|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Inf miłość polega na tym żeby wszystko razem przetrzymać.
Poradzicie sobie razem. Zawsze możecie mieć potajemne schadzki ![]() Plany w walentynki? Szkoła- uśmiechnąć się w końcu do takiego jednego chłopaka, potem dom i nauka bandażowania, bo we wtorek lub środę zdaję na PO. Potem komputerek(albo od razu po przyjściu ze szkoły ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Wtajemniczenie
|
Wob o no to nie masz tak źle. Ale ja za to kocham wieś że tak zielono a nie zabetonowane
![]() Inf powinni zrozumieć że wysoki poziom masz w szkole.. nie próbowałaś im tego tłumaczyć czy oni nie słuchają?
#2943 |
Zadomowienie
|
Inf
![]() burza trzymam kciuki za ten uśmiech ![]() no ja bym najchętniej nie wychodziła z domu jutro. ![]() logiczne jest dla mnie to, że nie chce ani faceta ani związku, ale w taki dzień inaczej jest. i najprawdopodobniej pójde pić z "przyjacielem" ; ) pozdrawiam.
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że się uśmiechniesz do tego chłopaka. ; ) znogamiwchmurach próbowałam.. ale usłyszałam, że mogłam iść do zawodówki jak nie daję rady. i się skończyła rozmowa. Wob. małe szanse na to..
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-02-13 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zadomowienie
|
Inf moglibyście przyjeżdżać na 8 we wtorki i w czwartki !
![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2011-02-13 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Wob, hahaha. Też pewnie bym na to zlewała i robiła co mi się podoba..
![]() znogamiwchmurach -Wiesz.. ja może i jestem dziwna, ale nie umiem usiedzieć na miejscu z jednym chłopakiem. o.o Inf i Wob, wy się znacie tak z reala? Inf, a nie rozważałaś ,żeby się przepisać do innej szkoły gdzie będzie trochę lżej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Klau...cieszę się,że jesteś taka szczęśliwa!
Wob..chiałabym takiego Stefana, żeby tak mnie kochał. Inf..rodzice myślą, że jeśli sobie nie radzi to zawsze musi to być winna tż lub znajomych. mam nadzieję, że razem z A. to przetrwacie. Bound..trzymam kciuki za Ciebie i K.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
on ma lekcje.
![]() a najlepsze jest to, że do kwietnia tylko będzie.. nierealna tak, chodzimy do jednej szkoły. przepisze się, jeśli nie zaliczę fizyki do końca marca. Mari oni wolą zwalić na kogos.. bo przecież tak łatwiej. też mam taką nadzieje..
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-02-13 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
eee ja nie chce myśleć o tych walentynkach. U mnie w szkole jest tyle par że jak się idzie to na każdym zakręcie stoją a jutro to się będzie jeszcze bardziej rzucać w oczy ^^ ach my single jakoś przeżyjemy
![]() Burza o tak bądź odważna i się uśmiechnij ![]() Inf przecież nie mogłaś wiedzieć że będzie AŻ TAK trudno. powinni Cię raczej wspierać w takiej sytuacji.. Kara bo jesteś młoda i musisz się wyszaleć jeszcze ![]()
#2950 |
Zadomowienie
|
nierealna tak, znamy się tak z reala.
przyjaźniłyśmy się rok. ![]() Mari fajnie by było! ![]() ja bym wolała Damona, nie musiałby mnie kochać emocjonalnie xD Inf kuźwa, racja.. ; o 3 klasa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinni.. no niestety. nie trafiłam na takich rodziców. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Wtajemniczenie
|
Inf ja też bym nie mogła tak się obmacywać w szkole ale widocznie niektórzy mogą
![]()
#2954 |
Zadomowienie
|
znogamiwchmurach u nas też sporo par jest. ;o
dziwnie sie czuje jak się tam prawie pieprzą na korytarzu co niektórzy. chyba każdy tak. ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Wob, no właśnie..
