Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 17:20   #2941
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
mischi no wlasnie na wychowanie juz jest za pozno. co do wagi to powolutku spada, zbijam wielka nadwyzke narazie przez dwa tygodnie spadlo 1,5 kg mam nadzieje ze niedlugo bedzie spadac wiecej

co do biegania to mi dzis tez sie nie chce, caly dzien jest zimno, szaro, zero slonca.brr, jeszcze w pracy strasznie zmarzlam, a humor mam do d*** i niewiem czy dzis pojde.
Idź idź, na pewno poprawi Ci się humor no i zrobisz coś dobrego dla siebie Mnie też niebardzo się chce, bo właśnie się obudziłam po drzemce Ale za godzinkę pójdę
Stary 2011-11-17, 19:16   #2942
mindless
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Fajnie Wam z tym basenem, ja nie umiem pływać. Z dietą nadal średnio, co chwile jakaś 'przeszkoda'.
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 19:59   #2943
mmmww777
Raczkowanie

dziewuszki moje kochane - jak już biegacie to biegajcie nadal, aż do momentu gdzie na prawdę będzie wiało i dmuchało śniegiem i mrozem..

wiem wiem , ja nie biegam ale zależy mi na tym abyście były piękne i zdrowe - poza tym same widzicie jakie korzyści wam to daje..
lepsze samopoczucie..
kondycja w górę..
i zadowolenie z siebie i duma, że się ruszyło tyłek i się zwyciężyło z tym okropnym "głosem" który namawia nas do nic-nierobienia

ja niestety nadal podłapuje doła, raz jest już niby lepiej, ale za chwilę znowu się czymś podłamię i humor mi siada..

teraz muszę być jeszcze w "formie" na te przygotowania, wesele i poprawiny.. trzymajcie kciuki aby była dobra pogoda, tzn bez śniegu i mega mrozu.

buziaki
mmmww777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:12   #2944
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Fajnie Wam z tym basenem, ja nie umiem pływać. Z dietą nadal średnio, co chwile jakaś 'przeszkoda'.
Hehe, zawsze można się nauczyć Są na pewno zajęcia dla początkujących a mimo wszystko warto wiedzieć jak się chociaż utrzymać na wodzie

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość
dziewuszki moje kochane - jak już biegacie to biegajcie nadal, aż do momentu gdzie na prawdę będzie wiało i dmuchało śniegiem i mrozem..

wiem wiem , ja nie biegam ale zależy mi na tym abyście były piękne i zdrowe - poza tym same widzicie jakie korzyści wam to daje..
lepsze samopoczucie..
kondycja w górę..
i zadowolenie z siebie i duma, że się ruszyło tyłek i się zwyciężyło z tym okropnym "głosem" który namawia nas do nic-nierobienia

ja niestety nadal podłapuje doła, raz jest już niby lepiej, ale za chwilę znowu się czymś podłamię i humor mi siada..

teraz muszę być jeszcze w "formie" na te przygotowania, wesele i poprawiny.. trzymajcie kciuki aby była dobra pogoda, tzn bez śniegu i mega mrozu.

buziaki
A czemu Ty nie biegasz? Może też do nas dołączysz? Zapewniam, że na 100% poprawi Ci to samopoczucie

I ja zaliczyłam dzisiaj 0,5h biegu Systemem 1min marszu/9 min biegu I szczerze mówiąc bez problemu, nawet bym powiedziała, że za wolno chyba biegłam, bo nawet zadyszki nie dostałam No ale wygląda na to, że może w przyszłym tygodniu uda mi się zaliczyć 0,5h ciągłego biegu
Stary 2011-11-17, 20:13   #2945
Dotka90
Zakorzenienie

mischi, a bo jakoś tak mało czasu ostatnio na dłuższe opisywanie co slychac
A wagowo średnio, tzn. waga spora, ale stoi, więc tu nie ma się nad czym rozwodzić.

mmm - jakie znów wesele i poprawiny? Jak zwykle nam nic nie mówisz

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

mindless - zapisz się na naukę pływania
Ja TŻta namawiam żeby od stycznia się zapisał na pływanie, bo kursy zaczynają się zwykle tak jak semestr w szkole.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:39   #2946
Ewelain1987
Zadomowienie

nie bylam biegac. mega mocno nie chcialo mi sie, jutro jednak nigdzie nie jade wiec jutro napewno bede biegac.

buziaki dla was

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:12   #2947
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
I ja zaliczyłam dzisiaj 0,5h biegu Systemem 1min marszu/9 min biegu I szczerze mówiąc bez problemu, nawet bym powiedziała, że za wolno chyba biegłam, bo nawet zadyszki nie dostałam No ale wygląda na to, że może w przyszłym tygodniu uda mi się zaliczyć 0,5h ciągłego biegu
brawo jestes naszym autorytetem

a ja mam problem.. zaczely mnie bolec kolana nie moge sobie teraz kupic butow bo jakbybm juz kupowala to reeboka easytone (kolezanka bardzo je sobie chwali, mowila ze jak jakis czas ich nie nie naklada a potem wyjdzie na spacer albo pochodzi w nich to na drugi dzien ma zakwasy)..

wracajac do tych kolan, wczoraj ciezko mi bylo sie zebrac na bieganie ale po powrocie czulam ulge i zadowolenie, teraz jak od 3 dni bola mnie to jestem zawiedziona i smutna ze bede musiala z tego zrezygnowac zeby nie narobic sobie biedy kiedys jak bylam mloda to biegalam i zadnego problemu nie bylo, nic nie bolalo i nie mialam nawet odpowiednich butow.. :/ Podobno trzeba robic cwiczenia kledzikowe, slyszalyscie o tym? Albo czyms smarowac?

Naprawde mi zle bo zaczelam zauwazac efekty, albo taki dzien cyklu ze sie podobam sobie ale boki jakby mniejsze..

Ew to dobrze ze nie jedziesz przynajmniej przelozylas bieganie, a w jakie dni biegasz? U mnei to jest wtorek,czwartek sobota i niedziela.

mindless tez mysle ze powinnas sie zapisac, im szybciej tym lepiej to naprawde niej est trudne szybko Ci pojdzie

mmm powinnas sie czesciej nam wygadywac, bo malo teog ze malo o Tobie wiemy :P to jeszcze chodzisz smutna i nie wiemy jak Ci pomoc, zacznij od wygadania sie a my Ci dalej pomozemy nie zamykaj sie, dasz rade glowa do gory

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:23   #2948
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
brawo jestes naszym autorytetem

a ja mam problem.. zaczely mnie bolec kolana nie moge sobie teraz kupic butow bo jakbybm juz kupowala to reeboka easytone (kolezanka bardzo je sobie chwali, mowila ze jak jakis czas ich nie nie naklada a potem wyjdzie na spacer albo pochodzi w nich to na drugi dzien ma zakwasy)..

wracajac do tych kolan, wczoraj ciezko mi bylo sie zebrac na bieganie ale po powrocie czulam ulge i zadowolenie, teraz jak od 3 dni bola mnie to jestem zawiedziona i smutna ze bede musiala z tego zrezygnowac zeby nie narobic sobie biedy kiedys jak bylam mloda to biegalam i zadnego problemu nie bylo, nic nie bolalo i nie mialam nawet odpowiednich butow.. :/ Podobno trzeba robic cwiczenia kledzikowe, slyszalyscie o tym? Albo czyms smarowac?

Naprawde mi zle bo zaczelam zauwazac efekty, albo taki dzien cyklu ze sie podobam sobie ale boki jakby mniejsze..
Po pierwsze, to olej Reeboki, bo przegrali sprawę w sądzie właśnie o te buty - potwierdzili, że nie mają wpływu na pracę mięśni Także bez sensu wydawać kasę. Lepiej kup tańsze, ale z dobrą amortyzacją (bo rozumiem, że biegasz głównie po chodnikach/asfalcie?). Wystarczy 100-150zł i kolana będą zdecydowanie bezpieczniejsze Nie wiem co to za ćwiczenia, ale no na pewno są jakieś wzmacniające Ja akurat nie mam z kolanami za bardzo problemu, czasami pobolewają ale szybko przechodzi.

U mnie dzisiaj waga 74,8 jeszcze 0,6kg nadwyżki
Stary 2011-11-18, 11:25   #2949
Dotka90
Zakorzenienie

Bry

Ja dzisiaj jestem z siebie dumna, bo pojechałam na 8 rano na basen
Niestety do aqua parku. Ale innego wyjścia nie miałam, bo rano wszystkie baseny w okolicy sa zarezerwowane dla dzieciaków ze szkół na naukę pływania i się nie da wejść. A w aqua aprku między 8 a 9 jest bilet za 11zł, więc w miare ok (w innych godzinach 16 zł )
Fajnie, bo godzinę i 10 minut miałam, więc trochę popływałam, trochę byłam na takich bąbelkach, trochę 'pod prysznicem' - masaż ramion i pleców. Także wszystkiego po trochu
No i nie jadłam śniadania wcześniej, co by się tłuszczyk spalał.

Jednak jeżeli chodzi o samo pływanie to zdecydowanie wolę normalny basen - tutaj mało miejsca do pływania, bo też tory zajęte przez dzieciaki, jedynie w takiej wolnej przestrzeni się da pływać, ale tam trochę osób pływało.

Przed chwilą zjadłam sobie jajecznicę na pomidorach, kawałeczek mozarelli i trochę serka wiejskiego + bułkę grahamkę.

Meeeega chce mi się spać, chyba się położę na chwilę Później muszę posprzątać, a wieczorem jedziemy z TŻtem na spota

Aaaa i już nie mogę się doczekać, bo przyszedł mi biustonosz, który na allegro zamówiłam. Ale na adres TŻta, więc dopiero wieczorem zmierzę
To już trzeci ostatnio, dwa sobie na ebayu zamówiłam
Wpadłam w zakupoholizm
Stary 2011-11-18, 11:37   #2950
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
Po pierwsze, to olej Reeboki, bo przegrali sprawę w sądzie właśnie o te buty - potwierdzili, że nie mają wpływu na pracę mięśni Także bez sensu wydawać kasę. Lepiej kup tańsze, ale z dobrą amortyzacją (bo rozumiem, że biegasz głównie po chodnikach/asfalcie?). Wystarczy 100-150zł i kolana będą zdecydowanie bezpieczniejsze Nie wiem co to za ćwiczenia, ale no na pewno są jakieś wzmacniające Ja akurat nie mam z kolanami za bardzo problemu, czasami pobolewają ale szybko przechodzi.

U mnie dzisiaj waga 74,8 jeszcze 0,6kg nadwyżki
Nie, wlasnie biegam jedynie po drodze piaskowej.. Mowisz ze tak bylo z tymi reebokami? Kurcze, ale moja kolezanka jest zadowolona i mowila ze faktycznie miala te zakwasy. Moze to jak placebo ?

A moglabys mi pokazac na allegro, albo podac jakies modele w ktorych kolana rzeczywiscie beda bezpieczniejsze?

Dotka no wiec gratuluje zaparcia a po plywaniu to chyba zawsze spac sie chce, i glod dopada, w zoladku ssie

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2011-11-18, 11:40   #2951
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bry

Ja dzisiaj jestem z siebie dumna, bo pojechałam na 8 rano na basen
Niestety do aqua parku. Ale innego wyjścia nie miałam, bo rano wszystkie baseny w okolicy sa zarezerwowane dla dzieciaków ze szkół na naukę pływania i się nie da wejść. A w aqua aprku między 8 a 9 jest bilet za 11zł, więc w miare ok (w innych godzinach 16 zł )
Fajnie, bo godzinę i 10 minut miałam, więc trochę popływałam, trochę byłam na takich bąbelkach, trochę 'pod prysznicem' - masaż ramion i pleców. Także wszystkiego po trochu
No i nie jadłam śniadania wcześniej, co by się tłuszczyk spalał.

Jednak jeżeli chodzi o samo pływanie to zdecydowanie wolę normalny basen - tutaj mało miejsca do pływania, bo też tory zajęte przez dzieciaki, jedynie w takiej wolnej przestrzeni się da pływać, ale tam trochę osób pływało.

Przed chwilą zjadłam sobie jajecznicę na pomidorach, kawałeczek mozarelli i trochę serka wiejskiego + bułkę grahamkę.

Meeeega chce mi się spać, chyba się położę na chwilę Później muszę posprzątać, a wieczorem jedziemy z TŻtem na spota

Aaaa i już nie mogę się doczekać, bo przyszedł mi biustonosz, który na allegro zamówiłam. Ale na adres TŻta, więc dopiero wieczorem zmierzę
To już trzeci ostatnio, dwa sobie na ebayu zamówiłam
Wpadłam w zakupoholizm
Ooo, no to gratuluję basenu I smacznego śniadanka Ja koło 9:30 jadłam wasę z wędliną drobiową i ogórkiem I już mnie trochę ssie w żołądku, ale dam radę

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Nie, wlasnie biegam jedynie po drodze piaskowej.. Mowisz ze tak bylo z tymi reebokami? Kurcze, ale moja kolezanka jest zadowolona i mowila ze faktycznie miala te zakwasy. Moze to jak placebo ?

A moglabys mi pokazac na allegro, albo podac jakies modele w ktorych kolana rzeczywiscie beda bezpieczniejsze?

Dotka no wiec gratuluje zaparcia a po plywaniu to chyba zawsze spac sie chce, i glod dopada, w zoladku ssie
No chyba placebo właśnie
Co do butów, to nie znam się aż tak bardzo, najlepiej jakbyś poszła do dużego sklepu sportowego i poprosiła kogoś o pomoc Jak masz gdzieś Decathlon to tam najlepiej, bo mają swoje produkty, które są dużo tańsze od Adidasa itp
Stary 2011-11-18, 11:46   #2952
Dotka90
Zakorzenienie

Dzięki dzięki, też jestem dumna z siebie
Stary 2011-11-18, 12:57   #2953
mindless
Zakorzenienie

Muszę poszukać jakiegoś basenu w okolicy, zawsze powtarzam że chcę się nauczyć, ale z drugiej strony szukam wymówek. Wczoraj niestety wpadło kilka małych grzechów, ale od dziś koniec. Czuję, że nastał TEN dziś i złapałam jakąś motywację więc muszę to wykorzystać.
Stary 2011-11-18, 13:03   #2954
mischievous
Zakorzenienie

sluchajcie, nie chce nic reklamowac bo nic z tego nie mam i miec nie bede ale zaczelam szukac na allegro wkladek do biegania (przypomnialo mi sie ze jakis czas temu mama w lidlu cos podobngo kupila):
BAMA RUNNING WKŁADKI SPORTOWE DO BIEGANIA

jak wpiszecie to w all wyskoczy te na ktore akurat patrzylam, musze poszukac opinii ale to juz pozniej jak wroce a co o tym myslicie? Zeby to byla jakas tansza alternatywa i w sumie skuteczna? Tzn chodzi mi o te kolana jedynie a nie o jakies cudowne efekty. Nie wiem kiedy pojawie sie w domu bo tam inne buty do biegania niz tutaj, te co mam tu to sa totalnie nie nadajace sie do sportow.

Stary 2011-11-18, 13:13   #2955
Dotka90
Zakorzenienie

Kupiłam sobie właśnie karnet miesięczny (4 wejścia) na fitness lub siłownię Chcemy z kumpelą na zumbę chodzić
Stary 2011-11-18, 13:49   #2956
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
sluchajcie, nie chce nic reklamowac bo nic z tego nie mam i miec nie bede ale zaczelam szukac na allegro wkladek do biegania (przypomnialo mi sie ze jakis czas temu mama w lidlu cos podobngo kupila):
BAMA RUNNING WKŁADKI SPORTOWE DO BIEGANIA

jak wpiszecie to w all wyskoczy te na ktore akurat patrzylam, musze poszukac opinii ale to juz pozniej jak wroce a co o tym myslicie? Zeby to byla jakas tansza alternatywa i w sumie skuteczna? Tzn chodzi mi o te kolana jedynie a nie o jakies cudowne efekty. Nie wiem kiedy pojawie sie w domu bo tam inne buty do biegania niz tutaj, te co mam tu to sa totalnie nie nadajace sie do sportow.
No jest to jakieś wyjście Tzn na pewno na dłuższą metę nie zastąpi porządnych butów, ale dopóki nie kupisz czegoś typowo do biegania to takie wkładki na pewno chociaż trochę ochronią kolana

Cytat:
Kupiłam sobie właśnie karnet miesięczny (4 wejścia) na fitness lub siłownię Chcemy z kumpelą na zumbę chodzić
Zumbę polecam ja najbardziej
Stary 2011-11-18, 14:09   #2957
Dotka90
Zakorzenienie

Właśnie dużo ludzi zumbę poleca, pamiętam, że Ty też polecałaś, więc się zdecydowałyśmy Już dawno szukałyśmy jakiegoś kuponu, bo bez niego to jednak drogo miesięcznie wychodzi :/
Więc tylko na miesiąc ten kupon, a potem się pomyśli co dalej.
Oczywiście cały czas będę chodzić na basen raz w tygodniu
Stary 2011-11-18, 16:32   #2958
Ewelain1987
Zadomowienie

Mischi ja chcialam biegac od poniedzialku do piatku codziennie ale w tym tygodniu narazie bedzie 4 razy chyba ze w sobote tez sie wybiore.slyszalam i czytalam ze najlepiej robic wlasnie takie przerwy ze biega sie co dwa dni ale u mnie weekend zawsze jest mocno zajety a prawie kazda niedziele spedzam u rodzinki i zazwyczaj wracam po 20 wiec tez odpada.

co do wkladek ja na tym wogole sie nie znam, ja tez biegam narazie w zwyklych adidaskach ale na wiosne pomysle o czyms porzadniejszym

dotka za basen i karnet..

ja za jakies 15 min lece na jogging, fajnie ze mam wsparcie w mezu bo zajmuje sie corka i sam wysyla mnie zebym wyszla, ja wiem ze moze dla was wydawac sie oczywiste ze tz zajmuje sie wlasnym dzieckiem ale nie kazdy facet jest taki wyrozumialy

a mam pytanko do was dziewuszki czy oprocz joggingu robicie inne cwiczenia?? bo odkad ja zaczelam biegac to nie mam wogole ochoty wsiadac na rowerek

Stary 2011-11-18, 17:17   #2959
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Mischi ja chcialam biegac od poniedzialku do piatku codziennie ale w tym tygodniu narazie bedzie 4 razy chyba ze w sobote tez sie wybiore.slyszalam i czytalam ze najlepiej robic wlasnie takie przerwy ze biega sie co dwa dni ale u mnie weekend zawsze jest mocno zajety a prawie kazda niedziele spedzam u rodzinki i zazwyczaj wracam po 20 wiec tez odpada.

co do wkladek ja na tym wogole sie nie znam, ja tez biegam narazie w zwyklych adidaskach ale na wiosne pomysle o czyms porzadniejszym

dotka za basen i karnet..

ja za jakies 15 min lece na jogging, fajnie ze mam wsparcie w mezu bo zajmuje sie corka i sam wysyla mnie zebym wyszla, ja wiem ze moze dla was wydawac sie oczywiste ze tz zajmuje sie wlasnym dzieckiem ale nie kazdy facet jest taki wyrozumialy

a mam pytanko do was dziewuszki czy oprocz joggingu robicie inne cwiczenia?? bo odkad ja zaczelam biegac to nie mam wogole ochoty wsiadac na rowerek
Ja chodzę jeszcze na zumbę i na basen jak się zmobilizujemy z TŻ No ale biegam max 2x w tygodniu
Stary 2011-11-18, 17:24   #2960
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Lubie to Szkoda, ze na forum nie mozna klikac lubie to

Gohs dzieki w takim razie poszukam, popatrze i kupie

Ew a powiesz mi dlaczego najelpsze sa takie odstepy 2 dniowe?

Co do innych cwiczen u mnie tez tylko bieganie, chcialam w miedzy czasie pojezdzic na rowerku ale nie moge sie zebrac na razie, a dziewczeta chyba rozne i basen itp

aaaaa wlasnie! Zawsze mialas problemy z tym ze nikt nie mogl zajac sie corka i nie mialas czasu dla siebie, super ze maz Ci pomaga, bardzo sie ciesze mozesz go pozdrowic powiedz ze jest dobrym czlowiekiem

Stary 2011-11-18, 17:28   #2961
Dotka90
Zakorzenienie

mischi, zróbmy sobie przycisk do 'lubię to'

A co do tego biegania, to te przerwy 1dniowe sa na regenerację, najlepiej tą przerwę robić właśnie 1 dzień żeby organizm nabrał sił ale żeby się nie rozleniwiać.
Ale to zależy, bo jak np. gohs - już długo biega więc ona sobie biega 2 razy w tygodniu i ok. To bieganie co dwa dni to chyba tak zwłaszcza na początku.
Stary 2011-11-18, 17:42   #2962
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
mischi, zróbmy sobie przycisk do 'lubię to'

A co do tego biegania, to te przerwy 1dniowe sa na regenerację, najlepiej tą przerwę robić właśnie 1 dzień żeby organizm nabrał sił ale żeby się nie rozleniwiać.
Ale to zależy, bo jak np. gohs - już długo biega więc ona sobie biega 2 razy w tygodniu i ok. To bieganie co dwa dni to chyba tak zwłaszcza na początku.
A dziekuje za informacje, to dobrze w takim razie ;-)
Co do tych wkladek, podobno wlasnie te Bama to dobra firma i ludzie je polecaja,takze kupie je tylko ze chyba za tydzien dopiero

Stary 2011-11-18, 17:58   #2963
Ewelain1987
Zadomowienie

Mischi no wlasnie dotka juz napisala, ze ten jeden dzien jest na regeneracje dla poczatkujacych zeby od razu sie nie zniechecic jak zakwasy przyjda.
Moj maz dziekuje za pozdrowki no wlasnie nie mialam keidy bo Wercia byla malutka i nikt nie umial jej tak uspokic jak ja i wercia caly czas chciala byc ze mna a jak wychodzilam to byl wielki placz ale teraz jest juz taka samodzielna, moja zosia Samosia i sama potrafi sie bawic, albo w spokoju bajke obejrzec wiec etraz generalnie mam troszke wiecej oddechu.

ja wlasnie wrocilam 35 min zaliczone: 3;1,5 min ale zauwazylam ze prawa noga tzn lydka i kostka bardzo zaczela mnie bolec tak jakbym nadwyrezyla i z trudem juz bieglam ostatnie 15 min, zreszta od dawna zauwazylam ze moja prawa noga jest o wiele slabsza od lewej i zastanawiam sie czy wypadek samochodowy ktory mialam w dziecinstwie moze na to wplynac???

dobra znikam smazyc moim skarbom Przysmak Swietokrzyski buzka

Stary 2011-11-18, 18:07   #2964
mindless
Zakorzenienie

Ewelain, rozciągasz się porządnie po bieganiu? Mnie bolała łydka jak zaniedbałam rozciąganie. Zazwyczaj robiłam 8min stretch z yt i wtedy było ok, żadnego bólu czy zakwasów.

Za aktywność dla wszystkich. Ja biegałam około 6 tygodni, teraz robi się ciemno wcześnie a ja codziennie wracam z uczelni 17-18 i boję się iść biegać po ciemnku. Poza tym często ćwiczę 8-minutówki z yt, czy zestawy ćwiczeń z Mel B. Uwielbiam to!
Stary 2011-11-18, 18:25   #2965
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Lubie to Szkoda, ze na forum nie mozna klikac lubie to

Gohs dzieki w takim razie poszukam, popatrze i kupie

Ew a powiesz mi dlaczego najelpsze sa takie odstepy 2 dniowe?

Co do innych cwiczen u mnie tez tylko bieganie, chcialam w miedzy czasie pojezdzic na rowerku ale nie moge sie zebrac na razie, a dziewczeta chyba rozne i basen itp

aaaaa wlasnie! Zawsze mialas problemy z tym ze nikt nie mogl zajac sie corka i nie mialas czasu dla siebie, super ze maz Ci pomaga, bardzo sie ciesze mozesz go pozdrowic powiedz ze jest dobrym czlowiekiem
No właśnie dotka już napisała: co drugi dzień odpoczynek na regenerację i żeby się nie przetrenować i nie zniechęcić

A ja właśnie zmykam na jogging Mózg mi się już gotuje od tego hiszpańskiego
Stary 2011-11-18, 19:25   #2966
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Ewelain, rozciągasz się porządnie po bieganiu? Mnie bolała łydka jak zaniedbałam rozciąganie. Zazwyczaj robiłam 8min stretch z yt i wtedy było ok, żadnego bólu czy zakwasów.

Za aktywność dla wszystkich. Ja biegałam około 6 tygodni, teraz robi się ciemno wcześnie a ja codziennie wracam z uczelni 17-18 i boję się iść biegać po ciemnku. Poza tym często ćwiczę 8-minutówki z yt, czy zestawy ćwiczeń z Mel B. Uwielbiam to!
W sumie to ja w ogole nie mialam zakwasow po bieganiu a rozciagam sie przed i po zaledwie 2,3 minuty? Moze mniej, bo doslownie kilka sklonow itp.

Ew moze tez sobie kup te wkladki, w sumie z przesylka wychodzi 36zl ale ludzie je sobie chwala, podobno tylko w bucie jest troche ciasno po nich bo sa dosc grube ale moze bardziej rozluznione sznurowki by pomogly albo nieco luzniejsze buty. Moja mama jednak ma podobne, i wlasnie tez sam problem miala ze ja troche nacieraly nogi ale przynajmniej nie ma problemow z zadnym bolm stawow (a chodza z tata na nordic walking kilka razy w tygodniu ponad godzinke)

Gohs jak tam przewietrzylas sie troche? Kiedy ten egzamin z hiszpanskiego?

Stary 2011-11-18, 19:46   #2967
Ewelain1987
Zadomowienie

Mindless faktycznie zapomnialam o rozciaganiu po bieganiu ale rozgrzewke robie przed..zobacze w nast tygodniu

Mischi zastanowie sie nad tymi wkladkami tylko ze moje buty sa bardzo scisle wiec zastanawiam sie jak bedzie jak wloze te wkladki??

Stary 2011-11-18, 19:52   #2968
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to ja w ogole nie mialam zakwasow po bieganiu a rozciagam sie przed i po zaledwie 2,3 minuty? Moze mniej, bo doslownie kilka sklonow itp.

Ew moze tez sobie kup te wkladki, w sumie z przesylka wychodzi 36zl ale ludzie je sobie chwala, podobno tylko w bucie jest troche ciasno po nich bo sa dosc grube ale moze bardziej rozluznione sznurowki by pomogly albo nieco luzniejsze buty. Moja mama jednak ma podobne, i wlasnie tez sam problem miala ze ja troche nacieraly nogi ale przynajmniej nie ma problemow z zadnym bolm stawow (a chodza z tata na nordic walking kilka razy w tygodniu ponad godzinke)

Gohs jak tam przewietrzylas sie troche? Kiedy ten egzamin z hiszpanskiego?
A i owszem, przewietrzyłam Znowu 30min w systemie 1/9 zaliczone
A egzamin jutro Zrobię jeszcze jeden przykładowy test i chyba starczy Ale boję się strasznie, bo średnio tylko 2 na 3 testy zaliczam albo mniej

Cytat:
Mindless faktycznie zapomnialam o rozciaganiu po bieganiu ale rozgrzewke robie przed..zobacze w nast tygodniu

Mischi zastanowie sie nad tymi wkladkami tylko ze moje buty sa bardzo scisle wiec zastanawiam sie jak bedzie jak wloze te wkladki??
A ja sobie dzisiaj zafundowałam porządne rozciąganie po bieganiu, takie na macie I myślałam, że nie podniosę się z podłogi
Stary 2011-11-18, 20:37   #2969
mischievous
Zakorzenienie

Przypomnialy mi sie wf-y w liceum, jak nam nauczyciel dawal wycisk przez cala godzine rozciaganie, rozgrzewki itp. ehh
co nie zmienia fktu ze pod koniec lo zaczelam tyc i przestalam cwiczyc

powodzenia jutro gohs!

__

gohs tez sobie pozwolilam podrkasc fotke z dzidzia wyobrazilam tak sobie swoje dziecko moze moj Tz rozkreci sie z fotografia a nie tylko hobby

jak egzamin?

Edytowane przez mischievous
Czas edycji: 2011-11-19 o 11:09
Stary 2011-11-19, 11:25   #2970
Dotka90
Zakorzenienie

Właśnie właśnie, jak egzamin?

mischi - też namawiam mojego TŻta żeby myślał poważnie o fotografii, bo naprawdę dobre zdjęcia robi, dobry sprzęt ma, ma talent i mógłby sobie dorabiać. Jego kumpel z pracy robi zdjęcia na ślubach, chrzcinach, weselach, komuniach i dodatkową kasę z tego ma.
TŻ chce się zapisać na taki półroczny kurs fotograficzny.

U mnie dziś zwyżka, ale jutro @ mam dostać
A dzisiaj idziemy z TŻtem na squasha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości