadzi...Ty przekazałaś nam pewne fakty nt. Madame, ona na Twój temat, skąd mamy wiedzieć kto ma rację?
Stary 2010-07-10, 22:35   #2946
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze Sweet, do niczego się nie przyznałam i nie będę przyznawać mimo tego, że nie wiem od kogo dorwałaś mój numer gg i szantażujesz mnie. Nie pochwaliłaś się dziewczynom, że nękasz mnie na gg, że napisałaś, że upublicznisz wszystkie moje rozmowy ( nie wiem z kim i nie wiem jak no ale niech Ci będzie) i sprawisz, że będę „przegrana tym wątku, bo nikt mnie nie będzie chciał, a większość jest za Tobą...”

Rozejm? Już ja widzę jak Ty chcesz rozejmu, zresztą po tym jak zacytowałam to, co pisałaś do mnie, to nie ośmieszaj się z tym ”wyciąganiem ręki na zgodę”. Wiem, że przed dziewczynami chcesz wypaść na taką super wizażankę i w ogóle. Ale jeśli Ty uważasz za wyciąganie ręki szantaż „ powiedz, że to Ty doniosłaś moderatorom, bo inaczej zniszczę Cię na wątku” to ja dziękuję.

A przez kogo Mandy ma bana? Ja jej nie kazałam swoich wypocin na wątku wypisywać podpisanych na czerwono „Wiadomość od Sweet”.
Dziwisz się, że dziewczyny uważają, że zachowujesz się niedojrzale? Raczej dorosła osoba o zdrowych zmysłach nie nęka i nie wypisuje na gg komuś, że go zniszczy na forum internetowym....

Dziewczyny Ci napisały, że nie chcą czytać Twoich „sensacji” wywęszonych po katach, więc daj już spokój, bo się ośmieszasz.
Tyle w tym temacie.

Wybaczcie ale .
Ludzie, to już dwie szantażystki mamy?

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 22:48   #2947
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Wybaczcie ale .
Ludzie, to już dwie szantażystki mamy?
Kogo nazywasz szantażystką i na jakiej podstawie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-10, 22:58   #2948
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Kogo nazywasz szantażystką i na jakiej podstawie?
Na podstawie cytatu Madame, w którym jeżeli był prawdziwy,
,,wywierasz presję, wymuszasz coś za pomocą zastraszenia lub groźby kompromitacji"[-sjp]
Pytanie zasadnicze czy był prawdziwy?

Tyle gadania o pięknych ideach, a jak przychodzi co do czego to .....
Niedługo nikt nie będzie nic pisał , bo będzie się bał, że kiedyś ktoś to wyciągnie w szantażowaniu go i kłótni na gg.

Stary 2010-07-10, 23:37   #2949
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja juz nic z tego nie rozumiem.................
Watek Nam zamkna, mowie Wam.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 23:44   #2950
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Eee....? "Zniszczę cię na wątku"?
To wszystko zaczyna się już robić śmieszne. Nie wiem PO CO wywlekacie swoje prywatne problemy na wątku i wciągacie w to wszystkie zazdrośnice. Kurcze no, lubię was wszystkie, żadna mi krzywdy nie zrobiła. Ale zaczynacie tu siać takie intrygi, że zaczynam się zastanawiać, czy wam się to nie nudzi?
I dobrze zostało powiedziane, że każda "gada na drugą" i niby skąd mamy wiedzieć, która mówi prawdę? Albo czy celowo nie pomija jakichś faktów?
Dajcie sobie już z tym spokój, bo to zaczyna być kompromitujące.

EJ, tak, jak ja byłam pociągiem we Władku to ludzie na stacji też stali z transparentami "wolne pokoje" . Ale jednak miło jest mieć tę świadomość, że już zaklepane i jedziesz na przygotowane łóżeczko.

Ciekawe, czy Gwiazda z TŻtem znaleźli pokój czy rozbili namiot.

Oglądałyście mecz o trzecie miejsce? Ośmiornica znów bezbłędna. Ale żal mi było Urugwajczyków, walczyli do końca.
Stary 2010-07-10, 23:58   #2951
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Eee....? "Zniszczę cię na wątku"?
To wszystko zaczyna się już robić śmieszne. Nie wiem PO CO wywlekacie swoje prywatne problemy na wątku i wciągacie w to wszystkie zazdrośnice. Kurcze no, lubię was wszystkie, żadna mi krzywdy nie zrobiła. Ale zaczynacie tu siać takie intrygi, że zaczynam się zastanawiać, czy wam się to nie nudzi?
I dobrze zostało powiedziane, że każda "gada na drugą" i niby skąd mamy wiedzieć, która mówi prawdę? Albo czy celowo nie pomija jakichś faktów?
Dajcie sobie już z tym spokój, bo to zaczyna być kompromitujące.

EJ, tak, jak ja byłam pociągiem we Władku to ludzie na stacji też stali z transparentami "wolne pokoje" . Ale jednak miło jest mieć tę świadomość, że już zaklepane i jedziesz na przygotowane łóżeczko.

Ciekawe, czy Gwiazda z TŻtem znaleźli pokój czy rozbili namiot.

