![]() |
#2941 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() możesz poszukać w szmateksach, czasem sami nie wiedzą co sprzedają. ja upolowałam porządną kurtkę z membraną, bez żadnych śladów noszenia za 6 zł. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
![]() a za oknami biało ![]() jadę do miasta
![]() |
#2943 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...kumpela kupila kurtke z goretexem z metkami za 12 zeta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2944 | ||
BAN stały
|
Jak niekcąco, to wybaczę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- U mnie białego nie ma na razie, zobaczym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
BAN stały
|
Betty, świntuchu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Dochodzę do wniosku że nie można mieć wszystkiego i idealnej chaty się nie znajdzie. Albo nie ta lokalizacja albo nie ten rozkład czy coś jeszcze innego. Oglądałam bardzo fajne we wtorek, ale daleko, na Ursynowie. I kolor mebli w zabudowie mi sie nie podoba - a przemalować sie przecież nie da. Z kolei chata do remontu - można wszystko sobie zrobić jak się chce ale czy w ogóle dam rade pociągnąć sama remont?? Ojciec mnie wczoraj zabił - stwierdził a propos tamtego galeriowca na Kole, że za duża łazienka....... tia..... niecałe 4 m kwadratowe, łazienka razem z toaletą, i to ma być za dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() "Pluton" też nie miała happy endu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie istnieje cos takiego jak za duza łazienka ![]() ![]()
![]() |
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj (a właściwie dzisiaj ![]() ![]() ![]() W ogóle to spałam tylko 4,5 h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie mróz i słońce było (bo już się zbyło ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Polly, już popołudnie jest, wystaw tę imieninową wódkę w końcu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2953 |
ʞɐɯǝuɐ
|
no właśnie
no so? niby wiem że tak nie jest ale przekonanie sprzed lat pozostało i wolę nie ryzykować ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
BAN stały
|
I szczego sieu śmjeje?
![]() Cytat:
![]() --- Chce mi się nowego zapachu, mam nie po kolei w głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() dzięki ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Katarzyn!
![]() ![]() Zdjęcia tego konkursy Rowenty faktycznie faktycznie jak z fotka.pl niektóre ![]() ![]()
#2957 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Visiel uwielbia arbuzy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
![]() To co, dzisiaj robimy wszyscy imprezę w Barze do 3, a potem wszyscy wstajemy o 7 ( no poza tymi co muszą wstać wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
potwierdzam
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- może będę mogła jakoś Ci pomóc np pozbyć się starego ? też mi sie kce ale nadzienia różanego do pączka - maroccan rose BS Aniołka z różą - współne z. L'Instanta PH - też jakaś rozlewnia i czegoś slodkiego na paczuli buuuuu i czegoś jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
ale tak serio to lepiej wcześniej niż później ja byłam pod koniec podstawówki i poznałam z kilkanaście prawd o zyciu za wcześnie bardziej przypominało to woodstock także lepiej integrować dzieci przed okresem buntu choć już nie wrócą takie same ale tak chyba ma być |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dla mnie obecne było idealne przez rok, a później mi dowalili rachunkiem za ogrzewanie. Od tego sezonu ma być rozliczane już inaczej, więc będzie ok. I do tego właściciel co jakiś czas pyta, czy chciałabym jednak kupić - chciałabym, ale na razie mnie chyba nie stać ![]() ![]() Meble można przemalować lub okleić, o ile właściciel się zgodzi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------- Zawsze mi się wydawało, że to kwestia preferencji i własnej inwencji. ![]() Drogie Wizażystki, czy istnieje jakiś sposób na skrzypiące glany? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to jest kolonia organizowana przez szkołe-i jada tam nauczyciele...moze nie bedzie źle ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ja byłam 5x na koloniach....i nic sie straszneo nie dzialo....(no moze troche ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- tak-zmienic na czólenka ![]() ![]()
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście że źle być nie musi, prawdopodobnie będzie za***iście ![]() a lepiej już puszczać niż nie puszczać i będą niezintegrowane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale te moje kolonie bedom 70 km od domu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kolczyków masz absolutną rację, ja nie klikam, to był taki przykład mniej więcej, szukam sobie na prezent - a w tym roku prezenty staramy się drobne robić do 50 zł jednak z naciskiem na mniej okolice 30-40, czasem może być mniej bo liczy się wartość użytkowa prezentu. No, i idąc tym tropem, szukam czegoś co by miało niby ten typ zwisu, ale było nie na takich koronkowych misternie udzierganych srebrnych "łapkach" tylko żeby to co trzyma kamień, perłę łezkę - było takim zwiniętym "drutem" coś jak ul pszczeli w lasach, taki lejek z drutu zawijanego wkoło - nie znalazłam takich na necie póki co Ale kolczyki noszę bardzo rzadko, najchętniej kulistą zawieszkę na łańcuszek ( z krótkim zwisem) a to chodzi po kilkanaście zeta - takze jestem wymarzonym obiektem do obdarowania pod choinkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
w jednych też mi skrzypi obcas
![]() czółenka na nadchodzący śnieg? ![]() Cytat:
![]() od dziś się nie odchudzam tylko chodzę z odpowiednio wystrzyżoną karolą/bożeną na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() na pewno pod hasłem wire wrapping może sobie przypomnę gdzie dokładnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
no nieźle
![]() a propos vegekotów, trzymajcie kciuki za moją Kluskę bo może Orijen jej jednak nie alergizuje - od jakiegoś czasu dosypuję do tej hipoalergicznej, doszłam do 50/50 i drapania nie zaobserwowałam, teraz planuję doprowadzić do 100% Orijena - mam nadzieje że będzie ok Cytat:
![]() a meble o takie: http://img1.classistatic.com/cps/kj/...067f2c_20.jpeg nie sadzę żeby się dało przemalować i trzymam kciuki za rozsądne rachunki ![]() prawda jaka wyrazista? ![]() mój jeden strasznie skrzypi (tylko jak jest lekko mokro), oględziny wykazały szparę pomiędzy jedną częścią podeszwy a drugą, podejrzewam że sklejenie usunęłoby skrzypienie... zobacz czy w Twoich się nic nie rozkleja. Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Klus jest jakiej maści? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gorzej, jak te puszczane zaczną się puszczać ![]() Cytat:
![]() Padłam, jak zobaczyłam te fryzury - romby, trójkąty, pasujące do blond itp... ![]() To ja poprosze czarny pentagram ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mi jakiś kamyk utkwił w podeszwie i tak lazłyśmy wieczorem przez Bolków - u jednej skrzypiało, a u drugiej stukało o chodnik ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-25 o 14:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
przeczytałam o tej nowej metodzie wysmuklania talii i bioder
![]() Cytat:
![]() ale z perłą i krótsze na pewno da się znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- jedynej właściwej, jak Ford ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- to piękna być musi, jako i Visiek jezd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.