|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
ej laski, bo ja gdzies czytalam na tym forum ale juz zapomnialam, o tych sławnych drinach w wiaderkach ??? to gdzie je mozna dostac??
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
rosjarosja - hm no o St.Tropie to akurat słyszałam, że skupisko Niemców, fajnie<3 I w sumie, jak tak przyjrzeć się wyjazdom z Polski, a z Niemiec.. to te z Niemiec prezentują sie o wiele lepiej,i maja więcej takich no 'przywilejów', meeeeeeeeega Ci zazdroszczę, że z nimi jedziesz
![]() lilsun jest taki bar - 'Surf', o i tam są właśnie w wiaderkach, tzn. w wakacje były
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
W St.Tropie jest duuużo Włochów też ;p Przynajmniej tak było jak ja byłam
|
|
|
|
#2945 |
|
Przyczajenie
|
siemanko
też wybieram się w tym roku do Lloret już drugi raz, do tego samego hotelu : don juan center++ od 6 lipca jestem ciekawa czy ktoś jeszcze się wybiera? z orlando travel ^^Moim zdaniem w Hiszpanii jest bosko! co do Tropicsu, to w zeszłym roku mojej koleżance brakowało 3 miesięcy do 16 lat, wygląda na wiele więcej i urokiem osobistym też tryska, raz ją wpuścili potem zorientowali się, że to nie jej dowód i była lekka zadyma..moim zdaniem ostro tam pilnują bo mogą mieć kłopoty przez osoby młodsze niż 16 lat no i z tego co robili z naszą grupom to dość konkretnie zwracali uwage na dowody czy tam paszporty, ochroniarz był konkret;d
|
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i z FC . ; D
|
|
#2947 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Przyczajenie
|
ooo no to widzę, że w tym roku będzie w tym hotelu więcej młodzieży z polski
Wy jedziecie od razu do Lloret, czy to ten obóz, który najpierw zatrzymuje się w Paryżu itd.?
|
|
|
|
#2949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
od razu Lloret
|
|
#2950 |
|
Przyczajenie
|
no to super
ktoś jeszcze jedzie w tym samym czasie?
|
|
|
|
#2951 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny!
![]() skoro już mowa o lloret, może krótko streszczę.. ![]() byłam tam w zeszłe wakacje koło 10 lipca i powiem tylko tyle - było ZA✂✂✂IŚCIE! miazga.. biuro podróży Steja kadra lajtowa, hotel super, uczestnicy to samo! w tym roku również się wybieram, Lloret De Mar 2011 6 licpa.. mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej bynajmniej mam już 16 lat i nie muszę montować legitymacji na dyskoteki.. my chodziliśmy do Colossos i było super ale w tym roku chcemy pozwiedzać już trochę więcej haha także ZAPRASZAM ;-*ŻYCIE JAK W MADRYCIE ♥ |
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego 8 sierpnia organizujemy imprezę na plaży
) Możemy się tez jakoś później zgadać z numerami telefonów, więc się spotkamy na jakieś chlanie, czy ja przyjdę tam gdzie wy będziecie, bo będę mogła na 100% Ale to jakoś potem się zrobi, to samo tyczy się dear ![]() Agattth no właśnie te przywileje, jakby na to wszystko nie patrzeć zachód europy jest trochę inaczej traktowany niż my, Polacy. żalo, no ale tak jest. to czemu nie chciałas z niemieckiego biura??? Nie wiem, czy masz już zaerzerwowane, ale jak co to www.solegro.de 5 do 21 sierpnia, nie musisz znac niemieckiego, moja koleżanka nie zna w ogóle i jedzie.
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
RosjaRosja bo wiesz, Polska zawsze do tylu ze wszystkim co tylko mozliwe.. mogloby jakies biuro podrozy chociaz jeden termin zrobic na wiecej niz 12 dni, a nie.. Generalnie, to nawet nie wpadlam na to, zeby jechac z niemieckiego biura, przez mysl mi nie przeszlo nawet. Wiesz, ja tam znam niemiecki, i angielski.. wiec dogadac bym sie dogadala, ale wlasnie jade z kolezanka, i ona ani po angielsku tak troche, a po niemiecku nic, to pewnie czulaby sie troche nieswojo. zreszta jestesmy juz w trakcie rezerwowania miejsc
(. Ale nad tym niemieckim biurem to pomysle, to moze za rok skorzystam, bo oferte maja fajna. a wgl ktory raz jedziesz teraz do lloret?
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musimy się potem wymienić numerami kom przed wyjazdem jak coś.
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już coś wykminimy
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
ha, właśnie padłam ! na stronie tego niemieckiego biura od Rosji, jest przy filmiku o Lloret taki tekst :
"Lloret de Mar, Party - Mekka in Spanien". no lol
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
mi to właśnie z niemieckim biurem przyszło że z opiekunkamimi więcej nie jadę i chce czegoś nowego. Miałam okazję jechać z polskiego biura, ale ta niemiecka opcja jest bardziej hardcorowa. Muszę dojechać de berlina wschodniego na dworzec i znaleźć wyjście od ulicy Koppenstrasse
![]() ![]() Potem rozmawiać z nimi. Chyba mnie szlag trafi 18 godzin gadania w tym języku. Jak masz tylko taką możliwość, to bym jechała z niemiec. Kurde 483 euro za 17 dni, no ja nie moge. Jak to zobaczyłam, to wiedziała od razu, że ja to biorę. Jeszcze w lipcu jadę na dwa tygodnie do akademika do monachium to coś załapie i mam nadzieje, że nie będę się bała rozmawiac, bo wiadomo umieć język w pl, nie znaczy umiec go za granicą Jadę drugi raz.
|
#2959 |
|
Przyczajenie
|
do jakiego hotelu jedziesz?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 |
|
Przyczajenie
|
Hej, wybiera się ktoś może z biurem podróży Harctur do Lloret w terminie 06.08-17.08 ?
![]() I wiecie może coś o tym biurze? Jaka kadra zazwyczaj? Jeżeli ktoś się jeszcze nie zdecydował to zapraszam, bo zbieramy ekipę z koleżankami )
|
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
O kurna Rosja ale Ci zazdroszcze! Po obejrzeniu tego filmiku to kuuuur*a, żyć nie umierać, chociaż po 16 dniach melanżowania dzień w dzień to chyba bym zdechła, ale kit! Żałuje, że mam już rezerwacje ;p
|
|
|
|
#2962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i też jade 4.08-15.08 ![]()
|
|
#2963 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim, chciałałam zapytać czy ktoś w tym roku nie wybiera się do Lloret de Mar, 6lipca z Natu
)
|
|
|
|
#2964 |
|
Przyczajenie
|
Haha ja mieszkam w niemczech juz ob paru lat i te biura maja naprawde super oferty jesli chodzi o Wakacje. I RosjaRosja musze ci powiedzic ze naprawde super trafilas! Ja n.p lece na 2 tygodnie na Malte za 570 euro.
|
|
|
|
#2965 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez jadę do Lloret de Mar z NAT-u
) 6lipca wyjeżdżamy nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#2966 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam drogie Panie, co prawda jestem mężczyzną ale mam pytanie. Myślimy z dwoma kumplami o obozie w Lloret de mar w hotelu Frigola z juwenturu... termin chyba 2011-07-29 - 2011-08-08 (10 dni) . Czy ktoś sie wybiera?? samolotem.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- ale bierzemy pod uwage także termin 2011-07-18 2011-07-29 (11 dni). Czy ktos sie wybiera na którys z tych terminów/? prosze o odpowiedzi
|
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Rosja ja też trochę żałuję , że zrobiłam już rezerwację
Kurna no żesz gdybym wiedziała wcześniej |
|
|
|
#2968 |
|
Przyczajenie
|
Siema, mam pytanie do was. Z jakiego biura podróży najlepiej jechać? Wiecie, o co mi chodzi imprezy itp. I jeszcze jedno - mianowicie w jakim wieku przeważnie jeżdżą osoby na obozy do lloret?
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
myślę, że głownie 17-21. potem to już sie raczej na ibizę lata
![]() EJ NIE MA CO ŻAŁOWAĆ! też jedziecie do Lloret, może mniej dni, ale nie wiadomo, czy wytrzymam fizycznie 14 nocy imprezowania bez ograniczeń. szczerze w to wątpie, mimo moich chęci. Raz będę musiała się konkretnie wyspać (oprócz spania na plaży), ale szkoda mi jednego dnia. PinkLady_ Yeaaah! mieszkasz w Niemczech? Weź mi coś poopowiadaj, gdzie konkretnie? glodzio, o ile to pytanie do mnie, to nie wiem, bo to są tak jakby porozwalane pokoje po całym Lloret w jakiś małych hotelikach, czy pensjonatach. Ma być max. 200 m od plazy, więc nie wiem. Ej o jaki filmik wam chodzi?? Bo ja nie ogarniam tego. Nie ma pytania się czy mogę se przyjść na beach party, każdy se przyjdzie Zobaczymy, czy wyjdzie, bo w zeszłym roku to była kupa. Nie było mnie głównego organizatora to jak miało wyjść Teraz będę i zbiorę całe Lloret. DearWhoever W przyszłym roku (będziesz miała 18 lat?) w wakacje jedziemy do roboty
5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2011-04-07 o 21:26 |
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
DearWhoever W przyszłym roku (będziesz miała 18 lat?) w wakacje jedziemy do roboty
__________________No 18 będę miała i chcę jechać do roboty, możemy razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

kiedy jedziesz?
też wybieram się w tym roku do Lloret 

(. Ale nad tym niemieckim biurem to pomysle, to moze za rok skorzystam, bo oferte maja fajna. a wgl ktory raz jedziesz teraz do lloret?