![]() |
#2941 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
" I przez te kilka dni nie pozwoliłeś mi udowodnić jak Cię kocham..."
"Zacząłeś coś? To nie kończ tego.Tylko mnie kochaj" "Bo nadaremne myśli me, że Ty zmienisz się" "Gdyby nie ona... czułabym się spełniona.W Twych ramionach" "Zachłanni miłości.Spragnieni siebie" "Miało nie wiać w oczy nam..." "Zaufaj mi.Pokochaj też ;* " "Nie pierwsza, nie ostatnia. Nie Twoja już" _________________________ __ "widziałam w Tobie to co chciałam..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
Ludzie Pytają: Czy Cię Kocham? I Rumieniąc Się Odpowiadam - Tak.
Przyjdź do mnie... Spraw by niebo zabłysło tak jak wtedy.. I na sekundę przytul mnie... Starczy na długo.. .. i staję na palcach, by bliżej Ciebie być. Potrzebuję Cię mieć, nie przy sobie, ale dla siebie.. Potrzebuje to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie . Ma w oczach niebo, moje osobiste, choć jego oczy nie są niebieskie..
#2943 |
Zakorzenienie
|
; *
mad_woman ![]() " kiedyś o mnie zapomnisz tak jak zapomina się jak smakowała wczorajsza kawa, albo tak jak zapomnina się o zeszłorocznym śniegu zapomnisz jaki ból był wymieszany z pierwiastkami szczęścia i jak przyspieszał oddech zapomnisz pojedyncze słowa, gesty, myśli wszystko uleci z ciebie jak życie z człowieka przejechanego przez ciężarówkę i okaże się, że scenarzysta, który to wszystko poskładał w swej małej główce nie zrobił kariery, nie zarobił milionów, a zamarzł w parku z butelką taniego wina w ręku ty kiedyś zapomnisz jak smakowało moje imię oddasz w serce w depozyt komuś innemu, komuś lepszemu szczęście wypełni cię po brzegi, od paznokci u stóp do końcówek rzęs życze ci tego, wiesz? i bedziesz żyć w spokoju, łykać złudzenia w pigułkach każdego pojedynczego poranka "
![]() |
#2944 |
Raczkowanie
|
Pas de nouvelles, bonnes nouvelles ![]() Brak wiadomości, to dobra wiadomość. Bonjour la joie et la bonne humeur. Witam radość i dobry humor. comme le temps passe vite... ;( jak ten czas leci... Putain ouvre les yeux !!! Ku*wa, otwórz oczy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
w wysokich bucikach, kwiecistej sukience
i z Tobą w lewej ręce.. ♥ mad_woman= kocham Cię, wiesz? ; *
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥
#2947 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
postaram się ![]() jedna piosenka to Trespassers William - Lie In The Sound a druga A Fine Frenzy - Almost Lover. ii okradam po raz drugi ,talenciaro ![]() ________ "Tell me what makes her so much better than me. Powiedz mi co czyni ją o wiele lepszą ode mnie." nie umiem Cię pokochać .
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() avantikaa, blondii69, istny_paradoks, poprostuAssis, RozowaSkeyterka - okradłam ![]() _______________
'You sometimes make me sad and blue' Czasami sprawiasz, że jestem smutna i ponura. 'Cupid's arrow is just for You' Strzała Amora jest tylko dla Ciebie. 'I follow in Your wake' Podążam Twoim śladem. 'No one knows what it's like to be the bad man, to be the sad man' Nikt nie wie jak to jest być złym człowiekiem, smutnym człowiekiem. 'No one knows what it's like to be hated, to be fated to telling only lies' Nikt nie wie jak to jest być znienawidzonym, skazanym na mówienie samych kłamstw.
![]() |
#2949 |
Przyczajenie
|
napisała mu:
' muszę kończyć, jak chcesz odezwij się później ;* ' . głupia.. wciąż czeka. mimo wszystko lubiła noce. wtedy przynajmniej nie miała obaw, że ktoś zobaczy jej łzy. tak cholernie boli brak Ciebie.
#2950 |
Raczkowanie
|
powariowałyście ... ![]() ... kocham sposób w jaki walczymy w jaki pozwalamy sobie na przegraną chomikuję myśli czekoladowe i barwne zamienione w ciszę, l dotykiem rąk wspierana wiatrem modeluję figlarnie zapachy wieczoru i wykruszony głos i muskam uśmiechem tęczowe obłoki, palcem zacierając niepokoje snów, a ciebie szukam w konstelacji smoka na kontynencie nieodkrytych mórz znów cię czuję coś zbiera się w oczach i spokojnie cieknie nie czuję smutku przeciwnie jest pięknie - idę.. - idź minie sto lat, nim wrócisz jestem na etapie gdzie "na zawsze" oznacza kilka chwil. sto lat i pięć dni, powiedz to i żyj.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
Artistic soul, mad_woman - dziękuję moje dzióbki
![]() ![]() latin, otojest, myCh, kontrastowao - skradłyście moje drobne serducho <3 Notice me /Zauważ mnie. My mind is gone /Mój umysł jest nieobecny. Girl with a broken heart /Dziewczyna ze złamanym sercem. Don't even try, cuz I, know that you're not the one / Nawet nie próbuj, bo wiem, że nie jesteś tym jedynym. Nadal lubię Twój uśmiech. Moje serce i rozum są obecnie w permanentnej niezgodzie.
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() " Był jak zmarznięte niebo październikowej nocy (He was like frozen sky In October night) Byliśmy jak naładowane pistolety Złożyliśmy w ofierze nasze życia (We were like loaded guns Sacrificed our lives) " The Rasmus - October&April "Teraz wiem, że nie warto szukac, tylko czekac i wierzyc, bo każdego w życiu spotka coś trwałego."
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
Emaa x3 - nie przesadzam
![]() ![]() mad_woman-Dziękuje Kochana ![]() ![]() Dziś pierwszą myślą po przebudzeniu nie byłeś Ty, tylko to, na jaki kolor pomaluję paznokcie, by wyglądały najlepiej. Przykro mi, egoizm mam we krwi ![]() - Jesteś słodka i miła - o kim mówisz?? - słodka i miła a pięścią by zabiła.. - a, o mnie! ;D `-nie wiem kiedy, bo potrzebuję dużo tego czasu,ale obiecuję Ci... że gdy wymienisz kiedyś Jego imię - ja przez chwilę będę sie musiała zastanawić, bo nie będę pamiętać, kim On w ogóle był... Wiesz, wczoraj miałam ochotę do Ciebie zadzwonić. Chciałam wykrzyczeć Ci, jaki mam do Ciebie żal i powiedzieć Ci jak bardzo Cię nienawidzę. Tak, byłam pijana ![]()
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-02 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() oj ja też ![]() ![]() oo cholercia ! fruuwam ! ![]() ![]() + Nigdy nie zapominaj o przeszłości . Ona nigdy nie przemija . Jak mam opisać dni spędzone z Tobą ? Jak się wtedy czułam ? Czułam jakby we śnie ktoś zamontował mi serce , kiedy się z nim obudziłam , uczyłam się żyć, poznałam jakie życie jest piękne , zaznałam szczęścia , a kiedy poszłam spać ktoś zabrał to serce . Ciebie już nie ma , a ja mogę tylko tęsknić . Czuje Twój zapach , Twoje słowa echem odbijają się w mojej głowie , usta tęknią za Twymi pocałunkami , a ciało za dotykiem , dusza płacze , a serce krzyczy . Nie możesz odejść na zawsze . Ideał faceta? Wysoki brunet z błękitnymi oczami i najpiękniejszym na świecie uśmiechem . On . Rzeczy można posklejać . Pękniętego serca już nie . Czekam na dzień , w którym zrozumiesz jak ważną osobą jestem w Twoim życiu , że mnie kochasz , i że nie wyobrażasz sobie życia beze mnie . W tym dniu prosto w twarz wykrzyczę Ci , że jesteś skończonym dupkiem i zmarnowałam pół życia na ukrywanie miłości do Ciebie , a potem najczulej na świecie pocałuje . Złapiesz moją dłoń i pobiegniemy na koniec świata. Przeszłości nie wymarzesz . Jest niczym tatuaż . Nie pozbędziesz się mojego imienia , będzie wracać razem z setką innych wspomnień , tyle , że będzie przynosić więcej emocji i szybsze bicie serca . Nigdy o nim nie zapomnisz, bo gdy tylko będzie wydawało Ci się , żę sie go pozbyłaś on wróci i na nowo namiesza w Twoim sercu . Jeśli mówisz 'kocham ' oddajesz cząstke siebie . Bezpowrotnie . ![]() Miliony wiadomości do Ciebie , w których błagam , żebyś wrócił . Wszystkie w folderze `niewysłane` .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-02 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim które pamiętały.
I przepraszam, że tak nagle odeszłam. Było wiele problemów dzięki którym wszystko przestało mieć sens. Mam nadzieję, że się stęskniłyście za starą cornels. ![]() Weny życzę na przyszłość. I postaram się często was odwiedzać. Kocham Was wszystkie! o_O. ***************** I wiesz co? żałuję. żałuję, że te dwa słowa nie zostały ci powiedziane prosto w twarz. Czujesz mój ból, tak jak ja Twój? Wieczorem, na nowo chciałabym wpatrywać się w Twoje niebiańsko zielone oczy, leżąc na naszym ulubionym dywanie. Pamiętasz mnie jeszcze? To ja mówiłam Ci 198 razy dziennie jak bardzo Cię kocham. Cześć. Kocham Cię. A Ty? Zachowujesz się jak zwykły pocałunko-żerca! ![]() Zastanawiam się, czy on też w tym miejscu czuje się samotny. Wypijmy jednego za miłość, bo to ona dała nam siebie. Przyjaźń nas wyc**jała. Sex? Sex to tylko łączenie dwóch ciał w jedno, nie ma w tym nic szczególnego. Jak w pocałunku. Rano. Rano chciałabym otworzyć oczy. Otworzyć je powoli, z uśmiechem na twarzy. Z uśmiechem, spowodowanym Twoją obecnością. Cóż, każdy ma marzenia. 'Nie puszczę Cię, nigdzie sam stąd nie pójdziesz.'
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-10-02 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
szczęście?
przyszło samo. miało zielone usta, malinowe oczy. *** - myślę, co będzie kiedyś i boję się. - nie wiadomo co będzie. - i właśnie tego się boję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zadomowienie
|
niestety nasze zycie nie jest pięcio gwiazdkowym serialem, w którym bohaterzy zawsze uczestniczą w happy endzie ![]() Cytat:
Dziękuję moje kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Przyrzekaliśmy sobie wierność, pierwszy odpadłeś. Dla mnie już cie nie ma. Nie zasłużyłeś na to wszystko, dobrze wiesz.
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam ![]() cornels- jesteś , Olka! Ciesze się. ____ Nikt nie czekał za tamtym zakrętem, nie zostałam przez kogoś wybrana, a jestem Powietrze Zamienia się w szkło boli mnie każdy wdech Jesteś powodem wyschniętych łez na policzku, radości z kolejnego świtu Uderzasz w niewinną twarz Nadszedł czas na te noce, co we łzach moich topią swe nieskończone końce Mów, byle nie o miłości Tu noce nie gubią snów i nie dzieje się nic bez powodu Strach odebrał mi sens Zagubiona we własnych zwątpieniach znów nie wiem, dokąd biec Ocaleje tylko ten, kto nie podda się, gdy straci resztki sił
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
'i za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie nie mogę wyjaśnić co czuję w środku.oddać życie za Twoje spojrzenie. ' < serducho > ! ![]() ' - mam pomysł ! - jaki ?! - pokochaj mnie !
![]()
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
a co jeśli powiem, że Cię jednak kocham nad życie
i za nic na świecie nie mogę o Tobie zapomnieć ? nothing in my life so I would like to leave you my thoughts.. niczego tak w życiu nie pragnę jak tego abyś opuścił moje myśli.. zrobisz dla mnie wszystko tak? a co jeśli napisałabym Tobie o 2:00 nad ranem, że się strasznie boję i masz przyjść mnie przytulić. zrobiłbyś to? błagam, nie mów więcej, że Tobie na mnie zależy.. szczerze ? odkąd go nie ma moje życie stało się lepsze. ![]() i słuchając po raz setny jednej piosenki dzięki tekstu 'wyleła sporo łez, mówi, że nie zasłużyła na taki cios..' doszła do wniosku, że już nigdy więcej nie będzie przez jakiegokolwiek idioty płakała. ![]()
#2962 |
BAN stały
|
marikab
![]() poprostuAsiss ![]() ![]() 'nie obiecuję być bezbłędna, idealna, najlepsza. ale obiecuję być. zawsze. pomimo.' i pozwalam sobie tego podkraść ![]() ... bum ! trafiony zatopiony ! słyszysz ?! zostałeś trafiony ! jest za***iście, tylko czasem mi go brakuje, tylko czasami wyje do księżyca z tęsknoty . ciii ! wsłuchaj się ! usłysz jak w rym miłości bije serce Twe . nie kochasz, ale przejść obojętnie nie potrafisz . wszytsko sie wali, jedna chwila, jeden gest i nie ma nic, dosłownie nic . popiół naszych dni wieczny w urnie marzeń siedzi gdzieś. zawalony setką kłamstw, zalany procentami, w koncie siedzi i analizuje, choć za późno już na powrót . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
Toogether93. ![]() *** żadnych próśb, żadnych gróźb. nie krzycz, przestań krzyczeć już! a to tylko słomkowa herbata, nasze ciepłe brązowe marzenia. często piszę do ciebie głupie listy. potem w piecu je chowam, płomień skacze po słowach. jestem za mała, by spojrzeć w twoje oczy, nawet na palcach nie dorastam ci do pięt. czy to anioł zaskoczony deszczem w blasku tęczy suszy przemoczone skrzydła? czy to ty za rękę trzymasz mnie pierwszy raz? w głowie huczą zapomniane myśli, słodki wiatr, nietykalne słowa. Edytowane przez contine Czas edycji: 2010-10-02 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
poprostuAsiss
![]() ![]() marikab ![]() możesz mi zrobić jedno. możesz mi zrobić dobrze? pierś do przodu i daję radę. tym razem się nie poddam.
![]() |
#2965 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
głupie dziękuję nie wystarczy by opisać to, jaka jestem Wam wdzięczna. Motywujecie mnie, to dla Was tu jestem. Po to by dzielić się z Wami opisami, i okradać z Waszych ; * ____________________ Imagine a world with no sky. Imagine the ocean
run dry. Imagine no sun and no rain. Imagine that each day's the same. Imagine and You'll see the view of my world without You. It doesn't matter what I do in a world without You. Wyobraź sobie świat bez nieba. Wyobraź sobie ocean na sucho. Wyobraź sobie, brak słońca i deszczu. Wyobraź sobie, że każdy dzień jest taki sam. Wyobraź sobie, a zobaczysz widok mojego świata bez Ciebie. Nie wiem, co mam zrobić w świecie bez Ciebie.
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
i znów mam ochotę pierd*lnąć uczuciami o ścianę. *** Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat .< 3 *** Minęło tyle czasu, a Ty nadal wprawiasz moje serce w drżenie.. *** obmyślam plan podboju świata. a zacznę od ciebie *** słodka, nieznośna choroba nosząca Twoje imie! *** podejdź, przytul, pocałuj ♥
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-02 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
gdy Cię obok nie ma ja pogrążam się w przeciętności
nie lubię pożegnań. nawet tych na krótko.
#2968 |
Rozeznanie
|
Nensie - dziękuję Perełko, okradłam Cię znów ![]() z innej bajki - jak zwykle odwzajemniam ![]() Paralogiczna - siebie tam dopisz ![]() Emaa x3 - dziękuję za wyróżnienie! ![]() Artistic soul - aż mnie zarumieniłaś ![]() poprostuAssis - ![]() ![]() all that i know is you don't like cherries. /wszystko co wiem to to że nie lubisz wiśni./ bywa że jeszcze podskakuje przy dźwięku komórki. bywa że jeszcze tęsknię pod kołdrą. you call me and i want you more and more instead of less and less. /dzwonisz do mnie, a ja chcę cię coraz więcej zamiast coraz mniej./ potykam się na sznurowadle.
#2969 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
kradę Karmelkuuuu ; * <3 . Cytat:
Kapliński forever ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niee no śnię .. Ty Mnie okradasz po raz drugi ? <nagłyatakradości> ![]() już prędzej bym się spodziewała, że będzie koniec świata ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ten wyżej jest już Mój Maliiiinko ; * . i się zasmuciłam ... ![]() Cytat:
_______________ Zmiana Twojego statusu na gadu,
doprowadza Mnie o palpitację serca, drżenie rąk i nóg, i nagłe przeszycie ciała zimnym dreszczem. "Kochasz Mnie jeszcze?" - co byś odpowiedział na to pytanie będąc podłączony do wykrywacza kłamstw ? Ty żyjesz fajkiem, ja Tobą. okej, na dziś tyle .. nie mam pomysłu, chęci . chyba jedyne co mam to doła . ![]()
![]() |
#2970 |
Raczkowanie
|
'Może się spotkamy znów po kilku latach. Może właśnie tutaj lub na końcu świata. Będziesz wtedy inny, ja wciąż taka sama. Może Nas sie uda zacząć jeszcze raz...' `widząc Jego uśmiech,postanowiła w myślach,że zrobi wszystko,by kiedyś był on skierowany do niej ![]() "- Cześć. Jestem Piotruś. - Cześć, a ja Natalka. - Będziesz moją dziewczyną? - Pewnie. Wzięli się za rączkę i pobiegli razem na huśtawkę . Bo w przedszkolu wszystko było łatwiejsze...." `bo moja miłość, to nie hejnał z Wieży Mariackiej i nie muszę o niej trąbić na cztery strony świata!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.