Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 11:02   #2941
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ciekawe i Bell i OPI na fotkach, ale właśnie ja bym chciała lekko bardziej zielone i z drobinkami. A beż mi się widzi dość jasny, z różową nutą i delikatnymi drobinkami, kryjący i najlepiej taki co to się utrzyma cały tydzień w pracy na pazurkach.

Z drobinkami, ale całkiem ciemny, wszędzie są jakieś turkusy, a tego nie chcę. Przyjrzę się temu Bell, ale dawno tej kolekcji nigdzie nie widziałam. A beż właśnie chcę różowawy i kryjący i z drobinkami.
Ale wymyśliłaś te dwa morskie co zaproponowałam są kremowe, ale może dokup jakiś lekko drobinkowy bezbarwny lakier jeśli nie znajdziesz takiego jak sobie wymarzyłaś?
Ja gustuję głównie w kremach, beży nie mam drobinkami poszukaj na nailgal.com to niezła kopalnia wiedzy

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 12:49   #2942
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Iza haha chyba wszystkie po kolei zamawiają te dwa lakiery, ale wcale się nie dziwię, bo są boskie
a ja ich jeszcze nie wzięłam dla siebie ale chyba się w końcu skuszę, bo za każdym razem mi się u Was podobają...

Aaaale widziałam, że wrzuciłaś zdjęcia swojej kolorówki Szkoda, że taka ściśnięta, to nie widać, ile tego jest naprawdę Powiedz mi proszę, gdzie kupiłaś te przegródki do szuflady? Szukam czegoś podobnego...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 14:54   #2943
Estella
Zakorzenienie

Nie wierzę, że jeszcze ich nie masz! Co za niedopatrzenie a ja odkupiłam od koleżanki Papaya Punch i Liquid Leather Chiny, muszę je teraz odebrać. Myślisz, że nasze lakiery przyjdą niedługo i uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu?

Lepiej, że nie widać muszę to znowu przejrzeć, powycierać, nawet nie wiem jak to sensownie porozkładać, żeby wszystko było widać, bo chciałabym Wam pokazać moją kolekcję.
Te szufladki są z Ikei - to takie wkładki do szafek, które można wysuwać

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-09-28, 15:02   #2944
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wierzę, że jeszcze ich nie masz! Co za niedopatrzenie a ja odkupiłam od koleżanki Papaya Punch i Liquid Leather Chiny, muszę je teraz odebrać. Myślisz, że nasze lakiery przyjdą niedługo i uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu?

Lepiej, że nie widać muszę to znowu przejrzeć, powycierać, nawet nie wiem jak to sensownie porozkładać, żeby wszystko było widać, bo chciałabym Wam pokazać moją kolekcję.
Te szufladki są z Ikei - to takie wkładki do szafek, które można wysuwać
papaya punch też mam
No mam nadzieję, że szybko przyjdą i wtedy się spotkamy A najwyżej ja jeżdżę obok Twojej pracy autobusem i akurat tam się przesiadam, więc wiesz

O, nie widziałam takich w Ikei, muszę się rozejrzeć, bo te co widziałam mi się nie podobały...

Rób porządki, to sobie popatrzymy
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 18:41   #2945
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
jak chcesz to mogę przynieść i pokazać Topless & Barefoot, mogę ci nawet pożyczyć jeśli bardzo chcesz Seche i Lady tez wzięłam, Mint mnie kiedyś kusił, ale mam inne mięty i rzadko ich używam, więc nie ma sensu brać kolejnej
bardzo chętnie obejrzę go na żywo

Lady wzięłam w zastępstwie za Topless, ale wcześniej też o nim myślałam
podoba mi się jeszcze Bahama Mama, cudny na jesień
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie mam
zawsze można nadrobić
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No i kliknęłam ją wczoraj
Ale tłumaczę sobie, że etorebki szybko się rozchodzą, więc trzeba się spieszyć z zakupem.
no to super, czasem trzeba sobie robić takie prezenty - a skoro torebki tak szybko znikają, to tym bardziej
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
a ja ich jeszcze nie wzięłam dla siebie ale chyba się w końcu skuszę, bo za każdym razem mi się u Was podobają...
też jestem zaskoczona, że jeszcze nie masz fajnie, że to takie "całoroczne" kolory