![]() Mari już bym wolała żeby zwalili tą winę na mnie.. nie na niego. bo on akurat nie jest niczemu winny. znogamiwchmurach ja też nie. jakoś mnie lekko odpycha myśl ze 100 osób się patrzy na mnie. wiesz.. nie sądze. ale mam taką cichą nadzieje.
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-02-13 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Wtajemniczenie
|
Dla rodziców zawsze będziemy się uczyć za mało i będą zwalać winę na kogoś lub powiedzą, że za dużo siedzimy na kompie lub za dużo TV. Niestety nic na to nie poradzimy
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
Mari haha, no i proste
![]() bez komplikacji ![]() burza no ale nie zawsze. niektórzy rodzice są spoko. ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Wtajemniczenie
|
Wob taak niektóre pary są nietaktowne ;d ja kiedyś siedziałam na parapecie jakaś para wpada centralnie chłopak mnie przesunął trochę i zaczęli się całować. ^^ No poczułam się dosyć głupio nie powiem.
Inf no tak rozumiem przytulić się okej ale pewne rzeczy lepiej robić jak jest się samemu ![]() Burza ale ta ich opiekuńczość czasami jest straszna..
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Mari - O nie, jakies powody do radosci na pewno masz !
Gratulacje dwoch 5 ! I to w dodatku za chemie,dla mnie jest ta ocena nie do osiagniecia ;d Sorbet - Stosunek do Polakow...trudno powiedziec bo mieszkam ze tak powiem troche na skrawku miasta i tam nie ma prakrtycznie polakow co tez przeklada sie na to ze ludzie z ktorymi chodze do szkoly nikogo raczej poza mna nie znaja. Chcociaz jacys starsi ludzie zazwyczaj mowi ze jako nacja jestemy bardzo goscinni i mamy beznadziejna druzyne pilkarska ;-d. Jej wspolczuje z ta choroba ale wyjdziesz z obaczysz, my tez cie bedziemy wspierac ;*!Fraszka cudowna ;d Anita - Dodalam na fbl ![]() Bound, Inf - Super te filmiki szkolne ;d. Inf - A z tym listem do dobruy pomysl bo przeczyta przemysli i miejmy nadzieje bedzie git ;*. I jak sukienka,pasuje ![]() O jeny, nie dobrze, ale czemu Ci wszystko zabieraja? Przeciez masz pawo chociazby do laptopa np do lekcji czy cos takiego oO Kara - A czemu nie tak z T. ? Haha zabazwny on ;d. Liii ferie, ja mam za tydzien i tez nie moge sie juz doczekac ![]() A plany masz jakies? Morf - O witj dawno cie tu nie bylo ![]() Ale wynik z tej olimpiady, dobrze Ci idzie ![]() A jakie plany na ferie? Burza- Ogarniesz wszystkie egzaminy zobaczysz i bedzie git ![]() Oo impreza to sympatycznie. A tak ooglnie to chodzisz do kosciola co tydzien ? Bound - Ale super z K no ! Kurcze jeszcze ta bryka,usmiech i wgl mniam ;d. Uhuhu teraz sie napale na Ciebie i na K ze bedziecie razem, zycze Wam tego z calego mojego serduszka <3 Uczyl cie jezdzic bedzie? To moze wtedy uda wam sie znow zblizyc ;d Wob - Witaj ![]() ![]() Zostaniesz z nami troche dluzej teraz .. ? Plany na walentynki ? Zadne, jak co roku ;d Klau - Haha zakrecona nasza retro <3 Oh daj mi odrobinke swojego szczescia *.* Ale tak na serio, jestem mega happy ze ci sie tak dobrze powodzi ;* Mega notka nie ;O ? Staralam sie kazdej odpisac ale jesli nie wiecie o co chodzi to sie nie zdziwie bo np niektore rzeczy byly sprzed tygodnia wiec mozecie juz nie pamietac. A walentynki ? pfff...tez mi swieto. Na pewno byloby mi lepiej gdybym kogos miala ale jaki jest sens obdarowywanie i mowienie komus ze sie go kocha jeden raz w roku ? To sie chyba powinno robic raczejj caly czas a na pewno juz mowienie drugiej osobie ile dla nas znaczy. Takze dla mnie jutro normlany dzien. Poza tym ze sie widzi wiecej par na ulicy i troche to przytlacza. I wgl watek odzyl bardzo sie z tego ciesze ![]() Jesse J - Price Tag ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-13 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Wtajemniczenie
|
Just_Smile ciężko chyba było nadrobić to wszystko
Rozpisałaś się ![]() A Ty mieszkasz jakoś za granicą czy co? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Dobra ja idę się pouczyć. Do potem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Wtajemniczenie
|
Just ;* gdzie byłaś jak Cię nie było?!
![]() Burza owocnej nauki ![]()
#2963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a później się dziwią, że plotki jakies po szkole chodzą. Just. czy ja wiem czy dobry pomysł, teraz jak się o coś kłócimy to mi wypomina to co jej napisałam, nie przemyślała tego w ogóle. sukienka pasuje, wstawiałam gdzieś tu nawet zdjęcie. ![]() boże jakja bym chciała mieć 18.. a co do walentynek, mam takie samo podejście.
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
Burza - No ciezko ciezko ale jak sie chce to mozna
![]() No w Anglii mieszkam ![]() Anita - A wiesz..tu i tam bylam.. ;d Nie wiem, jakos mimo tego ze mialam czas to nie wchodzilam na wizaz, kilka spraw mnie przytloczylo i musialam sie troche z tego otrzasnac ![]() Inf - No to jednak troche nie fantastycznie no bo jednak troche musilas sie wysilic zeby to wszystko przelac na papier i zrobilas to przeciez po to zeby uniknac klotni a wyszlo jak wyszlo... Szkoda ze tego nie przemyslala no ale co mozna z tym zrobic? Masz jeszcze jaki plan jak to wszystko rezegrac i wgl ? Ale przeciez zle oceny nie sa przez srodki komunikacji np telefon czy cos takiego. Jak na moje to najlepiej byloby gdybyscie wszyscy razem usiedli i jakos to omowili ale jak kiedys juz wspomnialas, skonczy sie to klotnia...ciezka sprawa no... Its not about money,money,money
We dont need your money money money We just wanna make the world dance Forget about price tag ... <3
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-13 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Inf, ahaa. Mam nadzieję ,że dasz radę zaliczyć tą fizykę!
![]() znogamiwchmurach - No niby tak. Ale kurdeee. niefajnie tak. Spacer 15:30.^^ Wobb, ahaaaa. ![]() Just nie mam pojecia czemu jest coś nie tak.. po prostu to moja wina chyba. ![]() Też masz 2 tyg ferii?;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Kara- Twoja wina? Ale czemu tak myslisz,zrobilas cos nie tak czy
caly czas o ta kase chodzi i wgl ? Niee,mam tylko 10 dni ale zawsze cos i lece w czwartek do Polski na tydzien <3
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-13 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
just ferie ferie.
![]() chyba mam zamiar na dłużej. brakuje mi tego. bo ostatnio coś kiepsko było. dobrze ujęte, przytłacza. ;p
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
Inf ale wtedy to akurat mi się z nich śmiać chciało, ogólnie ta para najbardziej w oczy się w szkole rzuca ;]
Just ale już wszystko okej? A do jakiej części Polski lecisz? Kara no trochę nie fajnie ale młodość w końcu ma swoje prawa ^^ hmm to już niedługo ten spacerek ![]()
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-02-13 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Nagły atak spawacza - moja mama jest rastamanem
posłuchajcie sobie na yt tego. lol2 ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Just, tylko 20 dni? Chyba aż! ![]() Niee. chyba nie chodzi o tą kasę.. ale ja się w coś pakuje a później okazuje się ,że chcę zupełnie czegoś innego. znogamiwchmurach - taaak, niedługo. a ja jeszcze w kropce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
Kara to się ubieraj, nie każ mu czekać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.