Oglądałyście mecz o trzecie miejsce? Ośmiornica znów bezbłędna. Ale żal mi było Urugwajczyków, walczyli do końca.
Ja oglądałam u kolegi, kibicowałam Urugwajowi
Ta ośmiornica mnie rozbraja xD
Przy okazji napisałam wiersz TŻtowi i jak przeczytałam to płakali ze śmiechu obaj, ale nie nadaje się do publikowania

Stary 2010-07-11, 00:17   #2952
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja oglądałam u kolegi, kibicowałam Urugwajowi
Ta ośmiornica mnie rozbraja xD
Przy okazji napisałam wiersz TŻtowi i jak przeczytałam to płakali ze śmiechu obaj, ale nie nadaje się do publikowania
Ja byłam całym sercem za Urugwajem . Ośmiornica Paul niedługo zostanie okrzyknięta nowym wcieleniem Nostradamusa. Śmieszna jest, mogłabym miec taka w domu.

Oooo..kolejna poetka nam rośnie
Stary 2010-07-11, 00:23   #2953
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam całym sercem za Urugwajem . Ośmiornica Paul niedługo zostanie okrzyknięta nowym wcieleniem Nostradamusa. Śmieszna jest, mogłabym miec taka w domu.

Oooo..kolejna poetka nam rośnie
Ośmiornica jest super, ale nie ogarniam skąd ona to wie.

Muszę pochwalić TŻta, był ze mną w sklepie po japonki, był grzeczny, nie marudził, wyrażał opinię i pozwolił 40 min zastanawiać się miedzy srebrnymi i bardziej srebrnymi

Ja bardzo lubię pisać rymowane wiersze

Stary 2010-07-11, 01:15   #2954
sweetish
Zakorzenienie

Ja też kibicowałam Urugwajowi. Kamila pewnie sie cieszy, bo to prawdziwy kibic Niemiec eh... no mówi sie trudno.

Dobranoc wszystkim/tym dobrym i tym złym/. Nie bede juuz komentowała tego wyśmiewania sie z rzeczy, ktore w ogole prawda nie są. Prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw, a ja sie już nie dam sprowokować- o nie DOBRANOC

Stary 2010-07-11, 01:30   #2955
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie zasadnicze czy był prawdziwy?
Cytat:
Ja też kibicowałam Urugwajowi. Kamila pewnie sie cieszy, bo to prawdziwy kibic Niemiec eh... no mówi sie trudno.

Dobranoc wszystkim/tym dobrym i tym złym/. Nie bede juuz komentowała tego wyśmiewania sie z rzeczy, ktore w ogole prawda nie są. Prawda i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw, a ja sie już nie dam sprowokować- o nie DOBRANOC
Czyli ten cytat nie wyszedł od Ciebie?
Nie jest prawdziwy?

Stary 2010-07-11, 08:35   #2956
evelineau
Zakorzenienie

hejka a ja wczoraj mialam mala impreze ale tylko do 2 w nocy, teraz tez zmykam milego dnia
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 08:53   #2957
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ośmiornica jest super, ale nie ogarniam skąd ona to wie.

Muszę pochwalić TŻta, był ze mną w sklepie po japonki, był grzeczny, nie marudził, wyrażał opinię i pozwolił 40 min zastanawiać się miedzy srebrnymi i bardziej srebrnymi

Ja bardzo lubię pisać rymowane wiersze
Moj TZ wymyslil teorie, ze osmiornica lubi czerwony i wybiera bardziej czerwone flagi
Z Argentyna, Hiszpania, Urugwajem by sie sprawdzilo, nie pamietam z kim jeszcze Niemcy grali

Stary 2010-07-11, 09:09   #2958
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

hej
Myslalam ze padne wczoraj totalnie.
Wynudzilam sie jak mops przy nich. Mimo ze byismy w czworke jeszcze z jednym kolega. Tyle ze ja z nim nie mam bliskich kontaktow. A oni caly czas sie lizali na okraglo tylko soba sie zajmowali itd... Taka bylam wsciekla ale stwierdzilam ze nie pokaze im ze to przez nich tylko zgonilam w ogole na inna sprawe.
Dzisiaj mnie czeka basen z nimi... Zobaczymy co tym razem bedzie.

A co do klotni. Ja sie nie wtracam. Nigdy mnie to nie dotyczylo. Nigdy nie nawiazywalam blizszych znajomosci z dziewczynami z watku po za tematem. Jedynie gg Coci 'w razie czego'
Takze pisze tylko o tym co chce i kropka. Nie bede sie wypowiadac bo to jest chore totalnie.

Edytowane przez magda1706
Czas edycji: 2010-07-11 o 09:12
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 09:30   #2959
nafiyqa
Zakorzenienie

Magda, a po co Ty sie tak katujesz z nimi? Po co dajesz sie wmanewrowac w jakies spotkania w 3, na ktorych oni tylko sie, jak to oblesnie nazywasz, "liza"?
Ja kompletnie tego nie rozumiem.
Osobiscie nie chcialabym miec takich znajomych.