Estella
, pięknie mieszkają Twoje kosmetyki
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:40   #2946
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
YYY i to wg Ciebie jest dużo?? ja jestem w trakcie obrabiania fotek całej kolorówki, chyba jej nie wkleję wcale
Cytat:
papaya punch też mam

O, nie widziałam takich w Ikei, muszę się rozejrzeć, bo te co widziałam mi się nie podobały..
O, jaki jest? kusi mnie jakiś fajny pomarańcz, ale nie marchewkowy- z większa ilością żółci
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
zawsze można nadrobić
no niby tak, ale ciągle sa jakieś pilniejsze kolory do kupienia

Na Turbacz nie dotarliśmy, ale mieliśmy fajną przygodę, bo przebijalismy się trochę na dziko do innego szlaku przez taki superowy las

Na spiłowanych pazurkach buty spisują się o wiele lepiej
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 22:03   #2947
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
papaya punch też mam
No mam nadzieję, że szybko przyjdą i wtedy się spotkamy A najwyżej ja jeżdżę obok Twojej pracy autobusem i akurat tam się przesiadam, więc wiesz

O, nie widziałam takich w Ikei, muszę się rozejrzeć, bo te co widziałam mi się nie podobały...

Rób porządki, to sobie popatrzymy
to się jakoś umówimy
wygodne są te przegródki, można pogrupować kosmetyki i nic się nie miesza

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
bardzo chętnie obejrzę go na żywo

Lady wzięłam w zastępstwie za Topless, ale wcześniej też o nim myślałam
podoba mi się jeszcze Bahama Mama, cudny na jesień
zawsze można nadrobić
no to super, czasem trzeba sobie robić takie prezenty - a skoro torebki tak szybko znikają, to tym bardziej
też jestem zaskoczona, że jeszcze nie masz fajnie, że to takie "całoroczne" kolory

Estella
, pięknie mieszkają Twoje kosmetyki
dziękuje
Bahama super, jakoś nie zwróciłam na niego wcześniej uwagi, może to i lepiej
Cytat:
YYY i to wg Ciebie jest dużo?? ja jestem w trakcie obrabiania fotek całej kolorówki, chyba jej nie wkleję wcale
dużo
wpadnij do mnie i zrób fotki hihi, ja się zupełnie nie mogę za to zabrać :/

Siegfried Obermeier
Stary 2011-09-28, 22:45   #2948
rzyrafka
Zakorzenienie

też się zbierałam chyba z miesiąc albo i więcej, a jak już przysiadłam to mnie trafiało przy odkręcaniu i zakręcaniu wszystkich cieni
Stary 2011-09-29, 06:01   #2949
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
też się zbierałam chyba z miesiąc albo i więcej, a jak już przysiadłam to mnie trafiało przy odkręcaniu i zakręcaniu wszystkich cieni

Dziś powinna przyjść moja torebka, mam potwierdzenie nadania i czekam na tel. od kuriera

Poćwiczyłam sobie wczoraj dość sporo i już mnie kolka nie łapie jak skaczę na skakance, więc sukces. Tylko szkoda, że po 2-3 minutach skakania muszę robić przerwę, bo ledwo łapię oddech Ale mam nadzieję, że z czasem mi się kondycja trochę wyrobi.
Muszę się za siebie wziąć. Nie będę się drastycznie odchudzać, ale trochę sadła pasowałoby zrzucić
Stary 2011-09-29, 09:09   #2950
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
a misię skończył ostatnio żel pod prysznic, żel do mycia twarzy (nie mam nic prócz peelingów!) i lactacyd lada dzień się skończy oraz woda różana do tego z całego pojemnika saszetek zostały już tylko pojedyncze sztuki
Ja wykończyłam żel do mycia twarzy, żel pod prysznic, krem do stóp i Effaclar Duo.

Cytat:
Z takich beżów mam niestety same kremowe a w tej ostatniej serii Fashion Color nie było takich kolorów przypadkiem?
A nie wiem, nie widziałam chyba tej serii.

Cytat:
Ale wymyśliłaś te dwa morskie co zaproponowałam są kremowe, ale może dokup jakiś lekko drobinkowy bezbarwny lakier jeśli nie znajdziesz takiego jak sobie wymarzyłaś?
Ja gustuję głównie w kremach, beży nie mam drobinkami poszukaj na nailgal.com to niezła kopalnia wiedzy
Z dwoma to mi się bawić nie chce. Musze jeszcze poszukać, Nailgal oczywiście znam, ale po 1. preferuję naocznie badac, bo potem zawsze jestem rozczarowana, po 2. w zakresie mojego zainteresowania są głównie tanie, polskie marki, bo ostatnio lakiery mi sie szybko nudzą i inwestycje raczej odpadają, a z tymi na Nailgal krucho.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 11:27   #2951
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Z dwoma to mi się bawić nie chce. Musze jeszcze poszukać, Nailgal oczywiście znam, ale po 1. preferuję naocznie badac, bo potem zawsze jestem rozczarowana, po 2. w zakresie mojego zainteresowania są głównie tanie, polskie marki, bo ostatnio lakiery mi sie szybko nudzą i inwestycje raczej odpadają, a z tymi na Nailgal krucho.
http://klublakierowy.blogspot.com/20...-nails-49.html
Zawsze możesz dolać brokatu/drobinek do kremowego lakieru

myślę, że Orly i China mogą mieć coś fajnego w ofercie; może Bell coś jeszcze rzuci.

A jakaś warszawianka nie chciałaby z Barbry zamówić?

Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 12:45   #2952
iceflower
Przyjaciółka KWC

O ten Wibo dość ciekawy muszę obadać. Dzięki

Odebrałam dzisiaj Multisport i myślę gdzieby się tu na fitness zapisać. Niedługo pewnie przyjdzie czas, żeby odstawić rower, to trochę ruchu się przyda.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
Stary 2011-09-29, 15:36   #2953
isa666
Zakorzenienie

Przyszła moja torebusia Pokuszę Was fotkami, a co
Kolor to taka cegła, bardziej pomarańczowa niż czerwona. Super, bo właśnie o taki odcień mi chodziło
Ma 2 przegródki: jedna na zatrzask i zamek z tyłu (w środku ma przegródkę na portfel) a z przodu przegródka zamykana tym dzyndzelkiem z przodu (w środku przegródki na klucze i telefon).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t1.jpg (62,7 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1589.jpg (158,8 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-09-29, 16:57   #2954
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wykończyłam żel do mycia twarzy, żel pod prysznic, krem do stóp i Effaclar Duo.

A nie wiem, nie widziałam chyba tej serii.
Też nieźle Ci idzie dokupiłam dziś Tołpę do hig. int. i Cleanance'a (dostałam gratis wielką saszetkę żelu Uriage Hyseac, ciekawe jak sie spisze) i dodatkowo wpadł scrub do ciała z Avonu, ale nie jest to jakis wielki zapas bo obecnego mam pół tuby. Odwiedziłam 3 drogerie i nic nieplanowanego nie wpadło za to widziałam tę nową wersję architecta 4d black lacquer- wygląda na rzadszy w testerku więc może się skuszę kiedyś. Na standzie jest razem z czarnym cieniem z drobinkami Ethernal Black oraz superlineren vinyl coś tam- efekt jak po moim ukochanym wycofanym carbon glossie

A nawet nie pamiętam kiedy ona wyszła i cyz jeszcze można ją gdzieś spotkać W każdym razie jasny różowawy beżyk z drobinkami widziałam dziś na wzorniku Gosha- Ginger
Cytat:
O ten Wibo dość ciekawy muszę obadać. Dzięki

Odebrałam dzisiaj Multisport i myślę gdzieby się tu na fitness zapisać. Niedługo pewnie przyjdzie czas, żeby odstawić rower, to trochę ruchu się przyda.
GW chyba jest nutke bardziej zielony i ciemniejszy..?

Do kiedy zamierzasz jeździć? Ja chyba podobnie jak w zeszłym roku- jeśli bedzie sucho to do ok 10 stopni
Cytat:
Hmm, nie w moim stylu, aczkolwiek kolor jak najbardziej, kupiłam taki pomidorkowy pokrowiec na aparat nioedawno
Stary 2011-10-02, 15:49   #2955
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A nawet nie pamiętam kiedy ona wyszła i cyz jeszcze można ją gdzieś spotkać W każdym razie jasny różowawy beżyk z drobinkami widziałam dziś na wzorniku Gosha- Ginger
Muszę zobaczyć. Nie mam tylko czasu ostatnio chodzić po sklepach, bo całymi dniami w pracy siedzę, a potem wykańczam w domu magisterkę.

Cytat:
GW chyba jest nutke bardziej zielony i ciemniejszy..?
Wibo mi się jednak nie podoba, wpadłam wczoraj do Rossmanna zobaczyć.

A tak a propos GW jeszcze - ma być w tym roku jakaś nowa kolekcja na jesień/zimę?

Cytat:
Do kiedy zamierzasz jeździć? Ja chyba podobnie jak w zeszłym roku- jeśli bedzie sucho to do ok 10 stopni
Hmm no właśnie nie wiem. Taka pogoda jest dla mnie jeszcze ok, ale rozważam już powoli odwiezienie roweru za jakiś tydzień, bo się boję że mi potem zostanie w mieszkaniu na zimę. Nie mam u siebie miejsca żeby go trzymać, piwnica też raczej odpada, więc muszę odwieźć do rodziców na drugi koniec miasta, a boję się że potem pogoda mi to utrudni bo ja wrażliwa na zimno i deszcze jestem.

Co tak cicho w weekend tutaj? Ja siedzę nad magisterką dzisiaj i się potwornie męczę, bo nie mam weny do pisania.
TŻ pojechał ze znajomymi w góry a ja musiałam zostać, zupełnie bez sensu.

Muszę się zaraz zabrać za coś innego, żeby zrelaksować umysł.
Przywiozłam w końcu foremkę do muffinek od rodziców i mam zamiar upiec pomarańczowe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 16:00   #2956
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Co tak cicho w weekend tutaj? Ja siedzę nad magisterką dzisiaj i się potwornie męczę, bo nie mam weny do pisania.
Ja korzystam z ostatnich ciepłych dni, bo podobno ma się pogoda popsuć.

W dodatku od piątku mój pies Alfik jest chory i się nim cały czas opiekujemy Po dokładnym przeanalizowaniu objawów i przejrzeniu internetu podejrzewamy, że ma psi kaszel kenelowy. Wszystkie objawy pasują: jest apatyczny, słaby i cały czas kaszle jakby chciał coś wykrztusić, a nie mógł. Na szczęście je i pije normalnie, ma apetyt. Jutro Alfik będzie miał wizytę u weterynarza. Mam nadzieję, że leki mu pomogą
Stary 2011-10-02, 16:43   #2957
bossy
Zakorzenienie

mi z nowości doszły zakupki z natury kupiłam żel do mycia twarzy hypoalergiczny DELIA i płyn micelarny, też DELIA. i peeling w saszetce dax cosmetics i maseczkę z soraya drożdżową, też w saszetce.
zahaczyłam też o Inglota i mam szminkę w kolorze nude (262), jest bardzo fajna

dziewczyny odstawiałyście może tabletki anty? miałyście jakieś skutki uboczne?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 16:56   #2958
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
mi z nowości doszły zakupki z natury kupiłam żel do mycia twarzy hypoalergiczny DELIA i płyn micelarny, też DELIA. i peeling w saszetce dax cosmetics i maseczkę z soraya drożdżową, też w saszetce.

dziewczyny odstawiałyście może tabletki anty? miałyście jakieś skutki uboczne?
Odstawiłam, ale to już dawno temu było. Całkowicie posypała mi się cera - pełno wyprysków, przetłuszczanie (włosy też zaczęły się przetłuszczać), ok 2 lata dochodziła do siebie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 18:01   #2959
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bosiak moja przyjaciółka strasznie przytyła po odstawieniu. Ja właśnie też bym się bała teraz odstawienia i rozregulowania organizmu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 20:50   #2960
Estella
Zakorzenienie

Ja znowu mam problemy z cera po odstawieniu tabletek (ale już zaliczyłam wizytę u dermatologa i się poprawia). Z dobrych rzeczy - po odstawieniu schudłam i bardzo zmniejszył mi się cellulit.

Siegfried Obermeier
Stary 2011-10-02, 21:12   #2961
bossy
Zakorzenienie

O kurde, to mnie nastraszyłyście. Ale to jest właśnie to, czego się obawiam...Posypanie cery, tycie. Bo lubię swoją cerę :-D i nie chciałabym przytyć :/
no ale już odstawiłam. póki co to mi się chyba zanosi na to krwawienie odstawieniowe, bo tak jakoś się czuję jakbym miała dostać okres.

a kosmetycznie to kupiłam jeszcze tusz volum' express lift-up. tyle, że ja każdy tusz używam przez szczoteczkę z telescopa :-D stwierdziłam,że nie będę go kupowała, bo jest drogi, ale lubię tę szczoteczkę i maczam w tym volume i maluję sobie normalnie telescopową szczoteczką. i jestem b.zadowolona.

kurcze boje się, że przytyję i, że zrobie sie pryszczata

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:57   #2962
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Estello, mogłabyś zrobić większe zdjęcie paletce brązów i beży z Inglota? A jeśli nie, to proszę podaj numerki, będę bardzo wdzięczna.
Cytat:
Kolor to taka cegła, bardziej pomarańczowa niż czerwona. Super, bo właśnie o taki odcień mi chodziło
Ma 2 przegródki: jedna na zatrzask i zamek z tyłu (w środku ma przegródkę na portfel) a z przodu przegródka zamykana tym dzyndzelkiem z przodu (w środku przegródki na klucze i telefon).
Bardzo ładna. Chyba też ją sobie kliknę, bo mam fazę na takie kolory ostatnio. Czy ona ma też dłuższy pasek?
Cytat:
mi z nowości doszły zakupki z natury kupiłam żel do mycia twarzy hypoalergiczny DELIA i płyn micelarny, też DELIA.
Daj znać jak spisze się ten płyn micelarny Delii, bo żel miałam i był w miarę ok ale zapach mi przeszkadzał.

Co do tabletek anty to ja biorę je dopiero od roku i nie odstawiam jeszcze.

Miałam w weekend pierwszy zjazd na studiach i jestem baaardzo zadowolona - wszystko mnie bardzo interesowało, wykłady ciekawe, jedynie rozczarował mnie wykład z kosmetologii pielęgnacyjnej, bo prowadząca strasznie chaotyczna i wszystko było takie niespójne

Idę zaraz na zakupy, mam ochotę na coś z TBS.

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2011-10-03 o 10:58
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 11:25   #2963
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna. Chyba też ją sobie kliknę, bo mam fazę na takie kolory ostatnio. Czy ona ma też dłuższy pasek?

Ma
Stary 2011-10-03, 13:16   #2964
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estello, mogłabyś zrobić większe zdjęcie paletce brązów i beży z Inglota? A jeśli nie, to proszę podaj numerki, będę bardzo wdzięczna.
chętnie, tylko tam jest 1 Inglot, reszta to MACi akurat ilościowo świetnie się wpasowały w tą paletkę.

Siegfried Obermeier
Stary 2011-10-03, 14:13   #2965
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
chętnie, tylko tam jest 1 Inglot, reszta to MACi akurat ilościowo świetnie się wpasowały w tą paletkę.
Zmyliła mnie ta inglotowa paletka. Ale nazwy MACów też możesz podać.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:21   #2966
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Daj znać jak spisze się ten płyn micelarny Delii, bo żel miałam i był w miarę ok ale zapach mi przeszkadzał.
Nie polecam, to najgorszy micel z jakim miałam do czynienia. Zupełnie nie radził sobie z makijażem oczu i dodatkowo je podrażniał. Zużyłam z trudem do twarzy.
Stary 2011-10-03, 18:40   #2967
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak a propos GW jeszcze - ma być w tym roku jakaś nowa kolekcja na jesień/zimę?

Hmm no właśnie nie wiem. Taka pogoda jest dla mnie jeszcze ok, ale rozważam już powoli odwiezienie roweru za jakiś tydzień, bo się boję że mi potem zostanie w mieszkaniu na zimę. Nie mam u siebie miejsca żeby go trzymać, piwnica też raczej odpada, więc muszę odwieźć do rodziców na drugi koniec miasta, a boję się że potem pogoda mi to utrudni bo ja wrażliwa na zimno i deszcze jestem.

TŻ pojechał ze znajomymi w góry a ja musiałam zostać, zupełnie bez sensu.

Muszę się zaraz zabrać za coś innego, żeby zrelaksować umysł.
Przywiozłam w końcu foremkę do muffinek od rodziców i mam zamiar upiec pomarańczowe.
Hmm, nie słyszałam. A na profil Bell na fb jakoś nie zaglądam- wkurza mnie ten fejsbuk już co chwile jakies głupawe zmiany beznadziejne i wszystko poprzestawiane :/

Aha. Ja też z tych ciepłolubnych, ale się zobaczy

Cicho, żebyć mogła spokojnie pracować
A tak serio no to ja miałam dwudniową balangę, było cudnie A w niedzielę przeprowadzałam resztę danych ze starego komputera, oczywiście zapomniałam o jednym katalogu zdjęć z ex, ale jak pomyślę o tym całym przepinaniu kabli jeszcze raz to na razie mi się nie chce

Ja upiekłam migdałowe, były pyszne choć mama narzekała, ż etwarde a robiłas z dżemu i zbiałą czekoladą czy inny przepis?
Cytat:
W dodatku od piątku mój pies Alfik jest chory i się nim cały czas opiekujemy Po dokładnym przeanalizowaniu objawów i przejrzeniu internetu podejrzewamy, że ma psi kaszel kenelowy. Wszystkie objawy pasują: jest apatyczny, słaby i cały czas kaszle jakby chciał coś wykrztusić, a nie mógł. Na szczęście je i pije normalnie, ma apetyt. Jutro Alfik będzie miał wizytę u weterynarza. Mam nadzieję, że leki mu pomogą
Biedna psinka, oby wszystko poszło dobrze

U mnie babcia jutro ma operację, mają jej grzebać w woreczku ż. i ewentualnie wyciąć bo nie do końca wiadomo co tam się dzieje.
Cytat:
chyba miałam tego micela, okropieństwo. I dwufazy też nie polecam od nich.
Cytat:
a kosmetycznie to kupiłam jeszcze tusz volum' express lift-up. tyle, że ja każdy tusz używam przez szczoteczkę z telescopa :-D stwierdziłam,że nie będę go kupowała, bo jest drogi, ale lubię tę szczoteczkę i maczam w tym volume i maluję sobie normalnie telescopową szczoteczką. i jestem b.zadowolona.
Ja niby też trzymam ulubione szczoteczki po tuszach, ale nie za bardzo z nich korzystam
Cytat:
Miałam w weekend pierwszy zjazd na studiach i jestem baaardzo zadowolona - wszystko mnie bardzo interesowało, wykłady ciekawe, jedynie rozczarował mnie wykład z kosmetologii pielęgnacyjnej, bo prowadząca strasznie chaotyczna i wszystko było takie niespójne

Idę zaraz na zakupy, mam ochotę na coś z TBS.
No to świetnie, na pewno dobrze będzie Ci sie uczyło

Ja też chcę, a tu trzeba powaznie zacisnąć pasa, tatuś zapowiedział rozdział finansowy i będzie kiepsko, przynajmniej póki pracy nie będzie, a na razie cisza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 18:45   #2968
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Nie polecam, to najgorszy micel z jakim miałam do czynienia. Zupełnie nie radził sobie z makijażem oczu i dodatkowo je podrażniał. Zużyłam z trudem do twarzy.
Potwierdzam i jeszcze to wstrętne pienienie na twarzy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:00   #2969
rzyrafka
Zakorzenienie

aa i czas na podsumowanie wrzweśnia- no jak dla mnie to rekordy wszelki epobite: z pielegnacji zużyłam 10 sztuk, przybyło 6 i to same niezbedniki, z kolorówki zużyta 1 sztuka i 4 wyleciały, nie przybyło nic (lakiery policzę na pażdziernik, no ale i tak to tylko 3 sztuki :F) i wczoraj już zużyłam dezodorant i zaczęłam Keopsa- chyba się polubimy, ale dam mu jeszcze parę dni
Stary 2011-10-03, 20:08   #2970
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
aa i czas na podsumowanie wrzweśnia- no jak dla mnie to rekordy wszelki epobite: z pielegnacji zużyłam 10 sztuk, przybyło 6 i to same niezbedniki, z kolorówki zużyta 1 sztuka i 4 wyleciały, nie przybyło nic (lakiery policzę na pażdziernik, no ale i tak to tylko 3 sztuki :F) i wczoraj już zużyłam dezodorant i zaczęłam Keopsa- chyba się polubimy, ale dam mu jeszcze parę dni

U mnie wrzesień też rekordowy. Może nie pod względem zużyć, bo 9 i wszystko w pielęgnacji, ale kupionych tylko 3 (w tym 2 to niezbędniki).
A w październiku już 2 zużycia: pianka do depilacji i 100tka perfum
Kupione też już niestety 3, ale to 2 filtry i balsam po opalaniu, bo w czwartek lecę do Egiptu Wprawdzie plany były inne, ale ceny w tym roku są koszmarne a inne kierunki już pogodowa ruletka o tej porze

Bossy a co brałaś?Ja też się bardzo boję skutków odstawienia

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości