|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
no koniec swiata...w każdym szpitalu jest ktoś taki, u mnie tez narzekaja na jednego lekarza i bron boże żebym trafiła na niego, ale tak to są same pozytywy, wiec powinno byc o.k
|
|
#2942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i kurcze jakbym i tym razem trafiłą na taką feralną zmianę na oddziale to nogi zacisnę i poczekam na następną... nie będę przy nich rodzić...hehe |
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
no to faktycznie zakonnicą to nie byłoby zafajnie...
ale podobno kobieta dla kobiety za super nie jest(jako lekarz czy inny zawód) i chyba nawet dotyczy to zakonnic... a ja zawsze myślałam,że one raczej są dobrze nastawione dla ludzi...
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pamiętam że przyszedł rano jeden z komunią ale jakoś nikt nie chciał ;P
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Agrafko już troszkę lepiej?
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie jakbym rzuciła paroma kur...mi to by egzorcystę wezwała ... |
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak lezalam na patologi po # to tez był ksiadz z komunia ale nikt nie chcial
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
same grzesznice...
|
|
|
|
#2950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja już sie nauczyłam ze jak mam złe przczuciia i jak mi coś nie pasi to lepiej iść za swoim podpowiadaczem w główce i robić to co rozumek podpowiada, jak byłam w ciazy cały czas coś nie pasiło mi w lekarzu no ale koleżanko do niego chodziła i mówiła ze dobry i tez łaziłam a teraz jak tylko bede widzieć ze mi nie odpowiada zmienie i to samo bedzie ze szpitalem pojade zobacze jak mi ktoś nie podpasi to pojade do następnego itd...wiem wiem rąbnięta jestem no ale............. Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze wszystko się wam ułoży, obstawiam ze za dużo wszystkiego macie na główce: przeprowadzka, dzieciaczki obawa o nie itd, jak sie to unormuje to i wy dojdziecie do porozumienia-tego wam zycze |
||||
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak co sie bedziemy...
![]() trzeba czasem sie rozluźnic i pożartować
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- no otóż to ja się idę wyluzować na kibelek bo sikać mi się chce ale zaraz do Was wrócę, tak sobie myślę, że jak mnie nie ma na forum to mnie nie ma a jak jestem to gadam i gadam.... jak chcecie to mnie wygońcie! Staram się nadrobić urwane więzi z Wami :P
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mykam sie polozyc i poprzytulac do tż
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
hehe fajnie masz, mojego nie ma wybył na próbę zespołu i kurde sama siedze, a teściowie się na górze kłócą o życie...
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana a w jakim zespole Twój Tż gra?
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- mój małżonek właśnie mi herbatkę przyniósł a dziś mija cztery lata jak się poznaliśmy
|
#2956 |
|
BAN stały
|
przyszedł mnie przeprosił i tyle własciwie, chyba tez ma dosyc tych problemow wszystkich, dzisiaj nam poszło o pokoj dla maluchow, wczoraj o glupi obiad i tak jest codzinnie, psychicznie nie daje rady juz,
dzis chyba sie w szpitalu to skonczy bo mi brzuch twardnieje ![]() nie umiem wyluzowac ostatnio wiem ze powinnam dla dzieciaków, ale jak on przychodzi z pracy i mi z tekstem," mogłas chociaz obiad zrobic i tak cały dzien siedzisz i zero pozytku" to ja sie zaczynam nakreecać ![]() dziekuje dziewczyny za wsparcie gdyby nie wy i nie dzieciaki to by mnie tu juz nie było |
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój tż gra w zespole a raczej śpiewa, ale to w kościele, także zespół kościelny jak na rekolekcjach. Mógłby w myslovitz czy de mono.... ale cóż ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas skutkuje jak widzimy ze jesteśmy nerwowi to np przez pare dni sie mega obijamy oczywiscie po przyjściu z pracy---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2960 |
|
BAN stały
|
dziękuje aa2
ja nigdy nerwowa nie byłam ale teraz strasznie jestem przez ta ciaze i te proeblemy, a on zamiast jakos wspierac to sie drze na mnie, dzisiaj juz przeszedl samego siebie, teraz sie nie odzywamy do siebie i przynjamniej nie ma nerwow, nie spi juz nawet ze mną bo stwierdzil ze mi tylko przeszkadza. mam nadzieje ze jak dzieci przyjda na swiat to sie to zmieni wszystko.
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana trzymaj sie ![]() Jejciu dlaczego tak sie dzieje, dlaczego nie mozna życ normalnie. Kochana , ale TZ tez powinien się chamowac bo przesadza. ![]()
|
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z Ciebie fajna laseczkaCytat:
Trzeba mieć nadzieję, że te problemy to chwilowe i że tak naprawdę może troche odzwyczailiście się od swojej obecności... ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- a ja chyba powoli mam jakiegoś stresa przedchrzcinowego:brzydal : |
|||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Agrafko, a moze porozmawiaj z nim? Obojgu Wam nie jest latwo ... On mysli ze Ty tylko lezysz i pachniesz, moze nie zdaje sobie sprawy z tego ze ciaza mnoga to cos wyjatkowego i trzeba o nia wyjatkowo dbac? W koncu nosisz w sobie 3 male zycia, a nie jedno .... Twoj organizm spala bardzo duzo energii dla dzieci, dlatego nawet glupiego obiadu nie zrobisz, bo nie jestes po prostu w stanie .... Wydaje mi sie, ze on powinien zrozumiec jak sie czujesz, ale i Ty powinnas dac mu troche zrozumienia... w koncu pracuje na Was, tez sie pewnie martwi co bedzie jak dzieci sie urodza- przeciez 3 dzieci to nie lada wyzwanie dla rodzicow! Odlozcie nerwy na bok, przypomnijcie sobie jak bylo wczesniej, jak sie kochacie i ze potraficie byc dla siebie wsparciem ! Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy tak jak chcesz ![]() Ja przezylam z rana lozkowy dol .... nie mam totalnie kondycji ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Oj, a duzo gosci bedziecie mieli?
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
ja juz po zakupach, wlasnie zasiadłam do śniadanka i jem buleczke z serem i baleronikiem ![]() wczorajsza mikstura nie podzialała nic a nic do wc mnie nie popedzilo trzeba bedzie sie wspomóc czopkami:/ mój tż dzis pojechal na jakies targi handlowe, ciekawe kiedy wróci
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
z Wojtusiem będzie nas 18 osób
a dziś idę do gina do kontroli
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem juz druga miske platkow na zimno
![]() dzis mi sie nic nie chce, dobrze ze obiadu gotowac nie musze, ale musze za to wymyslic co na jutro ugotowac zjadlabym gestej zuoy jakiejs yhm....
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
To trzymam kciuki za wizytę
![]() Cytat:
a jutro gotuje żurek
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
spadam laseczki, bo trzeba porządnie wziaść się za robotę, jeszcze jakieś zakupki, odezwę się pewnie dopiero we wtorek - pod warunkiem, że nie będę jeszcze odsypiać całego tego zamieszania.
miłego weekendu |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Pola chyba jednak ma kolki wczoraj też dała czadu do 24, dobrze,że przynajmniej noc przesypia, wiecie jak sobie pomyślę,że TŻ we wtorek pojedzie w delegacje i wróci w piątek to az się boję bo jednak dużo mi pomaga a tu sama z Polką no ale zobaczymy. Co do tych zabawek nad łóżeczkiem czy do wózka to jednak chyba się zdecyduję, bo Pola patrzy na grzechotki i jest szczęśliwa. Agrafko kochanie usiądź z TŻ i porozmawiaj z nim powiedz co Cię boli ,że jest Ci smutno,że czujesz sie niekochana itp , bo z tego co wiem to każda w ciązy przechodziła takie gorsze dni kiedy wydawało się,że jesteśmy nieatrakcyjne, beznadziejne i niekochane. Jak przeczytałam o zakonnicy w szpitalu to ja dziękuje bardzo, chyba wolałabym sama sobie odebrać poród. Dziewczyny muszę Wam się do czegoś przyznać dzisiaj z TŻ pobzykaliśmy się troche nad ranem, niby jestem odpowiedzialna a bzykam się bez zabezpieczenia oby z tego II kresek nie było ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to troche Was bedzie udanej zabawy kochana, oby nie bylo az tyle roboty i powodzenia na wizycie, oby same przyjemne wiesci byly ![]() ![]() ![]() Cytat:
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

no koniec swiata...

a pamiętam że przyszedł rano jeden z komunią ale jakoś nikt nie chciał ;P

Ale jakoś damy radę nie dać się tej jesieni
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)