Stary 2010-07-11, 10:08   #2960
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Matko, ale upał dziewczyny! Roztapiam się po prostu. Nie cierpię siedzieć w mieście w takich chwilach. Mieliśmy z tż jechać nad rzekę dziś, ale niestety (stety) dorwałam pracę na wieczór przy finale Mundialu w Holenderskiej firmie. Ale chce się jechać na wakacje, to kasę trzeba zarabiać.
Jeżeli wytrzymamy to zrobimy sobie jakiś piknik w cieniu. A wy, jakie macie dziś plany?
Stary 2010-07-11, 11:12   #2961
hoppipolla
Zakorzenienie

ja wlasnie wróciłam od TŻta, ogarniam się i za 2 godzinki jedziemy na jurę. jest strasznie gorąco, ale na szczęście troszkę wieje, więc da się przeżyć.

Magda - ja na Twoim miejscu bym się w ogóle z nimi nie spotykała. co to za przyjemność spotykać się z ludźmi, z którymi nie da się pogadać, bo oni zajmują się sobą i się 'liżą'. według mnie to świadczy o ich braku kultury i nie spotykałabym się z nimi i nie męczyła.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:15   #2962
nafiyqa
Zakorzenienie

Uciekam na plaze.
Milego dnia

Stary 2010-07-11, 11:43   #2963
Janis_
Zadomowienie

Nie wierz, no. NIE WIERZĘ.

Zaproponował mi spotkanie.
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:26   #2964
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Nie wierz, no. NIE WIERZĘ.

Zaproponował mi spotkanie.
Ale w jakimś konkretnym celu? Czy ot tak? Co zamierzasz zrobić?

Może Twój ex TŻ już się powoli przekonuje jaki błąd popełnił.

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-07-11 o 12:32
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:27   #2965
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Oj, tak ja wolę mieć wszystko zaklepane

Janis co ten kolo chce od Ciebie?

Stary 2010-07-11, 12:31   #2966
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Ale a jakimś konkretnym celu? Czy ot tak? Co zamierzasz zrobić?

Może Twój ex TŻ już się powoli przekonuje jaki błąd popełnił.
też mi się tak wydaje.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:32   #2967
Cocaine essence
Zakorzenienie

Kurcze, czemu my jesteśmy na plotkowym?
Na intymnym to od razu wyświetlały mi się nowe wątki inne , codziennie coś nowego, czasami jakiś ciekawy tytuł , a tu na plotkowym nuda, a mi dogrzebywać tam nie chce.

Stary 2010-07-11, 12:37   #2968
LuckyCharm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Nie wiem no chyba normalnie, reaguj tak jak widzisz każdą miziającą się parę
Tylko problem jest taki, że Ty z nim kiedyś byłaś i się miziałaś i zerwaliście z jakiegoś powodu... A teraz on jest z Twoją przyjaciółką, której na pewno zwierzałaś się z problemów z nim...

Nie wiem strasznie skomplikowana sytuacja...
LuckyCharm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:45   #2969
Janis_
Zadomowienie

Odpisałam mu dzisiaj rano, że oddam tę książkę i że u mnie wszystko ok. Później dostałam takiego dłuuuugiego, milutkiego smsa Mnóstwo pytań - kiedy wracam do Krk, czy szukam pracy, gdzie jadę na wakacje itd. A na samym końcu propozycja: "Dasz się wyciągnąć na jakieś piwko, jak tutaj przyjedziesz?".
Póki co nic nie odpisałam. Nie wiem, co robić, po co mam się z nim spotykać? Czyżby faktycznie zaczął tęsknić/nie układa mu się z tą różową? Haaa pewnie myśli, że jak tylko da jakiś sygnał, to ja od razu do niego przybiegnę i przyjmę go z powrotem z otwartymi ramionami...
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:47   #2970
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez LuckyCharm Pokaż wiadomość
Tylko problem jest taki, że Ty z nim kiedyś byłaś i się miziałaś i zerwaliście z jakiegoś powodu... A teraz on jest z Twoją przyjaciółką, której na pewno zwierzałaś się z problemów z nim...

Nie wiem strasznie skomplikowana sytuacja...
co masz do mojego posta?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Odpisałam mu dzisiaj rano, że oddam tę książkę i że u mnie wszystko ok. Później dostałam takiego dłuuuugiego, milutkiego smsa Mnóstwo pytań - kiedy wracam do Krk, czy szukam pracy, gdzie jadę na wakacje itd. A na samym końcu propozycja: "Dasz się wyciągnąć na jakieś piwko, jak tutaj przyjedziesz?".
Póki co nic nie odpisałam. Nie wiem, co robić, po co mam się z nim spotykać? Czyżby faktycznie zaczął tęsknić/nie układa mu się z tą różową? Haaa pewnie myśli, że jak tylko da jakiś sygnał, to ja od razu do niego przybiegnę i przyjmę go z powrotem z otwartymi ramionami...
Dokładnie nie układa mu się, widzi, że to nie tak jak powinno być, zaczyna żałować że postąpił tak głupio i szuka wyjścia ewakuacyjnego czyli Ciebie i Twoich szerokich ramion gotowych do przyjęcia jego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości